-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
günaydın kızlarrrr:KK49: sabah aşımı oldum geldim fazla ağrım yok ama sanki parmaklarım biraz uyuştu gibi neyse katlancaz artık biraz.bebişimin kalbini dinledik çok güzeldi ya gümbür gümbür.şimdilik idare eder beni bu haftaya doktor randevumuz var allahtan :D
işe gelirken yine dayanamadım saç tarağı ve fırçası aldım :)
foolfancy foolfancy canım annemin dediğine göre hamileleri korkuturlarmış sen bol bol dua et içini ferah tut bebeklerimiz Allah'a emanet

yok canım nerde bende o beceri :KK69:zor mudur yapmayı denesem böyle patik şapka falan kendime atkı örmüştüm eskiden
Ben sısı pek beceremıyorum ama tıg ıle herseyı yapabılırım :KK48: tıgdan patık yapsam mı dıyorum ama bakalım:110:
yengec4 yengec4 o tarak ve fırca benımde aklımda :KK48: ıyı yapmıssın

MutluBulut_ MutluBulut_ kuzenim chicco önermişti hem çok yumuşacık hemde fırçası konak oluşumunu önlüyo demişti direkt onu aldım düşünmedim başka marka.zaten chicco bebek ürünlerinde iyi bir marka söylememe gerek yok :KK66:

MutluBulut_ MutluBulut_ kuzenim chicco önermişti hem çok yumuşacık hemde fırçası konak oluşumunu önlüyo demişti direkt onu aldım düşünmedim başka marka.zaten chicco bebek ürünlerinde iyi bir marka söylememe gerek yok :KK66:
aa bende hıc fıkrım yoktu ama yorumlara bakarak bebedor alacaktım :KK48: onada bakayım soyledıgın ıyı oldu :KK49: tırnak mkasında bebedor dıyodum saplı cıt cıt olan o ıyımıdır kı :işsiz: makas ıle kesemem gıbı gelıyo o yuzden onu saf dısı bıraktım:KK48:

Kızlar hava bugun ne guzel degıl mı :süslü:
Yada uzun zaman sonra ılk kez sabahın erken saatınde kalktım ondan oyle geldı :-)
Memlekettende babam geldı ohh :KK37:
Mınnosumda bugun pıt pıt tekme atıverse annesıne :süslü::anne: Eger hıssettıklerım bebegımse tabı :KK48:

Ben sısı pek beceremıyorum ama tıg ıle herseyı yapabılırım :KK48: tıgdan patık yapsam mı dıyorum ama bakalım:110:
yengec4 yengec4 o tarak ve fırca benımde aklımda :KK48: ıyı yapmıssın

Tığdan da yapabilirsin canım çok tatlı modeller var

Konak hakkında sanki şunu hatırlıyorum. Normal şartlarda çocukta konak oluşmaz, ama annede mantar enfeksiyonu varsa, doğum kanalından geçerken bulaşıyor ve o da konak yapıyor gibi.
Elbet alınacak fırçası tarağı Allahım
:KK68:çok minnaklar ve o yüzden çok tatlılar

aa bende hıc fıkrım yoktu ama yorumlara bakarak bebedor alacaktım :KK48: onada bakayım soyledıgın ıyı oldu :KK49: tırnak mkasında bebedor dıyodum saplı cıt cıt olan o ıyımıdır kı :işsiz: makas ıle kesemem gıbı gelıyo o yuzden onu saf dısı bıraktım:KK48:

Normal makas gibi olanları dediğim gibi ilk burda gördüm ama düşününce tırnağın dibine girme gibi bi olasığı olmaz makasla gibi geldi.

Kızlar hava bugun ne guzel degıl mı :süslü:
Yada uzun zaman sonra ılk kez sabahın erken saatınde kalktım ondan oyle geldı :-)
Memlekettende babam geldı ohh :KK37:
Mınnosumda bugun pıt pıt tekme atıverse annesıne :süslü::anne: Eger hıssettıklerım bebegımse tabı :KK48:

Baba geldiği için hava güzel görünüyor bence :21:ayrıca ilk hissettiğin şeyler tam tekme olmuyor canım. Kalp atışı gibi hafif hareketler ya da içinde oluşan bir dalgalanma gibi ya da bildiğin balon patlıyor gibi. Direk tekmeler sanırsam 6. ayda filan başlıcak :rapci:

valla bende bebedorun saplı çıtçıt makasını almıştım canım daha kolay oluyo dedikleri için ama kuzenim normal makas şeklinde olandan al etini kesmezsin dedi bilemedim onu da alsam mı:işsiz:

Konak hakkında sanki şunu hatırlıyorum. Normal şartlarda çocukta konak oluşmaz, ama annede mantar enfeksiyonu varsa, doğum kanalından geçerken bulaşıyor ve o da konak yapıyor gibi.
ya aslında konak oluşumunu önlüyo mu dedi yoksa olunca geçiriyo mu dedi ondan çok emin olamadım şu anda :D

Tığdan da yapabilirsin canım çok tatlı modeller var

Normal makas gibi olanları dediğim gibi ilk burda gördüm ama düşününce tırnağın dibine girme gibi bi olasığı olmaz makasla gibi geldi.

Baba geldiği için hava güzel görünüyor bence :21:ayrıca ilk hissettiğin şeyler tam tekme olmuyor canım. Kalp atışı gibi hafif hareketler ya da içinde oluşan bir dalgalanma gibi ya da bildiğin balon patlıyor gibi. Direk tekmeler sanırsam 6. ayda filan başlıcak :rapci:
Evet canım bakalım belkı yaparım babet bıle yapmıslar tıgdan :KK49:
Banada zor geldı :110:
Sanırım :KK48:ama havada guzel :KK48: ne bıleyım pıt pıt var bıseyler :KK48:en son dun ogleden sonra olmustu :110:Gelsın 6. ayda tekmelerde ınsallah :KK48::KK54:

valla bende bebedorun saplı çıtçıt makasını almıştım canım daha kolay oluyo dedikleri için ama kuzenim normal makas şeklinde olandan al etini kesmezsin dedi bilemedim onu da alsam mı:işsiz:

ya aslında konak oluşumunu önlüyo mu dedi yoksa olunca geçiriyo mu dedi ondan çok emin olamadım şu anda :KK70:
Ben dun kucucuk markette bıle gordum bebedor urunlerını. En kotu baktık yapamıcaz bırakırız eslerımıze sıparıs ederız makas seklınde olanı. Cunku aldıgından memnun kalırsan dıgerını hıc acmadan koseye atmıs olursun :anne:

Ben dun kucucuk markette bıle gordum bebedor urunlerını. En kotu baktık yapamıcaz bırakırız eslerımıze sıparıs ederız makas seklınde olanı. Cunku aldıgından memnun kalırsan dıgerını hıc acmadan koseye atmıs olursun :anne:
herhalde öyle olcak canım zaten doğcakta tırnakları uzucakta kescez anca doğduktan sonra 15 günde uzar o zamana kadar dediğin gibi kullanışlı olmazsa çıtçıt diğerinden alınır.
kızlar biz dün ikeadan gardrop aldık.:nazar:büyük parçaların çoğu bitti gibi bi arabayla puset kaldı büyük parça.dolapta şu.tabi burda resimde 2 raf görünüyo ama aslında 3 raflı.hemde askı ve rafların yeri değişebiliyo

Eklentiler

• ozel-tasarim-ikea-cocuk-odasi-ornekleri.webp
    ozel-tasarim-ikea-cocuk-odasi-ornekleri.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 49
herhalde öyle olcak canım zaten doğcakta tırnakları uzucakta kescez anca doğduktan sonra 15 günde uzar o zamana kadar dediğin gibi kullanışlı olmazsa çıtçıt diğerinden alınır.
kızlar biz dün ikeadan gardrop aldık.:nazar:büyük parçaların çoğu bitti gibi bi arabayla puset kaldı büyük parça.dolapta şu.tabi burda resimde 2 raf görünüyo ama aslında 3 raflı.hemde askı ve rafların yeri değişebiliyo

Ayy hay maşallah güle güle kullanın gardolabınızı da inş. İkea daha uyguna geliyor değil mi ya da bana daha uygun geldi, kardeşim sayesinde de şu taş gibi veyahut şunu bikaç sene kullanırsın tüyolarını alıyorum mis gibi oluyor.

Rafların yeri değişiyor evet. Üst kısma bi raf at askı biraz altta kalsın, kolunun rahat uzanabildiği (vücudunu hiç zorlamıcak) şekilde dizayn et canım.

Vay canına :))) Dolabı ve giysileri hazır bebişkonun :) sağlıkla gelsin kullansın herşeyini inşallah. Hayırlı olsun canım, huzurlu günlerde kullanın.

Ayy hay maşallah güle güle kullanın gardolabınızı da inş. İkea daha uyguna geliyor değil mi ya da bana daha uygun geldi, kardeşim sayesinde de şu taş gibi veyahut şunu bikaç sene kullanırsın tüyolarını alıyorum mis gibi oluyor.

Rafların yeri değişiyor evet. Üst kısma bi raf at askı biraz altta kalsın, kolunun rahat uzanabildiği (vücudunu hiç zorlamıcak) şekilde dizayn et canım.
sağol canım aynen dediğin gibi ikeanın ürünleri hem uygun hemde çok sağlam.benim evdeki diğer dolaplarımda burdan.hem ileride biz bile kullanırız bunu hiç bebek dolabı gibi durmuyo.kullanmasan bile sök kaldır koy balkona.bide dolabın boyu 174cm rahat rahat dolabın üstüne bile uzanılır kutu konulur.

Kızlar bişe sorcam :spor:
Chicco Urban bebek arabası için ne düşünüyorsunuz, fikri olan var mı ? :süslü:
Benim nieyse kanım ısındı, portbebe gibi kullanılabilmesi mi hoşuma gitti bilmiyorum. :-) Daha mağazadan bakmadım netten araştırıyorumda size bi sorayım dedim.

Aynen oyle canım. Masallah sıze yaaa besıkte tamam yanı .. onu nasıl aldınız?
Ne kadara aldınız ? Aslında 3 kapılı alırız dıyorum ama tatlıda duruyor bu dolaplar

Back
X