- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
ben hep ilk 3 ay için alışveriş yaptım canım belki hediye gelir yada çıkıp alırım diye ama aldıklarımda fazla mı oldu diye düşünmeye başladım açıkçası.evde dediğin gibi bi çıtçıtlı bide takım yada tulum yeterli olur gibi geliyor.
bütün eşyalar odayı kaplayınca aldıklarım fazla mı geldi diye düşünmeye başladım
alsam birkaç tane 3-6 ay arası alırım canım ama onlarda hediye gelebilir diye almadım sonrasıda yaz zaten o zaman alınır diye düşünüyorum.hem bebişlerimizle alışveriş yapmak daha zevkli olur demi
Selam kizlar :)
Benim bir eksigim daha dun gece itibariyle tamamlandiAma satin almadim instagramda katildigim cekilisten kazandim Lohuda taci ve terligi. Kizim olacagi icin pembe hazirlayacak bayan sagolsun. 15 gun icinde hazirlayip gondericem dedi insallah.
Bende gecen hafta tac almistim kurdelede alip bir model var onu yapacaktim belki onunda kirmizisini yaparim once hediyelerim gelsinde.Herseyde bir hayir var gercekten dun eminonune gitsrydim terlik icin malzeme alacaktim
Değişiklikle ne alakası var canım herkes renkli sevcek diye bişeyde yok zevk meselesi brzda :)
Ben senin bebeğin için aldıklarından çıkardım soft renklerden hoşlandığını :) bende severim ama genelde canlılıktan daha çok hoşlanıyorum. Attığın örnekte gerçekten çok güzel bir kolon var ama ben oraya dolabı koyacağım, ama tuttum ben beşik duvarını farklı bir renk deneyebilirim.
benimde önlük almam lazım ama hiç beğendiğim bişi olmadı mağazalarda.
canım ilk 3ay için aldım hep gerisini düşünmedim.bende askılı ve yarım kolluyu takımlarım içine giydiririm diye düşündüm.tel altları yada takımları hep patikli aldım ben ayaksız almadım.her ne kadar bebekler çabuk büyüyo almayın deselerde ayakları çok üşüyo bebişlerin.
şimdi diyorum acaba aldığım kısa kolluları yada askılıları değiştirsem mi yoksa kalsın giydirir miyim?
evimizde ufoyla ısınıyoruz canım bizim alt kat ve üst katta doğalgaz olduğu için evin içi sıcak oluyo ama bebek üşür mü kestiremiyorum.ekimde çok soğuk olmuyo nisan gibi falan oluyo havalar izmirde.benim kısa kollu giydiğim oluyo ama bebeğe giydiremem herhalde üşür.ama kısa kollu ve askılıları içine giydiririm ilk bir ay falan sanki.
Gercekten iyi oldu sagol canimTebrikler canım, süper olmuş valla çok iyi yapmıssın.
Canim komsum yeni dogum yapti 1 haftalik. Oda oylr giydirmis onu gorunce benim dusunduklerimi giydirmis ee biz kisin ne giydiricez dedimİşte bizden farklı fikirler vermesi, senden uygulaması canım. Sonuçta odanı sen biliyorsun ve seçim sana ait : )
Çocuğa evde giydireceğin, dışarı çıkarken giydireceğin tamamen evin durumuna ve şehrin durumuna göre değişiyor daha doğrusu etkiliyor.
Bebek mevlüdüne gidiyorum ya bugün, o bebiş 30 mayıs doğumlu. Haziranda ziyaretine gitmiştim o ayda bile kadın bebeğe uzun kollu badi, patikli pijama, üstüne tulumkucağına alırken de battaniyeye sarıyordu bir de tüm camlar kapalıydı. Biraz abartılı bu durumda geldi tabi. Dedim kadına sen böyle 2 gün daha giydirirsen çocuk isilik olur. O da; bir önceki gün üşüttü, sabah beşiğinde kustu komple beşiğini batırdı. Sonra da ishal olmuş dışına çıktı yine batırdı, ondan böyle yapıyorum dedi.
Hemen etkileniyorlar demek ki
Dediğim gibi evini ve şehrin durumunu sen biliyorsun ona göre bak kıyafetlerine canım.
Canim komsum yeni dogum yapti 1 haftalik. Oda oylr giydirmis onu gorunce benim dusunduklerimi giydirmis ee biz kisin ne giydiricez dedimbanada fazla geldi ama he onun cam biraz acikti belkide usumesin diye
aynen canım dediğin gibi evin ve şehrin durumu çok etkiliyor.ama verdiğin örneği okurken bana afakanlar bastı sıcak geldi.doktorlar kendi giydiğinizden bir kat fazla giydirin diyorlar o zaman tamamen yanlış bir bilgi bu.acaba o bebek bir gün önce ceryanda falan mı kaldıki??İşte bizden farklı fikirler vermesi, senden uygulaması canım. Sonuçta odanı sen biliyorsun ve seçim sana ait : )
Çocuğa evde giydireceğin, dışarı çıkarken giydireceğin tamamen evin durumuna ve şehrin durumuna göre değişiyor daha doğrusu etkiliyor.
Bebek mevlüdüne gidiyorum ya bugün, o bebiş 30 mayıs doğumlu. Haziranda ziyaretine gitmiştim o ayda bile kadın bebeğe uzun kollu badi, patikli pijama, üstüne tulumkucağına alırken de battaniyeye sarıyordu bir de tüm camlar kapalıydı. Biraz abartılı bu durumda geldi tabi. Dedim kadına sen böyle 2 gün daha giydirirsen çocuk isilik olur. O da; bir önceki gün üşüttü, sabah beşiğinde kustu komple beşiğini batırdı. Sonra da ishal olmuş dışına çıktı yine batırdı, ondan böyle yapıyorum dedi.
Dediğim gibi evini ve şehrin durumunu sen biliyorsun ona göre bak kıyafetlerine canım.
Sagol canim :) bakalim gelince gorucem modeli falan nasil olacak tamSeninde hediyen hayırlı olsun canım. Bak nasıl güzel denk gelmiş. Hayırlı olsun
İndirimi yakalamak istiyorsan beklersin canım.
Biz de takip ederiz beşik indirimlerini istersen. Pamidor şart mı peki? Ebebek filan olsa da olur mu? Ya da Joker filan?
Ya işte komşumu görünce bende de deli sorularyaz bebekleri böyle, biz kış annişleri
Bir de ben üst kısmı komple düğmeli geceliklerden alıcam sadece. Doğum sonrasında emicek bebekler, emzirirken kolaylık olsun. Adında lohusalık geçen hiç bir şeyi almayı düşünmüyorum açıkcası. Başına "lohusalık" ibaresi geçen her ürün 2 kat fiyata ulaşıyor
Eki Görüntüle 1860193 bunun gibi bişeyler
Battaniye lazim diyolar canim. Komsu 4 gunde 4 tane kirlettim diyodu :/ hemen yikanmaya baslanmis kiyafetleraynen canım dediğin gibi evin ve şehrin durumu çok etkiliyor.ama verdiğin örneği okurken bana afakanlar bastı sıcak geldi.doktorlar kendi giydiğinizden bir kat fazla giydirin diyorlar o zaman tamamen yanlış bir bilgi bu.acaba o bebek bir gün önce ceryanda falan mı kaldıki??
benim kuzenim nisanda doğum yaptı içine çıtçıtlı üzerine bir takım giydirdi sende böyle giydirsen yeter ekimde hava pek soğuk olmuyo diyor.battaniyeyi falan evde pek kullancağımı sanmıyorum ama bakalım bellide olmaz.
Gercekten iyi oldu sagol canim
Lohusa pijamasini falanda halletsem.
Birde besikpamidorda bakmistik yinr indirim gelir diye bekliyoruz ama.. Onu alsak nevresim falanda alicaz ama oy oyy eksik cok. Daha kucuk besikte alicaz hos indirim olursa onuda aliriz oradan ama. Cok eksigimiz var cook senin eksikler ne durumda? Pijamalari aldin mi sen? Birde gecelik hic alasim yok ya sartmidir ki? Onun yerine fazladan pijama alsam evde de giyerim gecelik alirsam evde giymem
Oh canim ne guzel :)) oda derdi komple bitmis sayilir yani :) sanirim 2 pijama daha uyguj olacak o zaman :) hic rahat edemiyorum ben gecelikle hastanede muayne acisindan isterlerse diye dusunmustum ama sartta degilseBen henüz adam akıllı kıyafet işine giremedim görüp aa çok hoşmuş falan dediğim şeler var zıbındı tulumdu falan oda internetten aldıklarım henüz mağaza gezemedim, kıyafet mevzusunu en sona bırakacagım :) Odasını boşalttık bizde önümüzdeki hafta insallah badanasını yapacağız, mobilyası alındı ama eylül başı gb gelecek.
Dekorasyon bakıorum, renk düşünüyorum derken geçio zaman.
Gecelik şart değilki zaten 2pijama takımıda işini görür, ben ne olur ne olmaz diye gecelikte pijamada yanımda bulunduracagım sanırım. Kimi diyor gecelik olmaz kimi diyor pijama olmaz gecelik rahat
Kişiden kişiye değişebilen şeyler sanıyorum oyuzden yanımda bulunduracağım.
İşte bizden farklı fikirler vermesi, senden uygulaması canım. Sonuçta odanı sen biliyorsun ve seçim sana ait : )
canım merhaba hoş geldin. göğüsten süt gelmesi normal deye biliyorum. vücud süt için hazırlanıyo. ne güzel demek ki sütün olacakdoğum izninde 32. haftada doktordan çalışabilir raporu alıcaksın, işte ik'ye vereceksin. kullanmadığın haftalar doğumdan sonraya eklenecek. sigorta parası da 16 haftalık hesaplanacak.
Oh canim ne guzel :)) oda derdi komple bitmis sayilir yani :) sanirim 2 pijama daha uyguj olacak o zaman :) hic rahat edemiyorum ben gecelikle hastanede muayne acisindan isterlerse diye dusunmustum ama sartta degilse
Merhaba kızlar bende lohusa terliği aldım atıyorum
maşallah güle güle pisletsin yumurcağın önlüğünü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?