-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İstanbulda olan arkadaşlar, detaylı ultrasonu hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız, yada yaptıracaksınız???

ben fehmi yazıcıoğlu diye bir perinatoloji uzmanı var ona yaptırıcam. yengem tavsiye etti. doktoruma sordum o da fehmi hoca iyidir git dedi. hatta yoğun olur randevunu önceden al diye tarih verdi. randevu alalı 1 ay olmuştur. 4 haziranda gitcez bakalım.

inşallah bebeklerimiz iyidir tabi de ben daha çok yakından göreceğim diye heyecanlıyım. yegenimin pozu çok güzeldi. kime benzediği filan belliydi. bende merakla kızımı görmeyi bekliyorum.

Bilmiyorumki bende
O soruda garip olmamış mı bişelr hissediyoruzda ben anlamıyorumki henüz bebeğimin hareketi mi başka birşey mi
bebeğinin haraketini hiss etmekle aşının alakası yok, zaten onlar aşıdan önce kalp atışlarını dinliyor, bazen duyulmaya biliyor, onların cihazları farklı çünkü. Duyulmazsa endişelenmeyin, normal ultrasyon değil onların cihazı. Kalp atışını duymadan yapmıyorlar ama onu biliyorum.

Ay bunu söylediğin çok iyi oldu ya ben çok endişelenirdim öyle birşey olsaydı ve bilmeseydim.

Aslında düşününce doktorun belkide en iyisini yapıyor söylememekle.. Çünkü bizler bazen doktorun herşey normal demesiyle rahatlamayıp aynı aylarda yada haftalarda olan insanların bebek kilosu bebek boyu yok cart curt diye soruşturup bi noksanlık varsada acaba diyoruz acaba neden oturda düşün sonra..
Halbuki herkesin herşeyi okadar farklı ki bi anlayabilsek ama olmuyor :)
Oyüzden belkide bilmemek bazen en iisii, keyfine bak sen normaldir normal dediyse

benim doktorum hem şeker yüklemesini hemde aşıyı kesinlikle istemiyorum boşu boşuna ateşleneceksin ağrı çekeceksin dedi yaptırmadım.

aa solmez bende 2li taramamda fehmi hocaya gittim doktorum oraya yönlendirdi çokkk şeker iyi bir doktor

kızlar bu arada 18 haftanın içindeyim 19 a giricem bebişimi hissetmeye başladım sizlerde hissedenler var mı??

Kızlar meraba Nasılsıniz bende şimdi netten bunu aldım normalde 100 lira benim markafonide 25 lira indirimim vardı 75 liraya geldi çok avantajlı diye duydum bu paketi

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-24-18-08-42.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 33
Amin inş canım aşı için benim doktorum ben görmeden aşıya gitme dedi randevum 8 haziran geç kalmış olmam heralde 2 hafta var

Bu arada bende daha bebisimi hissetmedim ama hissetmek için çok heycanlaniyorum doktorum 22 haftaya kadar normal ilk gebelik için dedi

Arkadaslar iyi akşamlar cok kötüyüm boğazım agrıyordu grip oldum ne önerirsiniz acil bilgi veririmisiniz?

Kizlar, böyle bi şey ördürmek istiyorum bebişime inşallah. Acaba kullanılabilir mi rahat eder mi
Ayy çok tatlıymış kış bebeği olacağı için iyi olabilir yumuşacık bir ipten çok sıkı örülmezse bence rahat edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…