- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
kramplardan ben de korkuyordum baya araştırınca normal olduğunu anladım. korkuyor insan herşeydenbugun sabah doğru kramp tarzı ağrı oldu sanırım rahim büyümesinden kaynaklı.
Bebek 28 haftaya kadar hergun hissetmeyebilirmişiz,yer değiştirdiği için plasentası öne gelmiş olabilir.28 .hafta da sabit kalacağı için 3 saate bir hareket ettiğini hissetmesek özellikle takip etmeliymişiz.
Canm ben bu ara cok hareketliyim o yuzden sanirim bebek hareketsiz ben cok dinlendigimde o da cok hareketli oluyooynadı canım :) :) bu aralar biraz durgun benim oğlan, dinleniyor sanırım :) sen nasılsın?
başının aşağıda olması farklı bişey canım. ama şöyle düşün sürekli dönüyolar içerde, ayakta olmayla alakası yoktur bence baş aşağı olmasının. misal bende detaylıya gittiğimde bacakları aşağıdaydı ama sadece pozisyona bakmış oldu dr gittiğimde hep hareketli kuzucum kendi doktorumda bişi demedi hiç bu konuda. cumartesi gittiğimde rahim ağzı kapalı erken tehtidi yok dedi sadeceIyi bari normalmis canim. Cunku gecen hafta ayrintiliya girdim doktor cok mu ayakta duruyorsun bebegin başi aşagid dedi ben iyice pimpirik oldum. Insallah bebegiklerimizi saglikla kucagimiza aliriz
Günaydın güzel haftalar herkese...
maşallah cimcimeye canım.. sana da maşallah 3,5 kilo çok iyi..şeker yüklemesi için özel aromalı kutu içecek yapmışlar içmek zor olmadı bu defa. oğlumda şişe suya glukoz koyup içmiştim onu içmek daha zordu.. öyle ya da böyle dayanılıyor bazı şeylere..
iki üç gündür uyuyamıyorum. soluma hiç yatamıyorum. 2 dk sonra kalbim sıkışmaya başlıyor. bebek de hiç istemiyor sol tarafıma yatmamı. geçen bir tekme vurdu bağırarak uyandım resmen. hep sağ tarafıma yatıyorum uyuşuyorum artık. ben de bacaklarımın altına iki yastık koyup sırt üstü yatıyorum. bebek de çok rahat ediyor ben de. en azından alternatif oldu. sabaha kadar kırk kere uyanıp pozisyon değiştiriyorum. Allah yardımcımız olsun...
sağlıcakla kalın... minişleri öpüyorum.
oynadı canım :) :) bu aralar biraz durgun benim oğlan, dinleniyor sanırım :) sen nasılsın?
Cnm digeri biter bitmez mi basladin diger antibiyotige ya arka arkaya zarar vermicek mi bugun bana da verdizeynepzumra ims gecer tez zamanda agrin.tam. bugün bitti antibiytigm derken kbb dru agumentin. Verdi ;(((
bence ihmal etme hepimiz için olan çocuk kabulumuz ,ama daha önceden bir rahatsızlık varsa anne karnınında veya doğduğu zaman müdahale edilebilebilir.canım ilgin için teşekkür ederim
ben ayrıntılıyı istemiyordum zaten yani gereksiz buluyorum diyeyim kendi fikrim bu
ince eleyip sık dokumak istemiyorum Rabbim ne verirse o
sadece içimde bi kısım yine olsa mıydı ki diyor :)
cuma doktora gidicem bakalım çok ısrar ederse burda özelde zaman geçse de yapıyorlar öyle yaptırırım
bence ihmal etme hepimiz için olan çocuk kabulumuz ,ama daha önceden bir rahatsızlık varsa anne karnınında veya doğduğu zaman müdahale edilebilebilir.
Hamile Mayomu Decathlon dan aldım çok rahat ve uygun fiyatlıCanım hamile mayolari her mayo markasinda varmıdır biliyormusun? Ben bu hafta alacağım çünkü, bayramda gideceğiz. Buarada ben alt kısmın çık ıslak kalmaması için tankini de düşünüyorum. bikini altlarim oluyor. üstüne düz renk bir tankini olursa devamlı altı değiştirebilirim diye düşündüm.
benimde aynı canım bi anda hem sağda hem solda hissedebiliyorum saniye farkla. geçen çalışırken tam sol yanımda düzenli kıpırtı hissettim. dra sordum mümkünmü diye çünkü tam sol tarafımdı, mümkündür canım dedi bazı anneler sırtında bile hissedebiliyolarmış dedi
Ankara forum da var Decathlon oraya bakayım canım sağolasın.Hamile Mayomu Decathlon dan aldım çok rahat ve uygun fiyatlı
Canım çok güzel açıklamışsın hareketleri, bende aynen böyle hissediyorum. Bazen içimde dönüyor gibi bir his oluyor, ozaman diyorum takla atıyor heralde diye haha <:)bende tam yanda hissediyorum arada.Benim plesanta arka yukardaymış o yuzden hareketleri önde iyi hissediyormuşum.
iki olay varmış.
bir tanesi ayak ve ellerinin hareketleri ki onu sanırım yukarıda ve aşağda yada sağ ve solda hissediyoruz.
birde yutkunmayı öğrendikleri için sıvıyı yutunca arada hıçkırık tutuyormuş zıplıyorlarmış o da sanırım karnın tam ortasında düzenli aralıkla olan hareket :)
Canım çok güzel açıklamışsın hareketleri, bende aynen böyle hissediyorum. Bazen içimde dönüyor gibi bir his oluyor, ozaman diyorum takla atıyor heralde diye haha <:)
Buarada ayrıntılıda yüzüstü yatıyordu oğluş, bu gittiğimde de sırt üstü uzanmış gerine gerine uyuyordu maşallah...Onların harekeketleri içimizi rahatlatıyor.
Buarada 1 ay izne ayrılıyorum arkadaşlar tüm izni ve tatili bekleyen arkadarın gözü aydın, evde olanlarada bayram değişiklik olacaktır inş. Şuan şeker yüklemesi erken olur dedi dr um, döndüğümde 28 haftalık olacağız. Ozaman yaptıracağım inş. Bi sıkıntı olmaz dedi.
Umarım herkesin sonucu iyi çıkar.
-önce bir ihtiyaç listesi (aldıkça tik atarsın yanınaKızlar merhaba.. Yavastan birseyler almak istiyorum bebişe. Ama kafam çok karışık nerden başlasam bilemiyorum. İhtiyaclarını da bilemiyorum
Kentparkta da var cnmAnkara forum da var Decathlon oraya bakayım canım sağolasın.
GDO suz tavuk yok organik vs yalan.
bir arkadaşımın oğlunun 10 yaşlarında göğüsleri çıktı.Doktora götürdü ,dr ilk sorduğu şey tavuk mu yediriyorsunuz olmuş.Yedirmeyin sakın demiş.
Şuan karnımızda gelişim döneminde ne verirsek o tohum gibi düşün,tohumlar gdo lusuyla sebze gdo lu oluyor.
Elbette yediğimiz hiçbirşey güvenirliği yok. Ama tavuk çok etkiliyor ,arada yiyebilirsin seviyorsan ama çok tüketmemekte yarar var. Ben çok sevdiğim halde 4-5 yıldır eve sokmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?