2016 EKİM anneleri biryerde toplanalim

Merhaba kızlar :) ben 9 haftalık hamileyim, eşim askerde yalnız olduğum için çok desteğinize ihtiyacım olacak, herkese şimdiden hayırlı olsun :)

Bu hamilelik takvimini nasıl yaptınız ben yapamadım yardimci olurmusunuz

M Minikanne34 canim naptim kan tahlili nasill merak ettim seni
Ben adet oldum ama bu ay nasıl olur bilmiyorum 4 gün sonra adet olmam lazım karın şişliği var batmalar var ve önce eksi yiyorum sonra tatlı yiyorum hemen arkasından kendimi sürekli aç hissediyorum kan testi yapsam bi şey çıkar mı acaba yoksa erken mi olur

@ acaresra

ekim anneleri nasıl gidiyor gebelik var mı sıkıntılar???
ben çok uyuyorum hala :)

Teşekkür ler canım hayırlısıyla kucağımıza alırız bebislrrimizi inşallah.

Valla 9 ay ugrasdikdan sonra bende sizden oldum qaliba.Allah sag salim dogurmayi nasip etsin.Tahmini 28.11.2016 bende dogum benle ayni olan varmi?

ekim anneleri nasıl gidiyor gebelik var mı sıkıntılar???
ben çok uyuyorum hala :)
5+1 hamileyim.iki gundur belimde ve karnimda agrilarim var hep uzaniyorum adet agrisi gibi.Dun hafif kahve rengi leke gordum doktora gitdim amma her sey yolunda dedi.Progestan kullaniyorum su an.

Herkese merhaba..ben de ekim annesiyim.bu hafta ikili taramamız var.herkese saglıklı bebişler..

Burdur devlet has. Acaba özel e mi gitsem diye düşünüyorum.özele gidersem Isparta ya gitmem gerekir

Kızlar 13+4 günlük hamileyim . Az önce taksiyle avm ye gideyim dedim. Taksici abi sağolsun arkasndan kovalıyomus gibi davrandi cok hızlı gitti zıplattı sarstı . 4 dakikalık yok 4 saat gibi geldi. Bebeğime bieş olmuşmudur. Öncedebin 2 bebek kaybm var herşeyden korkuyorm. Şuan aklmdan neler geçiyo bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…