günaydın hanımlar ,
bir sonra ki bayramda karnımızda ki bayram şekerlerinin kucağımızda olması dileğiyle....
hepimize musmutlu hayırlı bayramlar diliyorum
Herkes bayram telaşında
Çalışan annişlere sorum olacak, belki bilginiz var. Ben çalışabilir raporunu gittiğim hastaneden almadım, başka hastaneden aldım. Şimdi inşallah kismetse önümüzdeki hafta doğum izni raporu alacağım, bu raporu kendi hastanemden alabilir miyim acaba yoksa çalışabilir raporunu aldığım yerdme almak lazım? Çok karışık olmadı inşallah
MutluBulut_
Can'ım 28 dedi oda 40.hafta başı beklermi acaba çünkü artık yürürken çok aşagıda hissediyorum pazara kadar bekler umarım annem pazar geliyor doktorda tatilde olacağını söylemişti oda pazartesi gelir şeninde 1,5 aydan az kalmış
AGRA
Can'ım ben aynı hastaneden alcam araştırmadım ama bence hastane farketmez ama sgk anlaşmalı yada devlet hastanesi olmalı diye biliyorum belki arkadaşlardan bilen vardır yada en kötü sgk arayıp sorulabilir
selam kızlar hayırlı bayramlar
2gündür anca fırsat bulabildim.birde benim 2gündür ağrılarım oluyor izne çıktım çıkalı bi sefasını süremedim ya AGRA
bir sorun olacağını sanmıyorum önemli olan hastane olması ve raporu sgkya bildirmesi
MutluBulut_
Can'ım 28 dedi oda 40.hafta başı beklermi acaba çünkü artık yürürken çok aşagıda hissediyorum pazara kadar bekler umarım annem pazar geliyor doktorda tatilde olacağını söylemişti oda pazartesi gelir şeninde 1,5 aydan az kalmış
AGRA
Can'ım ben aynı hastaneden alcam araştırmadım ama bence hastane farketmez ama sgk anlaşmalı yada devlet hastanesi olmalı diye biliyorum belki arkadaşlardan bilen vardır yada en kötü sgk arayıp sorulabilir
daisy5
cnm benimki de baya aşağıda, artık göbek altında geziniyor, nasıl sığıyor oraya bilmiyorum bence bizim doğumlarımız hemen hemen aynı olacak senle inşallah hayırlısıyla bayramı atlatalım, benim doktor da izinde. 37. haftaya 7 günümüz kaldı, hayırlısıyla inşallah 37ye gelirim yengec4
cnm nasıl bir ağrın var, anlat bakalıö bu haftalarda ağrı oluyo, benim 2 gün önce sancım tam tamına 12 saat sürdü, şiddetsiz ve çok düzensiz.
Günaydın canlar Ben bu gece hiç uyumadım yine, arada sancım oluyordu ama bugün sabah 7 de sancıyla uyandım. Evde dolaştım, duş aldım ama ara ara yine oluyor. 7 den beri saydım 12-13 kere girdi sancı aralıklı olarak. Siz hiç böyle bişey yaşadınızmı? Arada oluyordu ama peş peşe bu kadar sık olması beni rahatsız etti. Doktorumda bayram izninde, ne yapsam bilemedim.
Günaydın canlar Ben bu gece hiç uyumadım yine, arada sancım oluyordu ama bugün sabah 7 de sancıyla uyandım. Evde dolaştım, duş aldım ama ara ara yine oluyor. 7 den beri saydım 12-13 kere girdi sancı aralıklı olarak. Siz hiç böyle bişey yaşadınızmı? Arada oluyordu ama peş peşe bu kadar sık olması beni rahatsız etti. Doktorumda bayram izninde, ne yapsam bilemedim.
Merhaba cnm, acile git bence, sancına açıklığına falan baksınlar. Bende de geçen oldu 12 saat sürdü, ama bende rahim ağzı baya incelmiş. Şiddeti artmadı sonra hiçbir şey olmamış gibi geçti gitti.