-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar sağolun

AGRA cım naptın inş sancılar yalancıdır.
Eğer sancının yalancımı gerçek mi olduğunu öğrenmek istiyorsan ılık duş yap. Sancılar yok olursa yalancı artarsa gerçekmiş

Ay cnm valla bende öyle agrim var ama yok iyim bende annemlerdeyim annem hasta diyaliz hastası kadın birde bana bakıyor düşünün yani annem yani çok seviyorum şimdiden kızı seviyor karnında kışlık felan yaptı bana annem ya seviyorum o yüzden annem temizlik yapsın var böyle olunca sevmiyorum ya cnm

Kızlar bugün sus yaptirdim onları aldım kolaya ve terlik yaptırıyor bayram dan sonra alcakim onlarda çikolata siparis verecekim birde öyle yani bitti benim hersey allah şükür foto kaldı bir baklim

Eklentiler

• IMG-20160910-WA0008.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20160910-WA0006.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20160910-WA0004.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG-20160910-WA0002.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20160910-WA0000.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20160904-WA0002.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 43
tugder cnm adet sancisi gibi, şimdilik hafif ve düzensiz, 2-3 saat geçti, yine ara ara oluyo, inşallah hayırlısı
Selen_Ay canım geçiyor geliyor, şiddeti artmadığı için rahatım, ama tüm günü yattım, kalkmadım. Bende duşa gireceğim.. İnşallah yarına geçer, dualarınızı eksik etmeyin

@hayatalya canım güle güle kullansın bebişin inşallah
Ben sus hedıye falan yaptırmadım, çok akraba da yok,

Günaydın naptın cm'n geçtimi Ağrı'n bende gece yoktu şükür

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkes iyidir umarım
Günaydın tatlım, dün tüm günü ağrı sanci ile uğraştım, düzensizdi ama şiddeti artmadı. Çok şükür akşam 11 gibi rahatladım, geceyi de rahat geçirdim, yalancıymış demek ki çok şükür şimdilik bir şeyim yok

Aynen canım anne sevilmezmi benim sitemim anneme değil ki o zaten yeni ameliyat oldu ben hiç anneme kiyarmiyim benimle aynı binada oturan iki eltim var onlara sinirlendim ben her ikisinde çok yardım ettim hamile okduklarinda ama ikiside bana yardım etmediler o yüzden çok sinir oldum neyse zaten karşılık beklemek iyi bişey değil dimi Rabbim bana yardım etsin ben kendim üstesinden gelirim bişekilde insallah

Amin Canım Nasıl insanlar var yaa insan yardım eder Allah yardımcın olsun canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Amin kuzum amin ne kimseyi bize nedeni bizi kimseye muhtaç etmesin Rabbim can sağlığı versin de ben bişekilde yaparım artık.

Sağol cnm benim =)

Evet cnm sen gidersin onlar sana gelmez cnm boş ver sen üzülme allah kimseyi muhtaç etmeşin nasılsın cnm bayramın kutlu olsun cnm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…