• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar instagramda hamileanneler diye bi sayfa var orada birisi paylaşmış babalar günü için benimde hoşuma gitti eşim benim resimlerimizle kızımın ultrason görüntüsünü birleştirdim foto programından babalar gününde paylaşacağım beğenen olursa fikir olsun paylaşırsınız belki :)
masallah canımm bak buda güzel fikirmişş :)) hangi foto programında yaptın canım bunu ??

Kızlar bunlarda benim cinsiyeti öğrenir öğrenmez kızıma yaptığım bebek şekeri bebek kolonyaları çubuklarımız ve kendime yaptığım terlikle kızımın takımı :) inanın internetten almanıza hiç gerek yok hepsinin malzemesini alıp kendim yaptım bana toplam 80 liraya maal oldu :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 116
  • image.webp
    image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 86
  • image.webp
    image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar bunlarda benim cinsiyeti öğrenir öğrenmez kızıma yaptığım bebek şekeri bebek kolonyaları çubuklarımız ve kendime yaptığım terlikle kızımın takımı :) inanın internetten almanıza hiç gerek yok hepsinin malzemesini alıp kendim yaptım bana toplam 80 liraya maal oldu :)
istanbulda mı oturuyosun canım eger oleyse eminonunde malzemeler alınıomus ama diger türlü nasıl alıcaz netten alıp kendimiz yapabilir miyiz ki acaba

istanbulda mı oturuyosun canım eger oleyse eminonunde malzemeler alınıomus ama diger türlü nasıl alıcaz netten alıp kendimiz yapabilir miyiz ki acaba
Adana da oturuyorum canım burada bu tür malzemeleri satan bi pasaj var oradan alıyorum nette ucuz mudur malzemeler bilmiyorum ama yapılmış halleri epey pahalı. İstanbulda bu tür malzemeleri satan yerler vardır bi soruştur canım. Beğendiğin malzemeleri al 10 liraya falanda silikon tabanca satılıyor ondan da al çok keyifli oluyor bunları yapmasıda evde yavaş yavaş yaparsın

Adana da oturuyorum canım burada bu tür malzemeleri satan bi pasaj var oradan alıyorum nette ucuz mudur malzemeler bilmiyorum ama yapılmış halleri epey pahalı. İstanbulda bu tür malzemeleri satan yerler vardır bi soruştur canım. Beğendiğin malzemeleri al 10 liraya falanda silikon tabanca satılıyor ondan da al çok keyifli oluyor bunları yapmasıda evde yavaş yavaş yaparsın
canım ben zaten istanbulda oturmuoyurum işte mALZEMeleri burdan temin edenbilir miyim hiç bilmiyorum...netten sipariş versem evde ugrassam cok ii gelir bana çünkü ben 4 aydır evdeyim sıkıntılı gecityor hamileleigim biraz

canım ben zaten istanbulda oturmuoyurum işte mALZEMeleri burdan temin edenbilir miyim hiç bilmiyorum...netten sipariş versem evde ugrassam cok ii gelir bana çünkü ben 4 aydır evdeyim sıkıntılı gecityor hamileleigim biraz
bende cokk bakıyorum bun tarz ürünlere aynen kendin yapsan cokkk daha uyguna gleir

Yaptığım bebek şekerlerini dolabıma taktım bile :)) çok sabırsız bi anneyim :KK48:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 106
Benim kendimce hazırladığım liste,eksiklikler ve marka ve miktarla ilgili tek tek üstünden gidersek tam bir liste olur.

Bebek için

-Ağız Bezi
-Sırt Bezi (terleme için)
-Omuz Örtüsü (gaz çıkartma kullanmak için)
-Müsli kundak Bezi (her türlü kullanılabilir,emziriken kapatmak için,puseti kapatmak icin vs)
-Penye Kundak Bezi (yeri geldiğinde üstüne örtü olur)
- Alt Açma Minderi bir tarafı su geçirmez olandan + 10'lu kullan at açma bezi pedi
-Battaniye
-Nevresim Takımı + yastık
-Banyo Havlusu
-Banyo küvet + Maşrapa + yatırma süngeri (fileden daha kullanışlıymış) +yıkama süngeri
-Bebek şampuanı,pişik kremi
-Emzik Yeni Doğan + 0-6 ay
-Çamaşır yıkama Torbası
-Otri bebe burun temizleme + yedek
-Süt Saklama Şişesi +poşet
-Biberon + yedek ağız
-Tırnak Makası
-Tarak seti
-Yeni doğan saf su+pamuk ıslak mendil (alt temizleme için)
- Temizlemeler için kolay açılır Çöp kovası.
-Yeni doğan bebek bezi 1 paket fazlaca yeterli (hastane için)
- Bebeklere uygun Çamaşır ve biberon bulaşık deterjanı (Friendly markası gibi)

-Yatak (almayı düşünenler için dolap vs takımı)
-Kanguru
-Puset
-Bebek arabası
-mini bebek çamaşır makinası

Hastane için
- 2gecelik 1 pijama +sabahlık
-çok üşüme oluyormuş Çorap+Şal
-Hasta bezi +büyük boy hasta örtüsü +alt çamaşır +emzirme sütyen veya atleti
-çıkış için rahat eşofman
-Terlik
-Islak mendil
-kişisel bakım malzmesi (güzel görünüm için)
-yeni doğan bezi
-hastane çıkış zıpın seti

Bebek giyim için
-iç dış zıpın (hastane çıkış seti)
-göbek kordonu düşene kadar 1-3 hafta icin rahat tulum
-sonrası için üst +alt giysiler
-uyku tulumu
-kısa ve uzun kolu bady
-hırka + yelek
-Patik
-Çorap
-Bebek eldiveni

Ay
aynen eğer evdeysen çok iyi olur hem vakit öldürürsün hem inan o kadar zevkli ki uğraşması. Ablamda bi ara istanbulda oturmuştu oda bu tür şeyleri eminönüne gidip alıyordu internette malzemeler pahalı olabilir canım bide kargo ücreti de var içinde

bende bugun ılk defa oglum için uni baby deterjan aldım :) alacağım kıyafetlerini yıkamak için. cok sey almak ıstıyorum ama esim de hep durduruyo. besik fln da begendim. ama ne zman alsak bilmiyorum hıç. anneme kalsa ne zman ne olacagı bellı olmaz al hersey hazır olsun dıyo. hava gıderek sıcaklasıyo. ve ben cok az yuruyebilıyorum. nasıl alısverıs yapcaz bılmıyorum. allah yardımıcmız olsun. ben hafta sonu yıne de bırseyler almaya calıscam

Ay

aynen eğer evdeysen çok iyi olur hem vakit öldürürsün hem inan o kadar zevkli ki uğraşması. Ablamda bi ara istanbulda oturmuştu oda bu tür şeyleri eminönüne gidip alıyordu internette malzemeler pahalı olabilir canım bide kargo ücreti de var içinde
no9rmalde ögretmenim AMA <raporluydum cogu gidemjedim okula riskli geciyor hamileligim ama belki banada degişiklik olur diye düşündüm aynen burdan bulşunmazsa malezeme yine malzemeleri sipariş etmekte aynı parayı bulur belkide ...

eminönünde o kadar çok hediyelik ucuza toptan varki,hangisini alacağını şaşırırsın.Hastanede çikolata ikramı ve yanında şerbet en güzeli.Mevlüt yapıldığında da hediyelikler verilir. ;)

eminönünde o kadar çok hediyelik ucuza toptan varki,hangisini alacağını şaşırırsın.Hastanede çikolata ikramı ve yanında şerbet en güzeli.Mevlüt yapıldığında da hediyelikler verilir. :KK66:
eminonunu biliyorumm ole oldugunu fakat istanbulda oturnmadıgım için heveslenemiyorum ...

eminonunu biliyorumm ole oldugunu fakat istanbulda oturnmadıgım için heveslenemiyorum ...
Evet insan kutlamak için küçük şirin hediye vermek istiyor,ama bence o kadar çok kafaya takılacak birşey değil olmasa da olur.
Düşünüyorum hiç bir nikah şekeri ,sünnet şekeri veya bebek hediyesini kimse tutmuyor elinde,alınıp kenara atılıyor,
en güzeli güzel ikramlıklarla karşılamak.

Evet insan kutlamak için küçük şirin hediye vermek istiyor,ama bence o kadar çok kafaya takılacak birşey değil olmasa da olur.
Düşünüyorum hiç bir nikah şekeri ,sünnet şekeri veya bebek hediyesini kimse tutmuyor elinde,alınıp kenara atılıyor,
en güzeli güzel ikramlıklarla karşılamak.[/QUOTE
burda malzeme bulumazsam netten sipariş vericem bakalım daha var zaten..

Back
X