-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İç çamaşırı filan varmış canım. Bikaç bişeyler daha varmış heralde, araştırıyım da ben sana söylerim demişti.
Öyle hastaneler varmıymış :110: ben burda hiç duymadım öyle bişey canım. Olsaki bile devlet hastanesinde vereceklerini sanmam (sonuçta fakültede bir nevi devlet kurumu değil mi :110: )

Ya ben bu arada dün kaç yerde kendime emzirme sütyeni bulamadım :KK45: :cry: daha nerelere bakıcam bilmiyorum.

Bana gösterdikleri en büyük beden, benim normalde taktığım cup ve şu an onlar bana olmuyor :KK61:
Anladim canim :)
Aynen yaa ayın sonu gelmicek gibi :)) ben de bayramı sabirsizlikla bekliyorum hayırla gelsin miniklerimız :anne:
Amin kuzum insallah :) bayrama kadar kalan eksiklerimi tamamlasam iyi olacak bayramda yikayim diyorum insallah :)esimde evde olsun diyorumda :D

Slm kızlar biz hastaneden geldik ama biraz moral bozukluguyla: (bebeğim gelişim olarak 2 hafta gerideymis Dr br sürü tahlil istedi vitamin ve balık yağı yazdı cok moralim bozuldu bebeğim kilo alması için ne yapmaliyim bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar kontrolüm inşallah 2 haftada bebeğim haftasını yakalar : (
Kuzumm diger ekim anneleri grubuna bak istersen bulamazsab sor tekrar. Bal serbeti mi ne bisey varmis gecen okumustum. Bugunde tekrar gordum bir bayan icmis bir kac gunde bebegi one gecmis :) insallah sanada faydasi olur
Kızlar bebiş çok şükür iyi :KK54:haftasıyla uyumlu ama benim plesanta baştan beri yukarı çıkmadı bügünde aşağıdaydı doktorla doğumu konuştuk bu şekilde aşağıdayken normal doğumda çok kan kaybı riski varmış o yüzden sezeryana gün aldık 28 eylül sabahı inş.kavuşcam kızıma o gün 39+1 oluyor ama sancın gelirse öncede olabilir dedi hayırlısı olsun eylül çocuğu olcak inş.
Oyyy annesi tarih belirlendi he :) 1 ayin kaldi o zaman hayirlisiyla :)

Anladim canim :)

Amin kuzum insallah :) bayrama kadar kalan eksiklerimi tamamlasam iyi olacak bayramda yikayim diyorum insallah :)esimde evde olsun diyorumda :KK70:

Kuzumm diger ekim anneleri grubuna bak istersen bulamazsab sor tekrar. Bal serbeti mi ne bisey varmis gecen okumustum. Bugunde tekrar gordum bir bayan icmis bir kac gunde bebegi one gecmis :) insallah sanada faydasi olur

Yaaa gerçekten mi bi bakiyim kuzum inşallah iyi gelir ya çok saol canım Rabbim hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımza almayi nasip etsin.

Ay tam günü de belli diğer gezegen yerleşimlerine de bakabiliriz :KK45::KK45:. Yine merak duygularım kabardı
:KK73: Evet seninkide takvimine göre terazi gözüküyor:KK72:canım bu arada sen kilitli poşetlere koyacaktın ya hastane hazırlıklarını o poşetler marketlerde vardır değilmi bende alabilirim

:KK73: Evet seninkide takvimine göre terazi gözüküyor:KK72:canım bu arada sen kilitli poşetlere koyacaktın ya hastane hazırlıklarını o poşetler marketlerde vardır değilmi bende alabilirim

Benimki takvimdeki günde doğarsa akrep oluyor canım
Ama ben terazi bekliyorum :KK45:

Ağzı kilitli poşetler marketlerde var canım
Hani bu kırmızı kilitli olanlar
Hani küçük marketlerde ya da mahalle marketlerinde yoksa bile büyük marketlerde vardır
Ben Migros'tan bakıcam bu ara
Etiketlerim de var zaten en olmadı asetatlı kalemle yazarım üstlerine

Benimki takvimdeki günde doğarsa akrep oluyor canım
Ama ben terazi bekliyorum :KK45:

Ağzı kilitli poşetler marketlerde var canım
Hani bu kırmızı kilitli olanlar
Hani küçük marketlerde ya da mahalle marketlerinde yoksa bile büyük marketlerde vardır
Ben Migros'tan bakıcam bu ara
Etiketlerim de var zaten en olmadı asetatlı kalemle yazarım üstlerine

buyuk boyları var. Toptan fazla almanın zararı olmaz.Kirli bebek bezleri atılır,kokuyu hapseder :)
Screen Shot 2016-08-23 at 18.40.05.webp

Slm kızlar Nasılsıniz ya kafama takılan bişey var hangi marka balık yağı kullanıyorsunuz beni ternetten arastirdim her balıkı yagi güvenilir değilimis içerisinde yüksek miktarda a vitamini oluyormus bu da genelde balık karacigerinden elde edilen yağlarda varmıs ve bana yazdığıda onlardan simdi bilemedim kullansammi başka bi markami alsam.
He bide balık yağını nasıl kullanıyorsunuz hergunmu yoksa gün aşırı falan mı?

Slm kızlar Nasılsıniz ya kafama takılan bişey var hangi marka balık yağı kullanıyorsunuz beni ternetten arastirdim her balıkı yagi güvenilir değilimis içerisinde yüksek miktarda a vitamini oluyormus bu da genelde balık karacigerinden elde edilen yağlarda varmıs ve bana yazdığıda onlardan simdi bilemedim kullansammi başka bi markami alsam.
He bide balık yağını nasıl kullanıyorsunuz hergunmu yoksa gün aşırı falan mı?

Efa Daily kullanıyorum.Doktorum hamilelikte özellikle bu markayı önerdi,
IFOS Kalite Standartları'ndan 5 yıldız alarak saflığı ve temizliği kanıtlanmış.

Balık Yağı 670 mg
Omega 3 402 mg
EPA 221 mg
DHA 147 mg
Diğer Yağ Asitleri 34 mg
Kalori 7 kcal

Efa Daily kullanıyorum.Doktorum hamilelikte özellikle bu markayı önerdi,
IFOS Kalite Standartları'ndan 5 yıldız alarak saflığı ve temizliği kanıtlanmış.

Balık Yağı 670 mg
Omega 3 402 mg
EPA 221 mg
DHA 147 mg
Diğer Yağ Asitleri 34 mg
Kalori 7 kcal
Anladım canım cvb için teşekkür ederim Dr bana yazdığı ostimax diye bi ilaç buda nekadar güvenilir bilemedim hafta ici bi devlet hastanesinde sorayim bakiyim o ne diyo eğer iyi bi ilaç değilse hemen bırakıym.

Anladım canım cvb için teşekkür ederim Dr bana yazdığı ostimax diye bi ilaç buda nekadar güvenilir bilemedim hafta ici bi devlet hastanesinde sorayim bakiyim o ne diyo eğer iyi bi ilaç değilse hemen bırakıym.
ostimax içeriğine baktım ,pek güvenilir gelmedi bana

Kalsiyum karbonat, morina balığı karaciğer yağı, jelatin, saf su, nem tutucu (gliserol), stabilizör (soya lesitini), renklendirici (titanyum dioksit), hindistancevizi yağı, parlatıcı (balmumu)

ostimax içeriğine baktım ,pek güvenilir gelmedi bana

Kalsiyum karbonat, morina balığı karaciğer yağı, jelatin, saf su, nem tutucu (gliserol), stabilizör (soya lesitini), renklendirici (titanyum dioksit), hindistancevizi yağı, parlatıcı (balmumu)
Aynen bende ondan dolayi teredutte kaldım ama anlam veremiyorum madem güvenilir değil niye yazar Dr bende bu ilaç ve içeriğiyle ilgili bilgim olmadığı için bişeye diyemedim ve soramadimda boşuna 25 lira verdim : ) yarın tekrar bi eczaneye falanda sorayım en iyi marka hangisi diye acaba içinde Kalsiyum desteği var ondan dolayimi Yazdi Yoksa her balık yağında kalsiyum varmı? Bebekte gelişim geriliği var ya oyüzdenmi bunu yazdı ki

iyi akşamlar kızlar.
az önce yazlıkta beslediğimiz kedi yanlışlıkla ayağıma pati attı sürttü azcık tahriş etmiş kızardı ama kanamadı.kolonya falan sürdüm ama bişey olur mu diye korkuyorum:(

iyi akşamlar kızlar.
az önce yazlıkta beslediğimiz kedi yanlışlıkla ayağıma pati attı sürttü azcık tahriş etmiş kızardı ama kanamadı.kolonya falan sürdüm ama bişey olur mu diye korkuyorum:KK43:
Gecmiş olsun canım dikkat et kendine kedinin iğneleri felan veya doktura sor bir istersen ama bir sey yoktur sen içi rahat tutu canım nasılsın bugun günaydın bunu sırada :)

kendi yapanalara,değişik bir hastane şekeri sepeti :)

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    10 KB · Görüntüleme: 36
  • 2.webp
    2.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 3.webp
    3.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 4.webp
    4.webp