Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    187
gece çok zor uyuyorum. Süt içip hemen uyursam sorun yok uyuyamazsam tekrar başlıyor. Boğazım kaşınıyor. Kusacak gibi oluyorum. Tam ney etkiliyo onu da anlamıyorum. Şu an yine yanıyorum. Domates galiba yakıyo beni. Hem sıcak dışardan hem bu mide yanması içerden alev alevimmm 🥲🥲🥲 arada gavisgon içiyorum. Geçmiş olsun tatlım. Bu arada bana karpuz da dokunuyor. Çok seviyorm ama yedikten sonra midemi mahvediyor. Limonata da aynı şekilde 🥲🥲🥲
Aaa banada karpuz yapıyor olabilir
Sütü bende içiyorum sonra tuvalet için kalktıgımda yine alev alev midem

Canım yağlı, baharatlı, ekşi, tatlı her şey reflüyü çıkartabilir. Bir de artık bebitolar büyüdükçe daha da hassas oluyor midemiz. O yüzden hafif beslenme şekli daha iyi olur. Çok kötüyse miden rennie çiğneyebilirsin bitkisel iyi gelir ya da süt içebilirsin.
Rennie vardı deniyim onu bu gün

Kızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın 🙏
Yaa canm benim inşallah 1 2 hafta daha bekler güzel minnoşun
Yatış yapman daha iyi en azından gözetim altındasın
İlaç vs başlarlar gelmez inşallah canm

Kuzum gittinmi ishal için doktora.senin iki minnoş var bide 5 6 litre normal bence . Ben bile 4 içiyorum hemen hemen artık hesabını tutamadım 😀
Gittim canım test falan verdim her şey gayet normaldi ama salgın var yani hasta değilsin ama ishal var çok Nadirde bulantı oluyormuş. Bir haftadır reflor saşe kullanıyorum hala geçmedi😂

Kızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın 🙏
Biraz daha dayanır inşallah bebeğin canım🙏🏻zamanı gelince mutlu bir şekilde kucağına alıp evine dönersin inşallah 🙏🏻

Kuzum Allah’ın izniyle bekleyecek arkadaşım 25. Haftadan beri 15 ml ile hastanede yatıyor suan 34+5 oldu hala yatıyor ve bebişi doğmadı. Streslisin ama iyi düşün dua edicem senin için❤️

Kizlar benim bu oğluş kendini topluyor gibi sanki Biyerini dayiyor soluma şişiriyor sol tarafi bugun iki kez yapti arada yapiyordu da bugun daha bi topluyo gibi kendini normal mi ki😊

Kizlar benim bu oğluş kendini topluyor gibi sanki Biyerini dayiyor soluma şişiriyor sol tarafi bugun iki kez yapti arada yapiyordu da bugun daha bi topluyo gibi kendini normal mi ki😊
Bebekler bu haftalarda doğuma kadar kendini toplar canım geriliyorlar kaslar güçleniyor ☺️ ama dikkat et incele sadece bebeğin tarafı mı sert yoksa bebek tarafı sertken diğer yerlerde sert mi

Bebekler bu haftalarda doğuma kadar kendini toplar canım geriliyorlar kaslar güçleniyor ☺️ ama dikkat et incele sadece bebeğin tarafı mı sert yoksa bebek tarafı sertken diğer yerlerde sert mi
ona dikkat etmedim bu sefer dikkat edeyim canim :) hep solda duruyo ilk gunden beri çok sevdi solumu♥️

Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz çok mücadele ettin yuzdun yuzdun kuyruguna geldin bundan sonrası insallah ferahlik olsun senin icin dualarim seninle.

Back
X