Gecmiş olsun canım dikkat et kendine kedinin iğneleri felan veya doktura sor bir istersen ama bir sey yoktur sen içi rahat tutu canım nasılsın bugun günaydın bunu sırada :)
günaydın kızlar.Merhaba annişler
Evde yorgun argın yatıyoruz canım : )
2 gün üst üste çarşıya çıkınca pertim çıkmış. Sabaha kadar balon gibi ayaklarla yattım
Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Yazın hastalığı hiç sevmiyorumüstüne hamileyken çekilmez oluyor zaten
Sana ikisi birden denk gelmiş....
yengec4 canım kedilerle yaşayanlara test filan yapılıyordu... Adını hatırlayamadım. Onu yaptırmışmıydın
İnş bişey yoktur
Sırf bu yüzden bütün hayvanlardan uzak duruyorum....
Msji yazdiktan sonra yoruldumSen de baya yorgunsun anlaşıldı
Keşke yorganla yatabilsek nerdeeeee, yanıyoruuuuuz
Dünki çıktığım çarşıda ne kendime ne kızıma bişey alamadık canım
Eşim gözlüğünü kaybetmişti onu aldık.
Sonra arkadaşlarla yemek yiyip sinemaya gittik.
Bu arada kardeşim dün halımızı ve avizemizi alacaktı ama işten geç gelince üstüne değiştirip mağazaya girmeye fırsatı kalmamış. Ama reyonlarda ürünü görebilmiş resmini attı bakalım gelecekler yakında inş.
Kızlar merhabalar zor iki gün geçirdim pazartesi gecesinden salı sabahına kadar sürekli kustum içim dışıma çıktı koluma kaldıracak halim kalmadı dün acile gittik serum takıldı ve bugun sabaha kadar uyudum ama hala çok iyi değilim duanızı esirgemeyin umarım en yakın Zaman'da kendime gelirim hamile hamile hastalık hiç çekilmiyor Allah günah yazmasın ama
Maşallah prensesinebugün tam 34 haftalık olduk biz :) kontrolumuz vardı. her şey yolunda çok şükür. doktorumuz biraz iri bir bebek olacak diyor. 10 gün ileriden gidiyor ölçümleri. kafa ölçümü biraz daha ileri inşallah normal doğuma engel olmaz.
2720 gr 48 cm olmuş benim prensesim. gecen hafta ufak bir kanamam oldu. kanaman yoğun olmadıkça olabilir böyle şeyler dedi doktorum. nst de her hangi bi sorun yok. suyumuz iyi. kordon dolanması yok. plesentada bir sorun yok. sağolsun hepsini tek tek söyluyor doktorumuz iyi ki var. progestanı kestik 2 hafta oluyor. hapı bırakınca korktum hemen gelir mi kızımız diye ama çok şükür bekliyor. inşallah gününü doldursunda sağlıcakla gelsin canım kızım.
hepimizinki vaktini bekler inşallah.
geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Mrb kuzum benim kullandığım pek içime sinmedi olmazsa senin aldigin bu markayı alırım madem zararsız en iyisi olsun bebeğim için.Merhaba cnm ben I-MOM kullaniyorum, kahve renkli kapsulda, gunde 1 kere. Doktor tamamen zararsiz dedi
Hosgeldin :)O zaman beni de ekler misinAGRA
Şehir: Bursa Yaş: 22 SAT: 16.01.2016 Cinsiyet: Kız Adı: Hira Nur ilk bebeğim
Hoşbuldumm :)Hosgeldin :)
bugün tam 34 haftalık olduk biz :) kontrolumuz vardı. her şey yolunda çok şükür. doktorumuz biraz iri bir bebek olacak diyor. 10 gün ileriden gidiyor ölçümleri. kafa ölçümü biraz daha ileri inşallah normal doğuma engel olmaz.
2720 gr 48 cm olmuş benim prensesim. gecen hafta ufak bir kanamam oldu. kanaman yoğun olmadıkça olabilir böyle şeyler dedi doktorum. nst de her hangi bi sorun yok. suyumuz iyi. kordon dolanması yok. plesentada bir sorun yok. sağolsun hepsini tek tek söyluyor doktorumuz iyi ki var. progestanı kestik 2 hafta oluyor. hapı bırakınca korktum hemen gelir mi kızımız diye ama çok şükür bekliyor. inşallah gününü doldursunda sağlıcakla gelsin canım kızım.
hepimizinki vaktini bekler inşallah.
geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
O zaman beni de ekler misinAGRA
Şehir: Bursa Yaş: 22 SAT: 16.01.2016 Cinsiyet: Kız Adı: Hira Nur ilk bebeğim
Günaydın kızlar bugün acayip rüya gördüm hepimiz bir sitede oturuyormuşuz komşuymuşuz ama tanışmıyoruz ben asansördeAGRA ile karşılaştım orda tanıştık aa sohbet ettik sonra forumdan bahsettik falan ister istemez merak ediyoruz ya birbirimizi rüyama girmiş
hoş geldinInffinity kızının ismi ne güzel
solmez maşallah bebişine
Haha ne guzel ruya ama :)) gunaydin canimGünaydın kızlar bugün acayip rüya gördüm hepimiz bir sitede oturuyormuşuz komşuymuşuz ama tanışmıyoruz ben asansördeAGRA ile karşılaştım orda tanıştık aa sohbet ettik sonra forumdan bahsettik falan ister istemez merak ediyoruz ya birbirimizi rüyama girmiş
solmez maşallah bebişine
Msji yazdiktan sonra yoruldumdisari ciktim oh ne guzel gezmissiniz canim :)odaniz tamamlaniyor ne guzel bizde belki haftasonu haliya bakariz :)
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar bugün acayip rüya gördüm hepimiz bir sitede oturuyormuşuz komşuymuşuz ama tanışmıyoruz ben asansördeAGRA ile karşılaştım orda tanıştık aa sohbet ettik sonra forumdan bahsettik falan ister istemez merak ediyoruz ya birbirimizi rüyama girmiş
solmez maşallah bebişine
Günaydın annişler
Dün akşam birden fenalaştım, ne olduğunu da anlayamadık, herşeyi geçtim de bebeğime birşey olur diye o kadar korktum ki anlatamam
Canim cok gecmis olsun iyimisin simdi ne oldu ? Evet canim besigimiz geldi halilar pahali dogru ama cok gezmek istemiyorum hali icinde her taraf ortalama bir fiyat nasilsa :/Günaydın annişler
Dün akşam birden fenalaştım, ne olduğunu da anlayamadık, herşeyi geçtim de bebeğime birşey olur diye o kadar korktum ki anlatamam
: ) sizin odanız da tamam değil mi canım? Beşiğiniz gelmişmiydi?
İstanbulda uygun fiyatlı halı bulursunuz inş. ama normalde çarşıda satılan halılar iç uygun fiyatlı değil
Günaydın canım
günümüzün geneli burda geçiyor canım. Valla ben de burdakilerle endişelenip, mutlu oluyorum. Özellikle çok merak ettiğim üyeler mevcut ama genel konuştuğumuz herkesi merak ediyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?