- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 41
Normalde örgü örebiliyorsan yapabilirsin canım. Nette çok güzel tarifler var.
Ben de artık yarım battaniyemi bitirsem iyi olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sısı pek beceremıyorum ama tıg ıle herseyı yapabılırımyok canım nerde bende o becerizor mudur yapmayı denesem böyle patik şapka falan kendime atkı örmüştüm eskiden
aa bende hıc fıkrım yoktu ama yorumlara bakarak bebedor alacaktımMutluBulut_ kuzenim chicco önermişti hem çok yumuşacık hemde fırçası konak oluşumunu önlüyo demişti direkt onu aldım düşünmedim başka marka.zaten chicco bebek ürünlerinde iyi bir marka söylememe gerek yok
![]()
Bu arada bende daha bebisimi hissetmedim ama hissetmek için çok heycanlaniyorum doktorum 22 haftaya kadar normal ilk gebelik için dedi
Ben sısı pek beceremıyorum ama tıg ıle herseyı yapabılırımtıgdan patık yapsam mı dıyorum ama bakalım
yengec4 o tarak ve fırca benımde aklımda
ıyı yapmıssın
MutluBulut_ kuzenim chicco önermişti hem çok yumuşacık hemde fırçası konak oluşumunu önlüyo demişti direkt onu aldım düşünmedim başka marka.zaten chicco bebek ürünlerinde iyi bir marka söylememe gerek yok
![]()
aa bende hıc fıkrım yoktu ama yorumlara bakarak bebedor alacaktımonada bakayım soyledıgın ıyı oldu
tırnak mkasında bebedor dıyodum saplı cıt cıt olan o ıyımıdır kı
makas ıle kesemem gıbı gelıyo o yuzden onu saf dısı bıraktım
![]()
Kızlar hava bugun ne guzel degıl mı
Yada uzun zaman sonra ılk kez sabahın erken saatınde kalktım ondan oyle geldı
Memlekettende babam geldı ohh
Mınnosumda bugun pıt pıt tekme atıverse annesıneEger hıssettıklerım bebegımse tabı
![]()
aa bende hıc fıkrım yoktu ama yorumlara bakarak bebedor alacaktımonada bakayım soyledıgın ıyı oldu
tırnak mkasında bebedor dıyodum saplı cıt cıt olan o ıyımıdır kı
makas ıle kesemem gıbı gelıyo o yuzden onu saf dısı bıraktım
![]()
ya aslında konak oluşumunu önlüyo mu dedi yoksa olunca geçiriyo mu dedi ondan çok emin olamadım şu andaKonak hakkında sanki şunu hatırlıyorum. Normal şartlarda çocukta konak oluşmaz, ama annede mantar enfeksiyonu varsa, doğum kanalından geçerken bulaşıyor ve o da konak yapıyor gibi.
Elbet alınacak fırçası tarağı Allahımçok minnaklar ve o yüzden çok tatlılar
Evet canım bakalım belkı yaparım babet bıle yapmıslar tıgdanTığdan da yapabilirsin canım çok tatlı modeller var
Konak hakkında sanki şunu hatırlıyorum. Normal şartlarda çocukta konak oluşmaz, ama annede mantar enfeksiyonu varsa, doğum kanalından geçerken bulaşıyor ve o da konak yapıyor gibi.
Elbet alınacak fırçası tarağı Allahımçok minnaklar ve o yüzden çok tatlılar
Normal makas gibi olanları dediğim gibi ilk burda gördüm ama düşününce tırnağın dibine girme gibi bi olasığı olmaz makasla gibi geldi.
Baba geldiği için hava güzel görünüyor benceayrıca ilk hissettiğin şeyler tam tekme olmuyor canım. Kalp atışı gibi hafif hareketler ya da içinde oluşan bir dalgalanma gibi ya da bildiğin balon patlıyor gibi. Direk tekmeler sanırsam 6. ayda filan başlıcak
![]()
Ben dun kucucuk markette bıle gordum bebedor urunlerını. En kotu baktık yapamıcaz bırakırız eslerımıze sıparıs ederız makas seklınde olanı. Cunku aldıgından memnun kalırsan dıgerını hıc acmadan koseye atmıs olursunvalla bende bebedorun saplı çıtçıt makasını almıştım canım daha kolay oluyo dedikleri için ama kuzenim normal makas şeklinde olandan al etini kesmezsin dedi bilemedim onu da alsam mı
ya aslında konak oluşumunu önlüyo mu dedi yoksa olunca geçiriyo mu dedi ondan çok emin olamadım şu anda![]()
Gunaydın canımGünaydın kızlar
herhalde öyle olcak canım zaten doğcakta tırnakları uzucakta kescez anca doğduktan sonra 15 günde uzar o zamana kadar dediğin gibi kullanışlı olmazsa çıtçıt diğerinden alınır.Ben dun kucucuk markette bıle gordum bebedor urunlerını. En kotu baktık yapamıcaz bırakırız eslerımıze sıparıs ederız makas seklınde olanı. Cunku aldıgından memnun kalırsan dıgerını hıc acmadan koseye atmıs olursun![]()
herhalde öyle olcak canım zaten doğcakta tırnakları uzucakta kescez anca doğduktan sonra 15 günde uzar o zamana kadar dediğin gibi kullanışlı olmazsa çıtçıt diğerinden alınır.
kızlar biz dün ikeadan gardrop aldık.büyük parçaların çoğu bitti gibi bi arabayla puset kaldı büyük parça.dolapta şu.tabi burda resimde 2 raf görünüyo ama aslında 3 raflı.hemde askı ve rafların yeri değişebiliyo
herhalde öyle olcak canım zaten doğcakta tırnakları uzucakta kescez anca doğduktan sonra 15 günde uzar o zamana kadar dediğin gibi kullanışlı olmazsa çıtçıt diğerinden alınır.
kızlar biz dün ikeadan gardrop aldık.büyük parçaların çoğu bitti gibi bi arabayla puset kaldı büyük parça.dolapta şu.tabi burda resimde 2 raf görünüyo ama aslında 3 raflı.hemde askı ve rafların yeri değişebiliyo
sağol canım aynen dediğin gibi ikeanın ürünleri hem uygun hemde çok sağlam.benim evdeki diğer dolaplarımda burdan.hem ileride biz bile kullanırız bunu hiç bebek dolabı gibi durmuyo.kullanmasan bile sök kaldır koy balkona.bide dolabın boyu 174cm rahat rahat dolabın üstüne bile uzanılır kutu konulur.Ayy hay maşallah güle güle kullanın gardolabınızı da inş. İkea daha uyguna geliyor değil mi ya da bana daha uygun geldi, kardeşim sayesinde de şu taş gibi veyahut şunu bikaç sene kullanırsın tüyolarını alıyorum mis gibi oluyor.
Rafların yeri değişiyor evet. Üst kısma bi raf at askı biraz altta kalsın, kolunun rahat uzanabildiği (vücudunu hiç zorlamıcak) şekilde dizayn et canım.
sağol canım inşallah.Vay canına :))) Dolabı ve giysileri hazır bebişkonun :) sağlıkla gelsin kullansın herşeyini inşallah. Hayırlı olsun canım, huzurlu günlerde kullanın.
Aynen oyle canım. Masallah sıze yaaa besıkte tamam yanı .. onu nasıl aldınız?herhalde öyle olcak canım zaten doğcakta tırnakları uzucakta kescez anca doğduktan sonra 15 günde uzar o zamana kadar dediğin gibi kullanışlı olmazsa çıtçıt diğerinden alınır.