-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Hayırlı olsun. Sağsalim kucağınıza almak nasip olsun.

Canım benim hesaplamama göre ben de 18. haftanın içinde çağrılmışım.
Her sağlık ocağının uygulaması mı farklı acaba?
Sanırım oyle canım doktorada soylıcem zaten :/ genelde 20 dıye bılıyorum gercı.
Zaten ben hemsıreyı pek begenmedım. Kendıne faydası yok gıbı :/

herkes kendi kafasına göre işte canım :)
canım merhaba ben de pazartesi oldum aşı 17+5 'de. ebe ilk kalp atışlarını dinliyor daha sonra aşı yapıyor. aşıdan sonra kolda ağrılar olabiliyor. bende olmadı, şimdi çok az ağrı hissediyorum. çok ağrı olduğu zaman buz koyabilirsin, aşırı ağrıda minoset içebilirsin. zaten eben detaylı bilgi verecek sana. bir de tansiyon+kilo kontrolu yapıb kan testi alıcak

Sanırım oyle canım doktorada soylıcem zaten :/ genelde 20 dıye bılıyorum gercı.
Zaten ben hemsıreyı pek begenmedım. Kendıne faydası yok gıbı :/

İnan ben hangi haftalarda yapılıyordu bilmiyorum hiç. Ebe söyledi iyi dedim ben de

canım merhaba ben de pazartesi oldum aşı 17+5 'de. ebe ilk kalp atışlarını dinliyor daha sonra aşı yapıyor. aşıdan sonra kolda ağrılar olabiliyor. bende olmadı, şimdi çok az ağrı hissediyorum. çok ağrı olduğu zaman buz koyabilirsin, aşırı ağrıda minoset içebilirsin. zaten eben detaylı bilgi verecek sana. bir de tansiyon+kilo kontrolu yapıb kan testi alıcak

İşte beni de 18. haftanın içinde çağırmış, aynı yani. Diğer aşı için 27 temmuz, bir diğeri içinde 21 eylülde gidicem. Sabah aç gel kan tahlillerini filan da alalım demişti.

herkes kendi kafasına göre işte canım :)
Aynen oyle :/

İnan ben hangi haftalarda yapılıyordu bilmiyorum hiç. Ebe söyledi iyi dedim ben de

İşte beni de 18. haftanın içinde çağırmış, aynı yani. Diğer aşı için 27 temmuz, bir diğeri içinde 21 eylülde gidicem. Sabah aç gel kan tahlillerini filan da alalım demişti.
Anladim canim :) asida korkutuyor hani cogunlugun cok agrili gecmis

Aynen oyle :/

Anladim canim :) asida korkutuyor hani cogunlugun cok agrili gecmis

İğne fobim var zaten benim yaaaa :(

Ama lisedeyken de tetanoz aşısı olmuştuk biz. Ağrı hissettiğimi pek hatırlamıyorum. Hissetsem kesin hatırlarım :D bu birazda bünye ile alakalı sanırım canım.
Ağrı olursa AGRA AGRA nın dediğini yapıp buz koymayı filan düşünürüm.

benimkide bi netleşse ilk erkek dedi sonra kız dedi ama yinede net değil bu ay sonu netleşecek dedi. o yüzden daha alışveriş yapmaya başlayamadım.

Banada net dedi doktorum, oyüzden dayanamadım ama inşallah yanılma gibi bir durum olmamıştır. Güveniyorum doktoruma.

İğne fobim var zaten benim yaaaa :KK43:

Ama lisedeyken de tetanoz aşısı olmuştuk biz. Ağrı hissettiğimi pek hatırlamıyorum. Hissetsem kesin hatırlarım :KK70: bu birazda bünye ile alakalı sanırım canım.
Ağrı olursa AGRA AGRA nın dediğini yapıp buz koymayı filan düşünürüm.
Benim kan alinirken.var o hobim gerci ozelde olunca oda yok :) devlette delik desik edip bulunumayan damarim ozelde hemen bulunuyo nasil seyse :)
Insallah agir gecmez canim bakalim

Canım ilk gebeliğimde ben 20-21.haftada hissetmiştim bu çok normal sakın aklına kötü şeyler getirme daha zamanı var sabret :) ikinci gebelikte daha bilinçli olduğun için daha erken hissediyorsun mesela kızım dondurmayı çok seviyor yer yemez kıpırtıları hissediyorum :)

ayyy yerim onu ben dondurma seviyor demek :) kuzu yaa maşallahhh,bakalım benim minnak ne sevecek hiç iştahım yok canım hiç bir şey istemiyor tek bir şeye geçen haftalarda aş erdim onu da normalde hayatımda yemezdim şeftali :) canım sabahın köründe hiç bir yerde görmeden şeftali istedi :)

Evimize geldik çok şükür. İlk hastaneye gittiğimde düşük iğnesi yapmışlardı, biraz yağlı zor giden bir iğne, bide yaptıktan sonra devamlı yattığım, bacağımı hareket ettirmediğim için iğne tam yayılmadı sanırım. Sol bacağım, belimden aşağı komple fena, merdivenleri zor çıktım. Salı günü tekrar kontrole gidicem ve yeniden iğne yapılacak. Haftalık oluyormuş iğneler. Sonrasında da iğnelerle devam edicez hep sanırım. Soran, dua eden herkesten Allah razı olsun, Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah.

Evimize geldik çok şükür. İlk hastaneye gittiğimde düşük iğnesi yapmışlardı, biraz yağlı zor giden bir iğne, bide yaptıktan sonra devamlı yattığım, bacağımı hareket ettirmediğim için iğne tam yayılmadı sanırım. Sol bacağım, belimden aşağı komple fena, merdivenleri zor çıktım. Salı günü tekrar kontrole gidicem ve yeniden iğne yapılacak. Haftalık oluyormuş iğneler. Sonrasında da iğnelerle devam edicez hep sanırım. Soran, dua eden herkesten Allah razı olsun, Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah.

amin çok geçmiş olsun tekrardan Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

AGRA AGRA cumartesi kontrolüm var bu sefer inşallah net cinsiyet öğrenirsem söyleyecem listede ki %50 kızı düzeltelim ya kız olacak ya da erkek olarak değişecek :KK70:her listeye bakışımda gülüyorum bir benim % 50 kız :KK71:
ben de gülüyorumm:-) tam düzeltiim şimdilik:cool:

Back
X