- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Öyle mi hamilelikte öneriolar mıBende hep tatlı aş erdim meyve yemeden duramazdım şu Demir hapı benim iştahımı kesti içmiyorum 4 gündür falan ama öyle bir iştah kesti ki yeni yeni iştahım tekrar açılıyor afiyet olsun Can'ım yarasın bebeğine dondurmayı hamilelikte çok öneriyorlar
doktorum süt içmen gerekiyor dedı mıdem kotu içemiyorum dedım yoğurt ye dondurma ye süt içemiyorsan dediÖyle mi hamilelikte öneriolar mıfaydalımıymış? Hiç bilmiyordum..
Ben normaldede tatlı çok severdim değişmedi yine tatlı şeler yiyorum. Tuzluda yiyorumda tatlı gb değil.
doktorum süt içmen gerekiyor dedı mıdem kotu içemiyorum dedım yoğurt ye dondurma ye süt içemiyorsan dedi
Can'ım dondurma da kalsiyum var hamilelikte sıcak Havalarda dondurmayı öneriyorlar internetten bakarsanÖyle mi hamilelikte öneriolar mıfaydalımıymış? Hiç bilmiyordum..
Ben normaldede tatlı çok severdim değişmedi yine tatlı şeler yiyorum. Tuzluda yiyorumda tatlı gb değil.
Cinsiyetini öğrenen anne adayları kız ve erkek öğrenenler belirtilerinizi yazarmısınız lütfen neye aş erdiniz mide bulantısı yaşadınız mı yüzünüzde değişiklik var mı benim gibi cinsiyetini bilmeyenlere biraz bilgililerinizi aktarırsanız sevinirim(en önemlisi bendeki en belirgin değişiklik göğüs ucum ve kenarım kapkara oldu)sizlerde de varmı bilgilerinizi bekliyorum
kızlar bende bugünden itibaren hamile kıyafetleri giymeye başladım. çalışıyorum kot giydiğim gün oturduğumda sıktığından pantolun düğmesini çıkartmak zorunda kalıp sonra unutuyordum komik duruma düşüyordum :) bugün artık giymeye başladım tayltarı tunikleri :)Doğru diyorsun ilk üç ay çok uzun sürüyor 5 aydan sonra çabuk geçermiş çevremdeki herkes öyle söylüyor hayırlısı olsun benim karnım acayip çıktı 2 aylıkken hamile kıyafeti almaya başladım dünde internetten verdim umarım uyar bedenleri
Eşinle hala sorunlar yok demi Can'ım umarım olmaz ve hamilelikte stresten uzak durmak lazım benim de kötü nir alışkanlığım var sigarayı bırakmıyorum günde 5 ile 7 arasında içiyorum o zehiri de indirmek için yoğurt peynir yiyorum ama içmeden kendimi alamıyorum çok kızıyorum kendime yaaiyiyim canım allaha şükür karnım büyümesini zewkle seyrediyorum gün güne o kadar değişiyor. büyüyorki varlığını hissetmek çok güzel. arkadaşlar dün yaşadığım bi olayımı anlatayım. eşimle ufak bi tartışma yaşadık elimi karnıma koydum bebeğim bana varlığını hissettir annenin sana çok ihtiyacı var dedim elimin altından sanki bişeyler aktı gibi hareket etti emin olun daha minicik olmasına rağmen annesini herseyi hissediyor.
Eklendin canımBende bilgilerimi verim :)
Istanbul
Yas:24
Sat: 29/12/2015
Tahmini doğum: 01/10/2016
Isim: Rüzgâr Ali
Ilk bebisimiz.
InsaAllah saglikla hepimiz kucagimiza aliriz.
Evet öyle derler bende hep tatlı yedim ama o hiç belli olmuyor herkesin hamilelik belirtileri değişiyor aslında ama yinede sormadan kendimi alamadım belki aynı tutar belirtiler diye haftaya cinsiyet merakım gidecek inşallah meraktan ziyade alışveriş yapmak için can atıyorumBen esorfmanlarla kanka oldum. Artik pantolon giymiyorum. Bn 2 aylikken Karnım cikmisti ama ben ufak tefek biriyim doktor ondan karnin cikmistir dedi ic karnim cok kucuktu. Zaten hamileligimi ben hic anlamadim oyle sikinti yasamadim kasik ağrısı disinda hic bisey yasamadim. Eksiyi aciyi normalde cok seviyorum suanda hala dewam ediyo tatli aklima bile gelmiyo. Oysa cinsiyeti ogrenmeden hep kiz kesin diyodum ama rabbim erkek uygun gördu ve boylelikle ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi tezinj curuttum
Eşinle hala sorunlar yok demi Can'ım umarım olmaz ve hamilelikte stresten uzak durmak lazım benim de kötü nir alışkanlığım var sigarayı bırakmıyorum günde 5 ile 7 arasında içiyorum o zehiri de indirmek için yoğurt peynir yiyorum ama içmeden kendimi alamıyorum çok kızıyorum kendime yaa
Valla ben 6 ay olmadan bisey almak istemiyorum. Bizim bi tanidik 6 bucuk aylikken bebegini kaybetti o beni etkiledi sanirim.Evet öyle derler bende hep tatlı yedim ama o hiç belli olmuyor herkesin hamilelik belirtileri değişiyor aslında ama yinede sormadan kendimi alamadım belki aynı tutar belirtiler diye haftaya cinsiyet merakım gidecek inşallah meraktan ziyade alışveriş yapmak için can atıyorum
Hayırlısı neyse o olsun artık yapacak pek birşey yok.. Cuma günü inşallah öğrenebilirsin bebeğinin cinsiyetinide bu belirsiz meraktan kurtulursun :) Ne taşıdığını bilmek bence daha mükemmel bir duygudur .
Gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah
Zaten farketmez canım mesele o değilki bilmek istemek, meraktan. Tercih yaparsak nankörlük olur, hamile kalabilmek için neler yaşayanlar var durum böyleyken bizim seçim yapmak isteme gibi bir şansımız yok.
Merak bizimkisi.
Eşinle hala sorunlar yok demi Can'ım umarım olmaz ve hamilelikte stresten uzak durmak lazım benim de kötü nir alışkanlığım var sigarayı bırakmıyorum günde 5 ile 7 arasında içiyorum o zehiri de indirmek için yoğurt peynir yiyorum ama içmeden kendimi alamıyorum çok kızıyorum kendime yaa
Kızlar merhaba, bu gün işte çok yoğundum, ama hepinizi burda gördüm çok mutlu oldumİnşallah iyisinizdir. Benim göbek artık fark ediliyor ve artık 3 hafta olur bence hamile pantalonu giyorum
Evet öyle derler bende hep tatlı yedim ama o hiç belli olmuyor herkesin hamilelik belirtileri değişiyor aslında ama yinede sormadan kendimi alamadım belki aynı tutar belirtiler diye haftaya cinsiyet merakım gidecek inşallah meraktan ziyade alışveriş yapmak için can atıyorum
Benim eşimde kızıyor ama o da içtiği için çokta üstüme gelemiyor heceTek degilsin arkadasim bende sigarayi birakamadim. Hatta esim cok kizdi artik gizli gizli içiyorum. Bazen kiziyom almiyorum belki olmazsa icmem diye ama bu seferde deli gibi evde volta atiyom :)
benimde eşimde kızıyor ama o da içtiği için çokta birşey diyemiyor gece yatarken o kadar huzursuz oluyorum ki sabah kalkınca aynı ama sen ne kadar içiyorsun gündeTek degilsin arkadasim bende sigarayi birakamadim. Hatta esim cok kizdi artik gizli gizli içiyorum. Bazen kiziyom almiyorum belki olmazsa icmem diye ama bu seferde deli gibi evde volta atiyom :)
Benimde arkadaşım 8 yıl falan önce 6,5 aylıkken bebeğini kaybetti karnında o da hamile olduğumu öğrendiğimde çok alışveriş yapma eksiğin mutlaka olsun dedi uğursuzluk derlermiş ama şöylede birşey var komşum 7,5 aylıkken doğum yaptı herşeyini 7 aylıkken hazır etmek lazım çünkü doğumun ne Zaman gerçekleşeceği belli olmuyorValla ben 6 ay olmadan bisey almak istemiyorum. Bizim bi tanidik 6 bucuk aylikken bebegini kaybetti o beni etkiledi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?