- 13 Ocak 2016
- 822
- 1.217
- 33
evet canım erkenciyim birşeyler aldım da internetten emzirme sütyeni,lohusa terliği tacı,bebek çorap,yatak koruyucu ekleyemedim sonra yine denicemgünaydın cnm, dükkanı sen açtın görüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım erkenciyim birşeyler aldım da internetten emzirme sütyeni,lohusa terliği tacı,bebek çorap,yatak koruyucu ekleyemedim sonra yine denicemgünaydın cnm, dükkanı sen açtın görüyorum![]()
ne aldıysan güle güle kullan canım, al al bitmiyor ihtiyaclar..evet canım erkenciyim birşeyler aldım da internetten emzirme sütyeni,lohusa terliği tacı,bebek çorap,yatak koruyucu ekleyemedim sonra yine denicem![]()
Günaydın kızlar![]()
erkencisiniz bakıyorumdaGünaydın annişler
Ben de geldim
Bugün bebek mevlüdümüz var oraya gidicez biz
Oraya gitmeden dün gelen önlüklerimi paylaşırım inş. :)
pembe yapacaksan eğer önerim bir tarafı gri boyaman,havasını değiştiriyor odanınn,klasik havadan çıkıyor, gri mavi rengede yakışıyor.
Aslında boyadansa duvar kağıtlarını daha çok seviyorum,
hem renkli duvar boyalarının çizikleri çok belli oluyor sonradan
Eki Görüntüle 1859903
benimkisi tenbellikten erken diyoro her işini son saniyede koştura koştura yapan cinslerden
ben ise tam aksine her şey planlı önceden,
devlet dr.u ilk günden bana yürümeği diyor, tempolu hem de, hamileliği ilk öğrendiğim günden diyor, göbek kaslarım gevşekmiş nemiş valla bilemedim
![]()
Benimde 98 günümmü ne kaldı, hayırlısıyla inş.
Benimde 0-3 çok az biliyormusun. Daha doğrusu annem alacak diye ilişmiyorum
Güle güle kullanmak nasip olsun kızıma da, bebişlerimize de
Duramadım yine
Ya işte tamamen kişisel zevk meselesi canım.
Ben oldum olası erkekse erkek renklerine, kızsa kız renklerine boğmayı sevmiyorum bebekleri ama yapan da istek meselesi
Bak bikaç oda örneği
Eki Görüntüle 1859728 Eki Görüntüle 1859729 Eki Görüntüle 1859730 Eki Görüntüle 1859737
Böyle soft renkler hoşuma gidiyor![]()
günaydın kızlarrr....
erkencisiniz bakıyorumda![]()
Canım çok güzelmiş resim bende çok isterdim ama odanın genişliğide çok öenmli böyle renkler katabilmek için..
Benim odam çok büyük değil, olur mu sence yinede yani bu şekilde kendini gösterir mi?
Senin farkındayım, renkli renkli sevmiyorsun sen :) Bende tam tersi deli kızın çeyizi gibi seviyorum :)
Gönderdiğin örnekler için çok teşekkür ederim.![]()
Canım çok güzelmiş resim bende çok isterdim ama odanın genişliğide çok öenmli böyle renkler katabilmek için..
Benim odam çok büyük değil, olur mu sence yinede yani bu şekilde kendini gösterir mi?
ayy canım çok güzeller güle güle kullan nerden aldın sorması ayıp
ayy canım çok güzeller güle güle kullan nerden aldın sorması ayıp
kızlar bir şey sorcam size.çıtçıtlı badilerinizi kaç aylık aldınız birde içine giydirmek için hangilerinden aldınız?ben çıtçıtlı askılı,çıtçıtlı yarım kollu ve çıtçıtlı uzun kollu aldım 6şar tane falan ama hepsi 0-3 aylık daha büyük almadım ne yapayım sizce?
genelde erkenciyim canım ben
Çalışırken ki tempom 2 senedir bitemedi.
Sadece önce oyunlarıma bakınca buraya geç giriyordum.
Bi de eşim yine şehir dışına çıktı, adam bari kahvaltı edip yola çıksın dedim. Onunla uğraştım. Hamile kaldığımdan beri, kahvaltısız gidiyordu işe...
Oda küçük olsa da tek duvarı boyaman sıkıntı değil canım
Eğerki bir kiriş altı varsa ya da kolon varsa odada sadece onu bile boyasan güzel durur
Ben 2 renk yapmıcam ama bulut sticker alıcam![]()
Eki Görüntüle 1860080 gibi
Rica ederim canım
Örnek olması içindi, illa herkes sevecek diye bişey yok
Ben de böyle değişiğim işte![]()
Canlı canlı renkleri sevmiyorum çeşit ben![]()
Evim bile komple siyah beyaz
açık gri seçersen daha genişte gösterebilirbir tarafınada pembeli beyazlı ,belki içinde açık girili desenli bir duvar kağıdı.Ben duvar kağıdı yaptığım odalardan çok memnunum şimdi silinip üzeri boyanabilir kağıtlarda çıktı.
Süngerimsi 3 boyutlu olan duvar kağıtları hem ses hem ısı izolasyonuda sağlıyor,ben kullanıdığım için tavsiye ederim,evin badana duvar kağıdı işleri kendim yaparım hep.Bauhaus gibi yerlerde indirime giren bölümlerini takip et
15 yaşındayken odamın tavanına parlayan fosforlu yıldız- ay yapıştırmıştım.Halen duruyorlar ve karanlıkta gökyüzü gibi parlıyorlar.Ondan yapıştırılabilir,ama kaliteli olmalı.
bence 0-3 ay için yeterli aldığın.Bundan sonrasu 3-6 aylık alırsın.Bebekler birden kilo almaya başlıyormuş,kime sorsam sakın küçük alma birden bir ayda büyüyorlar diyor.kızlar bir şey sorcam size.çıtçıtlı badilerinizi kaç aylık aldınız birde içine giydirmek için hangilerinden aldınız?ben çıtçıtlı askılı,çıtçıtlı yarım kollu ve çıtçıtlı uzun kollu aldım 6şar tane falan ama hepsi 0-3 aylık daha büyük almadım ne yapayım sizce?
kızlar bir şey sorcam size.çıtçıtlı badilerinizi kaç aylık aldınız birde içine giydirmek için hangilerinden aldınız?ben çıtçıtlı askılı,çıtçıtlı yarım kollu ve çıtçıtlı uzun kollu aldım 6şar tane falan ama hepsi 0-3 aylık daha büyük almadım ne yapayım sizce?
benimde önlük almam lazım ama hiç beğendiğim bişi olmadı mağazalarda.Trendyoldan aldım canım. Chicco nun önlükleri
Allahtan bu markaya pek sıcak değilim ha. Nerdese kıyafetlerinin yarısı chicco
Canım, benim 0 dan 12 aya kadar her ay grubundan çıtçıtlı badilerim (kıyafetlerimiz) varAma kışlık dönem için yani ilk dönemde hep uzun kollular. Alt kısma da patikli pijamalar aldım. Alt kısma patikli olmayan pijamalardan da alabilirsin istersen. Çocuk çabuk büyüyor patikliler kasıyor filan diyorlar. (Ama ben buna kulak astım mı hayıııııır : ) hep patikli, illa çeşit olcam ben )
Ayrıca ilk dönem için aldıysan gerisini sıkıntı etme, daha sonra çıkar alırsın. Ben hevesimi pek saklayamadım her dönemden var benimtercih meselesi.
Askılı çıtçıtlı hiç almadım ilk dönem için ve almam da. Kısa kollu da almadım açıkcası. Bazıları şey demiş çocuğu evdeyken kısa kollu badi ile gezdiriyoruz. Dışarı çıkarken tulum giydiriyoruz diye. Bu insanların evinin durumuna göre değişiyor bence. Bizim evimiz merkezi ısıtmalı değil. Kombi ile ısınıyoruz ve hayatta öyle sıcak açmadım ben evimi. Bebek olunca elbet daha fazla yakarım ama öyle kısa kollularla gezilecek kadar hele hele bebek için kısa kolluyla evde duracağı kadar yine de olmaz o yüzden mecbur uzun kollu badi giyer.
Bir de siz İzmirdesiniz, İzmir ekimde de soğumaz diye biliyorum. Ben 2 senedir burdayım ekimde hava baya serin oluyor. Yani hayatta askılı giyemez bebeğim.
Öyle işte![]()
ben hep ilk 3 ay için alışveriş yaptım canım belki hediye gelir yada çıkıp alırım diye ama aldıklarımda fazla mı oldu diye düşünmeye başladım açıkçası.evde dediğin gibi bi çıtçıtlı bide takım yada tulum yeterli olur gibi geliyor.bence 0-3 ay için yeterli aldığın.Bundan sonrasu 3-6 aylık alırsın.Bebekler birden kilo almaya başlıyormuş,kime sorsam sakın küçük alma birden bir ayda büyüyorlar diyor.
evde kat kat olmaması ve rahat olsun diye uzun kolu çıtçıtlı ve alt,dışarı çıkartırken kullanımlık kısa kolu üstüne tulum sweat vs giydirileceği için öneriyorlar.
bütün eşyalar odayı kaplayınca aldıklarım fazla mı geldi diye düşünmeye başladımBence yeterli.. ama birazda heves meselesi :) yani sonrasında da alınabilinir, sen almak istersen alabilirsin daha büyüklerini..
Bende 0-3 ve 3-6 ay alıyorum sonrası yaz çünkü, özellikle kızımla çıkıp yaz alışverişi yapacağım :)![]()