-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın kızlar, gününz güzel geçsin inşAllah :spor: zaman daralıyor, bu ay hiç alış veriş yapmadım, öbürü ay yaparız artık tamamlarız. artık kendimi ağır hissediyorum, gezdiyimde ayaklarım ağrıyo, dün doktora gittik devlet hastanesine, dr az yürüyüş yapıyorsun dedi, nerden anladı bilemedim:KK17: her gün günlük aktive dışında 20 dak tempolu yürüyüş önerdi yene. bebişim şükür iyiymiş 1220 gram olmuşuz:KK46::nazar: suyum sınırda dedi ama sınırı geçmemiş, o yüzden şimdilik endişeli durum yok dedi. sizler de baya tamamlamısınız alış verişi, bizim odada her şey ortalıkta, eşim erken diyor, o yüzden bir şey yapmıyorum ben de odaya:KK54:
maşallah bebeğine :nazar:yürüyüşü bana ayda 2 kilo alınca önermişti sana neden önerdi acaba :spor: benim eşimde erken diyor ona desem bebek doğduktan sonra hallederiz diye tamam diyecek:KK71:

Günaydın annişler
Bu gece hiç uyuyamadım ben
Kızım kıpır kıpırdı muhtemelen ondan diye düşünüyorum.
Genzimin ağrısı azaldı gibi ama kan geliyor bu seferde, iyi tahriş olmuş anlaşıldı.
Bunu abartıp doktora gitsem mi, yoksa evde sütle, limonlu suyla geçmesini mi beklesem?
Ne saçma soru oldu...
Normalde bende severim mobilya kokusu filan ama bebeğin kıyafetlerine sinmesin, ondan kurup havalandırıcam.
Yüzerken de evet karın geriliyor ama bebişler içerde suyun içinde iyidirler, her türlü pozisyona ayak uydurabiliyorlar. Köpek gibi yüzünce; eşim o yüzmek değil diye kızıyor :KK45: yorulursam iyi gelirmiş
Aynen hastane çantasına koyacaklarına yapman gerek zaten, evde bir sıkıntı olmaz.
Bebek bakım çantası da yine insanın ihtiyaçlarına göre canım. Kim neyle rahat ediyorsa.
Sadece ağır çanta çok sıkıntı olur bence.
İyiki kullanmışsın o ilacı, idrar yolu enfeksiyon gerçekten şaka değil. Burda doğum yapan bir kadının, sürekli ilaç kullanmasına rağmen o enfeksiyonu bir türlü geçmedi ve bebeğe geçmiş, doğumdan sonra bebeği 1 hafta küvezde kaldı.

Sağlıklı bir şekilde doğum yapıp bebeğimi almadan eve gitmeyi hiç istemem :KK61:
geçmiş olsun canım boğazını tahriş ettin galiba bi gargara falan yap bi iki güne geçmezse bence o zaman git şimdi gitsende aynı şeyleri yapcak doktorlar.
evet koku sinmesin kıyafetlere hadi biz seviyozda bebişe zararı olur belki kokudan rahat edemez kıyafetlerle.
benim eşim dikkat et zorlama diyip duruyo denizde bende takılıyom öyle kafama göre biraz normal biraz sırt üstü biraz köpekleme :D
çantada evet ağır olursa bide onla mı uğraşcaz demi?otobüse falan binsek hem bebiş hem puset yada araba taşıcaz bide çanta ağır olursa maşallah vücut yaparız :D
doktor öyle dedi bana antibiyotiği içmeyeyim diyince iltihap göbek zarına geçer sonra böbreklerine yayılır sonra müdahale etmemiz daha zor olur dedi.daha ağır tedavi olman gerekir dedi.bende bebeğimin sağlığı bozulmasın diye içtim mecburen inşallah iyi gelmiştir tekrar kullanmam.inşallah sağ salim sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza Allah'ın izniyle:dua::anneadayı:

Günaydın annişler
Genzimin ağrısı azaldı gibi ama kan geliyor bu seferde, iyi tahriş olmuş anlaşıldı.
Bunu abartıp doktora gitsem mi, yoksa evde sütle, limonlu suyla geçmesini mi beklesem?
Ne saçma soru oldu...

Sağol canım, inş iyi gelir

Bitti bitti canım. İnş o günler gelecek

Kaç sene önce sabun tozunun makinanın ömrünü kısalttığını duymuştum. O yüzden baştan beri düşünmüyorum, elde yıkamış olsak neyse

Normalde bende severim mobilya kokusu filan ama bebeğin kıyafetlerine sinmesin, ondan kurup havalandırıcam.

Yüzerken de evet karın geriliyor ama bebişler içerde suyun içinde iyidirler, her türlü pozisyona ayak uydurabiliyorlar. Köpek gibi yüzünce; eşim o yüzmek değil diye kızıyor :KK45: yorulursam iyi gelirmiş

Aynen hastane çantasına koyacaklarına yapman gerek zaten, evde bir sıkıntı olmaz.
Bebek bakım çantası da yine insanın ihtiyaçlarına göre canım. Kim neyle rahat ediyorsa.

Oy maşallah, hakikaten sen ve fool öndesiz baya, ben de bugün 27. haftaya girdim. İlk haberler sizden hayırlarla gelir inş.
aman 32. hafta deme yaaaa :KK14: daha onca hazırlık var.
Gelme bebek daha anne işleri bitirmedi.
:KK45:

İyiki kullanmışsın o ilacı, idrar yolu enfeksiyon gerçekten şaka değil. Burda doğum yapan bir kadının, sürekli ilaç kullanmasına rağmen o enfeksiyonu bir türlü geçmedi ve bebeğe geçmiş, doğumdan sonra bebeği 1 hafta küvezde kaldı.

Sağlıklı bir şekilde doğum yapıp bebeğimi almadan eve gitmeyi hiç istemem :KK61:
geçmiş olsun canım sağlık ocağına da yakınsa gidebilirsin tahrişi azaltıcı ilaç verir bende hiç ilaç kullanmayı sevmem :eek:hepimiz alışveriş bitsede alacağız herhalde beğendikçe

AGRA AGRA bak ben ne aldım kiii :KK70:

Eklentiler

• lBGD-46329_1.webp
    lBGD-46329_1.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Herkese Günaydın,
Sıkıcı bir iş gününde Merhaba :duduk:
Evimin kadını çocuklarımın anası olamamak ne acı :KK70:
Bende cocuk odası için ayırdığımız ancak benim bitmek bilmez eşyalarımla dolup taşan odayı sonunda boşaltabildim..
İnsallah önümüzdeki hafta açık ton bir pembeye boyatacağız. :KK200:
Renk veya ton önerileri olan varsa alabilirim.:dondurma:

Herkese Günaydın,
Bende cocuk odası için ayırdığımız ancak benim bitmek bilmez eşyalarımla dolup taşan odayı sonunda boşaltabildim..
kolay gelsin valla benimde toparlamam lazım odayı karmakarışık.ben bu aralar su yeşili ve cam göbeği renklerine taktım canım ne alsam bu renklerden biri :KK70: birde hardal sarısı hoşuma gidiyo

Aaa aldınmı bende alayım alayım derken hep erteledim ama içimde kaldı, çok güzel güle güle kullan canım.
sağol canım aldım dayanamadım aklımda durmasın dedim :KK66:

geçmiş olsun canım boğazını tahriş ettin galiba bi gargara falan yap bi iki güne geçmezse bence o zaman git şimdi gitsende aynı şeyleri yapcak doktorlar.
evet koku sinmesin kıyafetlere hadi biz seviyozda bebişe zararı olur belki kokudan rahat edemez kıyafetlerle.
benim eşim dikkat et zorlama diyip duruyo denizde bende takılıyom öyle kafama göre biraz normal biraz sırt üstü biraz köpekleme :KK70:
çantada evet ağır olursa bide onla mı uğraşcaz demi?otobüse falan binsek hem bebiş hem puset yada araba taşıcaz bide çanta ağır olursa maşallah vücut yaparız :KK70:
doktor öyle dedi bana antibiyotiği içmeyeyim diyince iltihap göbek zarına geçer sonra böbreklerine yayılır sonra müdahale etmemiz daha zor olur dedi.daha ağır tedavi olman gerekir dedi.bende bebeğimin sağlığı bozulmasın diye içtim mecburen inşallah iyi gelmiştir tekrar kullanmam.inşallah sağ salim sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza Allah'ın izniyle:dua::anneadayı:

Evde hafif tedaviye devam. Bakalım Nasıl olacak

İnş atlatmışsındır canım

Ay o dönemleri görecekmiyiz ki. Bebek arabamızla :anne: 6 senedir bekliyorum ben :cry:

geçmiş olsun canım sağlık ocağına da yakınsa gidebilirsin tahrişi azaltıcı ilaç verir bende hiç ilaç kullanmayı sevmem :eek:hepimiz alışveriş bitsede alacağız herhalde beğendikçe

Sütüme devam edeyim de canım. Bakıcam artık diğer güne. Çok sağol önerin için
Hiç sorma, aldım ben bişiler yine : )

AGRA AGRA bak ben ne aldım kiii :KK70:

Ay gülee güle kullan canım
Ebebekte ne Zaman görsem sen aklıma geliyon valla : )

Herkese Günaydın,

Oh odayı boşaltmışsın sen, asıl o iş yorucu ama ben daha başlayamadım bile

Ben de odayı ya çok açık gri ya da vizon yapmayı düşünüyorum. Mobilyaları komple beyaz olacak ya güzel olur diye düşünüyorum

kolay gelsin valla benimde toparlamam lazım odayı karmakarışık.ben bu aralar su yeşili ve cam göbeği renklerine taktım canım ne alsam bu renklerden biri :KK70: birde hardal sarısı hoşuma gidiyo

sağol canım aldım dayanamadım aklımda durmasın dedim :KK66:

İşte asıl büyük işler başladııııı

Kızlar ben dayanamayıp yine bişeyler aldım

image.webp :süslü:image.webp image.webp image.webp

İnş atlatmışsındır canım
Ay o dönemleri görecekmiyiz ki. Bebek arabamızla :anne: 6 senedir bekliyorum ben :cry:
Ben de odayı ya çok açık gri ya da vizon yapmayı düşünüyorum. Mobilyaları komple beyaz olacak ya güzel olur diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 1859716 :süslü:Eki Görüntüle 1859714 Eki Görüntüle 1859713 Eki Görüntüle 1859712
inşallah geçmiştir canım.Allah'ın izniyle o günleride görcez inşallah sağlıcakla bak çoğu gitti azı kaldı benim 90 günüm kalmış:KK57:
aldıklarını güle güle kullanın inşallah canım çok güzeller.ben hep 0-3 ay adım sonrası nolcak bilmiyom :D

İnş atlatmışsındır canım

Eki Görüntüle 1859716 :süslü:Eki Görüntüle 1859714 Eki Görüntüle 1859713 Eki Görüntüle 1859712

Gride hoş olabilir aslında bnmde mobilyalarım kırık beyaz düşüneyim :)

ayy kusura bakma canım sabah sabah @foolfancy ile karıştırdım ben.hayırlısıyla zamanında gelsinler inşallah.:oops:
@foolfancy canım az kalmış şimdi heyecan sarmıştır seni:anneadayı:

ben az hissediyodum canım bana sulcid vermişti geçen perşembe bitti ama geçti mi anlamadım.biraz kasıklarımda ağrım vardı hala oluyo arada.enfeksiyon var mı hala yoksa çok hızlı hareket edince falan ağrı oluyodu ondan mı bilmiyorum.inşallah geçmiştir tekrar içmek istemiyorum zorla bebeğim için içtim ona bişi olmasın diye yoksa ben normalde hiç antibiyotik içmem karşıyım.
Amin canim insallah :) biz daha 100 den dusmedik :D
Günaydın annişler
Ne saçma soru oldu...

Sağol canım, inş iyi gelir

Bitti bitti canım. İnş o günler gelecek

Kaç sene önce sabun tozunun makinanın ömrünü kısalttığını duymuştum. O yüzden baştan beri düşünmüyorum, elde yıkamış olsak neyse

Oy maşallah, hakikaten sen ve fool öndesiz baya, ben de bugün 27. haftaya girdim. İlk haberler sizden hayırlarla gelir inş.
aman 32. hafta deme yaaaa :KK14: daha onca hazırlık var.
Gelme bebek daha anne işleri bitirmedi.
:KK45:

Herkes birsey soyluyor :) daha once kisa surelide olsa beyaz esya servisinde calistim. Hic duymadim :) Tabiki her annenin icine nasil siniyorsa oyle :)
Masallah yeni aldiklarinda cok tatli :) artik dolapta yer kalmayacak sizin :D 1 yas mi bunlar

inşallah geçmiştir canım.Allah'ın izniyle o günleride görcez inşallah sağlıcakla bak çoğu gitti azı kaldı benim 90 günüm kalmış:KK57:
aldıklarını güle güle kullanın inşallah canım çok güzeller.ben hep 0-3 ay adım sonrası nolcak bilmiyom :KK70:

Benimde 98 günümmü ne kaldı, hayırlısıyla inş.
Benimde 0-3 çok az biliyormusun. Daha doğrusu annem alacak diye ilişmiyorum
Güle güle kullanmak nasip olsun kızıma da, bebişlerimize de
Duramadım yine :KK49:

Gride hoş olabilir aslında bnmde mobilyalarım kırık beyaz düşüneyim :)

Ya işte tamamen kişisel zevk meselesi canım.
Ben oldum olası erkekse erkek renklerine, kızsa kız renklerine boğmayı sevmiyorum bebekleri ama yapan da istek meselesi

Bak bikaç oda örneği

nude-bebek-odasi-willdone-dekorasyon-11.webp bebek-odası-dekorasyonu-modelleri.webp bebek-odası-duvar-kağıtları-dekorasyon.webp bebek5.webp

Böyle soft renkler hoşuma gidiyor :KK200:

Bende akıntı geliyordu çok az kokudan anlamıştım benim ki akıntı ıslaklığı oluyordu terleme oluyordu bu ıslaklık kadınlar kulubünde de okudum aynı benim durumu yaşayan kişiye doktor enfeksiyona bağlı ıslaklık diye düşünüyorum demiş tekrar ped tahlili istemiş benim doktor ise direk su kaçağı var dedi ama ben enfeksiyona bağlı ıslaklık düşünüyorum cumartesi tahlil belli olacak antibiyotik vermişti bugun 5. Günüm oldu ilacı içtikten sonra sık sık idrara çıkmam oluyordu akıntı geldiği oluyordu ama bugun hiçbirşey yok şuanda umarım bitmiştir enfeksiyon ve su kaçağı zannettiği ise enfeksiyon akıntısıdır diye dua ediyorum hiç dert bitmiyor bu arada ben bebeği çok jissetmiyordum enfeksiyondanmıydj bilemem bebeğim bugun çok hareketli zaten 28 haftadan sonra Bebek çok hareketlenirmiş
Anladım canım ben bugun gittim Dr bana direk fitil yazdı bi tahlil yapmadı bilemedim ama kullaniçam mecbur çünki akıntı kokulu bebeğini suyu falan normal dedi ama inşallah kaçak yoktur bide üstüne şeker testi sonucu yüksek çıkmış diyetisyen gönderdi acayip moralim bozuldu halbuki hiç tatlı tuketmiyorum ama gebeliğe bağlı şeker sanırım 2,5 ayım var mecbur diyet yapıcam Rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağımiza alalım bebislerimizi.

Amin canim insallah :) biz daha 100 den dusmedik :KK70:

Herkes birsey soyluyor :) daha once kisa surelide olsa beyaz esya servisinde calistim. Hic duymadim :) Tabiki her annenin icine nasil siniyorsa oyle :)
Masallah yeni aldiklarinda cok tatli :) artik dolapta yer kalmayacak sizin :KK70: 1 yas mi bunlar

Ah düşersin canım, artık sayılı gün

Valla bir kişiden duymadım bu meseleyi, aynen herkesin içine nasıl siniyorsa : )

Daha o kadar yok yaaaa :D 9 aylık; uzun pijamalı takımları ve yazlık tulumu 12 aylık. Yalnız dediğim gibi cartersın kalıpları birer ay düşük olunca, az büyük aldım. İnş güle güle kullanmak nasip olsun hepimize.

Senin peluş battaniye var ya onu geçen gittiğimde pamidorda gördüm. Dedimki en güzel battaniyeyi almış, iyi etmiş. Normalde o tip şeylerde ortak renkleri ben daha çok tercih ediyorum ama sen alınabilecek en güzelini almışsın zaten

maşallah bebeğine :nazar:yürüyüşü bana ayda 2 kilo alınca önermişti sana neden önerdi acaba :spor: benim eşimde erken diyor ona desem bebek doğduktan sonra hallederiz diye tamam diyecek:KK71:
benimkisi tenbellikten erken diyor :KK48: o her işini son saniyede koştura koştura yapan cinslerden :KK45: ben ise tam aksine her şey planlı önceden, :bicak: devlet dr.u ilk günden bana yürümeği diyor, tempolu hem de, hamileliği ilk öğrendiğim günden diyor, göbek kaslarım gevşekmiş nemiş valla bilemedim :KK14:

Ah düşersin canım, artık sayılı gün

Valla bir kişiden duymadım bu meseleyi, aynen herkesin içine nasıl siniyorsa : )

Daha o kadar yok yaaaa :KK70: 9 aylık; uzun pijamalı takımları ve yazlık tulumu 12 aylık. Yalnız dediğim gibi cartersın kalıpları birer ay düşük olunca, az büyük aldım. İnş güle güle kullanmak nasip olsun hepimize.

Senin peluş battaniye var ya onu geçen gittiğimde pamidorda gördüm. Dedimki en güzel battaniyeyi almış, iyi etmiş. Normalde o tip şeylerde ortak renkleri ben daha çok tercih ediyorum ama sen alınabilecek en güzelini almışsın zaten
Amin canim evet gecen bende baktim miniciklerdi :) ama cok tatlilar.
Bizde ortak renk alalim desekte el hep pembeye gidiyor :D gecen kova ve masrafa aldik ben seffaf alacaktim ama pembe daha guzeldi esimde pembe olsun diyince o bile pembe oldu :D bu sabah eminonune gidecektim sonra vazgectim bi karar verip bir vazgeciyorum ama halletmem gerek artik lohuda pijamalarini falanda :/

Amin canim evet gecen bende baktim miniciklerdi :) ama cok tatlilar.
Bizde ortak renk alalim desekte el hep pembeye gidiyor :KK70: gecen kova ve masrafa aldik ben seffaf alacaktim ama pembe daha guzeldi esimde pembe olsun diyince o bile pembe oldu :KK70: bu sabah eminonune gidecektim sonra vazgectim bi karar verip bir vazgeciyorum ama halletmem gerek artik lohuda pijamalarini falanda :/

İşte kalıpları küçük canım. Onu göz önüne almak lazım

Ben pembeyi pek sevmediğimdendir : ) pek elim pembeye gitmiyor.
Benim genel sevdiğim renkler mavi, yeşil, lacivert, bej,sarı böyle bende :super: sanırım soğuk renkleri daha çok seviyorum

Kovasıyla maşrapasını bende alıcam, Ağustosta inş. Onları şeffaf renk düşünüyorum da, bakayım oraya gidince bi. Bana kalsa mavi alırım ama pembe pek sanmıyorum :KK45:

Alışverişleri tamamlamışsınız kızlar, ben daha hiçbişeye elimi sürmedim. Haftasonu döndük ancak valiz boşalt, yıka yerleştir, evi temizle uğraşıp duruyorum. Bu ay bayram tatili olunca bütün harcamayı oraya yaptık. Önümüzdeki ay eksiklerimizi tamamlamayı düşünüyorum inşAllah. Ebebekte 80 TL ye en miniklerinden baston arabalar vardı. Ondan bi tane almayı düşünüyorum. Diğer bebek arabamız çok kaba, tatilde kızımla sürekli dolaştırmak zor oldu. Bana daha hafif bişeyler lazım. Birini kanguruya, diğerini bebek arabasına, sırtımada sırt çantası :)) iyi kas yaparım heralde :))

Back
X