Ayyyy ebebeke gitme hevesi doldu taştı gönlüm ama eşim bugün memleketine gidiyor ve 9 gün yok. Ebebek in 2 mağazası da çok ters yerlerde, hadi ben gidiyim desem. Pufff
Ama sonrasında bakınıcaaaammilleten bişey kalırsa, özellikle astronot istiyoruuuum. İnternetteki gibi 50 liraya görürsem 2 ay çeşidinden de alırım. 3-6, 6-9 aylık ya da boyutuna göre 6-9, 9-12 aylık
Maşallah bebeğine : )
Canım şu anlık moralini bozma
Olaki şeker çıktı diyet yapınca düzelir canım merak etme. Sadece bazı tatlı şeylerden mahrum kalırsın. Ama bebeğine de hiç bir şey olmaz Allahın izniyle.
Ayyyy ebebeke gitme hevesi doldu taştı gönlüm ama eşim bugün memleketine gidiyor ve 9 gün yok. Ebebek in 2 mağazası da çok ters yerlerde, hadi ben gidiyim desem. Pufff
Ama sonrasında bakınıcaaaammilleten bişey kalırsa, özellikle astronot istiyoruuuum. İnternetteki gibi 50 liraya görürsem 2 ay çeşidinden de alırım. 3-6, 6-9 aylık ya da boyutuna göre 6-9, 9-12 aylık
inşallah canım ya.dediğin gibi benim doktor önlem olsun diye istedi.tabi bu ara biraz tatlıyı abartmış olabilirim
şeker yüklemesi yaptırdım canım 50gr.lık yüksek çıktı sonra 100gr.lık yaptırdım o normal çıktı ama diyetine dikkat et çok kilo alma dedi.belkide o yüzden önlem olsun diye bugün öyle dedi ama insan evhamlanıyocanım merak etme, benim de suyum fazla - ama üst sınırda, mesela sınır 8 benimki 7.8. doktor korkulacak şey yok dedi. su artışı devam ederse o zaman sorun olur. o da sorun olmuyo vallah, benim bi kaç tanıdığım var, üst sınırda değil, fazla olmuş suları, bebişde de bir sorun olmamış normal da doğurmuşlar. o yüzden merak etme. sen şeker yüklemese de yaptırdın dimi? onda sorun çıkmadıysa şimdi de çıkmıcak. bi çocuk haftasından önde mi gidiyor sende? bebiş bir az büyük olduğunda da su artışı oluyo. içini ferah tut.
hiç moralini bozma, bana da söylediğinde çok ağladım sızladım ama boşuna. hatta doktor göbeğine dikkat et çok hızla büyürse gel dedi, her gün göbeğimi ölçüyordum düşün seninşallah canım ya.dediğin gibi benim doktor önlem olsun diye istedi.tabi bu ara biraz tatlıyı abartmış olabilirim
şeker yüklemesi yaptırdım canım 50gr.lık yüksek çıktı sonra 100gr.lık yaptırdım o normal çıktı ama diyetine dikkat et çok kilo alma dedi.belkide o yüzden önlem olsun diye bugün öyle dedi ama insan evhamlanıyo
bebeğin gelişimi iyi haftasıyla uyumlu dedi çok şükür hatta suyu biraz fazla görünce böbreklerine baktı böbreklerindede bir sorun yok dedi.
aynen canım benim doktorumda biraz detaycı önlem olsun diye pat diye söylüyo ama biliyosun biz hormonlardan panik haldeyiz herşeyi kafaya takıyoruz.hiç moralini bozma, bana da söylediğinde çok ağladım sızladım ama boşuna. hatta doktor göbeğine dikkat et çok hızla büyürse gel dedi, her gün göbeğimi ölçüyordum düşün sensonuç aynı devam ediyo. by haftalarda artış olabiliyo. önemli olan çooook fazla artmasın. armuttan uzak dur, o suyu çoğaltıyormuş duyduğum kadarıyla. yoksa gerçekten endişelenme. benim doktor da çok detaycı. ufak sorunu bile inceliyo. iyi mi kotu mu artık anlayamıyorum
hiç sanmıyorum sorun olacağını, ben de bu aralar tatlı falan çok yiyorumaynen canım benim doktorumda biraz detaycı önlem olsun diye pat diye söylüyo ama biliyosun biz hormonlardan panik haldeyiz herşeyi kafaya takıyoruz.
ben meyve fazla yemiyorum ama bu ara dondurma çok yedim sıcaklardan onu az ye dedi.günlük 2 top yiyebilirmişim oda sadece beyazı ve pastane dondurması olcakmış.birde ben bu aralar geceleri uyanıp tatlı aşerdim biraz çikolatayı kaçırmış olabiliriminşallah bunlar yüzünden bi sorun oluşmamıştır
bende karpuzu abarttım son dönemlerde hergün 2 dilim yiyorum kalın dilimlerdenaynen canım benim doktorumda biraz detaycı önlem olsun diye pat diye söylüyo ama biliyosun biz hormonlardan panik haldeyiz herşeyi kafaya takıyoruz.
ben meyve fazla yemiyorum ama bu ara dondurma çok yedim sıcaklardan onu az ye dedi.günlük 2 top yiyebilirmişim oda sadece beyazı ve pastane dondurması olcakmış.birde ben bu aralar geceleri uyanıp tatlı aşerdim biraz çikolatayı kaçırmış olabiliriminşallah bunlar yüzünden bi sorun oluşmamıştır
Negüzel ya ben beceriksizim ne dikiş ne bişe biliyorum ben ya
bebekler 56-58 cm doğabiliyor. Doğmasa bile bir iki hafta da büyüyormuş .O yuzden 3-6 ay ve üstü mantıklı,tabii mevsiminede dikkat etmek gerekiyor.
Yazlık elime çok geldi sonra hesaplıyorum yok o zaman kışda oluyoruz diyip bıraktığım çok oldu.
Şöyle söyleyim 100Tl lik battaniyeli hastane çıkışı 30TL. 50Tl olanı 15 TL ye vardı ilk mağazada.
Astronot vardı çok güzel 20TL ye düşmüştü ama 1 yaş dı.
İnternette %50 indirimli bir iki ürünü mağzada %70 indirimli gördüm.Tam ayarlayamamışlar.
Bu arada mağazada müşteri numarası girmeden indirim gözükmüyor ona dikkat edin
Canım bende çok istiyordum astronot sanki duymuş gibi eşimin bi arkadaşı 2 tane vermiş eşime. Benim kızm hiç giyemedi, çok büyük heveslerle almıştık demiş. Çok güzellerbiri küçük biri daha büyük.
İyi oldu erkenden vermesi almamıştım henüz, bir bağımızda yok aslında ben hiç tanışmadım. Bazı insanlar gerçekten çok ince düşünceli, mutlu oldum görünce.
aynen canım benim doktorumda biraz detaycı önlem olsun diye pat diye söylüyo ama biliyosun biz hormonlardan panik haldeyiz herşeyi kafaya takıyoruz.
Rengi cook güzelmış ya cidden bayildimm aldıklarını da Güle güle kullan ins.Kızlar bu arada büyük şeyler olarak, telsimiz kaldı, bebek bakım çantamız, oto koltuğumuz ve ateş ölçerimiz.
Bebek çantasına çoook bakıyorum çünkü henüz net bir karar veremedim. Ama bugün şu çanta çok hoşuma gitti. Fiyatı da tam düşündüğüm gibi (bikaç sitede 200 liraya denk geldim şükür) Rengi de beni benden aldı. Bebek arabamıza da baya uyar.
Eki Görüntüle 1863871 Eki Görüntüle 1863872
kızlar doktorum mesaj attı şimdi kızlar.kan tahlilleri normal çıkmış yinede dikkat et yediklerine dedi.idrarda yine enfeksiyon çıkmış yine!! antibiyotik kullancam mecburenhiç sevmiyorum şu antibiyotiği ya. nasıl kurtulcam bu enfeksiyondan bir türlü geçmedi.ilaç bebeğe geçcek onun bağışıklık sistemini bozcak diye korkuyorum
Rengi cook güzelmış ya cidden bayildimm aldıklarını da Güle güle kullan ins.
içmek istemiyorum ama mecbur içcem canım günde 4-4,5litre su içiyorum.iç çamaşırımı gün aşırı değiştiriyorum.bu sıcakta uzun pijamalarla yatıyorum üşütmeyeyim diye ama yine olmuş anlamadımAntibiyotik kullanmak istemiyorsun canım anlıyorum ama yapılacak keşke birşeyin olsa
Kullanmasan daha sakıncalı
Bende de 2 kere üst üste çıktı, bu kontrolde yok olmuş şükür dedim
Ne yaptın diye sorsan hiç bişey (ilaç hiç yazmadı doktorum, yorum bile yapmadı!)
Sadece bu ara aşırı sıcak ya, önceki içtiklerime göre daha fazla su içmeye başladım o yani
Kızlar bu arada büyük şeyler olarak, telsimiz kaldı, bebek bakım çantamız, oto koltuğumuz ve ateş ölçerimiz.
Bebek çantasına çoook bakıyorum çünkü henüz net bir karar veremedim. Ama bugün şu çanta çok hoşuma gitti. Fiyatı da tam düşündüğüm gibi (bikaç sitede 200 liraya denk geldim şükür) Rengi de beni benden aldı. Bebek arabamıza da baya uyar.
Eki Görüntüle 1863871 Eki Görüntüle 1863872
kızlar doktorum mesaj attı şimdi kızlar.kan tahlilleri normal çıkmış yinede dikkat et yediklerine dedi.idrarda yine enfeksiyon çıkmış yine!! antibiyotik kullancam mecburenhiç sevmiyorum şu antibiyotiği ya. nasıl kurtulcam bu enfeksiyondan bir türlü geçmedi.ilaç bebeğe geçcek onun bağışıklık sistemini bozcak diye korkuyorum
içmek istemiyorum ama mecbur içcem canım günde 4-4,5litre su içiyorum.iç çamaşırımı gün aşırı değiştiriyorum.bu sıcakta uzun pijamalarla yatıyorum üşütmeyeyim diye ama yine olmuş anlamadım
Lassig Glam
bunun kullanım videosunu izlemişdim lassig çantaları çok kullanışlı .
bu çanta çok beğenilenler arasında.Benimde listemde ki markalar arasında :)
Kendi ağırlığı 1.4 pound civarı yani 610gr çok iyi.
ölçüleride iyi 43cm x35cm x 15 cm
Bende iç hacmi geniş ama hafif çanta istiyorum,içine onca şey girecek ne kadar arabaya takarız densede hep elimizde olacak.
**********************************************************************************************************
skip hop forma modeli de hafif oluyor,ondan düşünüyorum
bu modeli omuz asmalı 1.4 pound -> 610gr kadar
mavi,siyah,grisi vardı
Eki Görüntüle 1863892
http://urun.n11.com/bebek-bakim-can...gclid=CJfCgPb1mM4CFcGdGwodmxMJWA&gclsrc=aw.ds
bunun sırt çantasını modelini daha çok kullanırım ,bunu alıcam sanırım
1 pound -450gr ağırlığı
Eki Görüntüle 1863894
http://www.benimbebek.com/Skip-Hop-Forma-Organizator-Sirt-Cantasi-Siyah,PR-13046.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?