2016 EKİM anneleri biryerde toplanalim

Benimde 4 ekim "ifosenel, post: 45373854, member: 642667"]valla cnm bilmiyor sormadım dokur a ama 8 ekim dogum yapacıgımı soyle allahın izni ile[/QUOTE]
Benimde4 ekim :)) kişiselbilgilerden tahmin ddoğumtarihini yaz istersen takip ggüzel oluyorher mesajindan sonra gorunuor

Benimde 4 ekim "ifosenel, post: 45373854, member: 642667"]valla cnm bilmiyor sormadım dokur a ama 8 ekim dogum yapacıgımı soyle allahın izni ile
Benimde4 ekim :)) kişiselbilgilerden tahmin ddoğumtarihini yaz istersen takip ggüzel oluyorher mesajindan sonra gorunuor[/QUOTE]
cnm 8 ekim yazdım olmadı 8.10.2016 yazdım olmadı hatta oldu diyor

Evet olmuş rica edeeTE="ifosenel, post: 45377789, member: 642667"]CNN

08-10-2016 dene canim[/QUOTE]
yaptım sagol oldu galiba :)[/QUOTE]
Evwt olmuş:)) rica ederim

Merhaba Herkese,
Bende 5+2 hamileyim. Bende çok heyecanlıyım hepiniz gibi.
Allahım sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere..

Herkese merhaba 7+2 haftalık hamileyim ve 9 aylik bi kızım var 2015 mayısta doğum yaptım yine burda tanıştığımız arkadaşlarla bi grup kurduk ve doğum dan su güne kadar aşklarından ek gidasina kadar herşeyi paylastik hala da devam ediyoruz umarım burda da güzel dostluklar kurulur 2. Gebeligim için onlarda çok heyecanlı buraya tekrar girdigimi söyledim duygulandilar :)) zaman çabucak geciyo merak etmeyin yakında dogumunuzu anlatiyor olacaksiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…