-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Öyle mi hamilelikte öneriolar mı faydalımıymış? Hiç bilmiyordum..
Ben normaldede tatlı çok severdim değişmedi yine tatlı şeler yiyorum. Tuzluda yiyorumda tatlı gb değil.

Ben normaldede tatlı çok severdim değişmedi yine tatlı şeler yiyorum. Tuzluda yiyorumda tatlı gb değil.
doktorum süt içmen gerekiyor dedı mıdem kotu içemiyorum dedım yoğurt ye dondurma ye süt içemiyorsan dedi

Can'ım dondurma da kalsiyum var hamilelikte sıcak Havalarda dondurmayı öneriyorlar internetten bakarsan

canım tabi ki belirtirler arasında mide bulantısı göğüs ucu kararması göğüs büyümesi oluyor. benim yüzümde değişiklik olmadı. kilo aldım.benim canım ekşi çok istedi. bebeğim büyük ihtimal erkek olacak.

Y Ysmnmesut Canım biz artık genelde bu topikteyiz :)
İyim ben canım, sen nasıl oldun?

iyiyim canım allaha şükür karnım büyümesini zewkle seyrediyorum gün güne o kadar değişiyor. büyüyorki varlığını hissetmek çok güzel. arkadaşlar dün yaşadığım bi olayımı anlatayım. eşimle ufak bi tartışma yaşadık elimi karnıma koydum bebeğim bana varlığını hissettir annenin sana çok ihtiyacı var dedim elimin altından sanki bişeyler aktı gibi hareket etti emin olun daha minicik olmasına rağmen annesini herseyi hissediyor.

kızlar bende bugünden itibaren hamile kıyafetleri giymeye başladım. çalışıyorum kot giydiğim gün oturduğumda sıktığından pantolun düğmesini çıkartmak zorunda kalıp sonra unutuyordum komik duruma düşüyordum :) bugün artık giymeye başladım tayltarı tunikleri :)

Eşinle hala sorunlar yok demi Can'ım umarım olmaz ve hamilelikte stresten uzak durmak lazım benim de kötü nir alışkanlığım var sigarayı bırakmıyorum günde 5 ile 7 arasında içiyorum o zehiri de indirmek için yoğurt peynir yiyorum ama içmeden kendimi alamıyorum çok kızıyorum kendime yaa

Ben esorfmanlarla kanka oldum. Artik pantolon giymiyorum. Bn 2 aylikken Karnım cikmisti ama ben ufak tefek biriyim doktor ondan karnin cikmistir dedi ic karnim cok kucuktu. Zaten hamileligimi ben hic anlamadim oyle sikinti yasamadim kasik ağrısı disinda hic bisey yasamadim. Eksiyi aciyi normalde cok seviyorum suanda hala dewam ediyo tatli aklima bile gelmiyo. Oysa cinsiyeti ogrenmeden hep kiz kesin diyodum ama rabbim erkek uygun gördu ve boylelikle ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi tezinj curuttum

Evet öyle derler bende hep tatlı yedim ama o hiç belli olmuyor herkesin hamilelik belirtileri değişiyor aslında ama yinede sormadan kendimi alamadım belki aynı tutar belirtiler diye haftaya cinsiyet merakım gidecek inşallah meraktan ziyade alışveriş yapmak için can atıyorum

Tek degilsin arkadasim bende sigarayi birakamadim. Hatta esim cok kizdi artik gizli gizli içiyorum. Bazen kiziyom almiyorum belki olmazsa icmem diye ama bu seferde deli gibi evde volta atiyom :)

Valla ben 6 ay olmadan bisey almak istemiyorum. Bizim bi tanidik 6 bucuk aylikken bebegini kaybetti o beni etkiledi sanirim.

Kızlar merhaba, bu gün işte çok yoğundum, ama hepinizi burda gördüm çok mutlu oldum İnşallah iyisinizdir. Benim göbek artık fark ediliyor ve artık 3 hafta olur bence hamile pantalonu giyorum

Aynen sadece merak. İnan özellikle istediğim Bi cinsiyet yok çünkü o söylediğin evlat sahibi olabilmek için neler yapanlardanım. Rabbim nasip ettiki şu an benimle ve geriye son kalan 2 embriyom transfer edilmişti ve 2 side iyi kalite değildi. Yine nasibimdekiydi ki biri tutundu. Bugün biraz rahatsızım ve 2 haftadır süregeldi, artı üstüne başka başka hastalıklarda eklendi. Aklım çıkıyor şu an bişey olursa diye. İnsan şöyle bir durumda nasıl evlat ayırımı yapabilir.
Ama merak var mı var çok fena.

Aşermiyorum hiç. Sağda solda meselesine de güvenemem doktor sağ kısma transfer etti gördüm.
Kilo almadım ama göbeğim belli.

Ayyy öyle işte merak ediyoruz yani. Bakalım yarın büyük gün söylicek mi doktor.

yok canım allaha şükür sorunlarımız kalmadı. bende kullanıyordum sigara nasıl hamile oldum sigara kokusundan nefret eder hale geldim. şimdi kullanmıyorum. canım benim kız o bebeğe yazık kullanma ya nasıl etkileniyodur o şimdi.

Kızlar merhaba, bu gün işte çok yoğundum, ama hepinizi burda gördüm çok mutlu oldum İnşallah iyisinizdir. Benim göbek artık fark ediliyor ve artık 3 hafta olur bence hamile pantalonu giyorum

benimki daha o kadar çıkmadı canım yeni yeni kıyafet değişikliği yapmaya başladım.

canım bende ekşi acı çok severdim hiç tatlı aklıma düşmez. benimde bebeğim büyük ihtimal erkek mesela.

Tek degilsin arkadasim bende sigarayi birakamadim. Hatta esim cok kizdi artik gizli gizli içiyorum. Bazen kiziyom almiyorum belki olmazsa icmem diye ama bu seferde deli gibi evde volta atiyom :)
Benim eşimde kızıyor ama o da içtiği için çokta üstüme gelemiyor hece
benimde eşimde kızıyor ama o da içtiği için çokta birşey diyemiyor gece yatarken o kadar huzursuz oluyorum ki sabah kalkınca aynı ama sen ne kadar içiyorsun günde

Valla ben 6 ay olmadan bisey almak istemiyorum. Bizim bi tanidik 6 bucuk aylikken bebegini kaybetti o beni etkiledi sanirim.
Benimde arkadaşım 8 yıl falan önce 6,5 aylıkken bebeğini kaybetti karnında o da hamile olduğumu öğrendiğimde çok alışveriş yapma eksiğin mutlaka olsun dedi uğursuzluk derlermiş ama şöylede birşey var komşum 7,5 aylıkken doğum yaptı herşeyini 7 aylıkken hazır etmek lazım çünkü doğumun ne Zaman gerçekleşeceği belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…