-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Sağol canım, Bir arkadaşım var bu işleri yapan ona yaptırıyorum.

arkadaşın yapıyorsa kalıbı bu ;)

babynest.webp

Günaydın kızlar:anne:

B BirAnneBirEvlat canım güle güle kullanın o yataklar da çok şirin gözüküyor :KK66:
NisanFRM NisanFRM canım tığ ile yapılan iplikten oyuncaklar var tavşan bebek falan organik onlar çok güzel ben 1 kaç tane öğrenip yapayım diyorum internette videoları var sen gördün mü hiç çok güzeller

kızlar çocuklu arkadaşlarım Kraft dondy öneriyorlar bayağı fonksiyonlu hem beşik gibi oluyor hem mama sandalyesi belki ilerde alırım araştırıp

https://www.google.com.tr/search?q=...hVHvhQKHebkCkgQ_AUIBigB#imgrc=_U46HAzQFJneGM:

Günaydın annişler

Bugün rüyamda ne dürttü bilmiyorum, kalkar kalkmaz aklıma bebişimizin odasını 2 renk yapıp ortaya bordür çekmek geldi :D
Çok tatlı bordürler var. Ama istediğim renklere uymuyor
Tam istediğim gibi bi bordür bulursam 2 renk yapcam yoksa yine tek renk gidecek

Sen benden ondesinde canim 32 haftaya yaklasmissin :) havalarda cok sicak utu isi iki kat zor oluyor

Canim insallah alinca sizde ay sonuna kalmaz hemen kurarsiniz :)
Ikeadaki haliya bizde bakmistik yildizli olani.diyorsun dimi? Guzel ama tam istedigimiz gibi degil bakalim artik :) ates olcer icin arkadasimda o daha iyi diyince dedim onu alayim. Insallah buyuk ihtiyac duymayiz

Cok tatlilar :)

Canım bakalım kardeşimde odayı alacağımız gün İstanbul'dan Ankara'ya gelmeyi düşünüyor. Tabi müdüründen izin alabilirse. Sonra bizimle Samsun'a dönecek odayı da kuracak gidecek.
Olmadı ertesi hafta gelir çokta sorun değil ama inş ay sonu gelmeden odamızın işi hallolmuş olur

Halıyı bire bir görmedim ama -çok mu ince- ama deseni rengi bana uyuyor şükür

O küçük ateş ölçerin azıcık daha fonksiyonlusunu alırım. Yeterli inş

Eki Görüntüle 1866065 Eki Görüntüle 1866066 Selen_Ay Selen_Ay MutluBulut_ MutluBulut_ NisanFRM NisanFRM

Sağolun kızlar, heves ettim bende kızıma birşeyler aldım :)
Bi paket yenidoğan bebek bezi aldım, şampuanımız, kremlerimiz hepsi diğer kızımdan var zaten. Birde bebek yatağı yaptırıyorum. Bu tarz birşey olacak, elime ulaştığı zaman paylaşırım fotoğrafını.

Ay kızlar yaptırın, yaptırın
Çok şeker bu yataklar yaaa
Kızıma arkadaş olunsun sizin bebişler de

Hep büyük kızıma kıyafet almaya, daha büyük kıyafetlere bakmaya alışmışım. Bugün 0-3, 3-6 aylık kıyafetlere bakıyorum. Ayy bi minicik göründüler gözüme, diyorum ki bunlar küçük olmasın, acaba kızıma küçük gelirmi. Halbuki içini bile doldurmuyorlar, kocaman oluyor üstlerine en küçük kıyafetler bile.

Büyük kızıma alışverişe gidince hep askılarda küçük bedenleri görürdüm, büyük kalmamış kızıma alamadım diye üzülürdüm. Bugün ben alışverişe çıktımya, inadına hiç küçük beden yoktu. Herşey 1 yaş üstü kalmıştı :KK43:(

Özellikle almak istiyorsun ya ondan kalmamıştır :D ben kendime indirimden bişey alırken hep öyle oluyor sinir oluyorum :D

Ama bulursun yaaa
Hangi mağazalara bakıyorsun bilmiyorum ama....

Geçen joker de hem chicco nun hastane çıkışı, hem de carters ın kıyafetleri netteki gibi %50 indirime girmişti

canım tığ ile yapılan iplikten oyuncaklar var tavşan bebek falan organik onlar çok güzel ben 1 kaç tane öğrenip yapayım diyorum internette videoları var sen gördün mü hiç çok güzeller

çok var öyle hep görüyorum,yün tarzı şeyler bana yasak,bebeğede yasak :)
ama sana model göndereyim istiyorsan :KK66:

pluto.webp

bak buda tavşan tarifli ,ben genelde yabancı sayfadakileri bakıyorum daha orjinal oluyorlar :)

http://www.allaboutami.com/post/80169231280/springbunniespattern

Son düzenleme:
günaydın kızlar...dün akşam bir ilke imza atıp 10 saat uyumuş bulunuyorum:oha: ama hala uykum var sanki :D

Kızlar ne kadar cok ugrastım ya.. en son programla bırlestırdımde oyle oldu o_O
Bunlar bızım aldıklarımız

Dolabımızın ıcını gecıcı olarak yerlestırdık:anneadayı: bakmaya doyamıyoruz tabı :anne: Rabbım kullanacagımız gunlerıde gostersın ınsallah :KK200: Artık sıze gostermedıgım bırsey kalmamıs oldu :halay:
Eki Görüntüle 1865911 Eki Görüntüle 1865920
ayy canım çok güzel görünüyo biz daha kuramadık dolabı heveslendim şimdi ;)

Eki Görüntüle 1866049

Kızlarrr bende bugün miniğim için ilk kez birşeyler aldım. Ekim sonu olacağı için daha kışlık şeyler alayım dedim ama sezonu olmadığı için hep kısa kollu, kolsuz kıyafetler var. Bunları alabildim sadece.
canım güle güle kullanın inşallah

O asılı olanlar ne tatli duruyo ya..
Bizimde oda takimi gelsede bnde alip alip dizsem ne guzel.
Masallah canim cok guzel gozukuyor gule gule giysin kuzun :nazar::anne:
Sagol teyzesi :) sizin ne zaman gelecek oda?

Hep büyük kızıma kıyafet almaya, daha büyük kıyafetlere bakmaya alışmışım. Bugün 0-3, 3-6 aylık kıyafetlere bakıyorum. Ayy bi minicik göründüler gözüme, diyorum ki bunlar küçük olmasın, acaba kızıma küçük gelirmi. Halbuki içini bile doldurmuyorlar, kocaman oluyor üstlerine en küçük kıyafetler bile.

Büyük kızıma alışverişe gidince hep askılarda küçük bedenleri görürdüm, büyük kalmamış kızıma alamadım diye üzülürdüm. Bugün ben alışverişe çıktımya, inadına hiç küçük beden yoktu. Herşey 1 yaş üstü kalmıştı :KK43:(
Hep oyle olur zaten arayinca bulunmaz :D

Günaydın annişler

Bugün rüyamda ne dürttü bilmiyorum, kalkar kalkmaz aklıma bebişimizin odasını 2 renk yapıp ortaya bordür çekmek geldi :KK70:
Çok tatlı bordürler var. Ama istediğim renklere uymuyor
Tam istediğim gibi bi bordür bulursam 2 renk yapcam yoksa yine tek renk gidecek

Canım bakalım kardeşimde odayı alacağımız gün İstanbul'dan Ankara'ya gelmeyi düşünüyor. Tabi müdüründen izin alabilirse. Sonra bizimle Samsun'a dönecek odayı da kuracak gidecek.
Olmadı ertesi hafta gelir çokta sorun değil ama inş ay sonu gelmeden odamızın işi hallolmuş olur

Halıyı bire bir görmedim ama -çok mu ince- ama deseni rengi bana uyuyor şükür

O küçük ateş ölçerin azıcık daha fonksiyonlusunu alırım. Yeterli inş

Özellikle almak istiyorsun ya ondan kalmamıştır :KK70: ben kendime indirimden bişey alırken hep öyle oluyor sinir oluyorum :KK70:

Ama bulursun yaaa

Geçen joker de hem chicco nun hastane çıkışı, hem de carters ın kıyafetleri netteki gibi %50 indirime girmişti
Ne guzel canim ayni gun kurulmus olacak o zaman :) Hali hani makineye atilan yolluklar varya alti kaydirmaz onlar gibi . Ama makineye atilir mi bilmiyorum

günaydın kızlar...dün akşam bir ilke imza atıp 10 saat uyumuş bulunuyorum:oha: ama hala uykum var sanki :KK70:

ayy canım çok güzel görünüyo biz daha kuramadık dolabı heveslendim şimdi :KK66:

canım güle güle kullanın inşallah
Sagol canimm :) oo iyi uyumussun masallah :) gerci bende uyuyorum 9-10 saat :D

Günaydın kızlar:anne:

B BirAnneBirEvlat canım güle güle kullanın o yataklar da çok şirin gözüküyor :KK66:

kızlar çocuklu arkadaşlarım Kraft dondy öneriyorlar bayağı fonksiyonlu hem beşik gibi oluyor hem mama sandalyesi belki ilerde alırım araştırıp

https://www.google.com.tr/search?q=kraft+dondy+beşik+fiyat&biw=1366&bih=673&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWyILHjKfOAhVHvhQKHebkCkgQ_AUIBigB#imgrc=_U46HAzQFJneGM:

Sağol canım, ben kraft dondy bir arkadaşımın bebeğine almıştım çok güzel. Hemde ebebekten 50 TL ye almıştım.

Özellikle almak istiyorsun ya ondan kalmamıştır :KK70: ben kendime indirimden bişey alırken hep öyle oluyor sinir oluyorum :KK70:

Ama bulursun yaaa

Canım havalar çok sıcak, dün ümraniyeye geçtim, öyle bir iki yere baktım, lcw, pamidor felan. Çokta gezemedim döndüm.

Sagol teyzesi :) sizin ne zaman gelecek oda?

Hep oyle olur zaten arayinca bulunmaz :KK70:

Ne guzel canim ayni gun kurulmus olacak o zaman :) Hali hani makineye atilan yolluklar varya alti kaydirmaz onlar gibi . Ama makineye atilir mi bilmiyorum

Sagol canimm :) oo iyi uyumussun masallah :) gerci bende uyuyorum 9-10 saat :KK70:

Bu ayın sonunda demişlerdi değişmezse, sabırsızlanıyorum :)

Sagol canimm :) oo iyi uyumussun masallah :) gerci bende uyuyorum 9-10 saat :KK70:

Anladım canım. Tahmin ettiğim gibi demekki

Ben uyuyamıyorum hiç yaaaaaaaa :( of

Sağol canım, ben kraft dondy bir arkadaşımın bebeğine almıştım çok güzel. Hemde ebebekten 50 TL ye almıştım.

Canım havalar çok sıcak, dün ümraniyeye geçtim, öyle bir iki yere baktım, lcw, pamidor felan. Çokta gezemedim döndüm.

Yine iyi bakmışsın oralara canım
Gerçekten çok sıcak havalar yaaaaa :KK43:

Bu ayın sonunda demişlerdi değişmezse, sabırsızlanıyorum :)
Insallah canim :) belki gelince havalandirir sonra direk yikar yerlestirirsin sen :) zaman geliyor :) bizim dolaptan koku yeni yeni gitti hatta halada ben aliyorum tabi kafami dolaba sokunca :D

Ben uyuyamıyorum hiç yaaaaaaaa :KK43: of

Bende bu gece 2 saat oyle bakindim etrafima :/ don don uyuyamadim

Insallah canim :) belki gelince havalandirir sonra direk yikar yerlestirirsin sen :) zaman geliyor :) bizim dolaptan koku yeni yeni gitti hatta halada ben aliyorum tabi kafami dolaba sokunca :KK70:
dolabın içini karbonat ve elma sirkeli suyla silsen bir iki kere ,
koku kalmaz bakteriler mayklar ölür,böcek girmez .
Elma sirkesinin kokusuda uçup gidiyor zaten.

Günaydın kızlar :)) B BirAnneBirEvlat MutluBulut_ MutluBulut_ ne kadar da tatlılar Güle güle kullanın o bebek yatağından bende yaptırmak istiyorum odama beşik almıyım ayrıyeten onda yatırayim bi kaç ay geceleri diyorum bakalım
benimde kuruldu oda falan ama fırsat olup çekmedim ki cektiklerimi de yukleyemedim zaten telden ama en kısa zamanda halledicem inş. Şu aralar hastaneye uğraşıyorum behcet kontrollerim için sıcakta da hastaneye git gel zor oluyo bugün tahlil sonuçlarımı alcam inş. İyi çıkar :dua:
Ben de ateş ölçeri normal bişey aldım weebaby memnun kalmazsam sonra değiştiririm bebek odasına ayrıyeten hali almayi da düşünmüyorum :)) bu babynest yatak,çanta,deterjan ve şampuanları lohusa tacı bir de bebek şekerleri var alınacak aklıma gelenler oto koltuğu da şimdilik düşünmüyorum :halay:

Günaydın kızlar :)) B BirAnneBirEvlat MutluBulut_ MutluBulut_ ne kadar da tatlılar Güle güle kullanın o bebek yatağından bende yaptırmak istiyorum odama beşik almıyım ayrıyeten onda yatırayim bi kaç ay geceleri diyorum bakalım
benimde kuruldu oda falan ama fırsat olup çekmedim ki cektiklerimi de yukleyemedim zaten telden ama en kısa zamanda halledicem inş. Şu aralar hastaneye uğraşıyorum behcet kontrollerim için sıcakta da hastaneye git gel zor oluyo bugün tahlil sonuçlarımı alcam inş. İyi çıkar :dua:
Ben de ateş ölçeri normal bişey aldım weebaby memnun kalmazsam sonra değiştiririm bebek odasına ayrıyeten hali almayi da düşünmüyorum :)) bu babynest yatak,çanta,deterjan ve şampuanları lohusa tacı bir de bebek şekerleri var alınacak aklıma gelenler oto koltuğu da şimdilik düşünmüyorum :halay:
Sagol canim :) oo canim masallah senin liste baya azalmis :)
Ahh benimde su besik icime dert oldu bu haftasonu gidip baksak iyi olacak :)

Ben uyuyamıyorum hiç yaaaaaaaa :KK43: of

Her hamilelik mi farklı oluyor, yoksa önceki hamileliğim kışa geldiği içinmidir bilmiyorum, ilkinde çok rahattım, hergün yürüyüş yapardım, 5-6 km yürürdük dolaşırdık eşimle hiç yorulmazdım. Bunda hiç yürüyemiyorum. Azcık ayakta kalsam kasıklarım çok ağrıyor. O yüzden gezip bişey bakamıyorum.

Insallah canim :) belki gelince havalandirir sonra direk yikar yerlestirirsin sen :) zaman geliyor :) bizim dolaptan koku yeni yeni gitti hatta halada ben aliyorum tabi kafami dolaba sokunca :KK70:

Aynen canım kokar, nekadar sürede gider bilmiyorum ama herhalde eylül sonunda içi dizilmiş hazır olur :)
Heyecan basıyor böyle konuşuncada dimi :spor:

Her hamilelik mi farklı oluyor, yoksa önceki hamileliğim kışa geldiği içinmidir bilmiyorum, ilkinde çok rahattım, hergün yürüyüş yapardım, 5-6 km yürürdük dolaşırdık eşimle hiç yorulmazdım. Bunda hiç yürüyemiyorum. Azcık ayakta kalsam kasıklarım çok ağrıyor. O yüzden gezip bişey bakamıyorum.

Canım muhtemelen sıcaklardan, hava nemli ve haliyle hepimizi etkiliyor. Hamile olmayanları etkiliyor kaldıki bizi daha fazla. Birde bnm şişmelerim var ayaklarım bileklerim el parmaklarım davul gb yürüsem ayağımda ne varsa o beni sıkıyor otursam daha çok şişiyor ee çalıştığım içinde ayaklarımı uzatamıyorum. Akşam eve gidince nkdar uzatsamda inmiyor zaten. Yani aslına bakarsan kış olsaydı bence böyle bir şişme yaşamayabilirdim, çünkü tuza falan çok dikkat ediyorum.
Yürüyüş içinde aynı şey geçerli 10 adım atsak yapış yapış oluyoruz.. :işsiz::KK47:

Her gece 2-2 buçuk gibi uyuyabiliyorum sabahta erkenden oğlum tekme atmaya başlıyor uyanıyorum oğlumun açlığa tahammülü hiç yok aynı annesi gibi.Kahvaltıdan sonra bana bir ağırlık çöküyor öğlen 2 gibi tekrar uyuyorum akşam 6 da kalkıyorum bıraksalar sabaha kadar uyurum herhalde.
Bizim burası çok sıcak gölgede 50 derece tahammül edilmeyecek bir sıcak var uyuduğum için denize girmeye vaktim olmuyor oysa doktorum hergün düzenli yüz dedi.Bende akşamları yürüyüş yapıyorum onda da pestilim çıkıyor.
Bu uyku düzensizliği beni mahvetti.
40 yaşından sonra hamile kalmak çokda akıl karı bir iş değil galiba? ;)
Allah teâlâ hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X