- 1 Nisan 2022
- 14.560
- 16.725
- 248
Yetebileceksin kötü düşünme sadece mama al yanına sarılık olmaktan iyiBana ders oldu canım artık aklıma ilk gelen mama oluyor zaten bebeğim çok ufak dogacak yetebilecek miyim düşüncesi beli beni üzüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetebileceksin kötü düşünme sadece mama al yanına sarılık olmaktan iyiBana ders oldu canım artık aklıma ilk gelen mama oluyor zaten bebeğim çok ufak dogacak yetebilecek miyim düşüncesi beli beni üzüyor.
Benim de sözde 22 Eylül dü bebişimin durumdan dolayı 37. Haftada alırız dediler Eylül'ün ilk günlerine düştü.Benden sora sırada sen varsın gibi duruyor![]()
Şöyle günlere bir göz gezdirdim o kadar sayılı gün kalmış kiBende öyle hiss ediyorum![]()
İnşallah canım. Heyecan var mı Randevun kactaydiYetebileceksin kötü düşünme sadece mama al yanına sarılık olmaktan iyi
aynı şeyi bende düşündüm. acaba dedim mesela sezeryan tarihinden 3 gün önce bestlak damlaya başlasam faydası olur mu diye düşündümBenimde bir hafta gelmemişti bana rezene çayı çok fayda etmişti hatta diyorum doğum yapacağım hafta içersem zararı olur mu diye
senin bi kızın yatılı gidecek, başka bir kızın yatılı gelecekŞöyle günlere bir göz gezdirdim o kadar sayılı gün kalmış kiinanılmaz bir hazirlik sürecinden geçtik hala geçiyoruz
Benim kızım yatılı kazandı onun alışveriş ve evrak hazırlıgi var doğuma yatılı gelecekler hele oda kafamda büyük iş Allah yardımcımız ola
Galiba her ihtimale karşı doğumu beklicezaynı şeyi bende düşündüm. acaba dedim mesela sezeryan tarihinden 3 gün önce bestlak damlaya başlasam faydası olur mu diye düşündüm
yada sağıma başlasam. bitkisel içerikli ama insan bilemiyor zararı olur mu olmaz mı
Yaaa birde onun hazırlığı işte ben diyorum evdeki çocuğun kaç yaşında olursa olsun yine zorlanıyor anne bana mesela diyorlar aralarında 3 yaş fark olsaydı aman o zamanda sonda zorlanıcaktım mesela ana okula gidince zorluk hep var Allah yardım etsin bizlereŞöyle günlere bir göz gezdirdim o kadar sayılı gün kalmış kiinanılmaz bir hazirlik sürecinden geçtik hala geçiyoruz
Benim kızım yatılı kazandı onun alışveriş ve evrak hazırlıgi var doğuma yatılı gelecekler hele oda kafamda büyük iş Allah yardımcımız ola
Emin ol yaşla alakası yok benim oğlumla kızım arası 5 yaş olacak ben gene de çok zorlanıyorum oğlum hiperaktif yerinde durmaz istekleri bitmez o kadar yoruluyorum ki iş yapmaya gücüm kalmıyorYaaa birde onun hazırlığı işte ben diyorum evdeki çocuğun kaç yaşında olursa olsun yine zorlanıyor anne bana mesela diyorlar aralarında 3 yaş fark olsaydı aman o zamanda sonda zorlanıcaktım mesela ana okula gidince zorluk hep var Allah yardım etsin bizlere
Saat 5 evet ya çok heyacanlıyım birde doktor benden nöroloji doktorundan randevu al dedi görüş onunla randevu bulursam onun yanınada giricem epilepsiya var bende şükür bayılma kendimden gitme yok ama ilaclarım var sezeryan olduğu için görüş al dedi gerçi boşuna gidicem ilkte olduğu gibi ilaclarımı atıp gidicem doğumaİnşallah canım. Heyecan var mı Randevun kactaydi
banada annem 5 sene sonra yapsaydın diyordu. ee 5 sene sonra olacağının garantisi var mı ?Yaaa birde onun hazırlığı işte ben diyorum evdeki çocuğun kaç yaşında olursa olsun yine zorlanıyor anne bana mesela diyorlar aralarında 3 yaş fark olsaydı aman o zamanda sonda zorlanıcaktım mesela ana okula gidince zorluk hep var Allah yardım etsin bizlere
Tabi birde erkek çocuğu kardeşimin kızları 12 ve 9 yaşında hamile şimdi diyorki çok zor olucak bana okula başlanınca o bile zorlanıyor aksamasın diyor dersleri okula hazırlık onları götür getir bebek arabasıyla yapıcam diyor demekki zorluklar bitmiyorEmin ol yaşla alakası yok benim oğlumla kızım arası 5 yaş olacak ben gene de çok zorlanıyorum oğlum hiperaktif yerinde durmaz istekleri bitmez o kadar yoruluyorum ki iş yapmaya gücüm kalmıyor
Canım sana bişi diyim mi bu evrenin matematigi var ve ben inaniirmsenin bi kızın yatılı gidecek, başka bir kızın yatılı gelecek![]()
Rabb'im yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin canımSaat 5 evet ya çok heyacanlıyım birde doktor benden nöroloji doktorundan randevu al dedi görüş onunla randevu bulursam onun yanınada giricem epilepsiya var bende şükür bayılma kendimden gitme yok ama ilaclarım var sezeryan olduğu için görüş al dedi gerçi boşuna gidicem ilkte olduğu gibi ilaclarımı atıp gidicem doğuma
Annelik hem çok güzel hemde zor olsun yeter ki iyi olsunlarTabi birde erkek çocuğu kardeşimin kızları 12 ve 9 yaşında hamile şimdi diyorki çok zor olucak bana okula başlanınca o bile zorlanıyor aksamasın diyor dersleri okula hazırlık onları götür getir bebek arabasıyla yapıcam diyor demekki zorluklar bitmiyor
Ağustos ayının sizdeki önemi çokCanım sana bişi diyim mi bu evrenin matematigi var ve ben inaniirm
Kız 21 Ağustosta yatiliya teslim
Yenisi 21 Ağustos ta geliyor
Asya 19 Ağustos'ta doğdu aslan
Bu kızım Aylin 21 Ağustos aslan
Bir aslan gidip diğeri geliyor
Evlenince bile hala analarimiz peşimizde kiYaaa birde onun hazırlığı işte ben diyorum evdeki çocuğun kaç yaşında olursa olsun yine zorlanıyor anne bana mesela diyorlar aralarında 3 yaş fark olsaydı aman o zamanda sonda zorlanıcaktım mesela ana okula gidince zorluk hep var Allah yardım etsin bizlere
Geldiler canımH haziran cicegim geldi mi misafirlerin
5 senede zor sanki ne deyişiyor ya amaan her çocuk ilgi isterbanada annem 5 sene sonra yapsaydın diyordu. ee 5 sene sonra olacağının garantisi var mı ?
şimdi 3 sene olacak araları nasipse. yine zor , her sabah akşam ayrı zor. 1 çocukta zor 2 çocukta
dediğin gibi zorluk hep var. allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlar
Pilatese devam ama bu hafta gitmedim yarın gideceğim haftaya da giderim 38 de bırakırım diye dusunuyorum çok iyi geliyor bana pilates evde de pilates topuyla oynuyorumevet tabi normal olması daha güzel :) belli olmuyor şimdiki bebeklere. son dakika dönenler oluyor
bu arada pilatese devam mı
ben bıraktım artık, yapamadım ya
Ne kötü donemlerdi şimdi bunu yapamıyor olmaları çok iyi oldu. Sonuçta primini her şeyi alıyor hastanede daha az kalmak için sezeryanla alıyorlardı anne adaylarını.İnşallah canım ne güzel düşünüyorsun en güzeli doğal olanı da işte eskiden doktorlar için sezeryan gelir kapisiydi o zaman sancım yok biseyim yok nst de sancı var diyip aldılar hemen hastaneye