Ben onu kendim yapıyorum hareketli anında ama korkuyorum çok bastırmaya hissediyor mu bilmem, ayrıntılıya girdiğimde pozisyon değişsin diye doktor öyle bir vurmuştu ki bana mısın dememişti:) bizimki yapıyor ama eşimde sabırsız elini koyuyo hemen atsın istiyo
atmasına denk gelirse o da karnıma bastırıyo çocuğa geri bildirim veriyo sanki çok gülüyorum :)
Ben de almadım ki hiçbirşey, bikaç hediye geldi ama onlar içün baya büyümesi lazım, doğduğunda kullanabileceğim bi takımı var bide arkadaş farmasi nin bebek şampuan ı nı aldı o kadarCanım geri kalanı mı ben daha hiçbirsey almadım desem
Maşallah yaa düzmüşsün her şeyi ben daha erken gibi düşünüyorum ama şaka maka 6 ay dolmuşCanim tam geçiş dönemi çocukları ne kış ne yaz onun için çok karıştı benim kafamda ama... uzun kolu citcitli badi aldım bol bol, pijama takımı aldım bi kaç tane, 5 li tulum setlerinden aldım 3-6 ay, iki takım hastahane cikisimiz var... kilotlu çorap aldım kış için iki tane usumesin diye, Kolsuz citcitli badi de aldım ne olur ne olmaz diye... penye bataniye aldım 3 tane , iki triko bataniyemiz bi de polar bataniyemız var...2 tane Penye battaniye de hastane cikislarinda var... anneannemiz kundak almış adettendir kundaklariz bi müddet özellikle yatarken... alt pijama çok aldık ama ay ay aldım 3- 6 ay kıyafetlerini de aldım... Bide triko yeleklerimiz var... patik , onluk falan öyle. .. Özellikle kış kıyafetleri aldım usurler diye düşündüm...
Evet oynamaz mı, ben de elimle seviyorum sanki yakınlaşıyorKizlar benim miniğim bazen gobegimin sol tarafina atiyor kendini orasi biraz daha sertlesiyor ve şisiyor bazen sag tarafina atiyor oyle karnimin icinde dolaşiyorsizin yavrular da boyle oyunlar oynuyor mu
Gayet iyicanim ya hamile hamile iyi valla masalah sanaKızlar alakasız olacak belki ama perşembe günü iftar A misafirim var eşim ve benle 10 kişi olacağız, biraz tırsıyorum çok yorulmayayım diye,o yüzden bi gün önceden de yapıp dolaba atabileceğim şeyler seçtim de menüm çok mu saçma
Çarşamba dan
Chesee cake
Patlıcan közleme salatası yapcam
Yoğurtlu kabak için kabak kuzartcam
Perşembe günü de erkenden
Körili tavuklu mantar
Mercimek çorbası nı yapcam sonra ısıtırım
Patates püresi ni yapıp borcam A koyup iftar A yakın kızartırım fıronda
Salatayı da hazırlayıp dolaba atıcam sos koymadan
En son da pilavı yaparım
Bide barbunya pilaki alcam hazır tavuk mantar yemeyen olursa diye
Sorum da şu menüm alakasız mı
Kızlar alakasız olacak belki ama perşembe günü iftar A misafirim var eşim ve benle 10 kişi olacağız, biraz tırsıyorum çok yorulmayayım diye,o yüzden bi gün önceden de yapıp dolaba atabileceğim şeyler seçtim de menüm çok mu saçma
Çarşamba dan
Chesee cake
Körili tavuklu mantar
En son da pilavı yaparım
Sorma canım yaa bizimki de yatarken biraz yeri daralsin acimiyor yapıştırıyor vallaha... ama ben iki gündür sıcaklardan çok yatamiorumacayip bunaldim sıcaklar dan. .. maras çok sıcak yaa urfayi hayal bile etmek istemiyorum... balkonda yatarım artık urfada...
Ben onu kendim yapıyorum hareketli anında ama korkuyorum çok bastırmaya hissediyor mu bilmem, ayrıntılıya girdiğimde pozisyon değişsin diye doktor öyle bir vurmuştu ki bana mısın dememişti
Canim menune diyecek yok ama dikkat et. Cunku ben 2 hafta once 7 kisi agirladim o kadaaaaarrrr yorupmusum kii misafirler gittikten sonra benim alttan ağrilarim oldu. Misafir agirladiktan 1 gun sonra ayrintili ultrasonum vardi doktor direk sen ögretmen misin cok mu ayakta duruyorsun bebegin başi aşagida dedi. Dikkat etmezsem ilerleyen aylarda erken doguma sebep olabikirmis insallah duzelir dedi doktor. Bu yuzden kendini o kadar yormamani tavsiye ederim. Ben de hersey dort dortluk olsun diye ugrastim ama sonra bin pişman oldum zaten insanlar senin hanile oldugunu biliolar kwndini cok yorma derim.Kızlar alakasız olacak belki ama perşembe günü iftar A misafirim var eşim ve benle 10 kişi olacağız, biraz tırsıyorum çok yorulmayayım diye,o yüzden bi gün önceden de yapıp dolaba atabileceğim şeyler seçtim de menüm çok mu saçma
Çarşamba dan
Chesee cake
Körili tavuklu mantar
En son da pilavı yaparım
Canım çok bile hazırlıyorusun bu halinle ama çok yorma kendini hatta çağırmasaydın keşke ben ilk hafta çağırdım 15 yetişkindi inanılmaz yorulmuştum, birde çalıştığım için daha da zor oldu 1 hafta temizliğinden kurtulamamıştım özelliklede mutfakda , tatlıyı boşver hazır al zaten getirende olur hamilesin canının kıymetini bil, ben iyiyim hiçbirşeyim yok dedim ama sonrasında pert oldumKızlar alakasız olacak belki ama perşembe günü iftar A misafirim var eşim ve benle 10 kişi olacağız, biraz tırsıyorum çok yorulmayayım diye,o yüzden bi gün önceden de yapıp dolaba atabileceğim şeyler seçtim de menüm çok mu saçma
Çarşamba dan
Chesee cake
Körili tavuklu mantar
En son da pilavı yaparım
hepsi hayırlı olsun :) güzel güzel giydirmek nasip olsun inşallahAldıklarından aklıma gelenler bunlar... biberonda 2 tane aventin biberonunu aldım, emzik avent soothie aldım... daha ateş ölçer almadık, işte emzirme minderi , alez , yan yatırma yastigi ve bakım çantasını da bu ay alicagim inşallah... gündüz uykusu için besik urfadan ahşap besik alacağım bu gittiğimde içine yatak olarak da ig de baby nest yapan bi sayfadan siparis vericem ölçülerine uygun... yatak , bebek arabasi ve kanguru kalıyor geriye onlarda kesinlestirildi bi alması kaldı... belki fikir verir size yazdıklarım kızlar. ..
gunaydın kızlar, doktorum gecen hafta cagırdı seker yuklemesı ıcın gıtmedım. bu hafta da kendımce kacıyorum. ama ıyımı yapıyorum bılmıyorum. haftaya da bayram heryer kapalı olur. ne yapcam bılmıyorum. yukeleme konusunda kararsızım. tansıyon problemım var benım. tansıyon olanlarda seker de cıkar dıyolar. sızce yaptırsammı yaptırmasammı. en gec olmazsa persembe cuma gıderım. 26 olmadan.
Dün doktorada sordum havuza girme ama denize girebilirsin dedi havuz kişi sayısı fazla olduğu için mikrop kapma olasılığın yüksekiyor dedikızlar deniz havuz sakıncalı değil mi ki
bende cok gırmek ıstıyorum ama zaten bu dönemde bız ne kadar dıkkat etsek de ıdrar yolları enfeksıyonu gecırıyoruz. ben bu sene bebegım için gırmeme kararı aldım. ne denıze ne havuza. doktor ıkısnıde gırebılırsın demıstı bana. ama bız bu sartlarda enfeksıyona cok acıgız. allah korusun ben bır yerden ekstra bırsey kapmak ıstemıyorum. ınsallah bu senenın acıgını önumuzdekı yıl cıkarırız.Dün doktorada sordum havuza girme ama denize girebilirsin dedi havuz kişi sayısı fazla olduğu için mikrop kapma olasılığın yüksekiyor dedi
doktorun gerekli gördüyse bence yaptır derim tatlım ben. sonuçta tansiyonda var Allah korusun yaptırmazsan önlemsiz olmayasın. eğer miden falan kötü olursa açlık-tokluk bakıyolarmış sadecegunaydın kızlar, doktorum gecen hafta cagırdı seker yuklemesı ıcın gıtmedım. bu hafta da kendımce kacıyorum. ama ıyımı yapıyorum bılmıyorum. haftaya da bayram heryer kapalı olur. ne yapcam bılmıyorum. yukeleme konusunda kararsızım. tansıyon problemım var benım. tansıyon olanlarda seker de cıkar dıyolar. sızce yaptırsammı yaptırmasammı. en gec olmazsa persembe cuma gıderım. 26 olmadan.
Ben de çocuk olunca da bi iki sene çağıramam diye bi daha çağırayım istedim, mesela arkadaş A gittik çocuk tam iftar saati millet gelecek her yeri pudra ettiCanım çok bile hazırlıyorusun bu halinle ama çok yorma kendini hatta çağırmasaydın keşke ben ilk hafta çağırdım 15 yetişkindi inanılmaz yorulmuştum, birde çalıştığım için daha da zor oldu 1 hafta temizliğinden kurtulamamıştım özelliklede mutfakda , tatlıyı boşver hazır al zaten getirende olur hamilesin canının kıymetini bil, ben iyiyim hiçbirşeyim yok dedim ama sonrasında pert oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?