Ay cnm valla bende öyle agrim var ama yok iyim bende annemlerdeyim annem hasta diyaliz hastası kadın birde bana bakıyor düşünün yani annem yani çok seviyorum şimdiden kızı seviyor karnında kışlık felan yaptı bana annem ya seviyorum o yüzden annem temizlik yapsın var böyle olunca sevmiyorum ya cnmİyi akşamlar güzel anneler Nasılsıniz?ben berbatim ya hiç bişey yapamıyorum yuruyemiyorum nefes alamıyorum oğlumu bile banyo yaptıran kadar canım çıktı bacaklarım ayaklarım kaburgalarim belim her tarafım ağrıyor sizde aynimisiniz ya makinaya bulasiklari bile yerlestiremedim o dereceyim ama canım öyle bi temizlik yapmak istiyoki anlatamam söyle bi dip bucak girsem herseyi doksem yıkasam silsem süpürsem mis mis olsa diye ama böyle giderse bunlar hayal gibi kimsede yardım etmiyoki ben olsam oohoooo koşa koşa gitmiştim yardıma ama neyse bugünun yarında var Rabbim hayirlisiyla Bebeğimi kucağıma almayi nasip etsin de gerisi boş.
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın tatlım, dün tüm günü ağrı sanci ile uğraştım, düzensizdi ama şiddeti artmadı. Çok şükür akşam 11 gibi rahatladım, geceyi de rahat geçirdim, yalancıymış demek kiGünaydınnaptın cm'n geçtimi Ağrı'n bende gece yoktu şükür
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkes iyidir umarım
Ay cnm valla bende öyle agrim var ama yok iyim bende annemlerdeyim annem hasta diyaliz hastası kadın birde bana bakıyor düşünün yani annem yani çok seviyorum şimdiden kızı seviyor karnında kışlık felan yaptı bana annem ya seviyorum o yüzden annem temizlik yapsın var böyle olunca sevmiyorum ya cnm
Amin Canım Nasıl insanlar var yaa insan yardım eder Allah yardımcın olsun canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Sağol cnm benim =)tugder cnm adet sancisi gibi, şimdilik hafif ve düzensiz, 2-3 saat geçti, yine ara ara oluyo, inşallah hayırlısı
Selen_Ay canım geçiyor geliyor, şiddeti artmadığı için rahatım, ama tüm günü yattım, kalkmadım. Bende duşa gireceğim.. İnşallah yarına geçer, dualarınızı eksik etmeyin
@hayatalya canım güle güle kullansın bebişin inşallah
Ben sus hedıye falan yaptırmadım, çok akraba da yok,
Evet cnm sen gidersin onlar sana gelmez cnm boş ver sen üzülme allah kimseyi muhtaç etmeşin nasılsın cnm bayramın kutlu olsun cnm =)Aynen canım anne sevilmezmi benim sitemim anneme değil ki o zaten yeni ameliyat oldu ben hiç anneme kiyarmiyim benimle aynı binada oturan iki eltim var onlara sinirlendim ben her ikisinde çok yardım ettim hamile okduklarinda ama ikiside bana yardım etmediler o yüzden çok sinir oldumneyse zaten karşılık beklemek iyi bişey değil dimi Rabbim bana yardım etsin ben kendim üstesinden gelirim bişekilde insallah
Hadi gözün aydın olsun zemzen suyu koy hurma koy bana birde şekerli şu koy dediler hemşireden gizli verecek Teyzem ne bileyim öyle diyorlar =)Cok sukur bizim cantamizda hazir kizlar :)
oyle dıyorlarlar ama ben bısey vermem sanırım canım ya :/Hadi gözün aydın olsun zemzen suyu koy hurma koy bana birde şekerli şu koy dediler hemşireden gizli verecek Teyzem ne bileyim öyle diyorlar =)
Senin de bayramın kutlu olsun cnmİyi akşamlar kızlar bayramınız kutlu olsun =)
Hadi hayırlısıyla zamanında telaşsız kolay doğum olsun, ne güzel şeyler dedim yaaaCok sukur bizim cantamizda hazir kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?