Kabızlık bende de var gaz da var bende sende varmı canımSelam kızlarbenim doktor gelmiş gittim kontrole bebiş doğum kanalında 3100 ama doğumda 300 gram farkedebiliyomuş eksik yada fazla bende 11 kilo almışım nst ağrı çıkmadı afedersiniz kabızlık var doktor bu haftalarda çok olur dedi normal galiba umarım sonra düzelir hayırlısı olsun hepimiz için
Selen_Ay canım anlattığına göre başı aşagı inmiş yumurcağın ödem bazen bendede oluyor sinir birşey özellikle sabahları@foolfancy Can'ım forumun ilk bebişi seninki olcak gibi az kalmış
Kezbosss güle güle kullanın çok tatlılar@BirAnneBirEvlat inş.herşey yolundadır yarın güzel haberlerini alırız inş.
Bende de gaz var Can'ım oda ağrı yapabiliyor bazen gaz yapıcı şeyler yemiyorum aslındaKabızlık bende de var gaz da var bende sende varmı canım
Bende gaz yapıcı şeyler yemiyorum ama anlamadım doktorun birşey söyledi mi gazla alakalı canımBende de gaz var Can'ım oda ağrı yapabiliyor bazen gaz yapıcı şeyler yemiyorum aslında
Ay cnm hayırlı olsun bende gittim bugün dokura iyi dedi ama 26 sina gün verdi baklim kısmetselam kızlar,
bugün kontrolumuz vardı çok şükür her şey yolunda. . çatı muayenesi oldum,normal doğum için uygunmuş 40 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi bir aksilik olmadığı sürece. 1 cm açıklık varmış ama doğum başladığı anlamına gelmez,rahim büyüdüğü için olmuştur dedi. henüz düzenli sancı yok zaten. nst de çıkan düzensiz sancılarıda ben hissetmiyorum zaten.arada belim ağrıyor sadece ve yürürken kasıklarımda ağrı oluyor.
dün akşam odasını eşyalarını yerleştirdik. çoktan yıkayıp ütüleyip hazırlamıştım ama mobilyaların kokusu gitsin diye havalandırdım anca yerleştirdik. bu hafta temizlik yaptıracağım,halıları yıkamaya vereceğim,hastane çantası çoktaaan hazır kapının yanında geriye beklemek kalacak. bakalım ne zaman gelecek bizim güzel kızımız.
heyecanla bekliyorum,hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. aminnn
Cnm stress yapma, doğum aniden başlıyor zaten, bazı bebekler en sonda dönüyor. Hayırlısı artık nasıl olacaksa doğumlarımız. Ben de normal istiyorum inşallahÇatal muyanesi dediğiniz alttan muyahene mi kızlar ben geçen hafta gittiğimde ultrasondan baktı Bebek daha dönmemiş 10 gün sonra gel dedi bende 37 haftalığım hala gün vermedi normal doğum istiyorum hiçbir doğum belirtisi yok artık hayırla sağlıkla sıhhatle alsaydık bebeklerimizi kucağımıza
Selam kızlarbenim doktor gelmiş gittim kontrole bebiş doğum kanalında 3100 ama doğumda 300 gram farkedebiliyomuş eksik yada fazla bende 11 kilo almışım nst ağrı çıkmadı afedersiniz kabızlık var doktor bu haftalarda çok olur dedi normal galiba umarım sonra düzelir hayırlısı olsun hepimiz için
Selen_Ay canım anlattığına göre başı aşagı inmiş yumurcağın ödem bazen bendede oluyor sinir birşey özellikle sabahları@foolfancy Can'ım forumun ilk bebişi seninki olcak gibi az kalmış
Kezbosss güle güle kullanın çok tatlılar@BirAnneBirEvlat inş.herşey yolundadır yarın güzel haberlerini alırız inş.
selam kızlar,
bugün kontrolumuz vardı çok şükür her şey yolunda. . çatı muayenesi oldum,normal doğum için uygunmuş 40 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi bir aksilik olmadığı sürece. 1 cm açıklık varmış ama doğum başladığı anlamına gelmez,rahim büyüdüğü için olmuştur dedi. henüz düzenli sancı yok zaten. nst de çıkan düzensiz sancılarıda ben hissetmiyorum zaten.arada belim ağrıyor sadece ve yürürken kasıklarımda ağrı oluyor.
dün akşam odasını eşyalarını yerleştirdik. çoktan yıkayıp ütüleyip hazırlamıştım ama mobilyaların kokusu gitsin diye havalandırdım anca yerleştirdik. bu hafta temizlik yaptıracağım,halıları yıkamaya vereceğim,hastane çantası çoktaaan hazır kapının yanında geriye beklemek kalacak. bakalım ne zaman gelecek bizim güzel kızımız.
heyecanla bekliyorum,hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. aminnn
Cnm stress yapma, doğum aniden başlıyor zaten, bazı bebekler en sonda dönüyor. Hayırlısı artık nasıl olacaksa doğumlarımız. Ben de normal istiyorum inşallah
Bu arada hediyemiz geldi. Prego calista travel sistem, ben travel sistem istemiyordum, artık bunu kullanıcaz mecbur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?