- 8 Ekim 2012
- 17.021
- 9.180
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekimde oğluşum olacak inşallahhhh :))))
Dun.saglik ocagina sordum 21. Haftada vuruyoruz dedi :/
Sanırım oyle canım doktorada soylıcem zaten :/ genelde 20 dıye bılıyorum gercı.Hayırlı olsun. Sağsalim kucağınıza almak nasip olsun.
Canım benim hesaplamama göre ben de 18. haftanın içinde çağrılmışım.
Her sağlık ocağının uygulaması mı farklı acaba?
Sanırım oyle canım doktorada soylıcem zaten :/ genelde 20 dıye bılıyorum gercı.
Zaten ben hemsıreyı pek begenmedım. Kendıne faydası yok gıbı :/
canım merhaba ben de pazartesi oldum aşı 17+5 'de. ebe ilk kalp atışlarını dinliyor daha sonra aşı yapıyor. aşıdan sonra kolda ağrılar olabiliyor. bende olmadı, şimdi çok az ağrı hissediyorum. çok ağrı olduğu zaman buz koyabilirsin, aşırı ağrıda minoset içebilirsin. zaten eben detaylı bilgi verecek sana. bir de tansiyon+kilo kontrolu yapıb kan testi alıcakherkes kendi kafasına göre işte canım :)
3 doz yapılıyor, onu da söyleyim. 2. dozu 1 ay sonra yapıyorlar.herkes kendi kafasına göre işte canım :)
Benimki de 2 doz yapacak bugün ilkini vurulacam bir ay sonrada diğerini herkesin ki farklı mı ne3 doz yapılıyor, onu da söyleyim. 2. dozu 1 ay sonra yapıyorlar.
kafam karıştıBenimki de 2 doz yapacak bugün ilkini vurulacam bir ay sonrada diğerini herkesin ki farklı mı ne
Sanırım oyle canım doktorada soylıcem zaten :/ genelde 20 dıye bılıyorum gercı.
Zaten ben hemsıreyı pek begenmedım. Kendıne faydası yok gıbı :/
canım merhaba ben de pazartesi oldum aşı 17+5 'de. ebe ilk kalp atışlarını dinliyor daha sonra aşı yapıyor. aşıdan sonra kolda ağrılar olabiliyor. bende olmadı, şimdi çok az ağrı hissediyorum. çok ağrı olduğu zaman buz koyabilirsin, aşırı ağrıda minoset içebilirsin. zaten eben detaylı bilgi verecek sana. bir de tansiyon+kilo kontrolu yapıb kan testi alıcak
Aynen oyle :/herkes kendi kafasına göre işte canım :)
Anladim canim :) asida korkutuyor hani cogunlugun cok agrili gecmisİnan ben hangi haftalarda yapılıyordu bilmiyorum hiç. Ebe söyledi iyi dedim ben de
İşte beni de 18. haftanın içinde çağırmış, aynı yani. Diğer aşı için 27 temmuz, bir diğeri içinde 21 eylülde gidicem. Sabah aç gel kan tahlillerini filan da alalım demişti.
Aynen oyle :/
Anladim canim :) asida korkutuyor hani cogunlugun cok agrili gecmis
benimkide bi netleşse ilk erkek dedi sonra kız dedi ama yinede net değil bu ay sonu netleşecek dedi. o yüzden daha alışveriş yapmaya başlayamadım.
Eki Görüntüle 1830848
Buda benim kızlarımın ilk takım kıyafeti :))
Benim kan alinirken.var o hobim gerci ozelde olunca oda yok :) devlette delik desik edip bulunumayan damarim ozelde hemen bulunuyo nasil seyse :)İğne fobim var zaten benim yaaaa
Ama lisedeyken de tetanoz aşısı olmuştuk biz. Ağrı hissettiğimi pek hatırlamıyorum. Hissetsem kesin hatırlarımbu birazda bünye ile alakalı sanırım canım.
Ağrı olursaAGRA nın dediğini yapıp buz koymayı filan düşünürüm.
Canım ilk gebeliğimde ben 20-21.haftada hissetmiştim bu çok normal sakın aklına kötü şeyler getirme daha zamanı var sabret :) ikinci gebelikte daha bilinçli olduğun için daha erken hissediyorsun mesela kızım dondurmayı çok seviyor yer yemez kıpırtıları hissediyorum :)
Ben dayanamadım, bunları aldım kızıma.![]()
Evimize geldik çok şükür. İlk hastaneye gittiğimde düşük iğnesi yapmışlardı, biraz yağlı zor giden bir iğne, bide yaptıktan sonra devamlı yattığım, bacağımı hareket ettirmediğim için iğne tam yayılmadı sanırım. Sol bacağım, belimden aşağı komple fena, merdivenleri zor çıktım. Salı günü tekrar kontrole gidicem ve yeniden iğne yapılacak. Haftalık oluyormuş iğneler. Sonrasında da iğnelerle devam edicez hep sanırım. Soran, dua eden herkesten Allah razı olsun, Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah.
ben de gülüyorummAGRA cumartesi kontrolüm var bu sefer inşallah net cinsiyet öğrenirsem söyleyecem listede ki %50 kızı düzeltelim ya kız olacak ya da erkek olarak değişecek
her listeye bakışımda gülüyorum bir benim % 50 kız
![]()