• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İyi akşamlar kızlar,dün tetanoz aşısı vurulmuştum bugün kolum çok ağrıyo ne zaman geçecek bu :110:
Dün aynı zamanda son sınavım açıklandı mezun oldum :KK55: öyle karmaşık bi günüm oldu :)
Dondurmadan bahsedilmiş bende çok severim özellikle Hasan Usta Süt Tatlılarınınkini şiddetle tavsiye ederim çok lezzetli çoookkk :kk77:
Bende ağrısı 1 hafta sürdü öyle çok fazla dayanılmayacak gibi değildi ama kolumu kaldırınca bile ağrıyordu :)

Hayırlı olsun mezuniyetin basarilarinin devamini dilerim
Teşekkür ederim :KK5:
Bende ağrısı 1 hafta sürdü öyle çok fazla dayanılmayacak gibi değildi ama kolumu kaldırınca bile ağrıyordu :)

Benim bir hafta ağrı sürdü ikinci haftamda vurulan yerde topak bir şey kaldı ve hala geçmedi doktorum da çok ağrı oluyorsa ikinciyi yaptırma dedi benim eşimde çok ağrı çekmişti onada yaptırmadım dedi

Normal dururken hafif ağrı var ama yanlışlıkla bi üstüne yatınca ya da kaldırınca ağrısı irkitiyo bi anda,dün dedim ne güzel ağrı falan yok diye sonradan çıkıyomuş acısı meğer.Diğer dozlarıda yaptırırım ama ya ben bana düşeni yapayımda acısınıda çekerim ne yapalım :bicak: iyi geceleriniz olsun,sahur yapacakların hayırlı sahurları da olsun :KK24:

Canım bazı anneler erken bazıları geç hissediyor ben ilk bebeğim olmasına rağmen 14. Haftada ilk hareketini hissetmiştim 8 nisan dı tarihini bile atıp dosyasına koydum :) yapı meseleside olabilir belki benim iç karnım geniş değil 3 aylıkken bile 5 aylık gibisin diyorlardı belkide ondan erken hissettim
Günaydın canım aynen benimde iç Karnım geniş değil sanırım ve bende 14 15 ten beri hissediyorum seyirme gibi, şimdi dönme, tekme ona geçtik. sabah elimi koyduğum yeri ittiriyordu resmen :) Ayy varya insan nasıl mutlu oluyor. Allah nazarlardan saklasin bebislerimizi inş.

Bayanlar bugun de ozelde 2. ayrintiliya girdik. Cok sukur hersey normal. 2 gun once devlette sag uterusta notch tespit edilmisti. bebegi besleyen damarda centik demekmis. Internetten okuduklarim biraz beni korkutsa da (burada sizleri de endiselendirmemek icin yazmak istememistim) iki perinatolog da bir sey olmaz dedi. Sadece tansiyonun yukselebilir dediler ve surekli kontrol etmeliymisim. bebegin gelisimi normalmis. Aspirin icmemi onerdi hergun. Ayak bileklerimdeki sisligi de sordum: bacaklarda, goz altinda ve ellerde sabah saatlerinde olmadikca endiselenmeyin dedi. Ayaklarinizi ara ara kaldirin yeter dedi. Bu defa epey ayrintili incelendi kizim. Gecen gun kilolu oldugumdan kalbi net goremedim deyip fetal eko istemisti. Burda hic zorlanmadan herseyi gorduk. Kizim bize el bile salladi. Cok sukur. Insallah siz de guzel haberler alirsiniz.
Canım ne güzel bak sana demiştim bişey çıkmayacak diye icinrahatt olsun :)

Yaz hamilesiyiz sıcaklar daha da şişirir ben bez scetchersin GO Walk serisinden almıştım inanılmaz rahat esnek,annemin bacakları ayakları ağırır hep,onada aldık 2yıldır ondan başka ayakkabı giymiyor o kadar memnun.çok değişik renk ve biçimde olanı var.Tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 1848011

çoook teşekkür ederim inceliyorum hemen :KK49:

Merhaba kizlar nasilsiniz baya oldu buraya yazmayali masallah cok hizlisiniz yetsemiyorum size bir cikip giriyorum ki baya yazmişsiniz insallah hepinizin bebisleri iyidir bizde haftaya ayrintiliya gidicez cok heycanliyim insallah hersey yolunda olur opuyorum hepinizi :KK36:

Günaydın canım aynen benimde iç Karnım geniş değil sanırım ve bende 14 15 ten beri hissediyorum seyirme gibi, şimdi dönme, tekme ona geçtik. sabah elimi koyduğum yeri ittiriyordu resmen :) Ayy varya insan nasıl mutlu oluyor. Allah nazarlardan saklasin bebislerimizi inş.
Aminnn canım aynen bazen sanki dirseğini sürtüyor civi gibi birşey batıyor sanki :) inşallah ayak izlerini gördüğümüz günlerede geliriz

Merhaba sevgili anne adayları, herkese öncelikle kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum. Geçen sene eşimle beraber bir tam haftasonu aldığımız ve çok faydasını gördüğüm eğitimin özünü ve doğumla ilgili bilinmeyenleri doğuma hazırlanan tüm anneler faydalansın diye sayfamızda canlı yayın yapıyoruz. Doğum önerileri ile doğuma hazırlık eğitmeni ve serbest ebe gözde çavuş babyfoni facebook sayfasında canlı yayında olacak, 21 haziran salı saat 11:00 de. 20 dakika sürecek yayına katılmak isterseniz, babyfoni sayfasını takip etmeniz yeterli. görüşmek dileğiyle, sevgiler,

Korkma canım stresten bile etkileniyormuş bebeklerimin bende bi ara hareket etmemişti çok kafama taktım 2 gün hiç hissetmemiştim içini ferah tut. Uzanınca falan hissedersin soluna yatıncada bi dene bakalım. Seyirme gibi birşey oluyor o ilk hissetmelerde sanki içinde pır pır birşey uçuyormuş gibi
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bugün sabah sol tarafına yatarken ufak bir şeyler hissettim galiba ben burdayım anne üzülme demek istedi küçük erkeğim:KK56:

İyi akşamlar kızlar,dün tetanoz aşısı vurulmuştum bugün kolum çok ağrıyo ne zaman geçecek bu :110:
Dün aynı zamanda son sınavım açıklandı mezun oldum :KK55: öyle karmaşık bi günüm oldu :)
Dondurmadan bahsedilmiş bende çok severim özellikle Hasan Usta Süt Tatlılarınınkini şiddetle tavsiye ederim çok lezzetli çoookkk :kk77:
ben tetanoz agrısını 5 gun cektım. o kadar kotu oldumkı sol koluma yaptırmıstım. ozellikle yatmada hep zorlandım cok sukur gectı ama. hadı gozun aydın okul da bıttı.

Kızlar günaydın ..
İnşallah herkes iyidir ..
Minnoşlar maşallah hareketli di mi :nazar::anneadayı::KK46:

Ekim anneleri tek bir uzuntu bile yasamadan doguma girip cikalim mutlu devam etsin hersey insallah
amin canım ınsallah 28 30 lara hayırlısı ile bo gırelım gerısı de gelır ınsallah.

Merhaba annisler keyifler nasıl
Allaha sukur keyfimiz yerinde,hava birazcik serinlese daha guzel olur ama:KK49:karneleri de dağıtttik tatil gittikçe yaklasti. Biraz alisveris yapip mi gitsem diye dusunuyorum.diger ekim anneleri topigine goz attim da onlar baya alisverise baslamislar.almak icin erken diyorum ama eylulde geri donecegim,1 ayda halletmem zor olur mu kestiremiyorum
Sen nslsin canim alışverişe basladin mi

Allaha sukur keyfimiz yerinde,hava birazcik serinlese daha guzel olur ama:KK49:karneleri de dağıtttik tatil gittikçe yaklasti. Biraz alisveris yapip mi gitsem diye dusunuyorum.diger ekim anneleri topigine goz attim da onlar baya alisverise baslamislar.almak icin erken diyorum ama eylulde geri donecegim,1 ayda halletmem zor olur mu kestiremiyorum
Sen nslsin canim alışverişe basladin mi

En zoru kafa karışıklığı,listeyi hazırlayıp önce ne alacağını belirlemek lazım marka ,beden, ihtiyaclar nereden alınacağı vs.
Sonrasında sadece almak kalsın,ben internetten araştırıyorum liste yapıyorum şimdiden.Araştırdıkça almayı düşündüğüm bir çok şeyin gereksiz olduğunu erken olduğunu görüp erteliyor veya iptal ediyorum.
Ağustosa da alışveriş zor olur malum sıcaklık yüksek olacakmış bizde ödem şişler olur.
Temmuz da genel ihtiyaçları alınır,eylülde bebeğin doğumda tahmini kilosu belli olmuş olur ona göre sadece kıyafetler en son aya bırakılabilir bence.

Kızlar günaydın ..
İnşallah herkes iyidir ..
Minnoşlar maşallah hareketli di mi :nazar::anneadayı::KK46:

Ekim anneleri tek bir uzuntu bile yasamadan doguma girip cikalim mutlu devam etsin hersey insallah
aminnn inşallah
tekmeler pıt pıt tan güm güme geçiş yapıyor :)

Back
X