-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Aaayyy.... Acıdı macidi demeyin yaafff dogum stresi yetiyor zaten bide çatı muayenesi aciycak mi acimayacak mi düşüncesi yasamayalim.. Benim niye hic ağrım kasilmam yok yaa.

Canım benim bayramda 3 gün öyle devam etti hatırlarsan yazmıştım. Bazen saatte 4-5 kere geliyordu, bazende bi kaç saat hiç gelmiyordu ama 3 gün böyle devam etti. Ara ara olabiliyormuş. Şuan gitsen yapacakları hiç bişey yok, sancıların olduğu an gidip nst ye girmek gerekiyor ki, gerçekten sancı yada kasılma varmı yokmu bakılabilsin.

Gerçek sancıysa geçmesin inşAllah devam etsin yeniden, gelsin kızın hayırlısıyla. Ama yalancıysa geçsin hemen yormasın kızın seni.

MutluBulut_ sende geri sayım pazartesiye yani, bizimde perşembe son. Hergün bir belirti arıyorum kendimde, sancım gelse, son bi şans normali denesem diye ama hiç şansım yok gibi hissediyorum.

günaydın kızlar bugünde doktor yolu göründü bize dün geceden beri ara ara kanamam oluyo
MutluBulut_ canım korkma kasma kendini hiç acı hissetmezsin birde erkek doktorlar daha az acıtıyo emin ol

MutluBulut_ sende geri sayım pazartesiye yani, bizimde perşembe son. Hergün bir belirti arıyorum kendimde, sancım gelse, son bi şans normali denesem diye ama hiç şansım yok gibi hissediyorum.

Evet canım sen de yazmıştın yoklayan sancıları ama yaşamak hakkaten başka bişeymiş...

Gerçek sancılar olmuş olsaydı canım keşke ama değil işte ve evet dediğin gibi çok yormuş beni.
Parmağımı kıpırdatacak halim yok bugün.
Hani gerçek sancı gelecekse bile bugün gelmesin gerçekten hiç dermanım yok belimin altı komple dünkü acılarla sızlıyor. Belim kütük gibi dünden beri zaten....
İşte kızım da akşam ve gece hiç durmadı karnımın her bir cm2 de onun sayesinde sızlıyor

Sen de olumsuz düşünme canım, hiç belli olmaz bu işler biliyorsun. Nasip kısmet meselesi. Belki bakacaksın akşam sancılar gelecek..

Biz de normal diye bekliyoruz ama -Allah esirgesin- son anda bi aksilik olcak belki, normal diye gidip sezeryana giricez. Bişey bilmiyoruz yani.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Hurma dedim dedim alamadım. Eşime tembih ettim bugün. Çarşıda işin olursa al noolur diye. Bakalım geçebilecek mi çarşıya

günaydın kızlar bugünde doktor yolu göründü bize dün geceden beri ara ara kanamam oluyo
MutluBulut_ canım korkma kasma kendini hiç acı hissetmezsin birde erkek doktorlar daha az acıtıyo emin ol

Ay hakkında hayırlısı olsun inş. canım

Sağlıklı haberlerini alırız inş.

Bi de nedense bu erkek doktor konusunda dediklerine kesinlikle katılıyorum. Kadınlar nedense iyi kötü bu şeyleri bildiklerinden (bence bilinç altı- aman bizde çekmiyormuyuz gibisinden) daha dikkatsiz erkekler daha vicdanlı yaklaşıyor.
Kaç senedir doktor doktor gezme bak nelere kâdir. İyi gözlem

Arada gelen giden sancılar oluyor ama sürekli olunca gerçekten insan şüpheye düşüyor. Hem diyosun gitsem mi, hem diyosun azcık daha evde vakit geçsin. Benimde dün akşam kötüydü biraz, çok zorladı kızım, acayip baskı yaptı, birde dediğin gibi heryerde hissettim hareketlerini. Dışardan birisi otursun izlesin, çok sertti hareketleri. Ama gece iyiydik şükür, rahat uyumuşum bu gece.

Merhaba kızlar, erkek doktor can acıtmıyor veya az acıtıyor konusuna ben de katılıyorum. Benim doktor erkekdi, eli çok hafifdi, ebenin yaptığı müayinenim iki katını yapıyordu hiç can acıtmıyordu ya da az acıtıyordu.
tugder günaydım cnm bebiş nasıl? Benimkinin göbeği 4. Gün düştü ama yeri hala iyileşmedi. Ara sızı şekilde kanama oluyor, yaktılar k vitamini vurdular ama yine var. Doktora gidicez yarın işitme testi için, göbeğe de baktıracağım

Sinav bitince gelse bari :) senin yazdiklarini okumaya baslayinca dogumun basladi sandim bir an ki sancilar gecmis :/
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Evet ama icimden bir yanda pazar aksam annem geldikten sonra olacak diyo keske ic sesim dogrugu soylese

Nisan degil yani oylemi canim. Git bakalim ne diyecek doktor belkide basladi dogum

----

Kizlar bebek mevludu okutacakmisiniz ? Okutacaksaniz kac gun sonra okutmayi dusunuyosunuz? Okutmak gerekli mi :/ annem 20 gun bitince okuturuz diyo ama cok erken degil mi okutuo okutmama konusunda kararsizim. Gorumcem kokulu tas magnetler yaptirdi hediyelik icin. Mevlut yaparsam o zamani beklerim ama yapmazsak gelene veririm kararsiz kaldim :/

Akşam aynı senin gibiydi benim de sancılarım düzensiz gelip gitti hep 3e doğru yorulup uyumuşum şimdi iyiyim bende ama belimde ağrı var yoruldum artık ya hu

daisy5 canım ne zaman banyo yapabildin doktor yapabilirsin dedi ama ben cesaret edemedim daha napsamki
Can'ım ben Çarşamba doğum yapmıştım bir sonraki salı günü banyo yaptım yaparken bandaja suyu tuttum Onu da çıkardım doktor öyle yönlendirdi hiç acımadı senin 1 hafta oldumu

Selam kızlar herkes iyidir umarım

Ben sezeryan olmuştum ama doktor 40.haftaya kadar beklettiğini için suyum gelmişti gece o doğum Ağrı'larını da 2 saat çektim adet sancısının çok yoğunu oluyor kesin anlarsınız zaten yerinde durdurmuyor ama katlanılacak birşey korkmayın zaten sonra hepsi unutuluyor

MutluBulut_ Can'ım 40 çıkınca yaptılar çevremdekiler burda pek tanıdığım yok Ankara'da Annemlere gittiğimizde yaparız dedik
deliceee , AGRA , tugder Kızlarr monovit d verdilermi sağlık ocağı verdi kullanacakmısınız

Cnm ben başladım kullanmaya, doktorumuz da kullan dedi. Başındaki yumuşaklıklar gitsin diye, ismini bilmiyorum :)

Ben okutmadım, bizde öyle bir adet yok, eşimler de okutmuyor. Eşim bebişin kulağına ezan diğerine de ismini okudu. Bizde genelde öyle yapıyorlar.

Can'ım ben Çarşamba doğum yapmıştım bir sonraki salı günü banyo yaptım yaparken bandaja suyu tuttum Onu da çıkardım doktor öyle yönlendirdi hiç acımadı senin 1 hafta oldumu
Yok canim 3. Gün daha ama doktor çıkarken yapabilirsin dedi bandana dokunma şu geçirmez o dedi cumartesi kontrolde cikaralim dedi ama ben cesaret edemedim :))

Ya mecburda degil aslinda dimi :/ 20 gunlukken insan ne halde olur diyorum :)

Ben okutmadım, bizde öyle bir adet yok, eşimler de okutmuyor. Eşim bebişin kulağına ezan diğerine de ismini okudu. Bizde genelde öyle yapıyorlar.
Benimde babam okur kulagina ismini insallah :) esimlerde mevlut okutmuyor pek. Bende adet olsun diye okutmak istemiyorum aslinda ama bebek icin okutmanin yarari olur mu ki diyorum :/ ayy hep aklima annem giriyor

Canım sağlık ocağına yarın gidicez daha ama hastanede çocuk doktoru infantum yazmış 15. Günden sonra ona başlıcam inş. Bebeklere vitamin takviyesi yapılıyor genelde bi sıkıntı olacağını sanmiyorum

MutluBulut_ ben okutmayı düşünüyorum 40 ı çıktıktan sonra canım hem adet bizde ama bende senin gibi bebeğe iyi gelir diye istiyorum

MutluBulut_

Ben ilkinde çok geç okuttum Kuranını, bebek görmeye gelenler oldu sürekli, gelenede bir bardak su verip gönderemiyorsun, hepsine ayrı ayrı hazırlık yap, bir yanda bebek bir yanda misafir çok zor oldu. Erkenden mevlüt yapınca herkesi çağırıyorsun, bir kez zahmete giriyorsun, en azından defalarca uğraşmamış oluyorsun. Bu defa Allah izin verirse biraz toparlanır toparlanmaz okutmayı düşünüyorum Kuranını, sonraya bırakınca uzadıkça uzuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…