• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bence ihtiyaç listesini kabataslak bi yazalım buraya bilmeyenlerimizde faydalanmış olur ne dersinizz
Bence de süper olur bir ara deneyimli anneler yazmıştı ama arada kaynadı birde o zamanlar bebişler küçük olduğu için, çok da dikkat çekmedi sanırım. Deneyimli anneler önerileriniz nelerdir.

Merhaba kızlar iyisiniz inşallah :) ben bugun biraz halsizim sanki her tarafımdan uyku akıyor :) alışveriş listesi alışveriş topiğimizde mevcut bi bakın isterseniz :) topiğimizin linki birinci sayfada var :)

kesinlikle canım bende ilk 4 ay deli gibi ekşi yedim tatlıya aşık insan olarak hepsini geri çevirdim
şimdi ise 6 lı golf lerden alıyorum küçük zaten onlar onları yiyorum tatlı canım istiyo
ekşiye eskisi gibi düşmüyorum
dondurma gerçekten rahatlatıyor :)
bu arada listeyi siz hazırlıyorsunuz sanırım
düzce erkek yunus alp
bebeğimiz :)
Kızlar şaşırıyorum niye isimleriniz yok listedehemen ekliyorum tatlım :) paşa da adıyla yaşasın ne güzel ismi var öyle :)

NisanFRM NisanFRM evet liste olunca is kolaylasir,hemen liste yaptim:KK76:temizlik malz. Bez falan son anda bile alinir,marka belli olduktan sonra... kiyafeti begendikce alma taraftariyim,çünkü cok cabuk begenemem. Kilo konusunda oglumda da hemen 0-3 aya gecmistim.zaten kis bebegi olacaklar,katkat giyinecekler bol gelmez diye dusunuyorum.gaza gelip oglumunun ufakliklarini da cikardim bolca corapli alt kalmis ustleri damlalardan falan kirlendigi icin...ayyy minnoslar saglikla zamaninda gelain heyecan yapmaya basladim

Kızlar instagramda hamileanneler diye bi sayfa var orada birisi paylaşmış babalar günü için benimde hoşuma gitti eşim benim resimlerimizle kızımın ultrason görüntüsünü birleştirdim foto programından babalar gününde paylaşacağım beğenen olursa fikir olsun paylaşırsınız belki :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 71
Allaha sukur keyfimiz yerinde,hava birazcik serinlese daha guzel olur ama:KK49:karneleri de dağıtttik tatil gittikçe yaklasti. Biraz alisveris yapip mi gitsem diye dusunuyorum.diger ekim anneleri topigine goz attim da onlar baya alisverise baslamislar.almak icin erken diyorum ama eylulde geri donecegim,1 ayda halletmem zor olur mu kestiremiyorum
Sen nslsin canim alışverişe basladin mi
bende sıcaktan muzdaribim ya zor dayanıyorum alisveris azicik yaptim 1 patik bant takimi nebrem takimi battaniye takim aldim daha birsey yok yavas yavas ciktikca alicam sicakta gozum yemiyo cunku

Kızlar instagramda hamileanneler diye bi sayfa var orada birisi paylaşmış babalar günü için benimde hoşuma gitti eşim benim resimlerimizle kızımın ultrason görüntüsünü birleştirdim foto programından babalar gününde paylaşacağım beğenen olursa fikir olsun paylaşırsınız belki :)
takip ediyorum o sayfayı ben de gördüm :) güzel sürpriz bence :) bu arada maşallah pek bi güzelsin :):KK200:

biz henüz foto atmadık :) ama hamile kalmak istediğim zaman dua çok istemiştim o sayfadan :)
Gerçekten bence yararlıda bi sayfa normalde eşim öyle heryere foto atmamı sevmez ama sayfa admini kontrol ediyor sadece bayanları alıyor sayfaya ve profili gizli zaten sayfanın:) ne güzel dua edenlerin duaları kabul olmuş :)

Gerçekten bence yararlıda bi sayfa normalde eşim öyle heryere foto atmamı sevmez ama sayfa admini kontrol ediyor sadece bayanları alıyor sayfaya ve profili gizli zaten sayfanın:) ne güzel dua edenlerin duaları kabul olmuş :)
öyle canım :) çok dua edenim oldu çok şükür kavuştum sonunda :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın her isteyene muhakkak ediyorum ben de:) cidden sayfanın admini çok temkinli bi bayan herkesin fotosunu da atmıyor fotolarda uygunsuzluk varsa diye :)

öyle canım :) çok dua edenim oldu çok şükür kavuştum sonunda :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın her isteyene muhakkak ediyorum ben de:) cidden sayfanın admini çok temkinli bi bayan herkesin fotosunu da atmıyor fotolarda uygunsuzluk varsa diye :)
Aynen güzel takip ediyor :) inşallah sağlıkla alırız kucağımıza allah ım kimseye aratmasın bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah :)))

İnş kızın sana çeker :)

canım ben bulamadım
fotosunu atar mısın hesabın

Back
X