Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım belki zararı falan vardIR ama otizm kromozomal bir rahatsızlık sonradan oluşmaz kii yanlış mı biliyorumokuduğum kadarıyla bebekler ilk aylarda siyah beyaz zıt renklere karşı çok tepki veriyormuş,dikkatlerini çok çekiyormuş, algısını artırıyormuş.Hatta siyah beyaz kart ve kitaplar var bebeğe ilk ay itibari ile gösterilen bebekler çok seviyormuş.
Diğer dönenen ,müzikli olan dönence için hatta otizime sebep oluyor diyende var.Henuz dönence alma kısmına geçmediğim icin tam incelemedim ama bir yerde okumuştum.
Eki Görüntüle 1867574
okuduğum kadarıyla bebekler ilk aylarda siyah beyaz zıt renklere karşı çok tepki veriyormuş,dikkatlerini çok çekiyormuş, algısını artırıyormuş.Hatta siyah beyaz kart ve kitaplar var bebeğe ilk ay itibari ile gösterilen bebekler çok seviyormuş.
Diğer dönenen ,müzikli olan dönence için hatta otizime sebep oluyor diyende var.Henuz dönence alma kısmına geçmediğim icin tam incelemedim ama bir yerde okumuştum.
Eki Görüntüle 1867574
Canım belki zararı falan vardIR ama otizm kromozomal bir rahatsızlık sonradan oluşmaz kii yanlış mı biliyorum
yengec4 ben kaplumbağa gece lambası aldım dönence de kararsızım hala alıp almamak arasında
Fissher price mutlu düşler alacağım ben :) onun renkleri cocuklarin dikkatini çekmek icin daha uygun
okuduğum kadarıyla bebekler ilk aylarda siyah beyaz zıt renklere karşı çok tepki veriyormuş,dikkatlerini çok çekiyormuş, algısını artırıyormuş.Hatta siyah beyaz kart ve kitaplar var bebeğe ilk ay itibari ile gösterilen bebekler çok seviyormuş.
Eki Görüntüle 1867574
Canım belki zararı falan vardIR ama otizm kromozomal bir rahatsızlık sonradan oluşmaz kii yanlış mı biliyorum
yengec4 ben kaplumbağa gece lambası aldım dönence de kararsızım hala alıp almamak arasında
bende alıp almamakta kararsız kaldım şimdi...zaten 4-5 aydan önce anlamıyorlarmış renkleri acaba sonraya mı bıraksam??Evet bunla ilgili d&r da kartlsr avr hatta cok guzel..ek olarak anne karninda kan renginden ötürü kirmiziyi da doğunca syurt ediyorlar
Doğru biliyorsun canim..otizm anne karninda oluşup dogduktan sonra zamanla gözle görülür hale gelip cocukda belli ediyor kendini.ben okul oncesi ogretmeniyim.cocuk gelisimi eğitimi aldim yıllardir.ben almayi dusunuyorum ama kalkip da yarim saat donenceyi acip izletmicem.en fzla 10 dk.soyle bi sey alinti yapayim netten..
Bebekler ilk olarak siyah/beyaz görürler. 40 günlükten sonra sırayla kırmızı, yeşil, mavi,sarı renkleri görmeye başlar. Bu bilgiler ışığında satın almayı planladığınız dönencenin canlı renklerden oluşmasına dikkat edin ki, harcadığınız paranın karşılığı olarak bebeğinizin ilgisini çeksin.. Pastel tonlarında ki dönenceler sadece annelerin ruhunu okşar.. bebeklere hitap etmez. Çünkü bebekler 4-5 aydan sonra renklerin tonlarını yavaş yavaş görmeye başlarlar ki, bebekler her zaman canlı renkleri sever ve ilgi gösterir.
gaz sancisinida önlüyor.Bebek dönencesinin altında bacaklarını bir ileri bir geri zıplatan bebeğiniz bacak ve kol kaslarını kullanarak aslında karnınada masaj yapar
ıyı aksamlar kızlar. Cok sukur besıgımızı aldık yatak uyku setı falan ıcınde
bırde bezımızı aldık![]()
Sagol canim :)hayırlı olsun canım güle güle kullan
Gunaydin :)yine sıcak bir günden günaydın herkeze![]()
güle güle kullan canım park yatak mi aldın beşik mi bende haftaya alcam da beşikse mdf mi terch ettinSagol canim :)
Gunaydin :)
Selen_Ay magazada cekmek hic aklima gelmedi :) sagol canim 1 yada 2 hafta sonra gelecekmis insallah
evet artık çok çabuk yoruluyoruz canım bende ankaralıyım ne zamandır gidemedim izmirden 8 saat sürüyor sen artık orda mı kalacaksın doğum orda mı olacaktı seninGünaydın kızlar
Çok yorgunuuum![]()
![]()
MutluBulut_ resim nerde resiiiiim
![]()
güle güle kullanın inş : )
daisy de yıkamış çamaşırlarını misler gibihadi gözün aydın
ben de 32. 33. haftada yıkarım diye düşünüyorum hep zaten. Artık hakikaten iş yapamıyorum. Şimdiden cumartesiyi düşünüyorum nasıl gidip gelicez Ankaraya diye.
3 saatlik yolculukta bile ayaklarım şişiyor![]()
Dönenceyi soran olmuş ben ışıklı ya da müzikli almıcam, motor gelişimini bozuyor gibi bişeyler okumuştum. Özellikle ışıklı şeyler. İlgisi tüm oraya döndüğü için... Yine dönencesini de ikeadan alıcam beşiği de ordan zaten
Bu arada yeni gelen arkadaş var aramıza, hoşgeldin![]()
Bu arada akşam koçtaşa gidicez bebeğimizin odasının boyası alınacak, boya malzemelerini alıcaz. Ben ve kardeşim boyarız yavaş yavaş. Oda kuruyacak temizliği yapılacak filan, cumartesiye ancak hallolur işi, zaten cuma günü randevumuz var.Of bugün bi buhran bastı
Besik canim yarisi mdf yarisi suntelem karisik.güle güle kullan canım park yatak mi aldın beşik mi bende haftaya alcam da beşikse mdf mi terch ettin
Gunaydin :)Gunaydin kızlar :)
Sagol canim :)
Gunaydin :)
Selen_Ay magazada cekmek hic aklima gelmedi :) sagol canim 1 yada 2 hafta sonra gelecekmis insallah
evet artık çok çabuk yoruluyoruz canım bende ankaralıyım ne zamandır gidemedim izmirden 8 saat sürüyor sen artık orda mı kalacaksın doğum orda mı olacaktı senin![]()
bende ojeli bir sürü hamile gördüm canım hatta tek sürmeyen benim galiba dedim ama insan yinede şüphe ediyo helede düşük tehlikesi geçirince daha pimpirik oldum
hep kendi kendimi evhamlandırıyorum birde internette o kadar kötü yazılar okuyup her seferinde bakmıcam artık internete dediğim halde yapıyorum bunu![]()
Slm..bayadir sizi takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum :) öğretmenim suan tatildeyim..28ekim gozukuyor doğumum.kızım olacak nasipse❤
Yok canim daha hazirlanip gelecek :)Aaa daha eve getirmediniz yani beşiği![]()
Neyseee
Bekleriz artık![]()
Canım normalde bebiş tüp bebek olmasa ve takibi fakültede yaptırmasam, doğumu memlekette yapıcaktım. Çünkü Niğdenin doğum hastanesi iyi, bir sıkıntısı yok şükür. Ama durum bu olunca -her ne kadar doktor bi sıkıntı yok herşey iyi dese de- çekiniyoruz. O yüzden burda Samsunda, hatta fakültede doğum yapıcam nasipse. Annem gelecek yanıma, kayınvalidem de gelir bikaç gün. Böyle idare edicez
bir hafta artık.
Ankaraya ikea için gidiyoruz. Bebişin odasını alıcaz inş.![]()
Bu arada bizim beşik mdf imiş. Daha önce söylediğim gibi kardeşim bi tek bunu almamıza ısrar etti, sağlam diye...