- 8 Ekim 2012
- 17.021
- 9.179
- 448
ya sorma aynı dertten bende muzdaribimee kızlar daha dahaCanım sıkılıyor
bende çok emin olamıyodum burda okuduklarımdan sonra ama banada detaylı ultrasonda doktor bak bu pipisi dedi gösterdi ama 1 saniyede geçti anlamadım görmedim ama herhalde dedim kesin erkekSelen_Ay canım iyi haberler aldığın için tebrik ederim. seni korkutmak istemiyorum, daha önce de söylemiştim, arkadaşıma 7. ayına kadar kız dediler, 7. aydan sonra erkek dediler kız şaşkına dönmüştü.
Bi de, geçenlerde komşumuz doğurdu, hep kızz kızz söylemişler, doğduğunda erkek çıktıannem geçenlerde anlattı. ben de o yüzden hala içimde az da olsa şüphe var gibi ama doktor pipisini gösterdi bize, benim oğluşum yüzünden başka her yerini gösteriyo, hiç utanmak yok
ayy benim bi sürü alcağım vardı ebebekten bekleyeyim o zamanKızlar bilmiyorum size mesaj geldi mi ya yok, ebebekten mesaj geldi bana, 15. yıl dönümleri olacakmış, dev kampaniya olacakmış. tarihi yazmadılar henüz, bilginz olsun sizin de, çok şey almayın ebebeyı bekleyelım. inşallah bebişler doğana kadar olur 15. yıldönümleri
dev kampanya heKızlar bilmiyorum size mesaj geldi mi ya yok, ebebekten mesaj geldi bana, 15. yıl dönümleri olacakmış, dev kampaniya olacakmış. tarihi yazmadılar henüz, bilginz olsun sizin de, çok şey almayın ebebeyı bekleyelım. inşallah bebişler doğana kadar olur 15. yıldönümleri
Esın yogun tabı sıkılanın halınden ancak sıkılan anlarya sorma aynı dertten bende muzdaribimiş yerinde yalnızım kimseyle konuşamıyorum eşimi arıyorum sıkılınca onunda işleri çok yoğun meşgule alıp duruyo daha çok sinir olup daha çok sıkılıyorum
bende çok emin olamıyodum burda okuduklarımdan sonra ama banada detaylı ultrasonda doktor bak bu pipisi dedi gösterdi ama 1 saniyede geçti anlamadım görmedim ama herhalde dedim kesin erkek
sen kaç zamandı ne iğne iğne diyorsun? ne alıyorsun bu kadar hevesle Allah aşkına, resim at bakiim bende,kızlarrrrrr...
ebebekten nazar boncuklu iğne alcaktım diyodum ya size.normal fiyatı 30tl şuan internet sitelerinde 20tl görünüyo
ya valla burayada takılmasam sıkıntıdan patlıcamEsın yogun tabı sıkılanın halınden ancak sıkılan anlar
amaaan zaten şimdiki erkekler hep saçlarını uzatıyo napalım sen şimdiden başlarsınkızlar benimki erkek çıkarsa aldıklarımı giydiririm:) saçlarını da bir süre uzatırım:)napayım kendimi öyle alıştırdım
atmam mı canım sen iste hemen atıyomsen kaç zamandı ne iğne iğne diyorsun? ne alıyorsun bu kadar hevesle Allah aşkına, resim at bakiim bende,
Valla canım bende evdeyim tatlı yaptım simdi onu bekliyorum :) pazar gidecekim dahaee kızlar daha dahaCanım sıkılıyor
Bitirdim Can'ım çoktan aldım onlarıcanım bende baktım yakınlarda daha oluşmamış benimkimaşallah tamamlamışsın listeni aşağı yukarı banyo küvet ve aparatlarını almış mıydın bende dün onları aldım
Çok güzeller Can'ım bebeğin güle güle kullansın
bu mu yani, bunun için mi bu kadar hayacan var?AGRA canım benim beğendiğim model bu ama bir sürüüüü modeli var kız için ayrı erkek için ayrı.hatta kızlar için nazar boncuklu bileklikte var oda çok güzel
https://www.e-bebek.com/bebek-yaka-nazar-ignesi-c4063/
Umarım öyle bir durum yoktur sinir bozucu bir durum olur sen bebeğini erkek diye sev ismiyle hitap et o kadar alışveriş yap Rabbim tabiki önce sağlık versin ama hem maddi hem manevi sıkıntı olur ayrıntılıya gireceksen kesin belli oluyor Can'ım ordaKızlar doktordan çıktık
Çok şükür bebiş iyimiş
Ama doktor bize biraz şok yaptı
Kıza benziyor dedi şimdide ama %100 demedi. Eh haliyle bizde karıştık biraz.
Başka bir doktora daha görüneyim diyorum kesinleştirelim ki ona göre alışverişe devam edelim
aynen yaa hevesimi kuruttun vallabu mu yani, bunun için mi bu kadar hayacan var?kızzz normal iğne al nazar boncuğu bir iki de süs as içine, bitti gitti nasıl da hevesini öldürüyorum
Ayrıntılı ultrasona girmişler mi Can'ım bu tanıdıkların Nasıl bilmezler ayrıntılı da yaa herşeyi ortada hepsine bakıyoruz diyorlarSelen_Ay canım iyi haberler aldığın için tebrik ederim. seni korkutmak istemiyorum, daha önce de söylemiştim, arkadaşıma 7. ayına kadar kız dediler, 7. aydan sonra erkek dediler kız şaşkına dönmüştü.
Bi de, geçenlerde komşumuz doğurdu, hep kızz kızz söylemişler, doğduğunda erkek çıktıannem geçenlerde anlattı. ben de o yüzden hala içimde az da olsa şüphe var gibi ama doktor pipisini gösterdi bize, benim oğluşum yüzünden başka her yerini gösteriyo, hiç utanmak yok
Bunu alıp karartana kadar altın alın kızlar imkan varsaAGRA canım benim beğendiğim model bu ama bir sürüüüü modeli var kız için ayrı erkek için ayrı.hatta kızlar için nazar boncuklu bileklikte var oda çok güzel
https://www.e-bebek.com/bebek-yaka-nazar-ignesi-c4063/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?