sağlıkla kullanır inşallah :)
Kızlar bebefox un bebek destek minderinden alan var mı nasıl markafonide indirimde de kararsız kaldım elle tutup görmeyince :))
Çok mantıklı canım ya :))Bu sırt destek minderleri çok basit evde kendinde yapabileceğin birşey indirimde dedikleri fiyat bile bence çok fazla bunun için. hangi marka olursa olsun kalite farkı belki üstünde ki kumaş olur birtek,Dikiş bilmiyorsan çevrende biri biliyordur olmadı,bir terziye ver elyaf kumaş 5TL diker.
Geçmiş olsun canım su kaçağını duydum ama üstün körü ve genelde son ayda filandı o kişiler. İnşallah bir sıkıntı olmaz canımKızlar merhabalar bugun doktor randevum vardı bebeğimin kilosu 1140 olmuş herşey yolunda dedi doktor sonra ben dedim ki doktora enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedim kan,idrar ve bir de vajinama bez içerisinde sarı bir kağıt koymamı istediler enfeksiyon çıktı kanımda ve idrarım da sonrada doktor su kaçağı var dedi bir ay tuvalet dışında hiçbiryere kalkma dedi bende enfeksiyondan mı dedim cevap vermedi suyum geliyor olsa alttan muyahene etmesimi gerekmezmi bu doktora 4 aydan bu yana hiç güvenmiyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
günaydın kızlar bugün hiç keyfim yokgece 4e kadar uyuyamadım sonra sızmışım bir ara.bacaklarım vücudum pişik oldu,kollarımda kurdeşen gibi sivilceler çıkıyo kaşınıp duruyo,gece yatarken göbeğim artık pek izin vermiyo rahat yatmama çok şükür bunlar küçük sorunlar ama hepsi uykusuzluğa sebep oluyo oda sersem gibi yapıyo beni
sorma canım ya gece bacaklarımı ayırıp yatmam gerekiyor o zamanda göbeğim izin vermiyor.bacaklarımın arasına yastık koymayı denedim o daha çok terletti.vantilatörü açıp yatayım dedim o da çarptı galiba sırtım göğsüm ağrıyo zor nefes alıyorumgeçmiş olsun pişik için sudocrem kullan.Sıcakta hiç çekilmez
günaydınGünaydın kızlaaaar :))
günaydın yaa birde sıcak ekleniyor sıcaklara kaldık iyice inş. tez zamanda vakit geçerde rahatlarız o koldaki isilik gibi sivilceden bendede vargünaydın kızlar bugün hiç keyfim yokgece 4e kadar uyuyamadım sonra sızmışım bir ara.bacaklarım vücudum pişik oldu,kollarımda kurdeşen gibi sivilceler çıkıyo kaşınıp duruyo,gece yatarken göbeğim artık pek izin vermiyo rahat yatmama çok şükür bunlar küçük sorunlar ama hepsi uykusuzluğa sebep oluyo oda sersem gibi yapıyo beni
Bu arada aldıklarımızı da atayım size
Bu zamanında babamıza ait olan kundak bohçaları, şimdi nasipse kızçesinin olacak
Eki Görüntüle 1858407
Bu babanemizin aldığı battaniye
Eki Görüntüle 1858408
Bunlarda yine babanemizin aldığı ağız bezleri, emzirme örtüsü, tulum
Eki Görüntüle 1858410
Bu da benim aldığım çooooook sevdiğim havlu yanında eşantiyon tulumlar
Eki Görüntüle 1858412
sorma canım ya gece bacaklarımı ayırıp yatmam gerekiyor o zamanda göbeğim izin vermiyor.bacaklarımın arasına yastık koymayı denedim o daha çok terletti.vantilatörü açıp yatayım dedim o da çarptı galiba sırtım göğsüm ağrıyo zor nefes alıyorumşikayet etsem mi bunada şükür mü desem bilemedim
canım pişik kremi var ama doktoruma sorduğumda pudra kullan dedi ilaç önermedi bende o yüzden bir şey kullanmadım.dışarı çıkmıyorum canım sabah işe geliyorum akşam eve gidiyorum gün içinde iş yerinde günlük işleri yapıyorum dolaşıyorum işte o kadar.sanada çok geçmiş olsun canım valla Allah yardımcımız olsunöncelikle pişiğe çare bulmak lazım.Yarın istanbul-Ankara 40 dereceleri görecekmiş.Bebeklere uygun bir pişik kremi kullanman şart.Evde varsa ihmal etme.
çok dışarı çıkma yürüyüş yapma.
bende 2 haftadır hemoroid sıkıntısı yaşıyorum sıcakta hamilelere ne kadar zor oluyor,allah yardımcmız olsun.
bak sudocrem için bir annenin tecrübesi
http://oncekadinsonraanne.blogspot.com/2012/06/sudocrem-her-derde-deva-bir-krem-daha.html
ben de daha önce izlemiştimKızlar bu arada kaç gündü gerçek doğum videoları izliyorum, düşünüyorum acaba yapabilicekmiyimvideo izleye izleye kadın doğum uzmanı oldum valla
Kızlar merhabalar bugun doktor randevum vardı bebeğimin kilosu 1140 olmuş herşey yolunda dedi doktor sonra ben dedim ki doktora enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedim kan,idrar ve bir de vajinama bez içerisinde sarı bir kağıt koymamı istediler enfeksiyon çıktı kanımda ve idrarım da sonrada doktor su kaçağı var dedi bir ay tuvalet dışında hiçbiryere kalkma dedi bende enfeksiyondan mı dedim cevap vermedi suyum geliyor olsa alttan muyahene etmesimi gerekmezmi bu doktora 4 aydan bu yana hiç güvenmiyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?