- 19 Kasım 2010
- 715
- 562
- 103
Hoşgeldin inş. :) ilk bebeğiniz mi sizindeMerhabalar Aranıza yeni katıldım. Biraz geç oldu ama
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin inş. :) ilk bebeğiniz mi sizindeMerhabalar Aranıza yeni katıldım. Biraz geç oldu ama
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.
Ne güzel cnm iyisiniz şimdi, inşallah zamanında rahat doğurursun. Bizimki de sabırsız, artık yerleşmiş, benim de bi kaç gün kasılmam sancım oldu, 3 doktora gittim 3ü de alttan muayine etti açıklık var mı diye, sonra eve gönderdiler, sancın devam ederse celeston olacaktım ben de. O yüzden merak ettim acaba sende nasıldı. Şimdi de artık evdeyim bol bol dinlen su iç dediler, gerçekten de faydasını gördüm dinlenmenin. İnşallah en az 37lere geliriz, bizim bebişler niye bu kadar sabırsız acabaKızlar hepiniz saolun kasılmaları kontrol altına aldık doktorum hiç alttan muayene etmedi çünkü açılma yoksa bile tetikleyebilir dedi sancıları yok ettik ama hazırlık için celeston( ciğer geliştirici) yaptı ne olur ne olmaz diye. Bugün akşama doğru hiç kasılmam kalmadı bomba gibiyiz kızımla bunu da atlattık şükür inşallah artık taburcu oluruz yarın. Bu sefer Cidde'n korktum çok küçüğüz daha başı aşağı dönmüş yerleşmiş hatta baya altta duruyor mesanemdeki baskıyı Tahmin edebiliyorsunuzdur bir de yattığımdan beri serum yiyorum nst ye bağlıyorlar 20 dk 30 dk iki kere tuvalete koşarken altıma işedimdoktor normal bu sen bir iki haftaya kadar koltuktan ayağa kalkınca bırakacaksın dedi ama buna alışmak zor bide kocamın yanında oluyor ya cinsel hayat zaten bitik tamam da bari sidikli sidikli görüp aşk hayatımızı zedelemeseydik.
Hamilelik insanı insanlıktan çıkarıyor yahu şu 7 hafta geçse artık kadın olduğumu hatırlasam
![]()
Cnm bende zaten servis kısa olduğu için erken doğum riskim vardı ama dinlenerek bugüne kadar geldik son 1 hafta çalıştım Atamam oldu sürekli ayakta bi de yol yaptım etkiledi sanırım benim doktorum alttan muayene etmedi açıklık yoksa hiç boşuna tetiklemeyelim diye sadece sancıları durdurmaya çalıştı tabi celeston yapıldı iki doz ne olur ne olmaz diye yatacağız cnm hiç kalkmayacağız ve bol su dediğin gibi ben inanıyorum güzel olacak içini ferah tutNe güzel cnm iyisiniz şimdi, inşallah zamanında rahat doğurursun. Bizimki de sabırsız, artık yerleşmiş, benim de bi kaç gün kasılmam sancım oldu, 3 doktora gittim 3ü de alttan muayine etti açıklık var mı diye, sonra eve gönderdiler, sancın devam ederse celeston olacaktım ben de. O yüzden merak ettim acaba sende nasıldı. Şimdi de artık evdeyim bol bol dinlen su iç dediler, gerçekten de faydasını gördüm dinlenmenin. İnşallah en az 37lere geliriz, bizim bebişler niye bu kadar sabırsız acaba![]()
geçmiş olsun cnm inşallah zamanını bekler bebişlerimiz bende diğer topiklere bakıyorum genelde 38.haftada oluyor doğumlar benimde o hafta bayrama denk geliyor doktorum var mı yok mu bayramda onu da sormam lazım hayırlı olsun hepimiz içinCnm bende zaten servis kısa olduğu için erken doğum riskim vardı ama dinlenerek bugüne kadar geldik son 1 hafta çalıştım Atamam oldu sürekli ayakta bi de yol yaptım etkiledi sanırım benim doktorum alttan muayene etmedi açıklık yoksa hiç boşuna tetiklemeyelim diye sadece sancıları durdurmaya çalıştı tabi celeston yapıldı iki doz ne olur ne olmaz diye yatacağız cnm hiç kalkmayacağız ve bol su dediğin gibi ben inanıyorum güzel olacak içini ferah tut
Gunaydin canim nasilsin :)günaydın anneler ve bebişleri![]()
Hoşgeldin inş. :) ilk bebeğiniz mi sizinde
iyiyim canım sen nasılsın sende erkencisin benim gibi bugün b,iraz serinlemiş hava keyiflendim orda nasılGunaydin canim nasilsin :)
hoş geldin 1 kız bir erkek ne güzel maşallahİkinci bebeğim. 6 yaşında bir kızım var şimdi de oğlumuz geliyor hayırlısıyla
Aynen canim burada da serinlediiyiyim canım sen nasılsın sende erkencisin benim gibi bugün b,iraz serinlemiş hava keyiflendim orda nasıl![]()
Günaydın canım ben sadece yan yatabiliyorum sırt üstü daha rahat geliyor ama uyuyamıyorumGünaydın annişler
Bugün geç uyandım ilk defa ama gece uyuyamadım. Karnım ağrıdı başta o geçti bu seferde belim ağrıdı
Kızlar siz yana yatabiliyormusunuz
Normalde ben yüz üstü ya da sırt üstü hiiç yatamam. Hamilelik ilerledikçe bana bişeyler oldu yan yatınca kalçam ağrıyor. Ne zaman gözümü açsam da sırt üstü buluyorum kendimi....
Mutlubulut resimleri paylaşmayı unutma haaaa :)
Bizim burdaki ebebekte de olsa o kampanya keşke. Bende almayı çok istiyom
Herşeyin yoluna girmesine sevindim canim inşallah kuzun zamanında sağlıkla gelir. Bu arada yazdiklarinada çok güldüm Allah ta seni güldürsünKızlar hepiniz saolun kasılmaları kontrol altına aldık doktorum hiç alttan muayene etmedi çünkü açılma yoksa bile tetikleyebilir dedi sancıları yok ettik ama hazırlık için celeston( ciğer geliştirici) yaptı ne olur ne olmaz diye. Bugün akşama doğru hiç kasılmam kalmadı bomba gibiyiz kızımla bunu da atlattık şükür inşallah artık taburcu oluruz yarın. Bu sefer Cidde'n korktum çok küçüğüz daha başı aşağı dönmüş yerleşmiş hatta baya altta duruyor mesanemdeki baskıyı Tahmin edebiliyorsunuzdur bir de yattığımdan beri serum yiyorum nst ye bağlıyorlar 20 dk 30 dk iki kere tuvalete koşarken altıma işedimdoktor normal bu sen bir iki haftaya kadar koltuktan ayağa kalkınca bırakacaksın dedi ama buna alışmak zor bide kocamın yanında oluyor ya cinsel hayat zaten bitik tamam da bari sidikli sidikli görüp aşk hayatımızı zedelemeseydik.
Hamilelik insanı insanlıktan çıkarıyor yahu şu 7 hafta geçse artık kadın olduğumu hatırlasam
![]()
bende sırt üstü yatmayı çok seviyodum canım ama malesef yan yatmaya alışmaya çalışıyorum.geçen gün uyurken sırt üstü yatmışım farkında olmadan uykumdan istifra ederek uyandımGünaydın annişler
Bugün geç uyandım ilk defa ama gece uyuyamadım. Karnım ağrıdı başta o geçti bu seferde belim ağrıdı
Kızlar siz yana yatabiliyormusunuz
Normalde ben yüz üstü ya da sırt üstü hiiç yatamam. Hamilelik ilerledikçe bana bişeyler oldu yan yatınca kalçam ağrıyor. Ne zaman gözümü açsam da sırt üstü buluyorum kendimi....
Mutlubulut resimleri paylaşmayı unutma haaaa :)
Bizim burdaki ebebekte de olsa o kampanya keşke. Bende almayı çok istiyom
Günaydın canım ben sadece yan yatabiliyorum sırt üstü daha rahat geliyor ama uyuyamıyorum
Selam kızlar biz daha yeni kalkabildik.3 gündür ayağımdaki kramplardan gece hiç uyuyamıyorum ilaç falanda fayda etmiyor.
bende sırt üstü yatmayı çok seviyodum canım ama malesef yan yatmaya alışmaya çalışıyorum.geçen gün uyurken sırt üstü yatmışım farkında olmadan uykumdan istifra ederek uyandım![]()
aynı bende ki şikayetleri yazmışsın canım solda bebek rahatsız oluyor ittiriyor adetaBen yan yatıyorum canım ama nasıl oluyorsa sırt üstü buluyorum kendimi
Hakikaten ilaçlar krampa uyuşukluğa fayda etmiyor canım![]()
Allah yardımcımız olsun son dönemlerdeyiz ya artık herşey zirvede![]()
Sadece gece çok uyandığım için fark ediyorum canım sırt üstü olduğumu. Onun dışında bi rahatsızlığı yok. Sola yatıp uyumaya çalıştığımda kızım çok rahatsız oluyor beni de tekmeliyor o yüzden. Ben de sağa dönüp uyuyorum![]()