Evet çok insan var Bebek sahibi olmak için bende 6 ay bekledim ve 10 yıl bile Bebek için uğraşan insanları okudukça halime şükredip onlara hep dua ettim bilmiyorum tatlım çakışıyormusunda eğer ev hanımıysan lütfen dikkat et kendine de bebeğine beklesin ev işi ben yeni yeni büyük temizliğe başladım bebeğinden başka birşey düşünmeAynen sadece merak. İnan özellikle istediğim Bi cinsiyet yok çünkü o söylediğin evlat sahibi olabilmek için neler yapanlardanım. Rabbim nasip ettiki şu an benimle ve geriye son kalan 2 embriyom transfer edilmişti ve 2 side iyi kalite değildi. Yine nasibimdekiydi ki biri tutundu. Bugün biraz rahatsızım ve 2 haftadır süregeldi, artı üstüne başka başka hastalıklarda eklendi. Aklım çıkıyor şu an bişey olursa diye. İnsan şöyle bir durumda nasıl evlat ayırımı yapabilir.
Ama merak var mı var çok fena.
Aşermiyorum hiç. Sağda solda meselesine de güvenemem doktor sağ kısma transfer etti gördüm.
Kilo almadım ama göbeğim belli.
Ayyy öyle işte merak ediyoruz yani. Bakalım yarın büyük gün söylicek mi doktor.
Farkındayım ama tiksinmedim ben keşke tiksinebilsem yoğurt tüketiyorum bol bol aman birşey olmasın diye gittiğimde doktora kilosu sağlığı herşeyi iyi çok şükür ama insan rahatsız oluyoryok canım allaha şükür sorunlarımız kalmadı. bende kullanıyordum sigara nasıl hamile oldum sigara kokusundan nefret eder hale geldim. şimdi kullanmıyorum. canım benim kız o bebeğe yazık kullanma ya nasıl etkileniyodur o şimdi.
Benim eşimde kızıyor ama o da içtiği için çokta üstüme gelemiyor hece
benimde eşimde kızıyor ama o da içtiği için çokta birşey diyemiyor gece yatarken o kadar huzursuz oluyorum ki sabah kalkınca aynı ama sen ne kadar içiyorsun günde
Evet çok insan var Bebek sahibi olmak için bende 6 ay bekledim ve 10 yıl bile Bebek için uğraşan insanları okudukça halime şükredip onlara hep dua ettim bilmiyorum tatlım çakışıyormusunda eğer ev hanımıysan lütfen dikkat et kendine de bebeğine beklesin ev işi ben yeni yeni büyük temizliğe başladım bebeğinden başka birşey düşünme
Banada 2 demişti inşallah bırakırız yaa en kısa sürede6 yi gecmiyo genelde doktor bana 3 demisti simdi 3 e indirmeye calisiyorum.
InsaAllah canim ya ben tiksinirim mide bulantisinda falan dedim ama bende de öyle mide bulantisi koku hassasiyeti hic olmadi.Banada 2 demişti inşallah bırakırız yaa en kısa sürede
Bende çok dua ettim tiksiniyim diye olmadı bende de ne mide bulantısı oldu ne de kokuya hassasiyet taki geçen haftaya artık doktorun verdiği Demir hapı bende iştahsızlık mide bulantısı yaşattı bıraktım ilacı iyiyim çok şükür şimdi ve mide bulantısı yaşayanlar üç ay Nasıl dayandı dedim allahım güç kuvvet veriyor sanırım mide bulantısı berbat birşeymişInsaAllah canim ya ben tiksinirim mide bulantisinda falan dedim ama bende de öyle mide bulantisi koku hassasiyeti hic olmadi.
iyiyim canım allaha şükür karnım büyümesini zewkle seyrediyorum gün güne o kadar değişiyor. büyüyorki varlığını hissetmek çok güzel. arkadaşlar dün yaşadığım bi olayımı anlatayım. eşimle ufak bi tartışma yaşadık elimi karnıma koydum bebeğim bana varlığını hissettir annenin sana çok ihtiyacı var dedim elimin altından sanki bişeyler aktı gibi hareket etti emin olun daha minicik olmasına rağmen annesini herseyi hissediyor.
Can'ım dondurma da kalsiyum var hamilelikte sıcak Havalarda dondurmayı öneriyorlar internetten bakarsan
Eşinle hala sorunlar yok demi Can'ım umarım olmaz ve hamilelikte stresten uzak durmak lazım benim de kötü nir alışkanlığım var sigarayı bırakmıyorum günde 5 ile 7 arasında içiyorum o zehiri de indirmek için yoğurt peynir yiyorum ama içmeden kendimi alamıyorum çok kızıyorum kendime yaa
günaydın kızlar nasılsınız?
Aynen sadece merak. İnan özellikle istediğim Bi cinsiyet yok çünkü o söylediğin evlat sahibi olabilmek için neler yapanlardanım. Rabbim nasip ettiki şu an benimle ve geriye son kalan 2 embriyom transfer edilmişti ve 2 side iyi kalite değildi. Yine nasibimdekiydi ki biri tutundu. Bugün biraz rahatsızım ve 2 haftadır süregeldi, artı üstüne başka başka hastalıklarda eklendi. Aklım çıkıyor şu an bişey olursa diye. İnsan şöyle bir durumda nasıl evlat ayırımı yapabilir.
Ama merak var mı var çok fena.
Aşermiyorum hiç. Sağda solda meselesine de güvenemem doktor sağ kısma transfer etti gördüm.
Kilo almadım ama göbeğim belli.
Ayyy öyle işte merak ediyoruz yani. Bakalım yarın büyük gün söylicek mi doktor.
Farkındayım ama tiksinmedim ben keşke tiksinebilsem yoğurt tüketiyorum bol bol aman birşey olmasın diye gittiğimde doktora kilosu sağlığı herşeyi iyi çok şükür ama insan rahatsız oluyor
Saol canım ya yok bakmama gerek yok öle diosanız doğrudur, ben bilmiodum önerildiğini oyüzden şaşırdım.
Benimde göbeğim çıkmaya başladı, hamile olduğum için çok mutluyum ama göbeğimin çıkmasından ben pek hoşlanmıorum alışkın olmadığım için herhalde..
Artık tartışmayın bak tatlış tatlış bebişkonuz olacak.
Tam bilmiorum ama şuan bebeklerimiz hissediyordur herşeyi tabiki, nekadar güzel..
kızlar dün iki defa dondurma yedim kendinize dikkat edin havalrın değişimiyle dondurma bi araya geldi hastalandım bugün.
Bünyeyle alakalı canım dikkat etmek gerekir..
Geçmiş olsun kendine dikkat et atlatmaya bak canım ilerlemeden.
bende iyiym canım tskler :)Günaydın Canım, iyim ben sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?