-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
aynen canım burada hiç yabancılık çekmedim bende herkes ailemden biri gibi

limiti geçelimde eksik kalmayalım

sevmedin galiba sen bu iğneyi
bozulmasın ınsallah tamamdır o zaman hayır yanı ben bu ceneyle gecerım herkes yazarsa

genel sordum canım zaten böyle konuşarak korkutuyorsun beni ama
Ne bıleyım ıste devır kotu malum oy ben kızımı evden cıkarmazmısım ıcerıden tepıklıyo

Kızlar hepinize tek tek cevap veremiyorum ama pek bi boş hissettim şu halde
Biz yoldayız daha yolu yarılayamadık eve eşim iftarada yetişemicek

Bizim cinsiyet meselesine gelincede elbet hiçbirşey garanti değil ama en baştan en ufak Bi risk verse neyse %95 dediğinde bile erkek kesin ama daha küçük demişti. %100 erkek derken de bacak arasının resimleri var yine şimdi kız olabilir dedi yine var. Detaylı ultrason meselesini söylemiştim zaten ama kesinlikle yeniden bir doktora gidicem

Allahtan 2. Bebeğim kız olursa diye olabildiğince ortak renkler almışım

kızlar bio oil catlaktarı felan gideriyormuş hamilerede bille simdi esra erolda gördüm nasıl
acaba ya =)benim kalca bacak kısmında catlamı selulitmi bilmiyor onlar var karnımda yok ama

Ne ılgınc ya sonradan degıstı desem kaybolaccak halı yok ya

sagol cnm benim uzak da kocam ile gittim o tasıdı =)simdi de cüzüm de surdum simdi oturyorum cnm
bızde pazar gunu gıdıyoruz ama eksık olunca hafta ıcın gıdıyorm tekrar

kızlar bio oil catlaktarı felan gideriyormuş hamilerede bille simdi esra erolda gördüm nasıl
acaba ya =)benim kalca bacak kısmında catlamı selulitmi bilmiyor onlar var karnımda yok ama
yalandır yanı reklam ya o yuzden boyle soyluyorum :)

ya cnm bende senin gibi korkuyordum doktur dedi ki 0/055 kız dedi sonra kendi dokturuma gittim o da dedi ki ben sana cinsyet verdimi dedi yok dedim ama diyer doktur kız dedi dedim evet 0/0100 kız dedi sonra buyuk ultsayona gırdim orda doktur kızın olacak dedi bak gosteri yor belli yani dedi oyle yani ama bende kormuyor degilm o kadar sey aldım yani=)

Ne ılgınc ya sonradan degıstı desem kaybolaccak halı yok ya

bızde pazar gunu gıdıyoruz ama eksık olunca hafta ıcın gıdıyorm tekrar
bende oyle yapyorum cnm iki kişi olunca az alıyorum cok yemek yemiyoruz ben hiç ekmek yemem ama simdi nerdeyse yarısını yiyorum ekmeyin eşim bakıyor bana sana ne oldu ya diyor =)

bende oyle yapyorum cnm iki kişi olunca az alıyorum cok yemek yemiyoruz ben hiç ekmek yemem ama simdi nerdeyse yarısını yiyorum ekmeyin eşim bakıyor bana sana ne oldu ya diyor =)
bende hamılelıkten once sabah 1 dılım tam bugday yıyordum bıttı ama sımdı yıyorum beyaz ekmek :/
evet cnm bende oyle düşündüm ama ginede sorayım dedim cnm =)
yınede bılen cıkar belkı :)

çatlak gidermek değil diğer yağlar gibi cilt esnekliği sağlıyor,yeni çatlak oluşmasın diye.Çatlak için hiçbir tedavi yok belki lazer tedavisi ama o da kaç seans gerekir.

Kızlar nasılsınız? Ben bugün öğleden sonradan beri kendimi çok iyi hissetmiyorum, kasıklarım çok ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…