-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Sağolun kızlar daha iyileri sizin olsun:KK37: bu arada bende şimdiye kadar temizliği kendim yaptım ama artık yapamıcam:temizlik: 3 tane kadına sordum hepsi dolu Bayram'a kadar ve 160 tl istiyorlar pahalı değilmi yoksa piyasamı böyle :KK70: bakıyorum halen olmadı bayram sonrası bakcaz
Canim ben hic guvenmiyorum ya birde tek gunde her seyi bitiremezde sor bakalim mutfak dolaplarida dahilmiymis :) gecen burada benzer konu acildi

Kizlarrr birde az once instagramda okudum meme ucu kopmus bir bayanin. Ya sahiden mi kopar olmayan ucum :KK43:( Nasil birseydir bu tecrubeli olanlar bisey diyin :/ Dogum korkum yok an itibariyle meme ucu korkum var. Ay ne olur kadin abartmis olsun :)
Yok artık bence de abartmış olsunn :110:

Sağolun kızlar daha iyileri sizin olsun:KK37: bu arada bende şimdiye kadar temizliği kendim yaptım ama artık yapamıcam:temizlik: 3 tane kadına sordum hepsi dolu Bayram'a kadar ve 160 tl istiyorlar pahalı değilmi yoksa piyasamı böyle :KK70: bakıyorum halen olmadı bayram sonrası bakcaz
Bana pahalıya geldi ne yapıyormuş 160 Tlye oda önemli Can'ım mecbur kadın çağırman gerekiyorsa arkasında mutlaka dolan kontrolü elden bırakma yoksa yarım yamalak yapıyorlar bir kere çağırdım arkasında dolanmadım aldığı parayı haketmedi

Kızlar iyi akşamlar aklımdayken size bi bilgiyi paylaşıyım belki çoğunuz biliyorsunuzdur da sütünüzün çok olması için incir ve yaş üzüm çok iyi geliyor hatta kuru inciri ikiye bölüp 5-6 adetini bir bardak suda kaynatıp için göğüs uçları da yara oluyor o kremler fayda etmiyormuş onun içinde ayva çekirdeğinin yağını sürün diye duydum aklınızda bulunsun

Bende varim. Dunden beri iyice tuhaf oldum dun disari ciktim ondan diyodum ama bugun camasir asmak disinda is yapmadim kotuyum. Uykum cok ama yok bende gunduz uykusu yok :KK43: her yerimde agriyo sanki. Birde bugun eksikleri dusundum aglayasim var ciddi ciddi aglayasim var yani

hiç sorma kuzu ya acayip bişey oldum bende bi pis Pasakli tembel bişey oldum inşallah kızım böyle olmaz :KK70:bende yarın inşallah son eksikleri tamamliycam bide benim iki masrafım var oğlumda okula başlıcak onun ihtiyaçları var daha ooo benimde kendimi bi yere kapatıp yatasimm var:KK70:

Yok canim yalnız değilsin :))bende bu hafta sonuna temizlik yapılacak nası olsa diye iyice bıraktım evi zaten hemen yoruluyorum neyse ki bebişin kiyafetlerini ütüledim bana kalsa onu da yapmazdim daha ama annem ve eşim sayesinde cikti aradan :)

Ya yine sen onu yapmışsın tatlım ben hiç yıkamadim aldığım gibi duruyo aslında makinada yikiycaktim ama önce elinde yıka dediler renk falan atarsa maf olurmuş ama okadar şey elde yıkanır mi yaaaa:KK45: ben yemek yemeğe bile useniyom onu nasıl yikiyim:KK53: Allah yardımcımız olsun böyle giderse kokucaz valla:skandal:

Artık seni yalnız bırakmak istememesine şaşmamak lazım canım. Benimkide aynı. Yarın benimki de şehir dışına gidicek, kardeşim var diye seviniyor en azından. İnsan evinden başka yere de gitmek istemiyor haklısın zaten rahat değiliz iyice kötü oluyoruz.

Düğününüz hayırlı olsun da onlar da işlerini bitirip hayırlarla gelsinler bakalım

balammm balammm aynıyız canım merak etme. Ufak bi ev toplama sonra yatış. Camları filan kadın tutup sildiricem artık. Eşim birkaçını iyi kötü sildi ama hepsiyle başa çıkamaz. Olmadı haftaya kardeşimle son bir dip bucak temizlik yaparız. Zaten gidicek sonra......

Ayy canım yine senin kocan siliyo benimki silmez pis tembelin teki:sinirli: bende camları eltimle silicem artık diğerlerinde yavaş yavaş yapıcam ben kardeslerimden yardım alamıyorum biri yeni doğum yaptı diğeride almanyaya gitti bayramdan sonra gelcek tekim yani bende de bu tembellik varken hayatta yapamam yapabildiğim kadar artik napiyim:KK43:

Kizlarrr birde az once instagramda okudum meme ucu kopmus bir bayanin. Ya sahiden mi kopar olmayan ucum :KK43:( Nasil birseydir bu tecrubeli olanlar bisey diyin :/ Dogum korkum yok an itibariyle meme ucu korkum var. Ay ne olur kadin abartmis olsun :)

Ya canım koparmi bilmem ama benim oğlum çok disleriyle kanattigi oldu dişleri yeni çıkarken bu durum oluyo tabi sonrasında iyileşmesi zaman alıyo ama herkeste olcak diye bişey yok korkutmiyim seni:KK48:

Ya yine sen onu yapmışsın tatlım ben hiç yıkamadim aldığım gibi duruyo aslında makinada yikiycaktim ama önce elinde yıka dediler renk falan atarsa maf olurmuş ama okadar şey elde yıkanır mi yaaaa:KK45: ben yemek yemeğe bile useniyom onu nasıl yikiyim:KK53: Allah yardımcımız olsun böyle giderse kokucaz valla:skandal:
Cnm elde neden yikiyorsun, makinada en kisa programda yika, ben oyle yapdim, hicbi şey olmadı, renkler de gayet güzel çıktı

Cnm elde neden yikiyorsun, makinada en kisa programda yika, ben oyle yapdim, hicbi şey olmadı, renkler de gayet güzel çıktı

Ne biliyim öyle dediler bende kısa programda yıkarm dedim ama renkler karışır dediler bilemedim canım ya daha çok beyaz ağırlıklı ama renkliide var içinde hani koyu degil acik rekler seninde oylemiydi renkli beyaz karşıkmi Attın ayrı ayrimi? Olmadı reenklimleri bir beyazlari bir atarım ayyy sanki hiç çamaşır yıkamamis gibi hissettim kendimi:KK70:

Günaydın annişler
Gece yine uyuyamadım ama erkenden kalktım eşimi bıraktım geldim.

balammm balammm canım benimki yapıyor çok şükür de hepsini de sil diyemem ki adama.... Evde kaç cam bi de 3 balkon da cam balkon....

MutluBulut_ MutluBulut_ canım sanki öyle bişeyler duydum gibi ama işte o kelebekler var ya göğüs koruyucu, işte yara olduğu an onlardan alıp kullanmak lazım.
Dün okudum ama bizim oralarda da hep yaparlar. Her emzirmeden önce göğsünü karbonatlı su ile silersen ne göğsün yara olur ne de çocuğun ağzı pamukcuk olur....

Artık her an doğum biraz daha yaklaşıyor ya hepimizin korkusu bunlar

günaydın kızlar bugün en erkenci benim dicektim ama balammm balammm benden önce davranmış;)
bu arada kıyafetleri hangi programda yıkadınız kızlar?benim makinede 15 dk.lık kısa program var onda mı yıkamam lazım yoksa 1saatlik normal programda mı?birde desenli yada beyazlı renkli karışık olanları nasıl yıkadınız renkleri karıştı mı?

Günaydın kızlar

yengec4 yengec4 canım bende normal pamuklu programda yıkadım 1 saatte hepsi açık renkliydi ondan aynı zamanda yıkadım renkleri aynı duruyor sende lacivert renk falan varsa istersen ayrı ayrı onları zaten 2 makinalık çıkıyor
MutluBulut_ MutluBulut_ , tugder tugder kızlar uygun fiyata bulursam konuşcam başında beklerim artık 1 günde dolapların içini falan yetişteremez gibi geldi bana sorayım onları olmadı haftaya izne çıkcam yavaş yavaş kendim yaparım camlarda anneme kalır ama anneme de kıyamam olmadı camlar kalsın:KK53: herhalde kınamazlar gelenler beni sonuçta hamileydim:KK28:

günaydın kızlar bugün en erkenci benim dicektim ama balammm balammm benden önce davranmış:KK66:
bu arada kıyafetleri hangi programda yıkadınız kızlar?benim makinede 15 dk.lık kısa program var onda mı yıkamam lazım yoksa 1saatlik normal programda mı?birde desenli yada beyazlı renkli karışık olanları nasıl yıkadınız renkleri karıştı mı?

Canım yarım saatlik program da var ben de, onda yıkayıp yoğun yıkama işlemi de yaptım ve 1 saatlik oldu.

Ayrıca rengi çıkabilecekleri ayırdım. Ben zaten siyahlı lacivertlileri, kırmızıları, normal renkleri ve beyazların hepsini ayrı yıkarım. Zaten kızımın kıyafetleri genel olarak açık renk, alırken de çok koyu renkle beyaz iç içe olandan almadım. Bi geçenki hastane çıkışımız var onu da arkadaş hediye ettiği için koyu renk ve açık renk iç içe....

Lacivertli 2 kıyafetimiz vardı onları ayrı yıkadım. Kırmızılı pembeli de vardı bikaç kıyafet onları da ayrı yıkadım bitti gitti.

Ha illaki ben ayrı yıkamıyorum diyebilirsin. Test et rengi çıkabilecekleri... Çeşmeyi sıcak su aç, penyenin bir kısmını suyun altına tut ve sık boya akıyorsa elinde bile olsa yıka at.

Kızlar iyi akşamlar aklımdayken size bi bilgiyi paylaşıyım belki çoğunuz biliyorsunuzdur da sütünüzün çok olması için incir ve yaş üzüm çok iyi geliyor hatta kuru inciri ikiye bölüp 5-6 adetini bir bardak suda kaynatıp için göğüs uçları da yara oluyor o kremler fayda etmiyormuş onun içinde ayva çekirdeğinin yağını sürün diye duydum aklınızda bulunsun
Canim cok iyi oldu yazdigin sagol :)

Allah yardim etsin canim 2 masraf bir arada tabi.

Canim aldiklarin nasil ki ? Bizimkiler hep acik renk oldugu icin bir sorun olmaz sanirim. Sende boya cikabilir dediklerini ayir sadece onlari elinde yika istersen

Günaydın annişler
Gece yine uyuyamadım ama erkenden kalktım eşimi bıraktım geldim.

balammm balammm canım benimki yapıyor çok şükür de hepsini de sil diyemem ki adama.... Evde kaç cam bi de 3 balkon da cam balkon....

MutluBulut_ MutluBulut_ canım sanki öyle bişeyler duydum gibi ama işte o kelebekler var ya göğüs koruyucu, işte yara olduğu an onlardan alıp kullanmak lazım.
Dün okudum ama bizim oralarda da hep yaparlar. Her emzirmeden önce göğsünü karbonatlı su ile silersen ne göğsün yara olur ne de çocuğun ağzı pamukcuk olur....

Artık her an doğum biraz daha yaklaşıyor ya hepimizin korkusu bunlar

Kelebek dedigin gogus kalkani dediklerin mi baska bisey mi canim?
günaydın kızlar bugün en erkenci benim dicektim ama balammm balammm benden önce davranmış:KK66:
Ben 1 saat pmauklularda 30 derecede yikarim diye dusunuyorum :/
Günaydın kızlar

yengec4 yengec4 canım bende normal pamuklu programda yıkadım 1 saatte hepsi açık renkliydi ondan aynı zamanda yıkadım renkleri aynı duruyor sende lacivert renk falan varsa istersen ayrı ayrı onları zaten 2 makinalık çıkıyor
MutluBulut_ MutluBulut_ , tugder tugder kızlar uygun fiyata bulursam konuşcam başında beklerim artık 1 günde dolapların içini falan yetişteremez gibi geldi bana sorayım onları olmadı haftaya izne çıkcam yavaş yavaş kendim yaparım camlarda anneme kalır ama anneme de kıyamam olmadı camlar kalsın:KK53: herhalde kınamazlar gelenler beni sonuçta hamileydim:KK28:
Zaten doguma kadar tekrar batar :D

sağolun kızlar cevaplar için.en iyisi ben koyu renk ve açık renkleri ayırıp kalanları duruma göre yıkayayım

MutluBulut_ MutluBulut_ cum kelebek bu
içerik.webp

Göğsün yara olduğunda emzirmeyi bırakmama adına bunu takıp bunun üzerinden emziriyormuşsun bebeği. Ben de neti karıştırırken öğrenmiştim :KK53::KK45:
Kalkan ise yara olan göğse bişey yapışıp kalmasın diye kullanılıyor.

Ne biliyim öyle dediler bende kısa programda yıkarm dedim ama renkler karışır dediler bilemedim canım ya daha çok beyaz ağırlıklı ama renkliide var içinde hani koyu degil acik rekler seninde oylemiydi renkli beyaz karşıkmi Attın ayrı ayrimi? Olmadı reenklimleri bir beyazlari bir atarım ayyy sanki hiç çamaşır yıkamamis gibi hissettim kendimi:KK70:
Bende renkli de vardı, renksiz de, beyaz da, siyah da. Bebek kiyafetlerinde renk çıkma olayı olmaması lazım, onlara daha özenle dikiliyor ya giysiler. Ben de karışmadı:anneadayı:

Back
X