-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Gecmiş olsun canım dikkat et kendine kedinin iğneleri felan veya doktura sor bir istersen ama bir sey yoktur sen içi rahat tutu canım nasılsın bugun günaydın bunu sırada :)

Günaydın kızlar
yengec4 bişey ocağına sanmam ama doktora danısmakta fayda var canım
H hayatalya hayırlı haberlerle gel inş.

günaydın kızlar.
bende birşey olacağını düşünmüyorum ama yinede tedirgin oluyo insan.doktorumada ulaşamadım birşey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum.
Selen_Ay canım toksoplazma testi yapıyorlar benim negatif çıkmıştı bağışıklığım yokmuş o yüzden tedirgin oldum bir şey olur mu diye ama netten baktığım kadarıyla olmaz gibi geldi.
tugder canım geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın

Msji yazdiktan sonra yoruldum disari ciktim oh ne guzel gezmissiniz canim :)odaniz tamamlaniyor ne guzel bizde belki haftasonu haliya bakariz :)

bugün tam 34 haftalık olduk biz :) kontrolumuz vardı. her şey yolunda çok şükür. doktorumuz biraz iri bir bebek olacak diyor. 10 gün ileriden gidiyor ölçümleri. kafa ölçümü biraz daha ileri inşallah normal doğuma engel olmaz.

2720 gr 48 cm olmuş benim prensesim. gecen hafta ufak bir kanamam oldu. kanaman yoğun olmadıkça olabilir böyle şeyler dedi doktorum. nst de her hangi bi sorun yok. suyumuz iyi. kordon dolanması yok. plesentada bir sorun yok. sağolsun hepsini tek tek söyluyor doktorumuz iyi ki var. progestanı kestik 2 hafta oluyor. hapı bırakınca korktum hemen gelir mi kızımız diye ama çok şükür bekliyor. inşallah gününü doldursunda sağlıcakla gelsin canım kızım.

hepimizinki vaktini bekler inşallah.

geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Maşallah prensesine

Merhaba cnm ben I-MOM kullaniyorum, kahve renkli kapsulda, gunde 1 kere. Doktor tamamen zararsiz dedi
Mrb kuzum benim kullandığım pek içime sinmedi olmazsa senin aldigin bu markayı alırım madem zararsız en iyisi olsun bebeğim için.

Maşallah canım, sorunsuz ve istediğin gb olsun inşallah.

Günaydın kızlar bugün acayip rüya gördüm hepimiz bir sitede oturuyormuşuz komşuymuşuz ama tanışmıyoruz ben asansörde AGRA ile karşılaştım orda tanıştık aa sohbet ettik sonra forumdan bahsettik falan ister istemez merak ediyoruz ya birbirimizi rüyama girmiş

hoş geldin Inffinity kızının ismi ne güzel
solmez maşallah bebişine

Hepimiz aynı şehirlerde olsak buluşabilirdik aslında birgün ama değiliz işte

Haha ne guzel ruya ama :)) gunaydin canim

Günaydın annişler

Dün akşam birden fenalaştım, ne olduğunu da anlayamadık, herşeyi geçtim de bebeğime birşey olur diye o kadar korktum ki anlatamam

Msji yazdiktan sonra yoruldum disari ciktim oh ne guzel gezmissiniz canim :)odaniz tamamlaniyor ne guzel bizde belki haftasonu haliya bakariz :)

: ) sizin odanız da tamam değil mi canım? Beşiğiniz gelmişmiydi?
İstanbulda uygun fiyatlı halı bulursunuz inş. ama normalde çarşıda satılan halılar iç uygun fiyatlı değil

Günaydın canım

günümüzün geneli burda geçiyor canım. Valla ben de burdakilerle endişelenip, mutlu oluyorum. Özellikle çok merak ettiğim üyeler mevcut ama genel konuştuğumuz herkesi merak ediyorum yani.

Canim cok gecmis olsun iyimisin simdi ne oldu ? Evet canim besigimiz geldi halilar pahali dogru ama cok gezmek istemiyorum hali icinde her taraf ortalama bir fiyat nasilsa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…