-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selam kızlar benim doktor gelmiş gittim kontrole bebiş doğum kanalında 3100 ama doğumda 300 gram farkedebiliyomuş eksik yada fazla bende 11 kilo almışım nst ağrı çıkmadı afedersiniz kabızlık var doktor bu haftalarda çok olur dedi normal galiba umarım sonra düzelir hayırlısı olsun hepimiz için

Selen_Ay canım anlattığına göre başı aşagı inmiş yumurcağın ödem bazen bendede oluyor sinir birşey özellikle sabahları@foolfancy Can'ım forumun ilk bebişi seninki olcak gibi az kalmış
Kezbosss güle güle kullanın çok tatlılar@BirAnneBirEvlat inş.herşey yolundadır yarın güzel haberlerini alırız inş.

Kabızlık bende de var gaz da var bende sende varmı canım

selam kızlar,

bugün kontrolumuz vardı çok şükür her şey yolunda. . çatı muayenesi oldum,normal doğum için uygunmuş 40 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi bir aksilik olmadığı sürece. 1 cm açıklık varmış ama doğum başladığı anlamına gelmez,rahim büyüdüğü için olmuştur dedi. henüz düzenli sancı yok zaten. nst de çıkan düzensiz sancılarıda ben hissetmiyorum zaten.arada belim ağrıyor sadece ve yürürken kasıklarımda ağrı oluyor.

dün akşam odasını eşyalarını yerleştirdik. çoktan yıkayıp ütüleyip hazırlamıştım ama mobilyaların kokusu gitsin diye havalandırdım anca yerleştirdik. bu hafta temizlik yaptıracağım,halıları yıkamaya vereceğim,hastane çantası çoktaaan hazır kapının yanında geriye beklemek kalacak. bakalım ne zaman gelecek bizim güzel kızımız.

heyecanla bekliyorum,hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. aminnn

Selam hanımlar bende döktüm gittim kızım iyi 3kg boyu felan iyi nts girdim iyi 26 eylul doğum verdi kızlar normal doğum yapmak istiyordum catalim çok dar bir parmak bile girmedi dedi çok dar dedi ama 37 haftalik şimdi pazar günü 38 olcak bilmiyorum Ya

Ay cnm hayırlı olsun bende gittim bugün dokura iyi dedi ama 26 sina gün verdi baklim kısmet

tugder Can'ım onu sormayı unuttum birde çok ilginç hıçkırık da tutuyor beni ama çok kısa sürüyor vucütt değişik tepkiler veriyor artık
H hayatalya benden 2 gün önce doğumun inş.rahat doğumlarımız olur senden öncede foolfancy var
solmez maşallah normal doğum gözükmesi iyi benimde temizlik işleri bitti sayılır sonradan gelen Bebek eşyaları yıkanacak

Kızlarr artık çok yaklaştık burdan doğum hikayelerimizi de paylaşırız inş

Çatal muyanesi dediğiniz alttan muyahene mi kızlar ben geçen hafta gittiğimde ultrasondan baktı Bebek daha dönmemiş 10 gün sonra gel dedi bende 37 haftalığım hala gün vermedi normal doğum istiyorum hiçbir doğum belirtisi yok artık hayırla sağlıkla sıhhatle alsaydık bebeklerimizi kucağımıza

tugder daisy5 bende de gaz oluyo, ağrı oluyo. Kabızlık yok ama..
solmez cnm çatı muayinen nasıl geçti?
yengec4 selam cnm

iyi geçti bir sıkıntı olmadı,hafif bi yanma oldu sadece,öyle ağrılı sancılı bişey değil. doktor sonrasında bugün ve yarın hafif kanaman olabilir korkma dedi ama çok şükür kanama olmadı.

Cnm stress yapma, doğum aniden başlıyor zaten, bazı bebekler en sonda dönüyor. Hayırlısı artık nasıl olacaksa doğumlarımız. Ben de normal istiyorum inşallah
Bu arada hediyemiz geldi. Prego calista travel sistem, ben travel sistem istemiyordum, artık bunu kullanıcaz mecbur:)

Eklentiler

• IMG_3601.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 64
daisy5 evet canım öyle olacak sanırım :) ilk doğumun sezeryan olduğu için doktorlar risk almıyor eski ameliyat yeri zarar görmesin diye bebeği fazla bekletmiyorlar. Kabızlık çok şükür bende yok hatta tam tersi zorlanıyorum

daisy5 evet canım öyle olacak sanırım :) ilk doğumun sezeryan olduğu için doktorlar risk almıyor eski ameliyat yeri zarar görmesin diye bebeği fazla bekletmiyorlar. Kabızlık çok şükür bende yok hatta tam tersi zorlanıyorum

Hay maşallah canım bebişin keyfi yerinde. Ben son dönem devlet hastanesine gitmediğim için bebişin boyu kilosu ne bilmiyorum

Artık neresi neremde bilmiyorum ama döndü canım ondan eminim. Nefes aldırmıyor yumurcak

Gözün aydın canım mobilyalar gelmiş kurulmuş, eksikler bitmiş

İnş bundan sonrasında sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Aynen bazen doğum anında sancıyla bile döner Bebek derler

Güle güle kullanın annesi arabanızı

Günaydın canlar
Sabah gittim kontrole, ultrasonda herşey yolunda çıktı çok şükür. Suyu da iyi dedi. Belki bayramda yorulmuşsundur, yada yediklerinden gaz sancısı olmuştur dedi. Şuan herşey normal görünüyor dedi. Ama nst ve idrar tahlili istek kağıdı yazdı. 15 gün önce gittiğimde idrar tahlili vermiştim normal çıkmıştı. Eğer sancın devam ederse idrar tahlilini yenileyelim, enfeksiyon varsa o da sancı yapar dedi. Sancım olursa yeniden gidip tahlil vericem ve nst ye giricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…