2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ay yerim onlarıııı :):) benim kızım çok hareketli, tün gün-gece aralıklarla 18.haftamdan beri hissediyorum. Niye çok hissediyorum benim bebeğimn kesesi mi ince diye evham yapmıştım ama sebebi plesanta yerleşimiymiş. benim de plesanta arka yukardaymış aynen.. Ben sırtıma doğru vurduğunda da hissediyorum önden falan da.
Ama hangi hareketi yaptığını anlayamaıyorum. Biraz dikkat edicem anlayabilir miyim diye ama Galiba büyüyünce ileri haftalarda daha netleşir hangisi tekme hangisi yumruk hangisi hıçkırık :)

Ben de kiraz çekirdeklerini biriktiriyorum hatta patiklerini falan satıyorlar

Allah sabir versin
Canım ben de kafamı karıştırmamak için tarama testini hiç yaptırmadım allaha emanet inş. Sağlıklıdır sonuçta müdahale edebileceğimiz bişey değil olacağı varsa olacak dedim bi de etrafımda çok duydum sendromlu denip de sağlıklı doğan bebisler sadece anneyi sıkıntıya sokuyorlar

Ewet canim hakli olabilirsin. Cunku daha onceki kontrollerimde doktorum hic oyle bisey dememişti. Bir de detaylidan 1 gun once misafir agirlamistm ve cok yorulmustm onun etkisi olabilir.

Hadi hayırlısı olsun inş. gir bakalım ayrıntılı da iyi çıkar inş.

Sorma canım yaa bizimki de yatarken biraz yeri daralsin acimiyor yapıştırıyor vallaha... ama ben iki gündür sıcaklardan çok yatamiorum acayip bunaldim sıcaklar dan. .. maras çok sıcak yaa urfayi hayal bile etmek istemiyorum... balkonda yatarım artık urfada...

Kızlar merhaba.. Yavastan birseyler almak istiyorum bebişe. Ama kafam çok karışık nerden başlasam bilemiyorum. İhtiyaclarını da bilemiyorum
Canim bencede başla yavaştan çok ağırlaştım şahsen ben... geriye çok bişey kalmadı ama nasıl tamamliycam diye kara kara düşünüyorum... bak alışveriş topiğimizde başlarda arkadaşlar çok güzel bilgi paylaşımında bulunmuştu. .. Tecrübeli bi arkadasti... fikir olur...

Canım geri kalanı mı ben daha hiçbirsey almadım desem

Canım cok sagol süper olmus yazı

Canim yaa alırsın stres etme... ama dedigim gibi önce ihtiyaçlara göre bi liste bul kendine göre ayarla... o zaman çok kolay oluyor alışveriş. ..

Canım valla alacagım bebek odası
Banyo seti
Anne yanı
Vs belli . Sadece agustosta alıcam onları .

Merhaba arkadaşlar bende ne alcağımı bilemez durumdayım hastane çıkışı tulum badi aldım ama liste yapmam lazım insanın kafası karışıyor

Merhaba arkadaşlar bende ne alcağımı bilemez durumdayım hastane çıkışı tulum badi aldım ama liste yapmam lazım insanın kafası karışıyor

Canim valla acemi balik gibi ortada kaldim ben de

Canim tam geçiş dönemi çocukları ne kış ne yaz onun için çok karıştı benim kafamda ama... uzun kolu citcitli badi aldım bol bol, pijama takımı aldım bi kaç tane, 5 li tulum setlerinden aldım 3-6 ay, iki takım hastahane cikisimiz var... kilotlu çorap aldım kış için iki tane usumesin diye, Kolsuz citcitli badi de aldım ne olur ne olmaz diye... penye bataniye aldım 3 tane , iki triko bataniyemiz bi de polar bataniyemız var...2 tane Penye battaniye de hastane cikislarinda var... anneannemiz kundak almış adettendir kundaklariz bi müddet özellikle yatarken... alt pijama çok aldık ama ay ay aldım 3- 6 ay kıyafetlerini de aldım... Bide triko yeleklerimiz var... patik , onluk falan öyle. .. Özellikle kış kıyafetleri aldım usurler diye düşündüm...

Aldıklarından aklıma gelenler bunlar... biberonda 2 tane aventin biberonunu aldım, emzik avent soothie aldım... daha ateş ölçer almadık, işte emzirme minderi , alez , yan yatırma yastigi ve bakım çantasını da bu ay alicagim inşallah... gündüz uykusu için besik urfadan ahşap besik alacağım bu gittiğimde içine yatak olarak da ig de baby nest yapan bi sayfadan siparis vericem ölçülerine uygun... yatak , bebek arabasi ve kanguru kalıyor geriye onlarda kesinlestirildi bi alması kaldı... belki fikir verir size yazdıklarım kızlar. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…