İyim cnm bend ne olsun sus verdim sen nasılsın =)Peki.senin onu tercih etme sebebin.neydi desem :))
Kızlar Selam nasılsınız?
Nasıl geçiyor günleriniz, benim sırt ve bel ağrılarım çok oluyor, özellikle geceleri. Ama sırtımında beliminde sağ tarafı ağrıyor hep, ilk kızımda da aynıydı. Bilmiyorum cinsiyetten mi, siz ağrı çekiyormusunuz???
Bide bu ara çok enerjik hissediyorum kendimi, akşama kadar temizlik, yemek, çamaşır, ütü sürekli uğraşıyorum. Örtüleride yıkasam, orayıda silsem, burayıda temizlesem diye diye sürekli kendime iş çıkartıyorum. Önceden günlük işimi yapmaya üşeniyodum, ağır geliyordu ama şimdi durum tam tersi.
Arabada yolculuk sıkıntı yapmaya başladı bana, kısa mesafe şehir içi biyere giderken bile sırtım fena halde ağrıyor, koltuğu yatırıyorum, yastıl koyuyorum ama fayda etmiyor. Sanırım bayram tatilim evde geçecek, böyle giderse bayramlaşmak bile eziyet olacak bana.
Geçen hafta doktorumla konuştum, 39. Haftaya kadar normal doğumu bekleyebilirmişiz, ama 39. Haftada hala sancım, açılmam vs. Yoksa o hafta içinde sezeryan yapılırmış. İlk bebek sezeryan olduğu için ikincide sadece kendi sancım olursa normal doğum olabilirmiş, dikişlere zararı olacağı için suni sancı verilemezmiş, yani bize yine sezeryan yolu göründü :))
Biraz uzun oldu ama bizde durumlar bundan ibaret.
Iyiyim bende canim sagolİyim cnm bend ne olsun sus verdim sen nasılsın =)
Masallah kizina canim :) dogum kpnusunda sikinti yok demek ki ne guzel :) iyi yolculuklar :)
Bende instagramda hep onu goruyorum :) ama niyeyse bepanten alirim diyordum biyeyseonuda oven yok
İyi yolculuklarmaşallah kızına yan yatış keyfi yapıyor belliki
MaşAllah kızına tatlımhayırlı yolculuklar inşallah
Burası da yanıyor cnmGünaydın kızlar
AGRA cm'n umarım yalancıdır sancın bende bugün çok halsizim eylül 10 oldu bugün burası 34 derece bu yaz bitmedi bana acaba insan lohusaykende terleyip bunalırmı o Zaman ferahlarım diye düşünmüştüm ama belkide devam etcek
Ay cnm ben iyim ama arada işte yalancı ağrı nasıl oluyor onuda merak ediyor bende varmı diye gününde olurlar insSLA baklim kısmet artık ya =)Burası da yanıyor cnminşallah yalancıdır, çünkü şiddeti artmıyor, düzensiz, gittikce hafifliyor. Bi 10 gün daha yaaa 10 gün
Can'ım Bende sayıyom artık son 1 hafta doktor Bayram'da burda değil haftaya gelcek beklesin bizim heyecanlı bebişlerimizBurası da yanıyor cnminşallah yalancıdır, çünkü şiddeti artmıyor, düzensiz, gittikce hafifliyor. Bi 10 gün daha yaaa 10 gün
Yat dinlen bolca canim :)kisliklara baslicakmisiniz hemen :) bende neden onu dusundum bilmiyorum sanki en dogaliymis gibj geliyoduGünaydın annişler
Biz annemlerdeyiz şükür ama her tarafım şişmiş durumda. Kek gibi kabardım
Sağol canım. Sudokremi duymadan önce ben de bepantol alırım diyordum annem kullanırdı kardeşime bi sıkıntısını görmedik ki kardeşimin hassas bi teni var
Hiç sorma yan yatmayı pek bi seviyor. Bi benim kız bu haftalar yan heralde, Başka var mı
Sağol canım.
Geldik bakalım. Nem yok mis
günaydın kızlar..
daisy5 valla napcaz bu sıcaklarla bilmiyorum ne uyutuyo ne iş yaptırıyo
Selen_Ay canım gözün aydın kavuştun ailene
MutluBulut_ canım bende sudocrem aldım
Insallah :)Burası da yanıyor cnminşallah yalancıdır, çünkü şiddeti artmıyor, düzensiz, gittikce hafifliyor. Bi 10 gün daha yaaa 10 gün
Amin Canım Nasıl insanlar var yaa insan yardım eder Allah yardımcın olsun canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinİyi akşamlar güzel anneler Nasılsıniz?ben berbatim ya hiç bişey yapamıyorum yuruyemiyorum nefes alamıyorum oğlumu bile banyo yaptıran kadar canım çıktı bacaklarım ayaklarım kaburgalarim belim her tarafım ağrıyor sizde aynimisiniz ya makinaya bulasiklari bile yerlestiremedim o dereceyim ama canım öyle bi temizlik yapmak istiyoki anlatamam söyle bi dip bucak girsem herseyi doksem yıkasam silsem süpürsem mis mis olsa diye ama böyle giderse bunlar hayal gibi kimsede yardım etmiyoki ben olsam oohoooo koşa koşa gitmiştim yardıma ama neyse bugünun yarında var Rabbim hayirlisiyla Bebeğimi kucağıma almayi nasip etsin de gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?