Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bence ihtiyaç listesini kabataslak bi yazalım buraya bilmeyenlerimizde faydalanmış olur ne dersinizz
Bence de süper olur bir ara deneyimli anneler yazmıştı ama arada kaynadı birde o zamanlar bebişler küçük olduğu için, çok da dikkat çekmedi sanırım. Deneyimli anneler önerileriniz nelerdir.Kızlar bence ihtiyaç listesini kabataslak bi yazalım buraya bilmeyenlerimizde faydalanmış olur ne dersinizz
Kızlar şaşırıyorum niye isimleriniz yok listedehemen ekliyorum tatlım :) paşa da adıyla yaşasın ne güzel ismi var öyle :)kesinlikle canım bende ilk 4 ay deli gibi ekşi yedim tatlıya aşık insan olarak hepsini geri çevirdim
şimdi ise 6 lı golf lerden alıyorum küçük zaten onlar onları yiyorum tatlı canım istiyo
ekşiye eskisi gibi düşmüyorum
dondurma gerçekten rahatlatıyor :)
bu arada listeyi siz hazırlıyorsunuz sanırım
düzce erkek yunus alp
bebeğimiz :)
bende sıcaktan muzdaribim ya zor dayanıyorum alisveris azicik yaptim 1 patik bant takimi nebrem takimi battaniye takim aldim daha birsey yok yavas yavas ciktikca alicam sicakta gozum yemiyo cunkuAllaha sukur keyfimiz yerinde,hava birazcik serinlese daha guzel olur amakarneleri de dağıtttik tatil gittikçe yaklasti. Biraz alisveris yapip mi gitsem diye dusunuyorum.diger ekim anneleri topigine goz attim da onlar baya alisverise baslamislar.almak icin erken diyorum ama eylulde geri donecegim,1 ayda halletmem zor olur mu kestiremiyorum
Sen nslsin canim alışverişe basladin mi
takip ediyorum o sayfayı ben de gördüm :) güzel sürpriz bence :) bu arada maşallah pek bi güzelsin :)Kızlar instagramda hamileanneler diye bi sayfa var orada birisi paylaşmış babalar günü için benimde hoşuma gitti eşim benim resimlerimizle kızımın ultrason görüntüsünü birleştirdim foto programından babalar gününde paylaşacağım beğenen olursa fikir olsun paylaşırsınız belki :)
Çok teşekkür ederimtakip ediyorum o sayfayı ben de gördüm :) güzel sürpriz bence :) bu arada maşallah pek bi güzelsin :)![]()
biz henüz foto atmadık :) ama hamile kalmak istediğim zaman dua çok istemiştim o sayfadan :)Çok teşekkür ederimevet sayfayı sıkı takip ediyorum 2 3 fotomuda atmıştım o sayfaya :) eşimde sever eminin :)
Gerçekten bence yararlıda bi sayfa normalde eşim öyle heryere foto atmamı sevmez ama sayfa admini kontrol ediyor sadece bayanları alıyor sayfaya ve profili gizli zaten sayfanın:) ne güzel dua edenlerin duaları kabul olmuş :)biz henüz foto atmadık :) ama hamile kalmak istediğim zaman dua çok istemiştim o sayfadan :)
öyle canım :) çok dua edenim oldu çok şükür kavuştum sonunda :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın her isteyene muhakkak ediyorum ben de:) cidden sayfanın admini çok temkinli bi bayan herkesin fotosunu da atmıyor fotolarda uygunsuzluk varsa diye :)Gerçekten bence yararlıda bi sayfa normalde eşim öyle heryere foto atmamı sevmez ama sayfa admini kontrol ediyor sadece bayanları alıyor sayfaya ve profili gizli zaten sayfanın:) ne güzel dua edenlerin duaları kabul olmuş :)
Aynen güzel takip ediyor :) inşallah sağlıkla alırız kucağımıza allah ım kimseye aratmasın bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah :)))öyle canım :) çok dua edenim oldu çok şükür kavuştum sonunda :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın her isteyene muhakkak ediyorum ben de:) cidden sayfanın admini çok temkinli bi bayan herkesin fotosunu da atmıyor fotolarda uygunsuzluk varsa diye :)
Kızlar şaşırıyorum niye isimleriniz yok listedehemen ekliyorum tatlım :) paşa da adıyla yaşasın ne güzel ismi var öyle :)
İnş kızın sana çeker :)Kızlar instagramda hamileanneler diye bi sayfa var orada birisi paylaşmış babalar günü için benimde hoşuma gitti eşim benim resimlerimizle kızımın ultrason görüntüsünü birleştirdim foto programından babalar gününde paylaşacağım beğenen olursa fikir olsun paylaşırsınız belki :)
Ayy çok tatlılar ayakkabıya bayıldım :)Eki Görüntüle 1848440 buda benim kızıma ilk hediyelerim
Gerçekten bence yararlıda bi sayfa normalde eşim öyle heryere foto atmamı sevmez ama sayfa admini kontrol ediyor sadece bayanları alıyor sayfaya ve profili gizli zaten sayfanın:) ne güzel dua edenlerin duaları kabul olmuş :)
hayırlı günlerde kullansın prenses :)Eki Görüntüle 1848440 buda benim kızıma ilk hediyelerim