- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
İstanbulda olan arkadaşlar, detaylı ultrasonu hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız, yada yaptıracaksınız???
Merhaba hoşgeldin inş,bebişlerimiz hep sorunsuz ilerlerMerhabalar kızlar, bizde geldik kızımla aranıza insallah ekimin ilk haftası gibi bekliyoruz bebişi... zorlu bir 3 ay geçirdik ama çok sükür simdi iyiyiz insallah böyle devam eder sorunsuzca gelir bebiş
aynen canım zaten çalışıyorum son aylarımda dinlenmek istiyorum.birde gezcek halimiz olcak mı ağustosta eylülde o sıcaklarda acaba kimse bunları düşünmüyo..Çok biliyo herkes
Ben gizli gizli alıyorum kendi ailemden bile, şuan çalışıyorum zaten koşturmaca geçio günlerim izne çıktıgımdada koşturmak istemiyorum. Dinlenip gezeceğim son zamanlarımda gücüm olursa. Hazır olsun benim herşeyim, planlı bir insanım bide ben, ne deniyor öylelerine işte öleyim yani
Bırde cok ustunde kalmaz yanı yıkayıp hemen bıtercegız banyoyuFazlada pimpiriklenmemek gibi geliyor bana
Bende bize gerekli diye düşünüyorum, dikkat edeceğiz tabi niye düşsün ki :)
Evet bende prıma ıcın hep guzel yorumlar okudum onu alırım dıyorum ama fıyat acısından fıkrım yokcanım bez huggies almayı düşünüyodum sırf göbek oyuntusu var diye.geçen ay kuzenim doğum yaptı,ne kadar göbek oyuntusu olsada bez yukarıda kalıyo katlamak zorunda kalıyosun dedi.o prima premium care kullanıyorum çok memnunum hem içi kremli pişik falan olmadı dedi caydırdı beni bende ondan almayı düşünüyorum.
file almayı düşünmüyodum aslında ıslak kalıyo bebeği üşütüyo diye yorumlar okumuştum ama kuzenim ondada kendi aldığı fileyi önerdi canım bildiğin file gibi ama içinde beyaz top top köpükler var ıslak kalmıyo dedi.gerçi o fileyi kullansanda bebeği yine elinde tutuyosun yıkarken.birde sünger önermedi sert oluyo cildine zarar veriyo dedi.şampuan uni baby almayı düşünüyorum.
benim kıyafetlerin bi kısmını aldım sayılır zaten.hastane çıkışı,ikili takım bir kaç tanede çıtçıtlı badi falan alsam yetiyo
Kucukkoy basarı hastanesınde yaptırıcam oraya gıdıyorum zaten. Doktorum 10 hazıranda ara randevu al dedı ama ben heyecandan hıc bısey sormamısımİstanbulda olan arkadaşlar, detaylı ultrasonu hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız, yada yaptıracaksınız???
Masallah mınıgıne :)Kızlar tünaydın Ben doktordan geliyorum bebişim iyiymiş 25 cm 420 gram olmuş maşallah birkaç gün önden dedi ama plasenta halen rahim ağzına yakın o yüzden halen dikkatli olcam ağır falan kaldırmayacakmışım 24.haftadan sonra yukarı çıkabilir dedi şeker yüklemesi yapalım 3 hafta sonra dedi bakalım pek istemiyorum ama çevremde yaptıran arkadaşlarda var bir zararı olmadı karıştım napcam bakalım
gazda aslında kendını bellı edıyor ama ınsan yıneden emın olamıyor ıste :)valla bende bazen biraz hissediyorum ama o mu yoksa gaz mı bilmiyorum.bide dün akşam uzanırken içim bi hoş oldu böyle içimde bir şeyler geziyomuş gibi oldu balık yüzüyormuş gibi geldi herhalde dedim bebişim hareket etti :) ama çok güzeldi yaa.
aynen canım zaten çalışıyorum son aylarımda dinlenmek istiyorum.birde gezcek halimiz olcak mı ağustosta eylülde o sıcaklarda acaba kimse bunları düşünmüyo..
bu arada kızlar sağlık ocağını aradım.benim ebe hareketlerini hissedip hissetmediğimi falan sordu.istiyosan bu haftaiçi gel yapalım dedi.ben daha tam hissetmiyorum hareketlerini bir sorun olur mu hissedip mi yaptırmak gerekiyor??
Kızlar tünaydın Ben doktordan geliyorum bebişim iyiymiş 25 cm 420 gram olmuş maşallah birkaç gün önden dedi ama plasenta halen rahim ağzına yakın o yüzden halen dikkatli olcam ağır falan kaldırmayacakmışım 24.haftadan sonra yukarı çıkabilir dedi şeker yüklemesi yapalım 3 hafta sonra dedi bakalım pek istemiyorum ama çevremde yaptıran arkadaşlarda var bir zararı olmadı karıştım napcam bakalım
geçen hafta kipada indirimde gördüm primayı birde kuzenim hepsi buradada 1 alana 1 bedava var dedi birde oraya bakcam.Evet bende prıma ıcın hep guzel yorumlar okudum onu alırım dıyorum ama fıyat acısından fıkrım yok
Evet tutuarız ama ne bıleyım fıle olursa sankı guvende hıssederım gıbı gelıyo bana dunku yorumun tam tersıNe alıcaz pkı sunger ıcın bende sert dıye okudum ama baska ne ıle yıkanabılır lıf mı orsek kı
Aynen bende tam karar vermesmde unı baby alırım buyuk ıhtımal
ooo masallah canım senın ılk alısverıs detarjan degılmıs o zamanbız ılk defa bu hafta sonu cıkalım kıyafet bakmaya dıyoruz gule gule gıysın mınıgın
ne bileyim öyle sorunca bir zararı mı var acaba diye düşündüm.zaten ne hissetcem bilmediğimden anlamıyorumki.bakalım izin alabilirsem yarın gitmeyi düşünüyorum aşı için.Bilmiyorumki bende
O soruda garip olmamış mı bişelr hissediyoruzda ben anlamıyorumki henüz bebeğimin hareketi mi başka birşey mi
Sağol Can'ım evet kontroller gelmek bilmiyordaisy5 geçmiş olsun canım inşallah normale döner atlatırsın bir an önce.şeker yüklemesini bende yaptırmak pek istemiyorum ama bakalım benim doktor ne dicek.oooff daha çok var kontrole zaman geçmiyor yaaa
yani canım kime almaya başlasam desem bana küfretmişim gibi bakıyorlar ama bunları da düşünmek lazım.Allah'a emanet kuzularımız nazar değer alma diyorlar da ileriki aylarda bir şey olmayacağının garantisi mi var sanki..
ben şampuan uni baby almayı düşünüyorum canım.tırnak makası bebedorun çıtçıt olanını almıştım ama kuzenim makas şeklinde olanını al dedi birde ondan alıcam sanırım.
Ben uni baby almayi dusunuyorum emin degilim ama. Camasir filesi herkes tercih etmiyo ama sart bencede minicik corap,eldivenler falan makinede kayiplara karisir :))Detarjan icinde ben hep haci sakir sabun tozu alirim diyordum gecende nette bunu tavsiye edilmis gornce bunu deneyim dedim. Yumusatici vs kullanmak istemiyorum zaten.Evet canim o haftalardan sonra hazir olmak daha iyi bir iki ufak parca kalsada temeller bitmeli en azindan ben besige 7.ayda bakalim diyorum hayirlisi :/
Bencede zamanlama cok iyi eylulde halledersek iyi olur bizler icin :) guzel dusunmussun kardesininde yardimci.olabilmesi cok guzel :)
Çok biliyo herkes
Ben gizli gizli alıyorum kendi ailemden bile, şuan çalışıyorum zaten koşturmaca geçio günlerim izne çıktıgımdada koşturmak istemiyorum. Dinlenip gezeceğim son zamanlarımda gücüm olursa. Hazır olsun benim herşeyim, planlı bir insanım bide ben, ne deniyor öylelerine işte öleyim yani
Kızlar tünaydın Ben doktordan geliyorum bebişim iyiymiş 25 cm 420 gram olmuş maşallah birkaç gün önden dedi ama plasenta halen rahim ağzına yakın o yüzden halen dikkatli olcam ağır falan kaldırmayacakmışım 24.haftadan sonra yukarı çıkabilir dedi şeker yüklemesi yapalım 3 hafta sonra dedi bakalım pek istemiyorum ama çevremde yaptıran arkadaşlarda var bir zararı olmadı karıştım napcam bakalım
Masallah mınıgıne :)
Seker yuklemesı hakkında benımde dusuncelerım net degıl doktor ne dıyecek bakalım. Aılemde de seker hastası cok :/
İnşallah Can'ım doğru diyorsun doktoru dinlemek lazım ama işte şu Karatay kafamızı karıştırıyorMaşallah canım, hep sağlıkla devam etsin inşallah.
Sen dikkat et hiçbirşey olmaz. Ben kafama göre kabul edip etmemeye karar veremem, doktorum isterse olur istemezse olmaz.
geçen hafta kipada indirimde gördüm primayı birde kuzenim hepsi buradada 1 alana 1 bedava var dedi birde oraya bakcam.
kuzenim sünger yerine bebek havlusunun iç tarafıyla yıkıyorum dedi ama dediğin gibi lif örülebilir yada şu ağız bezleri var ya pamuklu onlar olur mu acaba??
kıyafet babannesi biraz almış bende dayanamadım 2-3 tane falan çıtçıtlı aldım az bi kısmı kaldı bakalım nasipse sağlıcakla giyerler inşallah
ne bileyim öyle sorunca bir zararı mı var acaba diye düşündüm.zaten ne hissetcem bilmediğimden anlamıyorumki.bakalım izin alabilirsem yarın gitmeyi düşünüyorum aşı için.
Internetten alısverıs yapmıyorum ama bezı almaya zaten korkarım :/ Prımanın sahtesının oldugunu soyluyorlar :/geçen hafta kipada indirimde gördüm primayı birde kuzenim hepsi buradada 1 alana 1 bedava var dedi birde oraya bakcam.
kuzenim sünger yerine bebek havlusunun iç tarafıyla yıkıyorum dedi ama dediğin gibi lif örülebilir yada şu ağız bezleri var ya pamuklu onlar olur mu acaba??
kıyafet babannesi biraz almış bende dayanamadım 2-3 tane falan çıtçıtlı aldım az bi kısmı kaldı bakalım nasipse sağlıcakla giyerler inşallah
ne bileyim öyle sorunca bir zararı mı var acaba diye düşündüm.zaten ne hissetcem bilmediğimden anlamıyorumki.bakalım izin alabilirsem yarın gitmeyi düşünüyorum aşı için.
Unı baby ıcın sıkayet gormedım ve arada buyuk fıyat farkı var unı baby ı denemek ıstıyorum.Mustela ile eveeet sebameddi tavsiye edilen, diğer gruplarda. Unibaby alırmıyım bilmiyorum o da tavsiye ediliyor.
Zaten çamaşır filesini ben de sırf eldiveniydi patiğiydi, önlüğüydü düşünerek alıyorum. Yumuşatıcı almayı ben de düşünmüyorum. Ben de zaten esas parçaları bitirme derdindeyim, bakalım zaman neyi gösterir.
İşte belirttiğim gibi yaptırmıcam ben canım, doktor bize 2li 3lü taramayı bile yapmadı. Detaylı ulrtasonu sordum, e biz detaylı bakıyoruz ya her geldiğinde dedi5 dk da ne detaylısı hoca diyemiyon adamın rütbesine hakaret gibi bişey olur. Zati çocuğun boyunu ve kilosunu hiiiç bir zaman sölemiyo, sorsan bile iyi diyor geçiyor çok üstelersen de bunlar senin bilmen gereken mevzular değil, sen keyfine bak kafana takma herşeyi yerli yerinde ve zamanında gidiyor diyor bi de düşünüyom bebeğin kilosunu ve boyunu bilsem napcam hoca bütün tabularımı yıkıyor yaaaa
Ancak devlet hastanesine gittiğimde öğreniyorum bebek kaç gram, boyu ne, önde mi gidiyor arkada mı kalıyor
Ha bu arada ben de premium care alıcam ilk zamanlar. Temmuz gibi almaya başlıcam paketleri çünküüüm bez yetişmiyor diyorlar. Ayda sırf 4 paket bez alsak ay sonunu göremeyiz bizşimdilik 4 paket 1 numara alıp, sonrasını 2 ve 3 numaradan devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü bebek birden mi gürbüzleşir bilemiyorum bezler elimde kalmasın sonra
canım maşAllah bebişine, şeker yüklemesini ben de doktoruma sordum, zararı yok dedi yaptırabilirsin, dedim yaptırmak istemiyorum, sen bilirsin dedi, zaten şeker yüklemesine hala zaman var dedi.Kızlar tünaydın Ben doktordan geliyorum bebişim iyiymiş 25 cm 420 gram olmuş maşallah birkaç gün önden dedi ama plasenta halen rahim ağzına yakın o yüzden halen dikkatli olcam ağır falan kaldırmayacakmışım 24.haftadan sonra yukarı çıkabilir dedi şeker yüklemesi yapalım 3 hafta sonra dedi bakalım pek istemiyorum ama çevremde yaptıran arkadaşlarda var bir zararı olmadı karıştım napcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?