- 12 Şubat 2016
- 84
- 62
- 3
- 36
Günaydın annişler
Dün geceden başlayan sancılarım gündüz de devam etti.
Ama sancıların gerçek olduğu konusunda şüphelerim oldu. Çünkü sürekli takip ettim tam olarak bir düzeni yoktu ve sancılar kısa sürekliydi.
Eşimle anneme kalsak dün bir hastane yolu görünmüştü bana ama şöyle söyleyim bunun gerçek sancı olduğunu hissetmiyordum.
Zaten netten doktorların videolarını izliyorum ama onlardan daha yol gösterici bulduğum youtuberlar var (onlar bire bir yaşadığı için daha güzel tarif ediyorlar) onları hep takip ediyorum... Ve anlattıkları gibi değildi....
Belli düzen 10 dk geldi, yarım saat yok oldu, sonra bir anda 5 dk indi. Sonra yine 10 dk oldu. Ondan sonra akşam vakti yok oldu. Ve belden gelen sancılar değil. Biz kısık diyoruz -da hani siz nasıl isimlendiriyorsunuz bilmiyorum- bildiğiniz alt kısım bıçaklanıyor
Neyse gece de kızım hiç rahat durmadı annesini yordu yine ama şimdi daha iyi gibiyim şükür. En azından o yalancı sancılar yok.
Beklemedeyiz.....
Benim kız durup durup sınav günü gelcek, artık içime öyle doğuyor
Canım benim bayramda 3 gün öyle devam etti hatırlarsan yazmıştım. Bazen saatte 4-5 kere geliyordu, bazende bi kaç saat hiç gelmiyordu ama 3 gün böyle devam etti. Ara ara olabiliyormuş. Şuan gitsen yapacakları hiç bişey yok, sancıların olduğu an gidip nst ye girmek gerekiyor ki, gerçekten sancı yada kasılma varmı yokmu bakılabilsin.
Gerçek sancıysa geçmesin inşAllah devam etsin yeniden, gelsin kızın hayırlısıyla. Ama yalancıysa geçsin hemen yormasın kızın seni.
MutluBulut_ sende geri sayım pazartesiye yani, bizimde perşembe son. Hergün bir belirti arıyorum kendimde, sancım gelse, son bi şans normali denesem diye ama hiç şansım yok gibi hissediyorum.
günaydın kızlar bugünde doktor yolu göründü bize dün geceden beri ara ara kanamam oluyo
MutluBulut_ canım korkma kasma kendini hiç acı hissetmezsin birde erkek doktorlar daha az acıtıyo emin ol
Evet canım sen de yazmıştın yoklayan sancıları ama yaşamak hakkaten başka bişeymiş...
Gerçek sancılar olmuş olsaydı canım keşke ama değil işte ve evet dediğin gibi çok yormuş beni.
Parmağımı kıpırdatacak halim yok bugün.
Hani gerçek sancı gelecekse bile bugün gelmesin gerçekten hiç dermanım yok belimin altı komple dünkü acılarla sızlıyor. Belim kütük gibi dünden beri zaten....
İşte kızım da akşam ve gece hiç durmadı karnımın her bir cm2 de onun sayesinde sızlıyor
Sen de olumsuz düşünme canım, hiç belli olmaz bu işler biliyorsun. Nasip kısmet meselesi. Belki bakacaksın akşam sancılar gelecek..
Biz de normal diye bekliyoruz ama -Allah esirgesin- son anda bi aksilik olcak belki, normal diye gidip sezeryana giricez. Bişey bilmiyoruz yani.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Hurma dedim dedim alamadım. Eşime tembih ettim bugün. Çarşıda işin olursa al noolur diye. Bakalım geçebilecek mi çarşıya
Günaydın annişler
Ama sancıların gerçek olduğu konusunda şüphelerim oldu. Çünkü sürekli takip ettim tam olarak bir düzeni yoktu ve sancılar kısa sürekliydi.
Eşimle anneme kalsak dün bir hastane yolu görünmüştü bana ama şöyle söyleyim bunun gerçek sancı olduğunu hissetmiyordum.
Zaten netten doktorların videolarını izliyorum ama onlardan daha yol gösterici bulduğum youtuberlar var (onlar bire bir yaşadığı için daha güzel tarif ediyorlar) onları hep takip ediyorum... Ve anlattıkları gibi değildi....
Belli düzen 10 dk geldi, yarım saat yok oldu, sonra bir anda 5 dk indi. Sonra yine 10 dk oldu. Ondan sonra akşam vakti yok oldu. Ve belden gelen sancılar değil. Biz kısık diyoruz -da hani siz nasıl isimlendiriyorsunuz bilmiyorum- bildiğiniz alt kısım bıçaklanıyor
Neyse gece de kızım hiç rahat durmadı annesini yordu yine ama şimdi daha iyi gibiyim şükür. En azından o yalancı sancılar yok.
Beklemedeyiz.....
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Evet ama icimden bir yanda pazar aksam annem geldikten sonra olacak diyoMutluBulut_ sende geri sayım pazartesiye yani, bizimde perşembe son. Hergün bir belirti arıyorum kendimde, sancım gelse, son bi şans normali denesem diye ama hiç şansım yok gibi hissediyorum.
Nisan degil yani oylemi canim. Git bakalim ne diyecek doktor belkide basladi dogumgünaydın kızlar bugünde doktor yolu göründü bize dün geceden beri ara ara kanamam oluyo
MutluBulut_ canım korkma kasma kendini hiç acı hissetmezsin birde erkek doktorlar daha az acıtıyo emin ol
Akşam aynı senin gibiydi benim de sancılarım düzensiz gelip gitti hep 3e doğru yorulup uyumuşum şimdi iyiyim bende ama belimde ağrı var yoruldum artık ya huGünaydın annişler
Beklemedeyiz.....
Can'ım ben Çarşamba doğum yapmıştım bir sonraki salı günü banyo yaptım yaparken bandaja suyu tuttum Onu da çıkardım doktor öyle yönlendirdi hiç acımadı senin 1 hafta oldumudaisy5 canım ne zaman banyo yapabildin doktor yapabilirsin dedi ama ben cesaret edemedim daha napsamki
Cnm ben başladım kullanmaya, doktorumuz da kullan dedi. Başındaki yumuşaklıklar gitsin diye, ismini bilmiyorum :)Selam kızlar herkes iyidir umarım
Ben sezeryan olmuştum ama doktor 40.haftaya kadar beklettiğini için suyum gelmişti gece o doğum Ağrı'larını da 2 saat çektim adet sancısının çok yoğunu oluyor kesin anlarsınız zaten yerinde durdurmuyor ama katlanılacak birşey korkmayın zaten sonra hepsi unutuluyor
MutluBulut_ Can'ım 40 çıkınca yaptılar çevremdekiler burda pek tanıdığım yok Ankara'da Annemlere gittiğimizde yaparız dedik
deliceee , AGRA , tugder Kızlarr monovit d verdilermi sağlık ocağı verdi kullanacakmısınız
Ben okutmadım, bizde öyle bir adet yok, eşimler de okutmuyor. Eşim bebişin kulağına ezan diğerine de ismini okudu. Bizde genelde öyle yapıyorlar.Sinav bitince gelse bari :) senin yazdiklarini okumaya baslayinca dogumun basladi sandim bir an ki sancilar gecmis :/
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Evet ama icimden bir yanda pazar aksam annem geldikten sonra olacak diyokeske ic sesim dogrugu soylese
Nisan degil yani oylemi canim. Git bakalim ne diyecek doktor belkide basladi dogum
----
Kizlar bebek mevludu okutacakmisiniz ? Okutacaksaniz kac gun sonra okutmayi dusunuyosunuz? Okutmak gerekli mi :/ annem 20 gun bitince okuturuz diyo ama cok erken degil mi okutuo okutmama konusunda kararsizim. Gorumcem kokulu tas magnetler yaptirdi hediyelik icin. Mevlut yaparsam o zamani beklerim ama yapmazsak gelene veririm kararsiz kaldim :/
Yok canim 3. Gün daha ama doktor çıkarken yapabilirsin dedi bandana dokunma şu geçirmez o dedi cumartesi kontrolde cikaralim dedi ama ben cesaret edemedim :))Can'ım ben Çarşamba doğum yapmıştım bir sonraki salı günü banyo yaptım yaparken bandaja suyu tuttum Onu da çıkardım doktor öyle yönlendirdi hiç acımadı senin 1 hafta oldumu
Ya mecburda degil aslinda dimi :/ 20 gunlukken insan ne halde olur diyorum :)Selam kızlar herkes iyidir umarım
Ben sezeryan olmuştum ama doktor 40.haftaya kadar beklettiğini için suyum gelmişti gece o doğum Ağrı'larını da 2 saat çektim adet sancısının çok yoğunu oluyor kesin anlarsınız zaten yerinde durdurmuyor ama katlanılacak birşey korkmayın zaten sonra hepsi unutuluyor
MutluBulut_ Can'ım 40 çıkınca yaptılar çevremdekiler burda pek tanıdığım yok Ankara'da Annemlere gittiğimizde yaparız dedik
deliceee , AGRA , tugder Kızlarr monovit d verdilermi sağlık ocağı verdi kullanacakmısınız
Benimde babam okur kulagina ismini insallah :) esimlerde mevlut okutmuyor pek. Bende adet olsun diye okutmak istemiyorum aslinda ama bebek icin okutmanin yarari olur mu ki diyorum :/ ayy hep aklima annem giriyorBen okutmadım, bizde öyle bir adet yok, eşimler de okutmuyor. Eşim bebişin kulağına ezan diğerine de ismini okudu. Bizde genelde öyle yapıyorlar.
Canım sağlık ocağına yarın gidicez daha ama hastanede çocuk doktoru infantum yazmış 15. Günden sonra ona başlıcam inş. Bebeklere vitamin takviyesi yapılıyor genelde bi sıkıntı olacağını sanmiyorumSelam kızlar herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?