Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    163
En serin yeri bul evde orda takıl ben oğlumun yatağında uzanıyorum gündüzleri bütün camları açıp.. duşa gir ılık suda uzun uzunnnn kal çıkma otur orda :( çok üzüldüm çokta iyi anlıyorum sıcaklar zorluyor
Başka çarem yok neresi burnuma serin geliyorsa evin orasındayım yakında tuvalete minder atıp orda oturucam o derece sıcak 😢🤣

Yaaa kıyamam sanaa 🥹 Sadece sıcak değil muhtemelen sende genel bi birikmişlik var sıcak da tuzu biberi olmuş sanırım… Lütfen sabret böyle yapma kendine de bebeğine de yazık… Bu insanlık dışı sıcaklar geçecek havalar serinleyecek Allahın izniyle 🫶🏻
Belkide sıcak diye kendimi eve kapattım 1.5 aydır dışarı çıkmıyorum eşim işten geç geliyor hava 30 dereceyse annemlerin evi 50 derece diye oraya da gidemiyorum o bunaltmış olabilir Birazda

Gerçekten ilk çocuğu olanlar bir tık daha rahat kendimden biliyorum ilkte öyle diğildim..benim oğlan Allah sağlık versin kuzuma ama geceleri beni bitiriyor yarım saatten bir kalkıyor bağırıyor beni çağırıyor salla salla nereye kadar geçen gece ağlıyordum artık.Eşim desen asla beni anlamıyor
senin işin daha zor. eşler zaten bence ilkinde iyiler ikincide salıyorlar. nasılsa tamam bu yapar diye

Sabret bende her gün kavga ediyorum hiç cevap vermiyor gülüyor yoksa boşanmıştık şimdiye . Hem sıcak hem hormonlar zorluyor bizi
bizimki aksine laf yetiştiriyor ondan da sinir basıyor. sussa otursa bende uzatmam zaten
napayım geçecek inşallah
Kız dur boşama kocayı. Erkekler zaten normal zamanda da asla anlamıyor bu gebelik halini asla anlamıyor. Biz de ekstra kırgın kızgın ve hassasız. Doğumdan sonra devam etmez umarım 🙏🏻

Bu arada psikolojin etkileniyorsa destek almak ta gerçekten mantıklı.
evet umarım doğumdan sonra geçer
2 çocuk ile süreci yönetmek içinde istiyorum aslında destek almayı, bakalım
Hamilelikte kocalar göze fazla batıyor 😁 nazımızın geçtiği en iyi kişiler onlar ama fıtrat olarak bizi tam anlayamadıkları için sorunlar çıkıyor tabii. Hiçbirşey yapmasa yine batıyor bu aralar bana da 😅 Doğumdan sonra düzelir inşallah iki bebe yeterli. Daha fazla istiyorsa kendileri doğursun
evet canları sağolsun yeter

senin işin daha zor. eşler zaten bence ilkinde iyiler ikincide salıyorlar. nasılsa tamam bu yapar diye

bizimki aksine laf yetiştiriyor ondan da sinir basıyor. sussa otursa bende uzatmam zaten
napayım geçecek inşallah

evet umarım doğumdan sonra geçer
2 çocuk ile süreci yönetmek içinde istiyorum aslında destek almayı, bakalım

evet canları sağolsun yeter
Benimki istiyorki oğlu ağlamasın sızlamasın böyle büyüsün anlatmaktan yoruldum dişleri çıkıyor daha çok huysuzlanıcak amaan kime diyorsun

Belkide sıcak diye kendimi eve kapattım 1.5 aydır dışarı çıkmıyorum eşim işten geç geliyor hava 30 dereceyse annemlerin evi 50 derece diye oraya da gidemiyorum o bunaltmış olabilir Birazda
Sıcak konusunda haklısın evet dışarı çıkılacak gibi değil ama avmye falan gidip kafanı dağıtsan nasıl olur ? 1.5 ay çok ciddi bir süre çünkü. Doğumdan sonra da ister istemez bi süre evde duracağız çünkü havalar soğuyacak vs. Bence biraz psikolojini resetlesen iyi olur 😊 Hangi şehirdesin ?

Benimki istiyorki oğlu ağlamasın sızlamasın böyle büyüsün anlatmaktan yoruldum dişleri çıkıyor daha çok huysuzlanıcak amaan kime diyorsun
ama işte öyle ağlatmadan da olmuyor ki
alışmasın öyle mızmız

Benim annem babam öyleydi bebeğime hiç katlanamazlardı uyandığı anda hadi git uyut derlerdi zor günlerdi maalesef hala öyleler yıllardır gitmiyorum gidesim de gelmiyor o yüzden
Yaaa normalde anne babalar öyle olmuyor benimkiler çok anlayışlı hep annem şunu söyler bebek tabi gece uyanıcak biz diyor sabaha kadar uyumuyorduk ama işte eşim sanıyorki bebeği koydun yatağa birde sabah kalkmalı ve ya huysuz olunca sabrı yok

Yaaa normalde anne babalar öyle olmuyor benimkiler çok anlayışlı hep annem şunu söyler bebek tabi gece uyanıcak biz diyor sabaha kadar uyumuyorduk ama işte eşim sanıyorki bebeği koydun yatağa birde sabah kalkmalı ve ya huysuz olunca sabrı yok
O bilmiyor o yüzden alışacak mecbur bebek seninki de daha 🥺 sert konuş onunla bebek bu ne bekliyordun senin gibi uyumasını mı? Biz bile her zaman deliksiz uyuyamıyoruz istemiyorsan git ben tek büyütürüm de mecbur kabul edip seni rahatlatacak bebeklerle ilgilenecek başka çaresi yok

Kızlar merhaba konu daha aktif diye yazdım bende bir yılda hızla aldığım kilo ve şimdi vermeye çalışıyorum iki doğum 90 lara kadar çıktım iç bacaklarda çatlak olmuş bir çaresi varmıdır lazer yada krem beyaz çatlaklarım

O bilmiyor o yüzden alışacak mecbur bebek seninki de daha 🥺 sert konuş onunla bebek bu ne bekliyordun senin gibi uyumasını mı? Biz bile her zaman deliksiz uyuyamıyoruz istemiyorsan git ben tek büyütürüm de mecbur kabul edip seni rahatlatacak bebeklerle ilgilenecek başka çaresi yok
Ay bir görsen daha neler neler söylüyorum mesela bir gün tırsar o gece kendi bakar kalkar sonra yine aynı hepsi kendi babasından kaynaklanıyor hep diyorum ben senin annen gibi diğilim kadını diyorum baban yıprattı hep kendi tek başına büyüttü sen diyorum baba nasıl olmalı bilmiyorsun gün boyu çok iyi dört dörtlük baba ama işte geceler uyku düşkünü

Ay bir görsen daha neler neler söylüyorum mesela bir gün tırsar o gece kendi bakar kalkar sonra yine aynı hepsi kendi babasından kaynaklanıyor hep diyorum ben senin annen gibi diğilim kadını diyorum baban yıprattı hep kendi tek başına büyüttü sen diyorum baba nasıl olmalı bilmiyorsun gün boyu çok iyi dört dörtlük baba ama işte geceler uyku düşkünü
Haklısın öyle büyümüş sorun orda oluyor.. sen de gebelikten dolayı çok yoruluyorsun doğuralım çok daha rahat olur kafamız az daha sabır 🥺🙏🏻

Back
X