- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Yaa benim aklımdan geçen bir kişi daha varda nick aklıma gelmiyor ekim miydi ona benzer birşeydi hatırladınız mı hatta Can'ım birşey çekti demişti söylemek istemiyorum kimsenin canı istemesin hatırladınız mı bana bir bayan özelden numarasını yazmıştı aynı hastaneye gidiyoruz diye onun da nicki çıkmıyor enterasan değil mi L Lailaheillallah nickli bayan vardı oda epeydir girmiyor
Olabilir Can'ım ekim di sanırım
Hoşgeldin Can'ım gözümüz aradı seniGeldim kızlarr. Bir kaç gündür yoğundum giremedim çok fazla.
Bu kadar farklı ilden ismimizi bilmememize rağmen birbirimizi merak etmemiz çok güzel birşeyinşallah bu bağımız hiçbir zaman kopmaz
Hoşgeldin Can'ım gözümüz aradı seni
Bu kadar farklı ilden ismimizi bilmememize rağmen birbirimizi merak etmemiz çok güzel birşeyinşallah bu bağımız hiçbir zaman kopmaz
Bencede öyle.. İnşallah hep bu şekilde devam eder. Ben bazı topiklere bakıyorumda bazen bizden önce doğum yapacak olanlar var. İhtiyaçları almaya başlayanlar listesini fiyatlarıyla paylaşıyor resimleri paylaşıyorlar birbirlerine yardımcı oluyorlar. Allahım bizede o günleri göstersin.
Hoşbulduk canım. Allah razı olsun. Hatırlanmak güzel şey.
İnşAllah canım. Benim önceki doğumumdan grupta tanıştığımız kızlardan bazılarıyla hala görüşüyoruz.
Şu 1 ay 1,5 ay bir geçse. Azıcık hissetmeye başlayınca bebeği zaman daha çabuk geçiyor. O zaman tam anlamıyla hamile olmanın tadına varıyorsun.
Doğru diyorsun ilk üç ay çok uzun sürüyor 5 aydan sonra çabuk geçermiş çevremdeki herkes öyle söylüyor hayırlısı olsun benim karnım acayip çıktı 2 aylıkken hamile kıyafeti almaya başladım dünde internetten verdim umarım uyar bedenleriHoşbulduk canım. Allah razı olsun. Hatırlanmak güzel şey.
İnşAllah canım. Benim önceki doğumumdan grupta tanıştığımız kızlardan bazılarıyla hala görüşüyoruz.
Şu 1 ay 1,5 ay bir geçse. Azıcık hissetmeye başlayınca bebeği zaman daha çabuk geçiyor. O zaman tam anlamıyla hamile olmanın tadına varıyorsun.
canım benim Annelerin içine doğar derler ama bende tutmadı hep erkek hissettim bir prensesmiş:) benim göğüs ucumda karardı eskiye göre biraz daha alıngan oldum sanki karın şeklim yayvanlaştı böyle erkek annelerinin ki sanki daha dik canım tatlı pek istemedi genelde acı istedi:) iştah bi çok artıyor bi çok azalıyor yüzümde henüz değişiklik yok ama bazıları bakınca kızın olacak demişti sorduğumda yanak kısmın genişlemiş demişlerdi:)) başka aklıma gelirse paylaşırımCinsiyetini öğrenen anne adayları kız ve erkek öğrenenler belirtilerinizi yazarmısınız lütfen neye aş erdiniz mide bulantısı yaşadınız mı yüzünüzde değişiklik var mı benim gibi cinsiyetini bilmeyenlere biraz bilgililerinizi aktarırsanız sevinirim(en önemlisi bendeki en belirgin değişiklik göğüs ucum ve kenarım kapkara oldu)sizlerde de varmı bilgilerinizi bekliyorum
Ben de hep erkek hissettim doktor kız derse Şok'a girerim demiştim ama artık kıza da alıştırıyorum kendimi Şok'a girmemek içinmerhaba kızlar benim kızımın da bana benzesin:)) babasının boyu uzun ondan boy alabilir:)) çok fenayım
canım benim Annelerin içine doğar derler ama bende tutmadı hep erkek hissettim bir prensesmiş:) benim göğüs ucumda karardı eskiye göre biraz daha alıngan oldum sanki karın şeklim yayvanlaştı böyle erkek annelerinin ki sanki daha dik canım tatlı pek istemedi genelde acı istedi:) iştah bi çok artıyor bi çok azalıyor yüzümde henüz değişiklik yok ama bazıları bakınca kızın olacak demişti sorduğumda yanak kısmın genişlemiş demişlerdi:)) başka aklıma gelirse paylaşırım
Doğru diyorsun ilk üç ay çok uzun sürüyor 5 aydan sonra çabuk geçermiş çevremdeki herkes öyle söylüyor hayırlısı olsun benim karnım acayip çıktı 2 aylıkken hamile kıyafeti almaya başladım dünde internetten verdim umarım uyar bedenleri
Ben de hep erkek hissettim doktor kız derse Şok'a girerim demiştim ama artık kıza da alıştırıyorum kendimi Şok'a girmemek içinbenim gönlümdeki hep kız ama erkek hissettim hayırlısı bakalım kızda olsa erkek olsada farketmez sağlıklı olsun hamileliğim çok rahat geçiyor umarım doğumda hamileliğim kadar Rahat geçer bana da yaşlı kadınlar erkek diyor gençler kız kısmet artık
İnşallah, ben çalışıorum diye çok üzülüyorum bazen akşam eve döndüğümde hamile olduğumu hatırlıyorum o zamanda zaten akşam oluyor uyuyoruz :) Belki evde olsam daha çok hissedeceğim.
Bende hep tatlı aş erdim meyve yemeden duramazdım şu Demir hapı benim iştahımı kesti içmiyorum 4 gündür falan ama öyle bir iştah kesti ki yeni yeni iştahım tekrar açılıyor afiyet olsun Can'ım yarasın bebeğine dondurmayı hamilelikte çok öneriyorlarKızlar ya ben bildiğiniz deli gibi dondurma yiyorum, engel olamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?