- 1 Haziran 2016
- 717
- 819
- 18
Sağol canım, Bir arkadaşım var bu işleri yapan ona yaptırıyorum.
arkadaşın yapıyorsa kalıbı bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım, Bir arkadaşım var bu işleri yapan ona yaptırıyorum.
Sen benden ondesinde canim 32 haftaya yaklasmissin :) havalarda cok sicak utu isi iki kat zor oluyor
Canim insallah alinca sizde ay sonuna kalmaz hemen kurarsiniz :)
Ikeadaki haliya bizde bakmistik yildizli olani.diyorsun dimi? Guzel ama tam istedigimiz gibi degil bakalim artik :) ates olcer icin arkadasimda o daha iyi diyince dedim onu alayim. Insallah buyuk ihtiyac duymayiz
Cok tatlilar :)
Eki Görüntüle 1866065 Eki Görüntüle 1866066Selen_Ay
MutluBulut_
NisanFRM
Sağolun kızlar, heves ettim bende kızıma birşeyler aldım :)
Bi paket yenidoğan bebek bezi aldım, şampuanımız, kremlerimiz hepsi diğer kızımdan var zaten. Birde bebek yatağı yaptırıyorum. Bu tarz birşey olacak, elime ulaştığı zaman paylaşırım fotoğrafını.
Hep büyük kızıma kıyafet almaya, daha büyük kıyafetlere bakmaya alışmışım. Bugün 0-3, 3-6 aylık kıyafetlere bakıyorum. Ayy bi minicik göründüler gözüme, diyorum ki bunlar küçük olmasın, acaba kızıma küçük gelirmi. Halbuki içini bile doldurmuyorlar, kocaman oluyor üstlerine en küçük kıyafetler bile.
Büyük kızıma alışverişe gidince hep askılarda küçük bedenleri görürdüm, büyük kalmamış kızıma alamadım diye üzülürdüm. Bugün ben alışverişe çıktımya, inadına hiç küçük beden yoktu. Herşey 1 yaş üstü kalmıştı(
canım tığ ile yapılan iplikten oyuncaklar var tavşan bebek falan organik onlar çok güzel ben 1 kaç tane öğrenip yapayım diyorum internette videoları var sen gördün mü hiç çok güzeller
ayy canım çok güzel görünüyo biz daha kuramadık dolabı heveslendim şimdiKızlar ne kadar cok ugrastım ya.. en son programla bırlestırdımde oyle oldu
Bunlar bızım aldıklarımız
Dolabımızın ıcını gecıcı olarak yerlestırdıkbakmaya doyamıyoruz tabı
Rabbım kullanacagımız gunlerıde gostersın ınsallah
Artık sıze gostermedıgım bırsey kalmamıs oldu
Eki Görüntüle 1865911 Eki Görüntüle 1865920
canım güle güle kullanın inşallahEki Görüntüle 1866049
Kızlarrr bende bugün miniğim için ilk kez birşeyler aldım. Ekim sonu olacağı için daha kışlık şeyler alayım dedim ama sezonu olmadığı için hep kısa kollu, kolsuz kıyafetler var. Bunları alabildim sadece.
bende youtuba baktım buna da bakayım sağolasınçok var öyle hep görüyorum,yün tarzı şeyler bana yasak,bebeğede yasak :)
ama sana model göndereyim istiyorsan
Eki Görüntüle 1866125
bak buda tavşan tarifli ,ben genelde yabancı sayfadakileri bakıyorum daha orjinal oluyorlar :)
http://www.allaboutami.com/post/80169231280/springbunniespattern
Eki Görüntüle 1866049
Kızlarrr bende bugün miniğim için ilk kez birşeyler aldım. Ekim sonu olacağı için daha kışlık şeyler alayım dedim ama sezonu olmadığı için hep kısa kollu, kolsuz kıyafetler var. Bunları alabildim sadece.
Sagol teyzesi :) sizin ne zaman gelecek oda?O asılı olanlar ne tatli duruyo ya..
Bizimde oda takimi gelsede bnde alip alip dizsem ne guzel.
Masallah canim cok guzel gozukuyor gule gule giysin kuzun![]()
Hep oyle olur zaten arayinca bulunmazHep büyük kızıma kıyafet almaya, daha büyük kıyafetlere bakmaya alışmışım. Bugün 0-3, 3-6 aylık kıyafetlere bakıyorum. Ayy bi minicik göründüler gözüme, diyorum ki bunlar küçük olmasın, acaba kızıma küçük gelirmi. Halbuki içini bile doldurmuyorlar, kocaman oluyor üstlerine en küçük kıyafetler bile.
Büyük kızıma alışverişe gidince hep askılarda küçük bedenleri görürdüm, büyük kalmamış kızıma alamadım diye üzülürdüm. Bugün ben alışverişe çıktımya, inadına hiç küçük beden yoktu. Herşey 1 yaş üstü kalmıştı(
Ne guzel canim ayni gun kurulmus olacak o zaman :) Hali hani makineye atilan yolluklar varya alti kaydirmaz onlar gibi . Ama makineye atilir mi bilmiyorumGünaydın annişler
Bugün rüyamda ne dürttü bilmiyorum, kalkar kalkmaz aklıma bebişimizin odasını 2 renk yapıp ortaya bordür çekmek geldi
Çok tatlı bordürler var. Ama istediğim renklere uymuyor
Tam istediğim gibi bi bordür bulursam 2 renk yapcam yoksa yine tek renk gidecek
Canım bakalım kardeşimde odayı alacağımız gün İstanbul'dan Ankara'ya gelmeyi düşünüyor. Tabi müdüründen izin alabilirse. Sonra bizimle Samsun'a dönecek odayı da kuracak gidecek.
Olmadı ertesi hafta gelir çokta sorun değil ama inş ay sonu gelmeden odamızın işi hallolmuş olur
Halıyı bire bir görmedim ama -çok mu ince- ama deseni rengi bana uyuyor şükür
O küçük ateş ölçerin azıcık daha fonksiyonlusunu alırım. Yeterli inş
Ay kızlar yaptırın, yaptırın
Çok şeker bu yataklar yaaa
Kızıma arkadaş olunsun sizin bebişler de
Özellikle almak istiyorsun ya ondan kalmamıştırben kendime indirimden bişey alırken hep öyle oluyor sinir oluyorum
Ama bulursun yaaa
Hangi mağazalara bakıyorsun bilmiyorum ama....
Geçen joker de hem chicco nun hastane çıkışı, hem de carters ın kıyafetleri netteki gibi %50 indirime girmişti
Sagol canimm :) oo iyi uyumussun masallah :) gerci bende uyuyorum 9-10 saatgünaydın kızlar...dün akşam bir ilke imza atıp 10 saat uyumuş bulunuyorumama hala uykum var sanki
ayy canım çok güzel görünüyo biz daha kuramadık dolabı heveslendim şimdi
canım güle güle kullanın inşallah
Günaydın kızlar
B BirAnneBirEvlat canım güle güle kullanın o yataklar da çok şirin gözüküyor
kızlar çocuklu arkadaşlarım Kraft dondy öneriyorlar bayağı fonksiyonlu hem beşik gibi oluyor hem mama sandalyesi belki ilerde alırım araştırıp
https://www.google.com.tr/search?q=kraft+dondy+beşik+fiyat&biw=1366&bih=673&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWyILHjKfOAhVHvhQKHebkCkgQ_AUIBigB#imgrc=_U46HAzQFJneGM:
Ay kızlar yaptırın, yaptırın
Çok şeker bu yataklar yaaa
Kızıma arkadaş olunsun sizin bebişler de
Özellikle almak istiyorsun ya ondan kalmamıştırben kendime indirimden bişey alırken hep öyle oluyor sinir oluyorum
Ama bulursun yaaa
Hangi mağazalara bakıyorsun bilmiyorum ama....
Geçen joker de hem chicco nun hastane çıkışı, hem de carters ın kıyafetleri netteki gibi %50 indirime girmişti
Sagol teyzesi :) sizin ne zaman gelecek oda?
Hep oyle olur zaten arayinca bulunmaz
Ne guzel canim ayni gun kurulmus olacak o zaman :) Hali hani makineye atilan yolluklar varya alti kaydirmaz onlar gibi . Ama makineye atilir mi bilmiyorum
Sagol canimm :) oo iyi uyumussun masallah :) gerci bende uyuyorum 9-10 saat![]()
Ne guzel canim ayni gun kurulmus olacak o zaman :) Hali hani makineye atilan yolluklar varya alti kaydirmaz onlar gibi . Ama makineye atilir mi bilmiyorum
Sagol canimm :) oo iyi uyumussun masallah :) gerci bende uyuyorum 9-10 saat![]()
Sağol canım, ben kraft dondy bir arkadaşımın bebeğine almıştım çok güzel. Hemde ebebekten 50 TL ye almıştım.
Canım havalar çok sıcak, dün ümraniyeye geçtim, öyle bir iki yere baktım, lcw, pamidor felan. Çokta gezemedim döndüm.
Insallah canim :) belki gelince havalandirir sonra direk yikar yerlestirirsin sen :) zaman geliyor :) bizim dolaptan koku yeni yeni gitti hatta halada ben aliyorum tabi kafami dolaba sokuncaBu ayın sonunda demişlerdi değişmezse, sabırsızlanıyorum :)
Bende bu gece 2 saat oyle bakindim etrafima :/ don don uyuyamadimAnladım canım. Tahmin ettiğim gibi demekki
Ben uyuyamıyorum hiç yaaaaaaaaof
Yine iyi bakmışsın oralara canım
Gerçekten çok sıcak havalar yaaaaa![]()
dolabın içini karbonat ve elma sirkeli suyla silsen bir iki kere ,Insallah canim :) belki gelince havalandirir sonra direk yikar yerlestirirsin sen :) zaman geliyor :) bizim dolaptan koku yeni yeni gitti hatta halada ben aliyorum tabi kafami dolaba sokunca![]()
Aa oyle mi hic bilmiyodum sagol canim ben oyle bi sileyim o zaman :)dolabın içini karbonat ve elma sirkeli suyla silsen bir iki kere ,
koku kalmaz bakteriler mayklar ölür,böcek girmez .
Elma sirkesinin kokusuda uçup gidiyor zaten.
Sagol canim :) oo canim masallah senin liste baya azalmis :)Günaydın kızlar :)) B BirAnneBirEvlatMutluBulut_ ne kadar da tatlılar Güle güle kullanın o bebek yatağından bende yaptırmak istiyorum odama beşik almıyım ayrıyeten onda yatırayim bi kaç ay geceleri diyorum bakalım
benimde kuruldu oda falan ama fırsat olup çekmedim ki cektiklerimi de yukleyemedim zaten telden ama en kısa zamanda halledicem inş. Şu aralar hastaneye uğraşıyorum behcet kontrollerim için sıcakta da hastaneye git gel zor oluyo bugün tahlil sonuçlarımı alcam inş. İyi çıkar
Ben de ateş ölçeri normal bişey aldım weebaby memnun kalmazsam sonra değiştiririm bebek odasına ayrıyeten hali almayi da düşünmüyorum :)) bu babynest yatak,çanta,deterjan ve şampuanları lohusa tacı bir de bebek şekerleri var alınacak aklıma gelenler oto koltuğu da şimdilik düşünmüyorum![]()
Anladım canım. Tahmin ettiğim gibi demekki
Ben uyuyamıyorum hiç yaaaaaaaaof
Yine iyi bakmışsın oralara canım
Gerçekten çok sıcak havalar yaaaaa![]()
Aynen canım kokar, nekadar sürede gider bilmiyorum ama herhalde eylül sonunda içi dizilmiş hazır olur :)Insallah canim :) belki gelince havalandirir sonra direk yikar yerlestirirsin sen :) zaman geliyor :) bizim dolaptan koku yeni yeni gitti hatta halada ben aliyorum tabi kafami dolaba sokunca
Bende bu gece 2 saat oyle bakindim etrafima :/ don don uyuyamadim
Her hamilelik mi farklı oluyor, yoksa önceki hamileliğim kışa geldiği içinmidir bilmiyorum, ilkinde çok rahattım, hergün yürüyüş yapardım, 5-6 km yürürdük dolaşırdık eşimle hiç yorulmazdım. Bunda hiç yürüyemiyorum. Azcık ayakta kalsam kasıklarım çok ağrıyor. O yüzden gezip bişey bakamıyorum.
Her gece 2-2 buçuk gibi uyuyabiliyorum sabahta erkenden oğlum tekme atmaya başlıyor uyanıyorum oğlumun açlığa tahammülü hiç yok aynı annesi gibi.Kahvaltıdan sonra bana bir ağırlık çöküyor öğlen 2 gibi tekrar uyuyorum akşam 6 da kalkıyorum bıraksalar sabaha kadar uyurum herhalde.Bende bu gece 2 saat oyle bakindim etrafima :/ don don uyuyamadim