-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Evet çok insan var Bebek sahibi olmak için bende 6 ay bekledim ve 10 yıl bile Bebek için uğraşan insanları okudukça halime şükredip onlara hep dua ettim bilmiyorum tatlım çakışıyormusunda eğer ev hanımıysan lütfen dikkat et kendine de bebeğine beklesin ev işi ben yeni yeni büyük temizliğe başladım bebeğinden başka birşey düşünme

Farkındayım ama tiksinmedim ben keşke tiksinebilsem yoğurt tüketiyorum bol bol aman birşey olmasın diye gittiğimde doktora kilosu sağlığı herşeyi iyi çok şükür ama insan rahatsız oluyor

6 yi gecmiyo genelde doktor bana 3 demisti simdi 3 e indirmeye calisiyorum.

Yok canım çalışmıyorum. Bugün sersem gibi yattım zaten. Hepsinin üstüne yeniden dişim de ağrımaya başladı oooh kaymaklı künefe mübarek

Hepimizin dikkat etmesi lazım sonuçta, şu an en kıymetlilerimiz bizimle Rabbim esirgesin hepimizin evladını.

Kızlar bu arada kıyafetlerden filan bahsedilmiş önceki sayfalarda geçen hafta ben H&M den 2li badi aldım yandan alttan çıtçıtlı 15-20 tl ye inmişti. H&M nin renkleri hoşuma gidiyor büyük kıyafetlerini kullanıyorum ben de çok şükür bir sorunla da karşılaşmadım. Bebe kıyafetleri de iyidir diye umuyorum.

InsaAllah canim ya ben tiksinirim mide bulantisinda falan dedim ama bende de öyle mide bulantisi koku hassasiyeti hic olmadi.
Bende çok dua ettim tiksiniyim diye olmadı bende de ne mide bulantısı oldu ne de kokuya hassasiyet taki geçen haftaya artık doktorun verdiği Demir hapı bende iştahsızlık mide bulantısı yaşattı bıraktım ilacı iyiyim çok şükür şimdi ve mide bulantısı yaşayanlar üç ay Nasıl dayandı dedim allahım güç kuvvet veriyor sanırım mide bulantısı berbat birşeymiş

Benimde göbeğim çıkmaya başladı, hamile olduğum için çok mutluyum ama göbeğimin çıkmasından ben pek hoşlanmıorum alışkın olmadığım için herhalde..
Artık tartışmayın bak tatlış tatlış bebişkonuz olacak.
Tam bilmiorum ama şuan bebeklerimiz hissediyordur herşeyi tabiki, nekadar güzel..

Bende içiyordum canım sigara, öğrendikten sonra bıraktım hiç içmiorum..
Bazen aklıma geliyor ama uzak durmaya çalışıorum. Bence sende bırakmayı dene canım ya bebeğe elbette zararı vardır.

İnşallah öğrenebilirsinde daha fazla uzamaz bu belirsizliğin.
Aynen çok şükür Allah nasip etti, bize düşmez seçim yapmak. Hayırlısı olsun herşeyin :)

Farkındayım ama tiksinmedim ben keşke tiksinebilsem yoğurt tüketiyorum bol bol aman birşey olmasın diye gittiğimde doktora kilosu sağlığı herşeyi iyi çok şükür ama insan rahatsız oluyor

tabi canım olmazmı minnacık senin aldığın nefesle nefes alıyor.

vallahi ne yalan söylim ben gayet memnunum göbeğimin çıkmasından onun varlığını büyüdüğünü hissetmek çok güzel bi duygu.

kızlar dün iki defa dondurma yedim kendinize dikkat edin havalrın değişimiyle dondurma bi araya geldi hastalandım bugün.

Bünyeyle alakalı canım dikkat etmek gerekir..
Geçmiş olsun kendine dikkat et atlatmaya bak canım ilerlemeden.

benımde cok hafif göbeğim cıktı ama pantolon larım oluyor hala sadece geniş üstler giymeye calışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…