Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında tam tersi ben problem etmiyordum önceki de böyleydi sağlıklı doğdu diyordum ama doktorum problem ediyorDoktorun bir sorun görmüyorsa kendini üzme![]()
Doktora sormalısın buradan sancılar için falan yorum yapmak doğru olmazSelam kızlar ben 32+5te kontrole gittim ilk defa nst ye girdim sancı çıktı normal miiii? Yaşayan var mı aynı şeyi
Karnımda tuhaf kramplar oluyordu bebek sanıyordum doktor rahim o dedi. Bebis 1800gr olmus normal mi
Benimde dun cok fena kramplar girdi karnıma yerde oturuyordum eşime kaldır beni çabuk nefes alamıyorum dedim ama yarım saatte düzeldi acile gitmek istemedim bu yüzden sancı mi acaba benim ki de şüphe duydum suanSelam kızlar ben 32+5te kontrole gittim ilk defa nst ye girdim sancı çıktı normal miiii? Yaşayan var mı aynı şeyi
Karnımda tuhaf kramplar oluyordu bebek sanıyordum doktor rahim o dedi. Bebis 1800gr olmus normal mi
yenidoğan şortlu takım giymez zaten. İyi yapmışsın. Bende öyle yaptım evdw klima açmadığım zaman kısa kollu ile durur, klima açarsam uzun kollu diye düşündüm. İlk kızımda eylül de doğmuştu. Öyle öyle ekim kasım olmuştuKızlar İstanbulda yaşıyorum. Eylül ayı için bebişe müslin takım ya da kısa şortlu takım filan almadım. Zıbınları var kısa kollu. Yani kalın mı olur ki hastane çıkışı filan kollu hep. Hiç hatırlamıyorum eylül ayında havalar nasıl oluyordubebişler nasıl giymeli
Hemde nasıl. Bide nem , sürekli klima altındayım. Bide izmir de su kesilecek diyorlar allahım ödüm patlıyorKızlar çok sıcak. Her yerim terliyor benim. Sizin oralarda havalar nasıl günde 3 kere suyun altına giriyorum bana misin demiyor
yok stres yapma , erken doğum riski var. Bide suyun çok olduğu için sana daha ağır geliyordur. Benimde ilkinde suyum fazlaydı bunda normal demişti öyledir herhaldeSelam hanımlar bugün doktor kontrolüm vardı çok canım sıkıldı 32 haftalığım bebiş 2300 gr . bebişin suyu fazlaymış kafası 4 karnı 2 hafta önden gidiyormuş .. önceki bebeğimdede böyleydi ama bi sorun olmadı sağlıklı şekilde doğdu şuan iki yaşında .. stres yapmamaya çalıştım ama yine de canım sıkılıyor![]()
Sular kesilecekse biraz su depola kendine. Manisa'da da durumlar içler acısı. Yani bunaldım artık.yenidoğan şortlu takım giymez zaten. İyi yapmışsın. Bende öyle yaptım evdw klima açmadığım zaman kısa kollu ile durur, klima açarsam uzun kollu diye düşündüm. İlk kızımda eylül de doğmuştu. Öyle öyle ekim kasım olmuştu
Hemde nasıl. Bide nem , sürekli klima altındayım. Bide izmir de su kesilecek diyorlar allahım ödüm patlıyor
yok stres yapma , erken doğum riski var. Bide suyun çok olduğu için sana daha ağır geliyordur. Benimde ilkinde suyum fazlaydı bunda normal demişti öyledir herhalde
Selam.İlk gebeliğimde unuttum kaçıncı haftadaydı nst sancı çıkmıştı doktorum ciddiye almadı sonrakı kontrölde çıkmamıştı ve doğuma kadar hiç çıkmadıSelam kızlar ben 32+5te kontrole gittim ilk defa nst ye girdim sancı çıktı normal miiii? Yaşayan var mı aynı şeyi
Canim bugun randevun vardi senin nasil gecti bebek donmus mu?ancak firsat buldum girmeye siteyeDoktora sormalısın buradan sancılar için falan yorum yapmak doğru olmazbn de girdin nstye bugün sancım yoktu
Selam sanci konusunda bilgim yok ama bnde sizin haftanizda kontrole gittim gecen carsamba 1850 kg bebegim.doktora sordum kg iyi normal sorun yok dedi.gebelik sekeri oldugundan bende dikkat et sekerine bebek cok kg almasin cok kg alirsa sorun olur dedi..Selam kızlar ben 32+5te kontrole gittim ilk defa nst ye girdim sancı çıktı normal miiii? Yaşayan var mı aynı şeyi
Yazmıştım sabah ama etiket yapmadım görmemişsin. Çok iyi geçti bebek dönmüşCanim bugun randevun vardi senin nasil gecti bebek donmus mu?ancak firsat buldum girmeye siteye
Aa cok sevindim donmesine iyi gecmesineYazmıştım sabah ama etiket yapmadım görmemişsin. Çok iyi geçti bebek dönmüşnst yaptı 20 dk her şey yolunda dedi. 1hafta sonraya tekrar randevu verdi
içim çok rahatladı seninde dönecektir yakında aramızda çok fark yok :))
Hadi inşallah senden de güzel haberler alırızAa cok sevindim donmesine iyi gecmesinedarisi bana olsun insallh
cuma ebe randevum var ona elle kontrol ettiricem bakalim donmus mu
![]()
Insallh inslalhHadi inşallah senden de güzel haberler alırızşaşırdım ben çünkü göbeğimdeki şişliği kafası demişti hala şiş sert ama dönmüş ne ada döndü anlamadım hiç
![]()
Yanılabiliyoruz demekki ama dönmemişse bile döner mutlaka daha zaman var dualarım seninleInsallh inslalhdemekki kafasi degilmis bende hep oyle diyirorum sertlik yukarda daha donmemis kafasi uste diyorum kendi kendime
Hararetleniyorum arada bir sogumuyorum gece uykudan da aynı sekilde uyanıyorum terlemenin ötesinde hareketsiz bekliyorum klima açık zaman sora soğuyorum sona geldik az kaldı azKızlar çok sıcak. Her yerim terliyor benim. Sizin oralarda havalar nasıl günde 3 kere suyun altına giriyorum bana misin demiyor
Totosu demiştimYanılabiliyoruz demekki ama dönmemişse bile döner mutlaka daha zaman var dualarım seninle
Bebeğim 2100 gram olmuş ben de 14 kilo almışım. Az ya da çok diye yorum yapmadı kiloma iyisin dedi geçti
Onu bende düşündüm.Sular kesilecekse biraz su depola kendine. Manisa'da da durumlar içler acısı. Yani bunaldım artık.![]()
Canım benimki de hareketli kafası falan nerde hiç anlamadım bugün kontrole gittiğimde sordum kafası aşağıda yerleşmiş dedi o zaman bu hissettiklerim bacaklar falan mı valla anlamadım hiç birşey bendeKızlar bebeğim çok hareketli ama pozisyonu tahmin edemiyorum. Anlamadığım bir şey var size soracağım. Şimdi bebeğin başı aşağıda ise pozisyon değiştirir mi ? Bebek yanlarda ise aşağı iner mi doğuma kadar ?
Bu arada göğüs altımda boşluk var yani göbeğim aşağı doğru![]()
Kaçıncı haftadasın sen ?Canım benimki de hareketli kafası falan nerde hiç anlamadım bugün kontrole gittiğimde sordum kafası aşağıda yerleşmiş dedi o zaman bu hissettiklerim bacaklar falan mı valla anlamadım hiç birşey bende![]()