- 8 Ekim 2012
- 17.021
- 9.179
- 448
bozulmasın ınsallahaynen canım burada hiç yabancılık çekmedim bende herkes ailemden biri gibi
limiti geçelimde eksik kalmayalım
sevmedin galiba sen bu iğneyi
Ne bıleyım ıste devır kotu malumgenel sordum canım zatenböyle konuşarak korkutuyorsun beni ama
oh afıyet olsun canım :) yakın mı pazar ? bızım uzak oldugundan gıt gel bır suru zaman alıyor :/yok cnm pazardan yeni geldim simdi otuyorum az sonra yemek yaparım hatta hazır yemek yani tatlımı tadına bakacagım simdi =)
sagol cnm benim uzak da kocam ile gittim o tasıdı =)simdi de cüzüm de surdum simdi oturyorum cnmoh afıyet olsun canım :) yakın mı pazar ? bızım uzak oldugundan gıt gel bır suru zaman alıyor :/
Ne ılgınc ya sonradan degıstı desem kaybolaccak halı yok yaKızlar hepinize tek tek cevap veremiyorum ama pek bi boş hissettim şu halde
Biz yoldayız daha yolu yarılayamadık eve eşim iftarada yetişemicek
Bizim cinsiyet meselesine gelincedeelbet hiçbirşey garanti değil ama en baştan en ufak Bi risk verse neyse %95 dediğinde bile erkek kesin ama daha küçük demişti. %100 erkek derken de bacak arasının resimleri var yine şimdi kız olabilir dedi yine var. Detaylı ultrason meselesini söylemiştim zaten ama kesinlikle yeniden bir doktora gidicem
Allahtan 2. Bebeğim kız olursa diye olabildiğince ortak renkler almışım
bızde pazar gunu gıdıyoruz ama eksık olunca hafta ıcın gıdıyorm tekrarsagol cnm benim uzak da kocam ile gittim o tasıdı =)simdi de cüzüm de surdum simdi oturyorum cnm
yalandır yanı reklam ya o yuzden boyle soyluyorum :)kızlar bio oil catlaktarı felan gideriyormuş hamilerede bille simdi esra erolda gördüm nasıl
acaba ya =)benim kalca bacak kısmında catlamı selulitmi bilmiyor onlar var karnımda yok ama
ya cnm bende senin gibi korkuyordum doktur dedi ki 0/055 kız dedi sonra kendi dokturuma gittim o da dedi ki ben sana cinsyet verdimi dedi yok dedim ama diyer doktur kız dedi dedim evet 0/0100 kız dedi sonra buyuk ultsayona gırdim orda doktur kızın olacak dedi bak gosteri yor belli yani dedi oyle yani ama bende kormuyor degilm o kadar sey aldım yani=)Kızlar hepinize tek tek cevap veremiyorum ama pek bi boş hissettim şu halde
Biz yoldayız daha yolu yarılayamadık eve eşim iftarada yetişemicek
Bizim cinsiyet meselesine gelincedeelbet hiçbirşey garanti değil ama en baştan en ufak Bi risk verse neyse %95 dediğinde bile erkek kesin ama daha küçük demişti. %100 erkek derken de bacak arasının resimleri var yine şimdi kız olabilir dedi yine var. Detaylı ultrason meselesini söylemiştim zaten ama kesinlikle yeniden bir doktora gidicem
Allahtan 2. Bebeğim kız olursa diye olabildiğince ortak renkler almışım
bende oyle yapyorum cnm iki kişi olunca az alıyorum cok yemek yemiyoruz ben hiç ekmek yemem ama simdi nerdeyse yarısını yiyorum ekmeyin eşim bakıyor bana sana ne oldu ya diyor =)Ne ılgınc ya sonradan degıstı desem kaybolaccak halı yok ya
bızde pazar gunu gıdıyoruz ama eksık olunca hafta ıcın gıdıyorm tekrar
evet cnm bende oyle düşündüm ama ginede sorayım dedim cnm =)yalandır yanı reklam ya o yuzden boyle soyluyorum :)
bende hamılelıkten once sabah 1 dılım tam bugday yıyordum bıttı ama sımdı yıyorum beyaz ekmek :/bende oyle yapyorum cnm iki kişi olunca az alıyorum cok yemek yemiyoruz ben hiç ekmek yemem ama simdi nerdeyse yarısını yiyorum ekmeyin eşim bakıyor bana sana ne oldu ya diyor =)
yınede bılen cıkar belkı :)evet cnm bende oyle düşündüm ama ginede sorayım dedim cnm =)
çatlak gidermek değil diğer yağlar gibi cilt esnekliği sağlıyor,yeni çatlak oluşmasın diye.Çatlak için hiçbir tedavi yok belki lazer tedavisi ama o da kaç seans gerekir.kızlar bio oil catlaktarı felan gideriyormuş hamilerede bille simdi esra erolda gördüm nasıl
acaba ya =)benim kalca bacak kısmında catlamı selulitmi bilmiyor onlar var karnımda yok ama
evet cnm ya haklısın yani=)çatlak gidermek değil diğer yağlar gibi cilt esnekliği sağlıyor,yeni çatlak oluşmasın diye.Çatlak için hiçbir tedavi yok belki lazer tedavisi ama o da kaç seans gerekir.
iyim cnm ne olsun evdeyim ya gecmiş olsun cnm yat dinlen ayaklarını uzat biraz cnm gecerKızlar nasılsınız? Ben bugün öğleden sonradan beri kendimi çok iyi hissetmiyorum, kasıklarım çok ağrıyor.
Dikkat et dinlen iyice Can'ımKızlar nasılsınız? Ben bugün öğleden sonradan beri kendimi çok iyi hissetmiyorum, kasıklarım çok ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?