-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Kolay gelsin canım, ev işi bitmez zaten..
Uyku düzeni kesinlikle bende de yok huzursuzluk var sanki normal demekki.

Olsun ki :) Aldıklarında çok cici.

cnm ben de uyuyomıyorum valla yatmayı özledim agrılar bende var tatlım

güle güle kullan pek güzelmiş ayy ilerde doğumdan hemen önce yataklarının odalarının son halini de paylaşırız burdan inş.

cnm ben de uyuyomıyorum valla yatmayı özledim agrılar bende var tatlım

Kolay gelsin canım, ev işi bitmez zaten..
Uyku düzeni kesinlikle bende de yok huzursuzluk var sanki normal demekki.

Fenalardayım resmen, ilk hamileliğim kışa gelmişti. Çok rahat geçmişti, şimdi son zamanlar hem bebiş, hem ağrılar, hem sıcak. Allah yardımcımız olsun.

Benim aldığım ayrılıyor canım ayrilmayanlarda var galiba
Heh canim ayrilan olmasi cok iyi bende oyle bulurum ins :) yoksa koca yorgani mi yikicak insan her seferinde birde diger nevresim icin yorgan alamk gerekir sonra nereye koyucaz :)

evet cnm birde eşim yok o yuzden sonra yapcagım oda
Anladim canim :)

Canım bizim aldığımız bebek odası ile verildi, korumalık takımı.. Bide bu korumalık dediğimiz beşiğin etrafına takılan şeyler dimi
Evet canim aynen o bu arada masallah hepinizin besiklerde tamammis

Kızlar slm
Muayenemizi olduk şükür. Kızım gayet iyi. 1214 gr 36 cm olmuş
Karıncalanma için ilaç verdi, bu ilaç aynı zamanda unutkanlığa filanda iyi geliyormuş. Sevindim : ) çünkü unutkanlıkta baya vardı.
Kızımın kapı süsü için kumaş aldık. Örgü yeleklerimiz için düğme de aldık hepsi çok şeker
Eve gidince resim paylaşırım

Ben bütün temizlikleri parça parça yapıyorum hem de kardeşimde yanımdayken
Ama çok sıcak napalım

Uyku bizde de yok canım aynıyız, sıcaklar fena yapıyor bizi

Canım bende başlamadı, ama senin haftan benimkinden önde sanırım ondan olabilir.

Sanırım asıl sıkıntılar şimdi şimdi başlıyor canım

AGRA canım o aldığın nevresim takımı da güzel. Ben onu gördüğümde çok gözüme kestirmiştim ama dedim ya çok fazla oldu nevresim takımı, o yüzden vazgeçtim. Güle güle kullansın bebişin

Maşallah Can'ım eskiden ilk Zaman'lar gramlarını sayardık şimdi kilo oldular annesi

Maşallah Can'ım eskiden ilk Zaman'lar gramlarını sayardık şimdi kilo oldular annesi

Artık kilo oldular hiç sorma canım yaaaaa
Yalnız doktor güya resmini çekmiş kızımın. Ama düz Bi çizgiden başka hiç bişey yok
Bu arada kumaş renklerimiz bunlar

Balonların ucuna tabi bu onlarda kurdela da aldık.
Bi tek içine elyafı kaldı

Yavaş yavaş yapmaya başlarız

Cok guzel canım elin sagılık şimdiden canım

Kızlar kramplarınız için magnezyum mutlaka kullanın iki bardak günlük süt mutlaka için o Zaman kramp yaşamazsınız

Selen_Ay

Canım bende hep parça parça yapıyordum işlerimi ama sadece 2 hafta evde yoktuk. Sanki yıllarca eve girmemişiz gibi heryer batmış. Sil süpür temizle. Sözde yola çıkmadan önce herşeyi yıkayıp valizlere koydum ki eve dönünce işim az olsun diye ama sanki daha fazla çamaşır çıktı gibi, geldim geleli bitmedi işim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…