-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selen_Ay Maşallah bebişine, sen şuan kaçıncı haftada oldun? Gebelik takvimin doğru mu ilerliyor canım.
Kumaşlarda çok güzel nasıl bişe çıkcak merak ettim :)

Günaydın annişler

Çok sıcak bir gün ve berbat bir geceydi.
Gece ilk önce sol bacağımda berbat bir krampla daha sonra da sağ bacağımda berbat bir krampla uyandım ben zaten uyuşmalarla yeterince uğraşıyordum, kramp nerden çıktı ki...
İlaç aldığım ilk gece böyle bişeyle uyanmam da ayrı ironi zaten

Süt içmeyi bırakmıştım yeniden başlayım bari

Selen_Ay Maşallah bebişine, sen şuan kaçıncı haftada oldun? Gebelik takvimin doğru mu ilerliyor canım.
Kumaşlarda çok güzel nasıl bişe çıkcak merak ettim :)

Doğru gidiyor canım takvim.
Dün 27+2 de gittik doktora
Kilosunu söylediğinde doktor özellikle kilosu çok iyi herhangi bir sorun yok diye bastırdı. Boyunu kağıttaki değerden ben çıkardım.

Kumaşları alırken ben de çok beğenerek aldım. İnş güzel bişey olacak.
1 er metre aldım çooook fazla bile olur. Yalnız direk kapıya yapıştırmayı düşünmüyorum, perdecide çok tatlı simli tüller görmüştüm ondan alıp onun üstüne dikerim gibi

Ben 26+0 da gittiğimde 820gr demişti doktorum, normal dedi. Oyüzden merak ettim.
Benimde kapı süsü ayarlamam lazm ben hastane kapısındada kullanacağım evde odasının kapısındada.
Oyüzden hoşgeldin yazılı birşey istemiorum, ismi yazsın üzerinde yeterli :)

Cok guzel canım elin sagılık şimdiden canım

Sağol canım
İnş güzel bişeyler yapabilirim.

Bakıyorum öyle ürünlere hakikaten çok iyi indirim.
Astronot gözüme kestirdim de renkleri çok kötü. Pembe de almak istemiyorum.

Zaten bir yere gidip gelme işi zorlu. Hamilelikte daha zor.

Benim parça dediğim mutfak dolaplarını bile 2-3 dolap sil bırak şeklinde yapıyoruz
Sen de kendini yorma dicem canım ama ortalık dağınıkken beni de afakanlar basıyor

Günaydın Annişler ve Bebişler
Selen_Ay sağ ol cnm daha güzelleri prensesin için olsun MaşAllah bebişine, inşallah güzel devam etsin bundan sonra da

Amin inş canım.
Az kaldı artık Allahın izniyle, bundan sonrasını hepimiz hayırlarla atlatalım inş.

Doktor normal dediyse sıkıntı yoktur canım bi sıkıntı olsa doktorlar densiz patırt diye söylüyorlar zaten

Bende işte yengecten (ç)aldım modeli balonlar, altına da isminin yazdığı bi model.
Aslında renkleri çok daha tatlı ama akşam ışıkta öyle çıkmış, her neyse artık.
Yeleklerimizin düğmelerini diktim. çoook tatlış oldulaaar

selam kızlar..biz kontrolden yeni geldik.çok şükür oğlum iyi 38 cm olmuş kilosu 1400 gr. teyzeleri ama yine her zamanki gibi poz vermedi eliyle yüzünü kapatıp durdu muayeneden çıkıncada içerde horon tepti sanki dönüp durdu.

biraz moralim bozuldu ama bu muayenede.doktor suyun birazcık fazla gibi geldi şekerin yükselmiş olabilir mi dedi.kan tahlili idrar tahlili falan istedi.sonuçlara da bakamıyorum internet sayfaları çalışmıyo çatladım meraktan.inşallah kötü bir şey yoktur kızlar..

Bakıyorum öyle ürünlere hakikaten çok iyi indirim.
Astronot gözüme kestirdim de renkleri çok kötü. Pembe de almak istemiyorum.

dün yürüyüş günümdü.Ben tam mağazadayken indirim haberi geldi mağaza çalışanlarına ama hangi ürün bilmedikleri için tek tek bakmaları gerekti.
internette gözükmeyen kıyafetlerde de indirim vardı.
Ben beğendiklerimi kasaya götürdüm tek tek baktırdım indirim var mı diye.
indirimli olanları aldım gerisini bıraktım.Zaten erkek için az secenek oluyor.
şöyle söyleyeyim.%70 indirimli
3TL ye ayakkabı
3TLye altlar ve body
6TL ye tulum aldım.
Sadece bunlar indirimli dediklerine bakmayın.İndirimsiz gözüküp müşteri tel numarasıyla girdiklerine başka şeylerde de indirim vardı.İkinici bir mağazasına gittim onlar inidirim etiketlemişdi ama ben onlara bir önceki mağazada şunlarda indirimde diyince kontrol ettiler indirim görünce şaşırdılar kafaları karıştı iyice

maşallah canım oğluşun büyümüş moralini yüksek tut inş.sonuçların da iyi çıkar benimki de elini hep yüzünde tutuyor kime benziyor hep merak ettiriyor

canım merak etme, benim de suyum fazla - ama üst sınırda, mesela sınır 8 benimki 7.8. doktor korkulacak şey yok dedi. su artışı devam ederse o zaman sorun olur. o da sorun olmuyo vallah, benim bi kaç tanıdığım var, üst sınırda değil, fazla olmuş suları, bebişde de bir sorun olmamış normal da doğurmuşlar. o yüzden merak etme. sen şeker yüklemese de yaptırdın dimi? onda sorun çıkmadıysa şimdi de çıkmıcak. bi çocuk haftasından önde mi gidiyor sende? bebiş bir az büyük olduğunda da su artışı oluyo. içini ferah tut.

yengec4 benimki de aynen seninki gibi. eli hep yüzünde. poz vermiyor. başka yerlerini gösteriyo, yüzünü saklıyo

Maşallah bebeğine : )

Canım şu anlık moralini bozma
Olaki şeker çıktı diyet yapınca düzelir canım merak etme. Sadece bazı tatlı şeylerden mahrum kalırsın. Ama bebeğine de hiç bir şey olmaz Allahın izniyle.

Ayyyy ebebeke gitme hevesi doldu taştı gönlüm ama eşim bugün memleketine gidiyor ve 9 gün yok. Ebebek in 2 mağazası da çok ters yerlerde, hadi ben gidiyim desem. Pufff

Ama sonrasında bakınıcaaaam milleten bişey kalırsa, özellikle astronot istiyoruuuum. İnternetteki gibi 50 liraya görürsem 2 ay çeşidinden de alırım. 3-6, 6-9 aylık ya da boyutuna göre 6-9, 9-12 aylık

Negüzel ya ben beceriksizim ne dikiş ne bişe biliyorum ben ya

Ohh maşallah canım bebeğine :)
Morelini bozma öyle birşey varsada önlem almış olunur, doktorun farkedebilmiş en azından.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…