• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ev

Evet aslında bakınca az kaldı ama ben bir an önce ekim ayı gelsin ve oğlumu kucağıma alayim diyorum.ben biraz takıntılı biriyim,en ufak bi agrida endişeleniyorum.çocuk dogsa da gözümün önünde olsa diyorum
O zaman sen doğunca yandin pimpiriksen en ufak şeyi takarsın kafana ya bencede şu 2 ay hiç bitmesin şuan benimle rahat rahat geziyor keyfi yerinde hastalık yok uykusuzluk yok ohhh

kızlar bişey soracağım idrar yolları enfeksiyonu için kültür yaptırdık sonuca göre dr augamentin antibiyotik verdi B grubu kategorisindeymiş kullan dedi de hiç içime sinmiyoooo:KK43:
Bende geçirdim geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu malesef antibiyotik kullandım hatta 2 tane

Ev

Evet aslında bakınca az kaldı ama ben bir an önce ekim ayı gelsin ve oğlumu kucağıma alayim diyorum.ben biraz takıntılı biriyim,en ufak bi agrida endişeleniyorum.çocuk dogsa da gözümün önünde olsa diyorum
ilk doğuduğunda hastanede götürdüklerindev karnımda yanımda güvendeydi deniliyormuş.

benim kızımda arada yapıyor öyle yarım saat uslu durduğu yok maşallah fıkır fıkır fıkır fıkır bazen elimi karnıma koyuyorum nerden tekme atıyorsa hemen oraya elimle hafif bastırıyorum artık eliyle mi ayağıyla mı dokunuyor bilemiyorum ama küçücük minnacık sert bir şey çarpıyor elime onunda hoşuna gidiyor galiba aynı yere vurmaya devam ediyor çok duygulanıyorum o an :cry: miniğimle ilk temasımız bu şekilde oluyor diye
Evet yaa bazen bende duygulanıp ağlıyorum hem Rabbim e şükrediyorum hem bebeğimi seviyorum, düşünsenize dünyanın en zengin i de olsanız ne yapsanız da nasip olmuyor herkese

Gunaydinlar hanimlar,izmirdeyim sonunda:KK54:amaaa cok sicakkkk:KK47:seker yuklemesi konusunda oglumda sinirda cikti diye bunda da cikar aclik tokluk sekerini takip et dedi.onun icin saglik ocagina ya da eczaneye gittmem lazim,bayram ustu daha zor.yukleme yaptirsaydim daha mi rahat olurdu diyorum.. su anda azicik tatli yesem sekerim cikti mi ki demekten:KK43::KK43:bir de o parmaktan kalemle kan vermekten de urkuyorum

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bugun kızımın hareketlerini göbek deliğimin üstünde hissediyorum, yukarı yukarı vuruyor. demek ki 24 den sonra iyice yukarı çıkıyolar.. :)
Aynen canim birazda kuvetlendi galiba minnoslar :)

Ayyyy :kızgın:toplamda 6 kilo aldim fakat beni uzun suredir gormeyen tanidiklar aayyyyy kilo almissin,sismissin diyo:KK62:daha esimin memleketine gidince oooo neler diyecekler:KK62:ben yaz hamileleginden hoslanmadim..ayyy ben hamileyim yaaa kilo vermemi bekliyorlar

kızlar merhaba
bugün kontrole gittik çok şükür herşeyimiz çok iyi
oğluşum 1 kg neredeyse doktor iri ve uzun boylu olacak sanki dedi :)
doktora soracaklarımı unuttum sadece bi unutkanlığım var dedim o da normal b12 ye baktır dedi
sonra tansiyonu söylemeyi unuttum hatta bana kan idrara bakalım dedi
ben çıktım doktordan onu da unuttum :halay:
paşam iyi ya onun mutluluğundan sanırım oldu bu kadarı :spor:

kızlar merhaba
bugün kontrole gittik çok şükür herşeyimiz çok iyi
oğluşum 1 kg neredeyse doktor iri ve uzun boylu olacak sanki dedi :)
doktora soracaklarımı unuttum sadece bi unutkanlığım var dedim o da normal b12 ye baktır dedi
sonra tansiyonu söylemeyi unuttum hatta bana kan idrara bakalım dedi
ben çıktım doktordan onu da unuttum :halay:
paşam iyi ya onun mutluluğundan sanırım oldu bu kadarı :spor:
Gözün aydın canımm :)

Sola yatis öneriliyor hamilelikte ama benim acayip ağrım oluyor o yüzden sola yatamiyorum, ya sağa ya da sırt üstü yatıyorum mecburen bazen sağ bile zor oluyor tepikler ve agrilar duyuyorum, doktorum nasıl rahat ediyosan oyle yat dedi
Kendimi sırt üstü yatırıp göbeğimi bi tarafa deviriyorum , gece bacak arama yastik koyuyorum sabah uyandigimda yastik odanin bi kosesine ucmus, bildiğin sınav :olamaz:

Ayyyy :kızgın:toplamda 6 kilo aldim fakat beni uzun suredir gormeyen tanidiklar aayyyyy kilo almissin,sismissin diyo:KK62:daha esimin memleketine gidince oooo neler diyecekler:KK62:ben yaz hamileleginden hoslanmadim..ayyy ben hamileyim yaaa kilo vermemi bekliyorlar
benimde toplamda 5 kilo oldu. Ve sadece göbeğim var nereye aldım o kadar kiloyu bilmiyorum ama gören ay çok şişmişsin, davul gibi olmuşsun , daha çok şişersin sen, kaç ayın var diyorlar. Uçarım size demek istiyorum. Bayramda da büyük ihtimalle top topiğimiz ben ve göbeğim olacak.

Bugun 75 gr seker yuklemesini yaptirdik. Aclik 91 cikti. 1. Saatte 155 cikti
2. Saatte 167 cikti. Moralim bozuldu epey. Simdi doktoruma ulasmaya calisiyorum bakalim ne diyecek. Bugun yaptiracak arkadaslar sizlerde durum nasil, ne dedi doktorunuz?
Canım çok geçmiş olsun. ihmal etme diyetle halledersin ama hiç sıkıntı yapma. Benim daha 1 ayım var yaptırmaya, izinddyim şuan. yarın annemin şeker aletiyle açlık tokluga bakicam ama yinede
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bugun kızımın hareketlerini göbek deliğimin üstünde hissediyorum, yukarı yukarı vuruyor. demek ki 24 den sonra iyice yukarı çıkıyolar.. :)
Benimki daha aşağıda ya umarım haftaya yukarı çıkar hareketler, birde buara çok yol gittik, biraz azaldı sanki hareketler inş. düzelir bazen çok sert vuruyor, bazen hafif

benimde toplamda 5 kilo oldu. Ve sadece göbeğim var nereye aldım o kadar kiloyu bilmiyorum ama gören ay çok şişmişsin, davul gibi olmuşsun , daha çok şişersin sen, kaç ayın var diyorlar. Uçarım size demek istiyorum. Bayramda da büyük ihtimalle top topiğimiz ben ve göbeğim olacak.
Benimde arkadan hiç belli değilmiş hamile olduğum ama önden basketbol topu gibi gidiyor Karnım, ama kim ne derse desin bebekerimiz sağlıklı olsun. Gerisi hiç önemli değil sende boşver canım

Gözün aydın canımm :)

çok teşekkür ederim kızlar çok mutluyum bugün ramazanda doğru düzgün beslenemedim diyordum
üzülüyordum ama şükürki oğluşum baya büyümüş zaten hissediyorum baya çıktı yukarlara :anneadayı::KK46:

Back
X