- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
1. sayfada canım :)amin canım benim hepimizinki inşallah sağolasın :)
listeyi nerde görebiliyoruz ben denk gelmedim hiçte :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. sayfada canım :)amin canım benim hepimizinki inşallah sağolasın :)
listeyi nerde görebiliyoruz ben denk gelmedim hiçte :)
Canımm teşekkür ederim inşallah :) benimle aynı burç olacak kızımda benim gibi terazi burcu olacak:) eşime diyorum zaten benden bi tane daha geliyor diye huyu suyu çekecek bide kendi çekerse tam olacak :))))İnş kızın sana çeker :)
canım ben bulamadım
fotosunu atar mısın hesabın
masallah canımm bak buda güzel fikirmişş :)) hangi foto programında yaptın canım bunu ??Kızlar instagramda hamileanneler diye bi sayfa var orada birisi paylaşmış babalar günü için benimde hoşuma gitti eşim benim resimlerimizle kızımın ultrason görüntüsünü birleştirdim foto programından babalar gününde paylaşacağım beğenen olursa fikir olsun paylaşırsınız belki :)
istanbulda mı oturuyosun canım eger oleyse eminonunde malzemeler alınıomus ama diger türlü nasıl alıcaz netten alıp kendimiz yapabilir miyiz ki acabaKızlar bunlarda benim cinsiyeti öğrenir öğrenmez kızıma yaptığım bebek şekeri bebek kolonyaları çubuklarımız ve kendime yaptığım terlikle kızımın takımı :) inanın internetten almanıza hiç gerek yok hepsinin malzemesini alıp kendim yaptım bana toplam 80 liraya maal oldu :)
Adana da oturuyorum canım burada bu tür malzemeleri satan bi pasaj var oradan alıyorum nette ucuz mudur malzemeler bilmiyorum ama yapılmış halleri epey pahalı. İstanbulda bu tür malzemeleri satan yerler vardır bi soruştur canım. Beğendiğin malzemeleri al 10 liraya falanda silikon tabanca satılıyor ondan da al çok keyifli oluyor bunları yapmasıda evde yavaş yavaş yaparsınistanbulda mı oturuyosun canım eger oleyse eminonunde malzemeler alınıomus ama diger türlü nasıl alıcaz netten alıp kendimiz yapabilir miyiz ki acaba
Programın adı photogrid aynen hoş oldu :)masallah canımm bak buda güzel fikirmişş :)) hangi foto programında yaptın canım bunu ??
canım ben zaten istanbulda oturmuoyurum işte mALZEMeleri burdan temin edenbilir miyim hiç bilmiyorum...netten sipariş versem evde ugrassam cok ii gelir bana çünkü ben 4 aydır evdeyim sıkıntılı gecityor hamileleigim birazAdana da oturuyorum canım burada bu tür malzemeleri satan bi pasaj var oradan alıyorum nette ucuz mudur malzemeler bilmiyorum ama yapılmış halleri epey pahalı. İstanbulda bu tür malzemeleri satan yerler vardır bi soruştur canım. Beğendiğin malzemeleri al 10 liraya falanda silikon tabanca satılıyor ondan da al çok keyifli oluyor bunları yapmasıda evde yavaş yavaş yaparsın
bende cokk bakıyorum bun tarz ürünlere aynen kendin yapsan cokkk daha uyguna gleircanım ben zaten istanbulda oturmuoyurum işte mALZEMeleri burdan temin edenbilir miyim hiç bilmiyorum...netten sipariş versem evde ugrassam cok ii gelir bana çünkü ben 4 aydır evdeyim sıkıntılı gecityor hamileleigim biraz
Aycanım ben zaten istanbulda oturmuoyurum işte mALZEMeleri burdan temin edenbilir miyim hiç bilmiyorum...netten sipariş versem evde ugrassam cok ii gelir bana çünkü ben 4 aydır evdeyim sıkıntılı gecityor hamileleigim biraz
aynen eğer evdeysen çok iyi olur hem vakit öldürürsün hem inan o kadar zevkli ki uğraşması. Ablamda bi ara istanbulda oturmuştu oda bu tür şeyleri eminönüne gidip alıyordu internette malzemeler pahalı olabilir canım bide kargo ücreti de var içindecanım ben zaten istanbulda oturmuoyurum işte mALZEMeleri burdan temin edenbilir miyim hiç bilmiyorum...netten sipariş versem evde ugrassam cok ii gelir bana çünkü ben 4 aydır evdeyim sıkıntılı gecityor hamileleigim biraz
no9rmalde ögretmenim AMA <raporluydum cogu gidemjedim okula riskli geciyor hamileligim ama belki banada degişiklik olur diye düşündüm aynen burdan bulşunmazsa malezeme yine malzemeleri sipariş etmekte aynı parayı bulur belkide ...Ay
aynen eğer evdeysen çok iyi olur hem vakit öldürürsün hem inan o kadar zevkli ki uğraşması. Ablamda bi ara istanbulda oturmuştu oda bu tür şeyleri eminönüne gidip alıyordu internette malzemeler pahalı olabilir canım bide kargo ücreti de var içinde
eminönünde o kadar çok hediyelik ucuza toptan varki,hangisini alacağını şaşırırsın.Hastanede çikolata ikramı ve yanında şerbet en güzeli.Mevlüt yapıldığında da hediyelikler verilir.istanbulda mı oturuyosun canım eger oleyse eminonunde malzemeler alınıomus ama diger türlü nasıl alıcaz netten alıp kendimiz yapabilir miyiz ki acaba
eminonunu biliyorumm ole oldugunu fakat istanbulda oturnmadıgım için heveslenemiyorum ...eminönünde o kadar çok hediyelik ucuza toptan varki,hangisini alacağını şaşırırsın.Hastanede çikolata ikramı ve yanında şerbet en güzeli.Mevlüt yapıldığında da hediyelikler verilir.![]()
Evet insan kutlamak için küçük şirin hediye vermek istiyor,ama bence o kadar çok kafaya takılacak birşey değil olmasa da olur.eminonunu biliyorumm ole oldugunu fakat istanbulda oturnmadıgım için heveslenemiyorum ...
Evet insan kutlamak için küçük şirin hediye vermek istiyor,ama bence o kadar çok kafaya takılacak birşey değil olmasa da olur.
Düşünüyorum hiç bir nikah şekeri ,sünnet şekeri veya bebek hediyesini kimse tutmuyor elinde,alınıp kenara atılıyor,
en güzeli güzel ikramlıklarla karşılamak.[/QUOTE
burda malzeme bulumazsam netten sipariş vericem bakalım daha var zaten..