- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
Canım bende kasılma oluyo geceler, bence doğumum da geceye denk gelecekGünaydın kızlar gündüzleri hiç Ağrı'sı olmayıp geceleri ağrı yaşayan varmı benim gibi adet Ağrı'sının biraz az hali gibibu arada pembe pembe balonlar aldım çok gelen olmayacak ama hastane odasına asalım dedik
Bebeğin dönmüş olup baskı yapabilirHayırlı cumalar herkese :)
Bişey sormak istiyorum. Çatı kemiğim ağrıyor galiba yürürken daha çok hissediyorum, bu normal mi?
Doktora bayramdan sonra gidicem
Aa evet bu sabah hıçkırıyordu galiba aşağıda hissediyordum :) Bir daha dönme ihtimali var mı yoksa doğuma kadar böyle mi durur?Bebeğin dönmüş olup baskı yapabilir
Hıçkırığını aşağıda kasık taraflarda hissediyorsan kesin dönmüştür, benimki geri dönmedi valla, kaç haftadı başı aşağıdaAa evet bu sabah hıçkırıyordu galiba aşağıda hissediyordum :) Bir daha dönme ihtimali var mı yoksa doğuma kadar böyle mi durur?
Ayy çok sevindimmHıçkırığını aşağıda kasık taraflarda hissediyorsan kesin dönmüştür, benimki geri dönmedi valla, kaç haftadı başı aşağıdafazla ayakta kalmamaya çalış, çok da yürüme.. Bebekler kaçış planı hazırlıyor
Gec cevap ama ben geldim :)Kızlar kızlarrr nerelerdesiniz yine
Can'ım ben mustella aldım sudokremide öneriyorlarKizlar pisik kremi aldiniz mi ? Hangisinden aldiniz ?
Peki.senin onu tercih etme sebebin.neydi desem :))Can'ım ben mustella aldım sudokremide öneriyorlar
Masallah kizina canim :) dogum kpnusunda sikinti yok demek ki ne guzel :) iyi yolculuklar :)Kızlar biz sabah doktorumuza gittik. Kızım gayet iyi şükür. Yalnız yan yatmayı pek bi seviyo kırıcığım yine yan yatıyordu
Artık 2 hafta sonra gidicez doktora, veeeeee normal mi düşünüyorsun diye sordu, evet dedim tamam dediNasıl seviniyorum anlatamam. Bizden önce çıkana hep yatış günü vermiş, sezeryan olacaklardı bi atarlı girdim ama şükür şimdilik sıkıntı yok. Gerçi perinatoloji polikiliniği orası sezeryan çok olması normalde.... Aman neyse öyle işte
Bu sefer acayip detaylı baktı....
Mantar için fitil ve krem yazdı şükür.
Yol gidicem dedim sıkıntı yok ama 2 saatte bir dinlen dedi.
Şimdi de yoldayız. Hayırlısıyla gidelim inş
MutluBulut_ canım pişik kremi aldım ben, sudokrem. Nette çok yerde iyi olduğunu okudum. Hatta geçen de birinden duydum. Kullanmamış ama arkadaşı kullanıyormuş çok memnunmuş.
Ne bilim bi karambole aldık öyle
Ben yorumları okudum iyiydi çok kimyasal yok içinde eczaneye gittiğimde eczacıda övünce aldım ya sudokremide alcaktım yada mustellaPeki.senin onu tercih etme sebebin.neydi desem :))
İyi yolculuklarKızlar biz sabah doktorumuza gittik. Kızım gayet iyi şükür. Yalnız yan yatmayı pek bi seviyo kırıcığım yine yan yatıyordu
Artık 2 hafta sonra gidicez doktora, veeeeee normal mi düşünüyorsun diye sordu, evet dedim tamam dediNasıl seviniyorum anlatamam. Bizden önce çıkana hep yatış günü vermiş, sezeryan olacaklardı bi atarlı girdim ama şükür şimdilik sıkıntı yok. Gerçi perinatoloji polikiliniği orası sezeryan çok olması normalde.... Aman neyse öyle işte
MutluBulut_ canım pişik kremi aldım ben, sudokrem. Nette çok yerde iyi olduğunu okudum. Hatta geçen de birinden duydum. Kullanmamış ama arkadaşı kullanıyormuş çok memnunmuş.
Cnm ben mustela aldım, şampuanla bebe yağı da BübchenKizlar pisik kremi aldiniz mi ? Hangisinden aldiniz ?
MaşAllah kızına tatlımKızlar biz sabah doktorumuza gittik. Kızım gayet iyi şükür. Yalnız yan yatmayı pek bi seviyo kırıcığım yine yan yatıyordu
Ben yorumları okudum iyiydi çok kimyasal yok içinde eczaneye gittiğimde eczacıda övünce aldım ya sudokremide alcaktım yada mustella
Sagolun kizlar :) bende alayim artik :)Cnm ben mustela aldım, şampuanla bebe yağı da Bübchen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?