-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

ekimmm diyosun bence :) L Lailaheillallah :)

Anne: BirAnneBirEvlat
Sat: 22.01.2016
Tahmini Doğum Tarihi: 28.10.2016 Cinsiyet: Kız
Bebişin Adı: Belli değil
Kaçıncı Bebiş: 2

Cinsiyetini öğrenen anne adayları kız ve erkek öğrenenler belirtilerinizi yazarmısınız lütfen neye aş erdiniz mide bulantısı yaşadınız mı yüzünüzde değişiklik var mı benim gibi cinsiyetini bilmeyenlere biraz bilgililerinizi aktarırsanız sevinirim(en önemlisi bendeki en belirgin değişiklik göğüs ucum ve kenarım kapkara oldu)sizlerde de varmı bilgilerinizi bekliyorum

Bu kadar farklı ilden ismimizi bilmememize rağmen birbirimizi merak etmemiz çok güzel birşey inşallah bu bağımız hiçbir zaman kopmaz

Bu kadar farklı ilden ismimizi bilmememize rağmen birbirimizi merak etmemiz çok güzel birşey inşallah bu bağımız hiçbir zaman kopmaz

Bencede öyle.. İnşallah hep bu şekilde devam eder. Ben bazı topiklere bakıyorumda bazen bizden önce doğum yapacak olanlar var. İhtiyaçları almaya başlayanlar listesini fiyatlarıyla paylaşıyor resimleri paylaşıyorlar birbirlerine yardımcı oluyorlar. Allahım bizede o günleri göstersin.

Hoşgeldin Can'ım gözümüz aradı seni

Hoşbulduk canım. Allah razı olsun. Hatırlanmak güzel şey.

İnşAllah canım. Benim önceki doğumumdan grupta tanıştığımız kızlardan bazılarıyla hala görüşüyoruz.

Şu 1 ay 1,5 ay bir geçse. Azıcık hissetmeye başlayınca bebeği zaman daha çabuk geçiyor. O zaman tam anlamıyla hamile olmanın tadına varıyorsun.

İnşallah, ben çalışıorum diye çok üzülüyorum bazen akşam eve döndüğümde hamile olduğumu hatırlıyorum o zamanda zaten akşam oluyor uyuyoruz :) Belki evde olsam daha çok hissedeceğim.

kızlar yere doğru eğilip bisey aldığımda karnım cok ağrıyor sizde de oluyor mu? bu aralarda sancım var sankı

Doğru diyorsun ilk üç ay çok uzun sürüyor 5 aydan sonra çabuk geçermiş çevremdeki herkes öyle söylüyor hayırlısı olsun benim karnım acayip çıktı 2 aylıkken hamile kıyafeti almaya başladım dünde internetten verdim umarım uyar bedenleri

merhaba kızlar benim kızımın da bana benzesin:)) babasının boyu uzun ondan boy alabilir:)) çok fenayım
canım benim Annelerin içine doğar derler ama bende tutmadı hep erkek hissettim bir prensesmiş:) benim göğüs ucumda karardı eskiye göre biraz daha alıngan oldum sanki karın şeklim yayvanlaştı böyle erkek annelerinin ki sanki daha dik canım tatlı pek istemedi genelde acı istedi:) iştah bi çok artıyor bi çok azalıyor yüzümde henüz değişiklik yok ama bazıları bakınca kızın olacak demişti sorduğumda yanak kısmın genişlemiş demişlerdi:)) başka aklıma gelirse paylaşırım

Ben de hep erkek hissettim doktor kız derse Şok'a girerim demiştim ama artık kıza da alıştırıyorum kendimi Şok'a girmemek için benim gönlümdeki hep kız ama erkek hissettim hayırlısı bakalım kızda olsa erkek olsada farketmez sağlıklı olsun hamileliğim çok rahat geçiyor umarım doğumda hamileliğim kadar Rahat geçer bana da yaşlı kadınlar erkek diyor gençler kız kısmet artık

Benim henüz hiç çıkmadı karnım ama hamile pantolonu giymeye başladım rahat olsun diye. Biraz bol rahat giymek lazım. Minikler içerde rahat rahat büyüsün.

Ben haftaya tekrar gitmek istiyorum doktora. 15 gün geçmiş oluyor. Kesinleşir heralde diye düşünüyorum. Bi gidelim bakalım.

İnşallah, ben çalışıorum diye çok üzülüyorum bazen akşam eve döndüğümde hamile olduğumu hatırlıyorum o zamanda zaten akşam oluyor uyuyoruz :) Belki evde olsam daha çok hissedeceğim.

Çalışmak daha güzel canım. Evde oldukçada vakit geçmiyor. Sürekli araştırma yapmaya başlıyosun. O nasıl olur bu nasıl olur. Daha stresli geçiyor o zaman.

Kızlar ya ben bildiğiniz deli gibi dondurma yiyorum, engel olamıyorummm
Bende hep tatlı aş erdim meyve yemeden duramazdım şu Demir hapı benim iştahımı kesti içmiyorum 4 gündür falan ama öyle bir iştah kesti ki yeni yeni iştahım tekrar açılıyor afiyet olsun Can'ım yarasın bebeğine dondurmayı hamilelikte çok öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…