-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
ayy cok guzel canım ıyı günlerde kullanın sanslısın :)) biri de benim eşime anlatsa erken olmadıgını ne söylesem acele etme erken daha diyor

Sağol canım.
Ya bizimki her aldığım şeye erken demiyor şimdi, biliyor ki durumumuz böyle azar azar almayı kaldırıyor. Ama bu ara avm de neye el atsam dur daha zamanı değil diyor. Ben de gelecek aya bekliyorum öyle.
Az önce mesela joker mağazasında alt değiştirme örtüsü 8,90 a düşmüş alayım dedim, daha bekle dedi. İyi dedim keyfi bilir. Sonra 15 tl de olsa alıcak yani

Yok canım istanbul ben. Çok şirin duruyorlar belki 1-2 parça alıp deneyebilirim. Teşekkür ederim

Aslında kıyafet değil belki ama dediğin gibi battaniye veya havlulardan yararlanabilirim canım, çok haklısın teşekkür ederim

Valla canım ben renklerini beğeniyorum. Tam istediğim gibi, modelleri de güzel. Kalitesini kullanınca görücem ama genel yorumlar iyi. Daha ne isticeksin ki.
Ben havlu, battaniye aldım ama 2 de tulum edindim. Gayet güzel. Kaynanam kadın Bi tuluma verdi 32 tl, benim aldığımın tanesi 27,5. Eh uygun da daha ne olsun.
Ama hep indirim takip ediyorum ben : ) yoksa fiyatları biraz tuzlu yani

Az önce joker de gördüm, eklediğim 3lü tulumlardan. Eşime de gösterdim. O da beğendi. Fiyatını gösterdim 90 tl. Dedim bak bunlar nette 45 tl. Bari 2 takım alayım bitmeden dedim, iyi dedi : )

O dediğin anne karyolasının başlığına yapılanlarını bilmiyorum ama bebeğin konduğu plastik pusete geçirilen tütüleri gördüm. Onun kumaşının ismi bişeydi yaaaaa. Onun metresini ucuza alıyormuşsun lastikle diktirtip yaptırabilirsin canım.
Ben ocak annelerinin topiğini takip ettim
de : ) orda kadınlar bu tip şeyleri hep ellerinde yapıp ucuza getirdiler

İsmi buldum buldum

Hayal tül

Kızlar günaydın, İstanbul ve Ankarada oturanlar inşallah iyisiniz. Yavrularımız doğmadan memleketin başına gelen kalmadı , Allah yardımcımız olsun...

zor bi geceydi valla,istanbuldayım ben gece ne uçuyosa artık tepemizde sesi çok yüksek bomba gibiydi. çok korkutucuydu. bebeğim etkilenmesin diye sakin durmaya çalıştım ama ister istemez geriliyor insan kıpır kıpır hiç durmadı yavrum.

Günaydın kızlar hepimize geçmiş olsun bende istanbuldayım.. Dün gece kızım kıpır kıpırdı benimde ne kadar gerilmedim desemde gerildim açıkcası herkesin bebişi etkilenmiş demek ki çok geçmiş olsun tekrardan

ayy cok guzel canım ıyı günlerde kullanın sanslısın :)) biri de benim eşime anlatsa erken olmadıgını ne söylesem acele etme erken daha diyor
Aynı benim eşim daha erken diyip duruyo tabi ben dayanamayıp ufak tefek şeyler aldım ama insan böle yavaştann biberon emzik bez vs. Almak istiyo :)

Aynı benim eşim daha erken diyip duruyo tabi ben dayanamayıp ufak tefek şeyler aldım ama insan böle yavaştann biberon emzik bez vs. Almak istiyo :)

Bende en son oyle yapmayi dusundum cok zor olmayacak yapcak acayip yuksek fiyat veriolar cunku gereksiz.

Kizlar herkese Merhaba
Cok zor bir geceydi hala kendimize gelemedik. İstanbuldayim bende..
Savas ucaklari gecti resmen uzerimizden cok korkutucuydu. HepimiZe gecmis olsun. Allah yardimcimiz olsun.

Berbat bir gecenin ardından berbat bi gün gecirdim eşimle ayrılma noktasına kadar geldik su an zamana birakmaya karar verdik Allahım ne kadar zormuş kimseye yaşatmasın kaç saattir elim ayağım titriyor resmen Allah sevdiğimiz guvendigimiz insanlarla sinamasin nasıl çıkmazdayım (

Can'ım üzüldüm belki geçici birşeydir anlıktır belki inş.barışırsınız dünden beri herkese stres huzursuzluk var o da etkilemiştir sen üzme kendini dua et

Can'ım üzüldüm belki geçici birşeydir anlıktır belki inş.barışırsınız dünden beri herkese stres huzursuzluk var o da etkilemiştir sen üzme kendini dua et
Stres huzursuzlukla alakali bişey değil aslında ama inş. Düzelir zamana birakmaya karar verdik

Allah korusun Can'ım hamilesin sen eşin stres yaptırmasın sana alttan almayı bilsin hamilelikte ufacık şeyler gözümüz de büyüyor ortada ayrılığa dair olmayan durumu hormonlardan abarta biliriz üzülme dikkat et

Gideceğim başka doktora kızlar ama memleketimde ki doktorla görüştüm muayhane etmeden birşey diyemem ama dedi enfeksiyondan dolayıda o kağıdın rengi döner anlatmana göre enfeksiyona bağlıyorum dedi haftaya bugun kontrolüm var eğer enfeksiyon temiz çıkıp o kağıt hala değişirse kaçak var denektir inşallah enfeksiyondan dolayıdır ben öyle hissediyorum kaçak olsa iç çamaşırın sürekli ıslanır sanırım bende öyle bir durum yok terden nemlendiği oluyor duanızı eksik etmeyin

Üzüldüm umarım halledilebilinecek bir durumdur. Insallah en kisa surede hersey normale döner. Allah yardimcin olsun.

Canım dualarım seninle, çok gecmis olsun.

Sağol canım keşke hormonlarla alakali olsa ama malesef değil beni bundan daha fazla kırıp üzemez şu an devam etme kararimda en büyük etken de bebeğim zaten bakalım zaman ne gösterecek bu kırgınlık geçicek mu hiçbişey bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…