- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Anladim canim :)İç çamaşırı filan varmış canım. Bikaç bişeyler daha varmış heralde, araştırıyım da ben sana söylerim demişti.
Öyle hastaneler varmıymışben burda hiç duymadım öyle bişey canım. Olsaki bile devlet hastanesinde vereceklerini sanmam (sonuçta fakültede bir nevi devlet kurumu değil mi
)
Ya ben bu arada dün kaç yerde kendime emzirme sütyeni bulamadım![]()
daha nerelere bakıcam bilmiyorum.
Bana gösterdikleri en büyük beden, benim normalde taktığım cup ve şu an onlar bana olmuyor![]()
Amin kuzum insallah :) bayrama kadar kalan eksiklerimi tamamlasam iyi olacak bayramda yikayim diyorum insallah :)esimde evde olsun diyorumdaAynen yaa ayın sonu gelmicek gibi :)) ben de bayramı sabirsizlikla bekliyorum hayırla gelsin miniklerimız![]()

Kuzumm diger ekim anneleri grubuna bak istersen bulamazsab sor tekrar. Bal serbeti mi ne bisey varmis gecen okumustum. Bugunde tekrar gordum bir bayan icmis bir kac gunde bebegi one gecmis :) insallah sanada faydasi olurSlm kızlar biz hastaneden geldik ama biraz moral bozukluguyla: (bebeğim gelişim olarak 2 hafta gerideymis Dr br sürü tahlil istedi vitamin ve balık yağı yazdı cok moralim bozuldu bebeğim kilo alması için ne yapmaliyim bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar kontrolüm inşallah 2 haftada bebeğim haftasını yakalar : (
Oyyy annesi tarih belirlendi he :) 1 ayin kaldi o zaman hayirlisiyla :)Kızlar bebiş çok şükür iyihaftasıyla uyumlu ama benim plesanta baştan beri yukarı çıkmadı bügünde aşağıdaydı doktorla doğumu konuştuk bu şekilde aşağıdayken normal doğumda çok kan kaybı riski varmış o yüzden sezeryana gün aldık 28 eylül sabahı inş.kavuşcam kızıma o gün 39+1 oluyor ama sancın gelirse öncede olabilir dedi hayırlısı olsun eylül çocuğu olcak inş.