Benimde4 ekim :)) kişiselbilgilerden tahmin ddoğumtarihini yaz istersen takip ggüzel oluyorher mesajindan sonra gorunuor[/QUOTE]Benimde 4 ekim "ifosenel, post: 45373854, member: 642667"]valla cnm bilmiyor sormadım dokur a ama 8 ekim dogum yapacıgımı soyle allahın izni ile
Benide ekleyin kurarsaniz eger ismimi ozelden atarimbenım tavsiyem face de de b,i grup kurmak 2016 ekim anne adayları diye ne dersiniz ?
cnm 8 ekim yazdım olmadı 8.10.2016 yazdım olmadı hatta oldu diyor[/QUOTE]Benimde4 ekim :)) kişiselbilgilerden tahmin ddoğumtarihini yaz istersen takip ggüzel oluyorher mesajindan sonra gorunuor
08-10-2016 dene canim[/QUOTE]cnm 8 ekim yazdım olmadı 8.10.2016 yazdım olmadı hatta oldu diyor
suanda kurudm cnm 2016 ekim anne adayları arat hemen cıkar herkes eklerBenide ekleyin kurarsaniz eger ismimi ozelden atarim
Acayip uyku halimdeyim buggum benGünaydın anne adayları nasılsınız bugun :)
Yat dinlen canım sonra uyuyamayız Allah'ın izni ile :)Acayip uyku halimdeyim buggum ben
Amin inş cnm bende 5+2Merhaba Herkese,
Bende 5+2 hamileyim. Bende çok heyecanlıyım hepiniz gibi.
Allahım sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere..
Amin inş cnm bende 5+2
hayırlı olsun cnm benim allahın izni ile kucagına alırsın allahın izni ile tatlımMerhaba Herkese,
Bende 5+2 hamileyim. Bende çok heyecanlıyım hepiniz gibi.
Allahım sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?