- 21 Ekim 2013
- 32
- 15
- 18
- 35
Ben adet oldum ama bu ay nasıl olur bilmiyorum 4 gün sonra adet olmam lazım karın şişliği var batmalar var ve önce eksi yiyorum sonra tatlı yiyorum hemen arkasından kendimi sürekli aç hissediyorum kan testi yapsam bi şey çıkar mı acaba yoksa erken mi olurM Minikanne34 canim naptim kan tahlili nasill merak ettim seni
@ acaresraBen adet oldum ama bu ay nasıl olur bilmiyorum 4 gün sonra adet olmam lazım karın şişliği var batmalar var ve önce eksi yiyorum sonra tatlı yiyorum hemen arkasından kendimi sürekli aç hissediyorum kan testi yapsam bi şey çıkar mı acaba yoksa erken mi olur
Hmmm içimde hiç hamileymisum gibi bi his yok ama bilmiyorum ki yinedeM Minikanne34 kan tahlili yaltirsan en azındanffikir yurutursun belli olur canim yinede 5 unustundeyse
5+1 hamileyim.iki gundur belimde ve karnimda agrilarim var hep uzaniyorum adet agrisi gibi.Dun hafif kahve rengi leke gordum doktora gitdim amma her sey yolunda dedi.Progestan kullaniyorum su an.ekim anneleri nasıl gidiyor gebelik var mı sıkıntılar???
ben çok uyuyorum hala :)
Merhabalar benimdeb ikili taramam haftraya insallah hersey yolunda gider. Nereye gidiyorsunuz test icinHerkese merhaba..ben de ekim annesiyim.bu hafta ikili taramamız var.herkese saglıklı bebişler..
valla bende merak ediyorumBu hamilelik takvimini nasıl yaptınız ben yapamadım yardimci olurmusunuz
Devlet Hastanesinde uzman yapıyorsa git bence.Burdur devlet has. Acaba özel e mi gitsem diye düşünüyorum.özele gidersem Isparta ya gitmem gerekir
Normal kadın doğum doktoru yapıyor.uzman nasıl yani anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?