-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Hayırlı cumalar herkese :)
Bişey sormak istiyorum. Çatı kemiğim ağrıyor galiba yürürken daha çok hissediyorum, bu normal mi?
Doktora bayramdan sonra gidicem

Canım bende kasılma oluyo geceler, bence doğumum da geceye denk gelecek

Aa evet bu sabah hıçkırıyordu galiba aşağıda hissediyordum :) Bir daha dönme ihtimali var mı yoksa doğuma kadar böyle mi durur?
Hıçkırığını aşağıda kasık taraflarda hissediyorsan kesin dönmüştür, benimki geri dönmedi valla, kaç haftadı başı aşağıda fazla ayakta kalmamaya çalış, çok da yürüme.. Bebekler kaçış planı hazırlıyor

Ayy çok sevindimm Umarım dönmez öyle kalır Çok korkuyordum ya dönmezse normal doğum olmazsa diye, Allah'a şükür :)

Kızlar biz sabah doktorumuza gittik. Kızım gayet iyi şükür. Yalnız yan yatmayı pek bi seviyo kırıcığım yine yan yatıyordu

Artık 2 hafta sonra gidicez doktora, veeeeee normal mi düşünüyorsun diye sordu, evet dedim tamam dedi Nasıl seviniyorum anlatamam. Bizden önce çıkana hep yatış günü vermiş, sezeryan olacaklardı bi atarlı girdim ama şükür şimdilik sıkıntı yok. Gerçi perinatoloji polikiliniği orası sezeryan çok olması normalde.... Aman neyse öyle işte

Bu sefer acayip detaylı baktı....

Mantar için fitil ve krem yazdı şükür.
Yol gidicem dedim sıkıntı yok ama 2 saatte bir dinlen dedi.

Şimdi de yoldayız. Hayırlısıyla gidelim inş

MutluBulut_ canım pişik kremi aldım ben, sudokrem. Nette çok yerde iyi olduğunu okudum. Hatta geçen de birinden duydum. Kullanmamış ama arkadaşı kullanıyormuş çok memnunmuş.
Ne bilim bi karambole aldık öyle

Masallah kizina canim :) dogum kpnusunda sikinti yok demek ki ne guzel :) iyi yolculuklar :)
Bende instagramda hep onu goruyorum :) ama niyeyse bepanten alirim diyordum biyeyse onuda oven yok

İyi yolculuklar maşallah kızına yan yatış keyfi yapıyor belliki

MaşAllah kızına tatlım hayırlı yolculuklar inşallah

Kızlar Selam nasılsınız?
Nasıl geçiyor günleriniz, benim sırt ve bel ağrılarım çok oluyor, özellikle geceleri. Ama sırtımında beliminde sağ tarafı ağrıyor hep, ilk kızımda da aynıydı. Bilmiyorum cinsiyetten mi, siz ağrı çekiyormusunuz???

Bide bu ara çok enerjik hissediyorum kendimi, akşama kadar temizlik, yemek, çamaşır, ütü sürekli uğraşıyorum. Örtüleride yıkasam, orayıda silsem, burayıda temizlesem diye diye sürekli kendime iş çıkartıyorum. Önceden günlük işimi yapmaya üşeniyodum, ağır geliyordu ama şimdi durum tam tersi.

Arabada yolculuk sıkıntı yapmaya başladı bana, kısa mesafe şehir içi biyere giderken bile sırtım fena halde ağrıyor, koltuğu yatırıyorum, yastıl koyuyorum ama fayda etmiyor. Sanırım bayram tatilim evde geçecek, böyle giderse bayramlaşmak bile eziyet olacak bana.

Geçen hafta doktorumla konuştum, 39. Haftaya kadar normal doğumu bekleyebilirmişiz, ama 39. Haftada hala sancım, açılmam vs. Yoksa o hafta içinde sezeryan yapılırmış. İlk bebek sezeryan olduğu için ikincide sadece kendi sancım olursa normal doğum olabilirmiş, dikişlere zararı olacağı için suni sancı verilemezmiş, yani bize yine sezeryan yolu göründü :))

Biraz uzun oldu ama bizde durumlar bundan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…