-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kızlar bebek arabası alcaz ama eşim bebe comfort'tan bir model beğenmiş bende chicco'dan bir model beğendim ama kararsız kaldım.hangi marka daha iyi bilen,kullanan yada etrafında kullanıp memnun olan var mı?

Annişler merhaba. Kontrolümüz bitti evimize geldik. Bişeyi yok şükür. Gayet iyi dedi.
Yalnız ben kızımı görünce herşeyi unuttum gece uyurken uyuşmaları filan gitti aklımdan
Ultrason resmi de almadık onu da unuttuk ki zaten doğru düzgün Bi görüntü görünmedi kızımın.

Doktora diyoruz kesin kız değil mi. Kız gibi görünüyor da insanlık yanılması %2 lik yanılma payı verin dedi

Ay canım artık zorlu dönemler başladı. Ben zaten hamile kaldığım ilk andan itibaren bu dönemleri düşünüyordum : (
Ama yengec cim halimize şükür. Zorlu ama geçecek

Kafanı çokta karıştırmak istemem ama pudra bebeklere zararlı diyorlar aklıma acep gebe kadına da sakıncalı gelmez mi sorusu geliyor

Sabah işe gitmeden filan Bi duş almayı dene belki iyi gelir

Biz doktorun gelmesini beklerken Bi gebe geldi. Kadın gece giriş yapmış fakülteye. Suyu gelmiş artık Nasıl olduysa ve bebeği ölmüş ; ( asistanlar bir an önce gebeliği sonlandıralım demiş ama kadın illa hocanın görmesini istiyordu.
Rabbim kimseye yaşatmasın

Hepsi güzel canım, sağlıkla giysin bebeğin :)

Sağol canım
Hepimizin bebişi sağlıcakla giysin inş

Sağol canım
9 aylık aldım tulumları ama cartersın kalıpları küçük ya bir ay küçük olur diye hesap yaptım.
9 aylık kıyafetlerden küçük ama 6 aylık kıyafetlerden büyük

Kızlar bu arada kaç gündü gerçek doğum videoları izliyorum, düşünüyorum acaba yapabilicekmiyim video izleye izleye kadın doğum uzmanı oldum valla

Canım ben hamile kaldığımdan beri hiç izlemiyorum
Kendimi korkutmak istemiyorum
Tek düşündüğüm herkes yapabiliyorsa ben de yaparım...

Kızlar carters de %50 indirim var.

Ben de söylicektim
Benden önce davranmışsın

Güzel 3lü takımlar var. Ama kızım Bi doğsun yaza durumu nasıl olacak ona göre alıcam.
O kadar tatlı şeyler var ki

Bu atacağım yazlık takımlar 62 tl idi önceden %30 indirimle. Şimdi indirimi %50 yapmışlar 45 düşmüş
Kızımın gelişiminin Nasıl olacağını kestirsem alırım bikaç tane açıkcası
Ama arada 1 tane için kaçamak yapabilirim

hadi gözün aydın canım görmüşsün bebişini bende heyecandan unutuyom sorcaklarımı gitmeden önce yazıp gidiyom o yüzden
bende pudranın bebeklere zararlı olduğunu biliyorum hatta almadım bile doktor sen kullanabilirsin dedi ama evde yok gidipte almadım duş alsam bile faydası yok canım işyerinde klima yok vantilatörle idare etmeye çalışıyorum ama vücudum terliyo malesef artık idare etcem 1ay daha sonrası Allah'ın izniyle evde rahat olcam.

Ben hiç mağazasına gitmedim, güzelmi ürünleri fiyatına göre değer mi sizce ?

Agra ya sormuşsun canım ama ben cevaplayım
Normalde kalıpları bir beden küçük, zaten nette de yazıyor bu durum
Ama ürünleri güzel
Nette de okuduğum ürünlerinin hiç bozulmadığı (ağzının yüzünün bozulmadığı ),renginin filan atmadığı yönünde

Ben kaç bebek kullanır diye havlularını ve battaniyelerini carterstan aldım ki batteniyeleri filan normal satılanlarla aynı fiyata geldi. 2 battaniyeyi 56 tl ye aldım yanılmıyorsam ve burda satılan battaniyelerden ebatları daha büyük

Kızlar ebebekte chicconun ürünleri de %50 indirime girmiş

alacakları olanlara...

Gözün aydın canım bende unutuyorum gittigimde bütün şikayetlerimi :)) Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi.nasip etsin inş. Bebeklerimizi Allah sabır versin kadincagiza ya ne sıkıntılarla hamilelik geçirenler var şükür halimize en zor dönemler kaldı sanki ama azcık kaldı

Ben hiç mağazasına gitmedim, güzelmi ürünleri fiyatına göre değer mi sizce ?
şimdi indirimde olduğu için alınabilir, ama ben mağazaya gittim kalıpları küçük, görsel olarak çok güzel, kalitesi de normal, super falan deyemem valla. tabii her kesin kendi zevki, belki sen çok seversin. Mavibahçede mağazaları var. sen izmirde oturyordun yalnış bilmiyorsam.

Selen_Ay randevunun iyi geçmesine sevindim. İnşallah hep böyle devam etsin. eski doktoruna mı gittin?

bu ay geçen attıklarımdan başka hiçbirşey almadım alasım da yok, inşallah ağustosda alırım

kızlar bende saldım tekrar alışveriş planı yapmam lazım neler eksik çıkartayım bir ara iyi hevesle almıştım birçok şey ama eksik de mesela biberon emzik emzirme atletler iç çamaşırları lohusa gecelik kapı süsleri ...... falan hiç yok daha yeniden bakayım

Selen_Ay Maşallah kızına seninkide benimkinden poz vermiyor herhalde aldığın cicileri güle güle kullanın ya yazık o kadına Allah sabır versin çok korkunç bekle bekle en son anda kaybet off
yengec4 canım ben soobaby marka araba almıştım senin dediklerinden chiccoyu duydum hep

daisy5 bende bir ara alışveriş yapmaya başlamıştım bu ara saldım yavaştan başlayayım tekrar diyorum çünkü havalar ısındıkça ısınıyo gitmeye gezmeye halim olmucak.birde şunu farkettim artık çok dolaşamıyorum avmlerde.dün akşam birkaç saat gezdim ayaklarımın altı şişti hala az biraz acıyo.
eşim araba modelini söylemedi sadece bebe confort dedi internetten baktımda bi sürü modeli var yarın kemeraltına falan gidip bakmam lazım.zaten zar zor karar veriyorum birde kafamı karıştırıyorlar ya

Allah'ın izniyle az kaldı canım. Sağlıcakla bir alsaydık kucağımıza
Ay hiç sorma aklımda birsürü soruyla gidiyorum. Kızımı görünce hooop hepsi gidiyor

İnsan ne hevesle taşıyor değil mi bebeğini. Rabbim kimsenin hevesini kursağında koymasın

Evet sürekli olan hocama gittim
Herşeyin iyi olmasına seviniyorum, çok şükür ama doktor da başka bişey demiyor. Bak ben boyunu kilosunu sorcaktım, unutmuşum, o zaten söylemiyor.

Neyse zaten devlet hastanesindeki doktoru bırakmıcam ona da randevu alayım da, doktor çok yoğun acayip bekliyoruz sonra. En azından ondan öğreniyorum boyu ne kilosu ne

Bu ay almıcam almıcam dedim yine araya bişeyler sıkıştırdım ben
Ama büyük atılımı inş. gelecek ay yapıcam. Muhtemelen herbişeyini tamam ederim

Canım benim geride kalan alacaklarım belli ama bu ay almıcam demiştim, ondan rölantideyim. Allahtan rölantideyim ha
O dediklerin bende de eksik. Gelecek ay alıcam işte nasipse
Gecelik, dagi indirime giriyor nette. Önü full düğmeli, emzirme için çok iyi olur doğum sonrasında ama bedeni yok
kızıp kapatıyorum net sayfasını ben de.
Alacağım emzik, biberonlar da belli zaten. Bebek bakım çantası da belli. Burda bulamadım ama olmadı onu da netten alıcam
Şampuan, Bebek deterjanını da kafamda oturttum gibi
Tırnak makasını da girer mağazadan alırım olur biter

Allah o anneye sabır versin. Ama baya metanetli duruyordu. Sanırım baştan beri riskliydi durumu ki zaten gittiğim bölüm riskli gebelik yani : (

Canım ben hep baştan beri diyorum. Son iki aya kalmasın hem ağırlaşırız hem de sıcak mahveder bizi.

Eşim anlamıyordu ya da anlamak istemiyordu. Geçen misafir vardı evde eşimin kuzeni. Kadınla konuşuyoruz, işte dedim eşime kalsa gelecek ay sonu anca gitcez Ankara'ya daha erkenmiş diyor. O da dedi olur mu. Son aylar zaten zor Bi de senin gebelik sıcağa denk gelmiş daha zor sana Bi de yol gitcen bir sürü. Bir an önce alın da artık çamaşırlarını da yıka hazır et, ne olur ne olmaz diyince. Artık eşim inanmaya başladı. Bi de hesap yapıyor ooooo az kalmış az kalmış diye artık tamamlıcam ben herşeyi inş.

Bu arada var ya bu Bebek arabalarında o kadar kafa bulandıran şey var ki Allahım hepsiii hakkında olumsuz şeyler okudum. O yüzden boşverdim. Ben zaten almıştım

Ay bu arada ben Almanya'daki kuzenimden Bebek arabası bakmasını
istemiştim ya. Ona aldığımızı söylememiştim daha, o da ordan bakmış Bi araba beğenmiş onu alıp yollucakmış ve hediye yaaaaaaa parasını söylemiyor. O kadar mahçup oldum ki anlatamam Travel sistem hem de.... Bu işte

ayy cok guzel canım ıyı günlerde kullanın sanslısın :)) biri de benim eşime anlatsa erken olmadıgını ne söylesem acele etme erken daha diyor

Yok canım istanbul ben. Çok şirin duruyorlar belki 1-2 parça alıp deneyebilirim. Teşekkür ederim

Aslında kıyafet değil belki ama dediğin gibi battaniye veya havlulardan yararlanabilirim canım, çok haklısın teşekkür ederim

Kızlar ben ne arıyorum biliyomusunuz
Hastane odası için anne yatak başı süslemesi ve bebeği koydukları beşik için tülden geçirilen bişey yapıolar ya bebekli ayıcıklı falan (anlatabildimmi acaba) işte onlardan..
Birine sordum toplam 90tl çekti bi tül bi yatak başı süsü bi hastane odasındaki yatak için örtü bukadar olmamalı
Var mı bildiğiniz ettiğiniz yada dikecek olan birileri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…