hatta diğer sayfa var ya ekim anneleri, orda bir kızın doktoru erkek ayrıntılısı kız diyormuş. o da kime inanacağını şaşırmış, sonuç ne oldu bilmiyorum amaAyrıntılı ultrasona girmişler mi Can'ım bu tanıdıkların Nasıl bilmezler ayrıntılı da yaa herşeyi ortada hepsine bakıyoruz diyorlar
onuda alırız canımBunu alıp karartana kadar altın alın kızlar imkan varsa
Ben de tedirginim sonradan erkek diyecek diye öyle olursa da pembeler içinde yatar giyer artik napalım boşa mi gitsin Aldıklarımizkızlar benimki erkek çıkarsa aldıklarımı giydiririm:) saçlarını da bir süre uzatırım:)napayım kendimi öyle alıştırdım
Bencede yaya valla burayada takılmasam sıkıntıdan patlıcamdaha aktif olun kızlar biz sıkılanları düşünün
amaaan zaten şimdiki erkekler hep saçlarını uzatıyo napalım sen şimdiden başlarsın
atmam mı canım sen iste hemen atıyom
Canim dun ayni saatlerde bende senin gibi.tatlinin firindan cikmasini bekliyodum cikmak icinValla canım bende evdeyim tatlı yaptım simdi onu bekliyorum :) pazar gidecekim daha
sen yine de %1 de olsa yanılma ihtimalini unutmaYaa kizlar detaylida kesin midir gercekten
benim annem ismi yazılan altın zincir yaptırmak istiyor bebişe, ben yaptırma diyorum, kız bebeklere yakışır zincir, künye mi yaptırsak bilemedim. annem illaki yaptırcam diyor, künye yada zincir olmasına karar ver diyor. beyaz altından zincir mi yaptırsam yoksa sarıdan künye? ay kafam karıştı.onuda alırız canım
Ben kendime kolye alacam kızımın ismini yazdırıp kızımı da nazarlık alırım yada almam batıl inanç geliyor nazarlık künye düşünüyordum ama ondan da şöyle vazgeçtim Bebek künyesi almayı değil de yeğenime öyle yapmıştık 6 yaşındayken almıştık büyük hala takabiliyor şuanda Bebek'te de künye çok hoşuma gidiyor bilemiyorum artık bakacambenim annem ismi yazılan altın zincir yaptırmak istiyor bebişe, ben yaptırma diyorum, kız bebeklere yakışır zincir, künye mi yaptırsak bilemedim. annem illaki yaptırcam diyor, künye yada zincir olmasına karar ver diyor. beyaz altından zincir mi yaptırsam yoksa sarıdan künye? ay kafam karıştı.siz ne düşünüyorsunuz?
benim şöyle bir fikrim var limit koyalım herkes şu kadar yazı yazsın günlük diye burası hiç boş kalmamış olurBencede yasurekli biseyler bulup konusmaliyiz olmuyo boyle hem bizi bizdrn daha iyi kim anlayabilir :) ayni.heycani.paylasiyoruz boylr sohbet ayri tat veriyo
Canim dun ayni saatlerde bende senin gibi.tatlinin firindan cikmasini bekliyodum cikmak icinsanki senin.yazdigini dun yazmisimda bugun okumusum gibi yemek hazir mi sende benim gibi donuste mi yapacaksin
canım bencede kolye kız bebeklere daha çok yakışır.bence bileklik daha iyi olur belki bende bileklik yaptırırım isminin yazdığıbenim annem ismi yazılan altın zincir yaptırmak istiyor bebişe, ben yaptırma diyorum, kız bebeklere yakışır zincir, künye mi yaptırsak bilemedim. annem illaki yaptırcam diyor, künye yada zincir olmasına karar ver diyor. beyaz altından zincir mi yaptırsam yoksa sarıdan künye? ay kafam karıştı.siz ne düşünüyorsunuz?
gördüm canım ama sadece bunda indirim var diğer alcağım ürünlerde pek indirim yok gördüğüm kadarıyla
MasallahKızlar diğer topiklere bakıyorum da, en aktiv bizmişizhepimizin çenesinin maşallahı varmış demek ki
evet o ıhtımalı doktorda soyledı bız kesın dıyoruz ama bır tek Allah bılır dıye bız ısrar edıncesen yine de %1 de olsa yanılma ihtimalini unutmamavi renke son diyorum ben de, artık sarı yeşil beyaz falan alıcam kendi kendimi şüpheye sokuyoum
Ben cocuklarda altın zıncır falan sevmıyorum. Devır degıstı mıllet o kadar pıs oldu kıbenim annem ismi yazılan altın zincir yaptırmak istiyor bebişe, ben yaptırma diyorum, kız bebeklere yakışır zincir, künye mi yaptırsak bilemedim. annem illaki yaptırcam diyor, künye yada zincir olmasına karar ver diyor. beyaz altından zincir mi yaptırsam yoksa sarıdan künye? ay kafam karıştı.siz ne düşünüyorsunuz?
ya lımıtı gecersekbenim şöyle bir fikrim var limit koyalım herkes şu kadar yazı yazsın günlük diye burası hiç boş kalmamış olur
canım bencede kolye kız bebeklere daha çok yakışır.bence bileklik daha iyi olur belki bende bileklik yaptırırım isminin yazdığı
gördüm canım ama sadece bunda indirim var diğer alcağım ürünlerde pek indirim yok gördüğüm kadarıyla
sen beni dinle alma o iğneyibenim şöyle bir fikrim var limit koyalım herkes şu kadar yazı yazsın günlük diye burası hiç boş kalmamış olur
canım bencede kolye kız bebeklere daha çok yakışır.bence bileklik daha iyi olur belki bende bileklik yaptırırım isminin yazdığı
aynen canım burada hiç yabancılık çekmedim bende herkes ailemden biri gibiMasallahama guzel olan ortak bır muhabbet var. Kendı adıma soyluyorum hıc yabancı gıbı hıssetmedım bu topıkte. Bır soruya cevap verılmese bıle mesela bılmıyolardı yada gormemıslerdır dıyorum kac yıldır kk dayım bu 2. sevdıgım topık oldu bozulmasın ınsallah
evet o ıhtımalı doktorda soyledı bız kesın dıyoruz ama bır tek Allah bılır dıye bız ısrar edınceesıme arkadası anlatıyomus karısı dogum yaparken bır adam daha beklıyomus bekleyen adamın karısı dogurmus dısarı kız bebek gelmıs adam yok dıyomus ıtıraz edıyomus bıze erkek dedınız bızım degıl dıye ınsan supheye bıle duser karıstımı dıye zaten o ıhtımalden cok korkuyorum
ya bende ortak renk almak ıstıyorum ama yok farkındaysan krem rengıne bıle bır sımge koyarak cınsıyet ayrımı yapmıslararkadasımlada az once konustuk aynı konuyu eskıden sarı,yesıl cook vardı
Ben cocuklarda altın zıncır falan sevmıyorum. Devır degıstı mıllet o kadar pıs oldu kıancak ılerıde kulagını delerken mecbur altın kupe alıcaz tabı.sız ne dusunuyorsunuz yazınca genel soru algıladım he
limiti geçelimde eksik kalmayalımya lımıtı gecersek
sen beni dinle alma o iğneyi
genel sordum canım zatenMasallahama guzel olan ortak bır muhabbet var. Kendı adıma soyluyorum hıc yabancı gıbı hıssetmedım bu topıkte. Bır soruya cevap verılmese bıle mesela bılmıyolardı yada gormemıslerdır dıyorum kac yıldır kk dayım bu 2. sevdıgım topık oldu bozulmasın ınsallah
evet o ıhtımalı doktorda soyledı bız kesın dıyoruz ama bır tek Allah bılır dıye bız ısrar edınceesıme arkadası anlatıyomus karısı dogum yaparken bır adam daha beklıyomus bekleyen adamın karısı dogurmus dısarı kız bebek gelmıs adam yok dıyomus ıtıraz edıyomus bıze erkek dedınız bızım degıl dıye ınsan supheye bıle duser karıstımı dıye zaten o ıhtımalden cok korkuyorum
ya bende ortak renk almak ıstıyorum ama yok farkındaysan krem rengıne bıle bır sımge koyarak cınsıyet ayrımı yapmıslararkadasımlada az once konustuk aynı konuyu eskıden sarı,yesıl cook vardı
Ben cocuklarda altın zıncır falan sevmıyorum. Devır degıstı mıllet o kadar pıs oldu kıancak ılerıde kulagını delerken mecbur altın kupe alıcaz tabı.sız ne dusunuyorsunuz yazınca genel soru algıladım he
yok cnm pazardan yeni geldim simdi otuyorum az sonra yemek yaparım hatta hazır yemek yani tatlımı tadına bakacagım simdi =)Bencede yasurekli biseyler bulup konusmaliyiz olmuyo boyle hem bizi bizdrn daha iyi kim anlayabilir :) ayni.heycani.paylasiyoruz boylr sohbet ayri tat veriyo
Canim dun ayni saatlerde bende senin gibi.tatlinin firindan cikmasini bekliyodum cikmak icinsanki senin.yazdigini dun yazmisimda bugun okumusum gibi yemek hazir mi sende benim gibi donuste mi yapacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?