-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
teşekkürler :))

Hoşbulduk!

ayyy herkeste hazırlıklar başlamış. ben sadece bebeğin kıyafetlerini aldım yıkama ütüleme işine henüz hiç girmedim. kendime de pijama veya gecelik almadım henüz
geç mi kalıyorum ne
Bende yikama utuleme isini yapmadim canim :) buyuk esya olarakta sadece dolap aldik :) yarin gidip besige baksak iyi olacak :D

emzik ve kutusu işinide hallettim.İki ürününde mavisini aldım. :KK66:

emzik streilizatörü taşınabilir küçük hem emziği hem biberon emziğini kabından çıkarmadan ucuna takarak sterilize ediyormuş.
hepsiburada.com da ücretsiz kargo fiyatı 13tl

Eklentiler

• Suavinex  tek elle açılır Emzik Kutusu .webp
    Suavinex tek elle açılır Emzik Kutusu .webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 51
  • avent-gelismis-ortodontik-silikon-emzik-0-6-ay-tekli mavisi.webp
    avent-gelismis-ortodontik-silikon-emzik-0-6-ay-tekli mavisi.webp
    14 KB · Görüntüleme: 30
  • promum-emzik-sterilizatoru38801.webp
    promum-emzik-sterilizatoru38801.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 27
Benim de bir tek lohusa gecelik pijama ve terlik takımı kaldi.bunları bi halletsem hastane cantasina gircek olanlari hazirlicam önce..32.haftada filan da diger esyalar yıkanıp utulenir herhalde

Daha ev temzlencek komple..sanirim bi aksilik olmazsa onu da olabildigince gec hallettricem.kadin tutarim zaten...

Amaaaan bi ton iş ya :/// sicaklarda düşünmesi bile daraltiyor

emzik ve kutusu işinide hallettim.İki ürününde mavisini aldım. :KK66:

emzik streilizatörü taşınabilir küçük hem emziği hem biberon emziğini kabından çıkarmadan ucuna takarak sterilize ediyormuş.
hepsiburada.com da ücretsiz kargo fiyatı 13tl

Pek tatlilar...suavinex i nerden aldin?bende nuk un emzik kabini aldm ama cok küçük geldi gözüme.bu birz daha büyük duruyor

Benim de bir tek lohusa gecelik pijama ve terlik takımı kaldi.bunları bi halletsem hastane cantasina gircek olanlari hazirlicam önce..32.haftada filan da diger esyalar yıkanıp utulenir herhalde

Daha ev temzlencek komple..sanirim bi aksilik olmazsa onu da olabildigince gec hallettricem.kadin tutarim zaten...

Amaaaan bi ton iş ya :/// sicaklarda düşünmesi bile daraltiyor

bişi kalmamış ki :KK31:

bir terlik, bir gecelik bir gunde hatta alacağın yer belli olsa 30dk iş.
Çanta desen malzeme evde olduktan sonra sadece çantaya yerleştirecez.Keyfli :)

bebek kıyafetlerinde ilk sadece 0-3 ay,battaniye,bez,önlük olanlar yıkanır, minnak şeyler ütülerken koklayıp koklayıp seversin:KK46: :) erkeklerin pantalon gömleği kadar sıkıcı olmaz ütüsü :)

ev temziliği sıkıntılı birde çevrede inşaat varsa birgunde kirleniyor.:temizlik:

Onuda kadın tutacaksan eğer keyfli yanlarını düşün sadece :):KK36:

Pek tatlilar...suavinex i nerden aldin?bende nuk un emzik kabini aldm ama cok küçük geldi gözüme.bu birz daha büyük duruyor

jokerden aldım, Butun emzik boyları sığar içine dedi personel
bende orada ki emziklerin üstüne tuttup baktım evet doğru.
birde açık kapaması çok rahat.
orada kullanan müşteri, bir anne özellikle önerdi.
Bebek kucağınızda tek elle acıp kapatabiliyorsunuz tavsiye ederim diyince aldım :)
Evde açtım emziği icine koydum evet kullanışlı güzelmiş.
Nuk kullanışsız gözüktü ,elime aldığım gibi bıraktım.

bişi kalmamış ki :KK31:

bir terlik, bir gecelik bir gunde hatta alacağın yer belli olsa 30dk iş.
Çanta desen malzeme evde olduktan sonra sadece çantaya yerleştirecez.Keyfli :)

bebek kıyafetlerinde ilk sadece 0-3 ay,battaniye,bez,önlük olanlar yıkanır, minnak şeyler ütülerken koklayıp koklayıp seversin:KK46: :) erkeklerin pantalon gömleği kadar sıkıcı olmaz ütüsü :)

ev temziliği sıkıntılı birde çevrede inşaat varsa birgunde kirleniyor.:temizlik:

Onuda kadın tutacaksan eğer keyfli yanlarını düşün sadece :):KK36:

Valla yikama utuleme kismnda annem gelir ..bi anda hepsi cikar.lohusa geceliginide izmir kemeraltindan alicam.dedigin gibi cabucak hallederim :) zaten hediyelik dagitilcaklari kendim yaptim..kapı süsü takı yastığı fln...terlik setini guzel bisey buldum.instgramdan onu yaptrcam.

jokerden aldım, Butun emzik boyları sığar içine dedi personel
bende orada ki emziklerin üstüne tuttup baktım evet doğru.
birde açık kapaması çok rahat.
orada kullanan müşteri, bir anne özellikle önerdi.
Bebek kucağınızda tek elle acıp kapatabiliyorsunuz tavsiye ederim diyince aldım :)
Evde açtım emziği icine koydum evet kullanışlı güzelmiş.
Nuk kullanışsız gözüktü ,elime aldığım gibi bıraktım.
Valla bi tane bende alayim...cok kullanışlı.ben gormeden netten almistim

Kızlar doktor artık kontrolleri 15 güne dusurdu mü sizde de
Henuz degil..ayin 22sinde randevumz var..ama bence ondan sonra düşürür gibi...

Kizlar yenidoğan kıyafetleri cocuklar kac gün giyiyor acaba?gerci cocugun boyu kilosuyla da alakali...ortalama ne kadardir acaba..ona gore bikac bisey daha alcam eksikse..2 tane hastane çıkış seti var zaten.ekstradan yenidogan zibinlsr var bolca.alt giyim 2 3 tane alayim yeter diyorum

selam kızlar maşallah kıyafetleri yıkamaya başlamışsınız biz daha dolabı kuramadık:)
bugün biraz temizlik yaptık annemle ama çok yoruldum ne kadar sen yapma ben yaparım desemde artık bana göre değil bu işler onu anladım:(

Kizlar yenidoğan kıyafetleri cocuklar kac gün giyiyor acaba?gerci cocugun boyu kilosuyla da alakali...ortalama ne kadardir acaba..ona gore bikac bisey daha alcam eksikse..2 tane hastane çıkış seti var zaten.ekstradan yenidogan zibinlsr var bolca.alt giyim 2 3 tane alayim yeter diyorum

tecrübeli anneler yanında benim söz hakkım olmaz ama söylenene göre ilk doğduğu zaman kaç cm olacağı önemli
erken doğum değilse 48-50cm arası doğuyorlarmış.56cm doğanda varmış,
hastane çıkışları 50cm bedene göre. 56cm lik 3-4 tulum bulunsun dediler bana.
Zaten 50 cm doğarsa 3-4 hafta sonra 56cm giyermiş.

Maşallah bi çok eksiğinizi tamamlamışsınız bende almak istiyorum annem engel oluyor bana ;)

ben internetten bebek odası beğendim ama gidip görmem lazım, eşim ve ben kalitesinden pek anlamayacağımız ve pazarlık etmeyi beceremeyeceğimiz için de babamın uygun vaktini bekliyorum.
kıyafetleri yıkamak için de annemi bekliyorum, ilk kez torunu olacak gelsin yıkasın ütülesin banane :KK45: bu sıcakta ütü benden uzak dursun nolur

şimdi bir şey danışayım, bu yenidoğan bebeğe biberon alınıyor mu? sadece süt emmeyecek mi zaten ilk altı ay? yoksa süt gelmez ne biliym bebek emmez gibi nolur ne olmaz diye mi alınıyor? annem alma ne gerek var, şehrin göbeğindeyiz gerekirse hemen alınır diyo?? olaydan tamamen kopuk haldeyim beni aydınlatır mısınız :halay:

Selam kızlar ailem şehirdışında annem doğumdan 1 hafta önce gelebilecek hafta içide işe gittiğimden hafta sonları yapabilcem eksikleri bugün ev Bebek koktu resmen:KK46:unibaby sıvı deterjanı denedim iyi çıktı bir kısmını ütüledim çok zevkliydi yarında devam etcem yoruldum ama tatlı yorgunluk
MutluBulut_ MutluBulut_ Can'ım miss oldu her yer:KK37:
incimete incimete Can'ım benim çevremdekiler hep çok küçük almayın kıyafet diyor o yüzden daha çok 3 6 ay aldım ama bebeğin kilosuyla alakalı bence de artık duruma göre ilave ederim
yengec4 yengec4 Can'ım bana göre de değilhemen pertim çıkıyor

:temizlik:

tecrübeli anneler yanında benim söz hakkım olmaz ama söylenene göre ilk doğduğu zaman kaç cm olacağı önemli
erken doğum değilse 48-50cm arası doğuyorlarmış.56cm doğanda varmış,
hastane çıkışları 50cm bedene göre. 56cm lik 3-4 tulum bulunsun dediler bana.
Zaten 50 cm doğarsa 3-4 hafta sonra 56cm giyermiş.

Himmm..o zaman benm yenidoganlar yeter bana ya... 0 _3 ve 3_6ya daha cok yuklenmek gerek galiba.

ben internetten bebek odası beğendim ama gidip görmem lazım, eşim ve ben kalitesinden pek anlamayacağımız ve pazarlık etmeyi beceremeyeceğimiz için de babamın uygun vaktini bekliyorum.
kıyafetleri yıkamak için de annemi bekliyorum, ilk kez torunu olacak gelsin yıkasın ütülesin banane :KK45: bu sıcakta ütü benden uzak dursun nolur

şimdi bir şey danışayım, bu yenidoğan bebeğe biberon alınıyor mu? sadece süt emmeyecek mi zaten ilk altı ay? yoksa süt gelmez ne biliym bebek emmez gibi nolur ne olmaz diye mi alınıyor? annem alma ne gerek var, şehrin göbeğindeyiz gerekirse hemen alınır diyo?? olaydan tamamen kopuk haldeyim beni aydınlatır mısınız :halay:

Ekstradan mama takviyesine gerek kalirsa diye aliniyor bence :) bende 2 cesit aldim.dogum esnasinda senin dikislerin filan dikilene kdr vakit geciyor.snra süt hemen gelmiyor genelde.o sirada bebek ciyak ciyak acliktan agliyo tabi.cok az mama yapio biberonla veriyorlar.

Selam kızlar ailem şehirdışında annem doğumdan 1 hafta önce gelebilecek hafta içide işe gittiğimden hafta sonları yapabilcem eksikleri bugün ev Bebek koktu resmen:KK46:unibaby sıvı deterjanı denedim iyi çıktı bir kısmını ütüledim çok zevkliydi yarında devam etcem yoruldum ama tatlı yorgunluk
MutluBulut_ MutluBulut_ Can'ım miss oldu her yer:KK37:
incimete incimete Can'ım benim çevremdekiler hep çok küçük almayın kıyafet diyor o yüzden daha çok 3 6 ay aldım ama bebeğin kilosuyla alakalı bence de artık duruma göre ilave ederim
yengec4 yengec4 Can'ım bana göre de değilhemen pertim çıkıyor

:temizlik:

Bende artk dogunca kilosuna gore cikar alirim.yeter şimdilik..ya instagramda görüyorum.millet 1 yillik kiyafeti almis

!!!!!!!!!!!!!!!
- Biberon almamış olanlar, kesinlikle almanızı tavsiye etmem.
- Lazım olur bir kenarda dursun diye alınıyor ama hastane çantasında başköşedeki yerini alıyor. Ve eğer doktorunuz yada hemşireniz emzirme dostu değilse, bebek ağlıyor denilip biberon ağzına dayanıveriyor.
- Bebek doğar doğmaz, ister normal olsun ister sezeryan, siz kendinizde olmasanız bile hemşireler bebeği göğsünüze tutturuyor. Ve siz daha kendinize gelmeden bebeğiniz ilk sütünü içmiş oluyor.
- Sonrasındaki süreç bir anda olmuyor maalesef, zamanla bebek emdikçe süt geliyor. Ağlıyor diye mama vermek yerine, ağladıkça boşada çekse memeyi vermek gerekiyor.
- Bebeğin ağzının, göğsünüze değdiği her an süt üretimi olmaya başlıyor.
- Bu aşamada tecrübesiz olan anneye, tecrübeli olan doktor, hemşire, anne, kayınvalide kim varsa destek olmalı, sütün gelmiyor yerine, bu normal bir durum zamanla gelecek denmeli, ki öylede zaten.
- Emin olun mama yada sağarak süt verdiğinizde, bebeğin içtiği ölçüyü görünce şaşıracaksınız, o kadar azcık sütle doyuyorki mideleri, emzirdiğinizde aç kalması gibi bir durum yok kesinlikle.
- Aldığınız biberonları en dib köşeye koyun, almayın çantanıza felan, alacaksınız süt artırıcı yiyecekler, çaylar ve boll su alın çantanıza.
- Ay çantada biberon olacaktı, ağlıyo mamamı versek, göğsüm acıdı yara oldu sütü sağıptamı versek demeyin, biberona ihtiyacımız olur düşüncesini kafanızdan atın.
- Bıkmadan, usanmadan, devamlı emzirin.
- Bu yazdıklarımın hepsi benim keşkelerim, ben beceremedim, pes ettim, sağıp verdim, mama verdim, sonraaa zamanla yavrumun sütü kesildi, benden mahrum kaldı.
- En büyük pişmanlığımdır emzirme konusunda pes etmiş olmam.
- ANNE SÜTÜNDEN DAHA DEĞERLİ HİÇBİRŞEY YOK, UNUTMAYIN !!!
!!!!!!!!!!!!!!

Ayın 3unde gitmistim 15inden sonra gel dedi ama o an ben eylül 15,ten sonra diye dusundum bugünde diyorum acaba yanlış mı anladım sanırım pazartesi arayıp sormak en iyisi

Back
X