- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Kızlar nasılsınız?
Ben hala evdeki temizlik işlerimi bitirebilmiş değilim, evin işi bi bitse asıl iş bazanın altını kaldırmakta, ona daha el süremedim bile. Yıkıyorum kurutuyorum ütülüyorum. Tam ohh diyorum sepet yine dolmuş
Bu arada bende kaç gündür hiç gece uykusu yok, hem sıcak, hemde ayaklarım çok yanıyor, karıncalanıyor, gıdıklanıyor. Sağa dönüyorum yok, sola dönüyorum yok. Hiç uyuyamıyorum.
Randevuya gidicek olan annişler inşAllah hayırlı haberlerle gelin
Dün bizdeki tüm english homeları dolaştım, oğlum için bir tek bu nevresimi bulabildim uygun fiyata. Hepsi kızlar içindi pembişli mantarlı falanalıb bitirmisiniz hepsini bize kalmadı
evet cnm birde eşim yok o yuzden sonra yapcagım odaHee senin aldigin besigi hatirladim canim :)
Onda kafasini vurma sansi hic yok :)
Canim peki uyku setlerinin nevresimi yorgandan ayriliyo mu ? Yoksa buyuklerin uyku seti gibi birlesik mi oluyo
cnm ben de uyuyomıyorum valla yatmayı özledim agrılar bende var tatlımKızlar nasılsınız?
Ben hala evdeki temizlik işlerimi bitirebilmiş değilim, evin işi bi bitse asıl iş bazanın altını kaldırmakta, ona daha el süremedim bile. Yıkıyorum kurutuyorum ütülüyorum. Tam ohh diyorum sepet yine dolmuş
Bu arada bende kaç gündür hiç gece uykusu yok, hem sıcak, hemde ayaklarım çok yanıyor, karıncalanıyor, gıdıklanıyor. Sağa dönüyorum yok, sola dönüyorum yok. Hiç uyuyamıyorum.
Kizlar hepiniz alacakmisiniz yada aldiniz mi besik yan korumaligi ?
güle güle kullan pek güzelmiş ayy ilerde doğumdan hemen önce yataklarının odalarının son halini de paylaşırız burdan inş.Randevuya gidicek olan annişler inşAllah hayırlı haberlerle gelin
Dün bizdeki tüm english homeları dolaştım, oğlum için bir tek bu nevresimi bulabildim uygun fiyata. Hepsi kızlar içindi pembişli mantarlı falanalıb bitirmisiniz hepsini bize kalmadı
cnm ben de uyuyomıyorum valla yatmayı özledim agrılar bende var tatlım
Kolay gelsin canım, ev işi bitmez zaten..
Uyku düzeni kesinlikle bende de yok huzursuzluk var sanki normal demekki.
evet cnm valla haklısın sıcak felan allah yardımcımız olsunFenalardayım resmen, ilk hamileliğim kışa gelmişti. Çok rahat geçmişti, şimdi son zamanlar hem bebiş, hem ağrılar, hem sıcak. Allah yardımcımız olsun.
Heh canim ayrilan olmasi cok iyi bende oyle bulurum ins :) yoksa koca yorgani mi yikicak insan her seferinde birde diger nevresim icin yorgan alamk gerekir sonra nereye koyucaz :)Benim aldığım ayrılıyor canım ayrilmayanlarda var galiba
Anladim canim :)evet cnm birde eşim yok o yuzden sonra yapcagım oda
Evet canim aynen oCanım bizim aldığımız bebek odası ile verildi, korumalık takımı.. Bide bu korumalık dediğimiz beşiğin etrafına takılan şeyler dimi
Kızlar nasılsınız?
Canım bende başlamadı, ama senin haftan benimkinden önde sanırım ondan olabilir.
Oo cok iyiymis canim bak korumaliklari hic aklima gelmiyodu :))MutluBulut_ aynen canım daha kullanisli bunun korumalıklari da çıkarıp yıkanabilıyom resim atabilsem atıcam :))
Maşallah Can'ım eskiden ilk Zaman'lar gramlarını sayardık şimdi kilo oldular annesiKızlar slm
Muayenemizi olduk şükür. Kızım gayet iyi. 1214 gr 36 cm olmuş
Karıncalanma için ilaç verdi, bu ilaç aynı zamanda unutkanlığa filanda iyi geliyormuş. Sevindim : ) çünkü unutkanlıkta baya vardı.
Kızımın kapı süsü için kumaş aldık. Örgü yeleklerimiz için düğme de aldık hepsi çok şeker
Eve gidince resim paylaşırım
Ben bütün temizlikleri parça parça yapıyorumhem de kardeşimde yanımdayken
Ama çok sıcak napalım
Uyku bizde de yok canım aynıyız, sıcaklar fena yapıyor bizi
Sanırım asıl sıkıntılar şimdi şimdi başlıyor canım
AGRA canım o aldığın nevresim takımı da güzel. Ben onu gördüğümde çok gözüme kestirmiştim ama dedim ya çok fazla oldu nevresim takımı, o yüzden vazgeçtim. Güle güle kullansın bebişin
Maşallah Can'ım eskiden ilk Zaman'lar gramlarını sayardık şimdi kilo oldular annesi
Artık kilo oldular hiç sorma canım yaaaaa
Yalnız doktor güya resmini çekmiş kızımın. Ama düz Bi çizgiden başka hiç bişey yok
Bu arada kumaş renklerimiz bunlar
Eki Görüntüle 1863469
Balonların ucuna tabi bu onlarda kurdela da aldık.
Bi tek içine elyafı kaldı
Yavaş yavaş yapmaya başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?