-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar dolap sus verdim 50 tane sonra sepet te yaptırdım terlik felan öyle foto da cektirecegim baklim öyle kızlar

Oh oh maşallah canım ne güzel işini gücünü yapabiliyosun o enerjiden banada yolla azcık: ) ben yuruyemiyorum bile kaldıki is yapmak bugün bi pazara çıktım sonra oğlumun okul formasını falan almaya gittim eve bi geldim pert bende ayin 19n da Dr gidicem bakalım bana Dr ne diyecek gerçi büyük ihtimalle sezaryen gün verçek ne güzel senin Dr 39.cu haftaya kadar bi ihtimalde olsa normal olabilicegini söylemiş kim bilir belkide sancin gelir normal olur doğumun inşallah da öyle olur hayırlı sağlıklı bi şekilde normal doğum yaparsın Dr nda dediği gibi kendi sancin gelmezse suni sancı vermiyorlar çünki Rüptür riskini suni sancı arttiriyo inşallah gönlünde ki olur Rabbim hepimizin hakkında hayırlısıni nasip etsin inşallah.

Kızlar iyi akşamlar Oligofer ilacını kullanınız varmı aranızda

Günaydın annişler
Biz annemlerdeyiz şükür ama her tarafım şişmiş durumda. Kek gibi kabardım

Masallah kizina canim :) dogum kpnusunda sikinti yok demek ki ne guzel :) iyi yolculuklar :)
Bende instagramda hep onu goruyorum :) ama niyeyse bepanten alirim diyordum biyeyse onuda oven yok

Sağol canım. Sudokremi duymadan önce ben de bepantol alırım diyordum annem kullanırdı kardeşime bi sıkıntısını görmedik ki kardeşimin hassas bi teni var

İyi yolculuklar maşallah kızına yan yatış keyfi yapıyor belliki

Hiç sorma yan yatmayı pek bi seviyor. Bi benim kız bu haftalar yan heralde, Başka var mı

MaşAllah kızına tatlım hayırlı yolculuklar inşallah

Sağol canım.
Geldik bakalım. Nem yok mis

Günaydın kızlar, bu sabahtan sancımız var, inşallah yalancı sancıdır

Günaydın kızlar
AGRA cm'n umarım yalancıdır sancın bende bugün çok halsizim eylül 10 oldu bugün burası 34 derece bu yaz bitmedi bana acaba insan lohusaykende terleyip bunalırmı o Zaman ferahlarım diye düşünmüştüm ama belkide devam etcek

Burası da yanıyor cnm inşallah yalancıdır, çünkü şiddeti artmıyor, düzensiz, gittikce hafifliyor. Bi 10 gün daha yaaa 10 gün

Ay kızlar bizde domates konservesi yapıyoruz daisy5 valla sıcak cnm ya ne yapcaz Selen_Ay gözün aydın cnm bende annemlerdeyim kisliklar hazır six ne yaptınız kızlar =)

Burası da yanıyor cnm inşallah yalancıdır, çünkü şiddeti artmıyor, düzensiz, gittikce hafifliyor. Bi 10 gün daha yaaa 10 gün
Ay cnm ben iyim ama arada işte yalancı ağrı nasıl oluyor onuda merak ediyor bende varmı diye gününde olurlar insSLA baklim kısmet artık ya =)

Yat dinlen bolca canim :)kisliklara baslicakmisiniz hemen :) bende neden onu dusundum bilmiyorum sanki en dogaliymis gibj geliyodu sonradan ise yarar mi diye dusundum :)
günaydın kızlar..
daisy5 valla napcaz bu sıcaklarla bilmiyorum ne uyutuyo ne iş yaptırıyo
Selen_Ay canım gözün aydın kavuştun ailene
MutluBulut_ canım bende sudocrem aldım

Bi ben kalmisim almayan cidden :) insallah pisik olmaz minikler :)
Insallah :)

Biz sonunda camasirlarimizi yikadik :)
3 bolume ayirdim. 1 i polar ve nohut battaniye, 1 makine nevresim ve benim lohusa pijamasi falan, birde kiyafetler vs ama hepsi azicik azicik cikti bosa calismis gibi oldu makine yarin utulerim insallah sonra cantayi hazirlariz :) birde uyku setini yikicam sonradan :)

İyi akşamlar güzel anneler Nasılsıniz? ben berbatim ya hiç bişey yapamıyorum yuruyemiyorum nefes alamıyorum oğlumu bile banyo yaptıran kadar canım çıktı bacaklarım ayaklarım kaburgalarim belim her tarafım ağrıyor sizde aynimisiniz ya makinaya bulasiklari bile yerlestiremedim o dereceyim ama canım öyle bi temizlik yapmak istiyoki anlatamam söyle bi dip bucak girsem herseyi doksem yıkasam silsem süpürsem mis mis olsa diye ama böyle giderse bunlar hayal gibi kimsede yardım etmiyoki ben olsam oohoooo koşa koşa gitmiştim yardıma ama neyse bugünun yarında var Rabbim hayirlisiyla Bebeğimi kucağıma almayi nasip etsin de gerisi boş.

Amin Canım Nasıl insanlar var yaa insan yardım eder Allah yardımcın olsun canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…