2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benimde öle canım kokulu değil ama bu hamilelik beni paranoyak etti kız herşeyden korkar oldum
Ben de ayni paranoyak oldum.ilk oglumda hic kan tahlili yaptirmadim,ne zaman tekme atti atmadi mi diye hic panik yapmadim.bu oglumda basindan beri ufak ufak sorun çıktığından dedigin gibi iyice paranoyak oldum.

Ben de ayni paranoyak oldum.ilk oglumda hic kan tahlili yaptirmadim,ne zaman tekme atti atmadi mi diye hic panik yapmadim.bu oglumda basindan beri ufak ufak sorun çıktığından dedigin gibi iyice paranoyak oldum.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canımmm bunu canı gönülden tüm hamişler adına rabbimden istiyorum olmayanlarada en kısa zamanda hayırlı güzel evlatlar nasip etsin diyorum inşşş

kızlar ben daha temizlik düzenleme işine girmedim. ama sanırım çok sonraya bırakmamak lazım. dün azıcık bi iş yaptım evde bi saat yattım hemen. sıcaklar ve hamilelik çabuk yıkıyor bizi. bu arada bebek iri olduğu için şeker yüklemesi istemişti. normal çıktı neyse ki çok takmıştım kafaya. kan çok düşük çıktı. kan şurubu verdi o iğrenç bi şey işte

cok
çok bilmiş olgun teyze şikayet etti galiba Emel i

cok

çok bilmiş olgun teyze şikayet etti galiba Emel i

şikayet etmiş olsa dahi burada kimse rahatsız değildi bunu görmüyorlar mı?
daha önce burada sorun yaşanan bir kişi farklı bir nickle bilerek buraya kasti olarak girmiş .

bence şikayetle çıkmamışdır,kendisi gecici dondurmuş olabilir.
Ama oldu ki şikayet üzerine hesabı kapatılıdıysa yazalım doğrusunu KK ya

kızlar iyi gecelr .... bikaç sıkıntılı seyler yazılmış MarV-el boşver canım takma kafana gecende bişeyler yazmıştı banlanmıstı ... herkes azbucuk kimin ne oldugunu biliyor artık burda ...

Kızlar ne yazıldı ben kaçırdım.
Emel gitmesin ya naptı ki (

Ya bü kadın geliyor sürekli ortalıgı karıstırıp gidiyor ..
Emel haklı yani

Neler olmus buarada boyle. Herkes uslubuyla olduktan sonra derdini, mutlulugunu, aklindaki sorulari soracak elbette bu platformda. Bunun icin buradayiz hepimiz. MarV-el sen bunlari takma canim.

BENİM bebişte iri şu anda 3 hafta önden gidiyor ben de eşim de uzunuz boyu için yapıcak bişey yok dedi doktor ama kilo için bana da az ye dedi ben de normal istiyorum ama doktor böyle giderse bebiş zor dedi kısmet hayırlısı ne ise o olsun

benim de aynı durum şeker yok annem iri cocuklar doğurmuş hiç midem bulanmadı iştahım hep açık en baştan veri :) benim kızda 4 ü bulacak o zmn herhalde

MarV-el neler olmuş haftasonu ya yine aynı şeyleri yaşamışız. biz kendi kendimize mutlu mesut yaşarken burada, hep aynı insan gelip ortalığı karıştıyıror..
en kısa zamanda açılır hesabı emelin umarım..
o kişi bir daha gelip yazarsa buraya hiç kimse tepki vermesin kızlar, o yokmuş gibi davranalım lütfen

Siz kim oluyorsunuz da burda tüm anneler diye başlayıp burda ki herkesin anneliği hakkında yorum yapıyorsunuz , çocuklarımızı nasıl büyüteceğimizi sana mı soracağız ya da sen bizim nasıl büyüteceğimizi nerden biliyorsun, burda tabi ki şampuandan bezden bahsedeceğiz sonuçta çoğumuzun ilk bebeği ve bebeğe doğar doğmaz dondurma ye, şu oyuncakla oyna, şu aktiviteyi yapalım mı diyeceğiz, sizin benim ve benim gibilerinin düşüncelerinden planlarından ne kadar haberiniz olabilir grafikerim diye övünmüşsünüz ama burda bir çoğumuzun eğitim düzeyi sizin kinin kat ve kat üstünde şahsımda dahil ama bu insanları küçümsemiz gerektiği anlamına gelmez , psikoloji eğitimi aldığınızdan bahsediyorsunuz acaba siz psikoloğa gitmekle eğitimi karıştırıyor olabilir misiniz, değil burda hiçbir yerde ben başta olmak üzere hiç kimse hiç kimsenin anneliğini eleştiremez ki eğer annede art niyet yoksa her annenin her insanın önceliği dikkat ettiği hevesi heyecanı farklıdır. Allah'a çok şükür BEN HEM BABADAN HEM KOCADAN GÖRDÜM SEVGİYİ AŞKI SAYGIYI USLÜBU , Rosinantı da o üslupsuz saygısız hareketlerinizle uzaklaştırdınız forumdan sıra da Emel varmış şimdi listeye de beni alın ve mutlu olun zaferinizle ÇOOOOOOK GÖRMÜŞŞŞŞ TECRÜBELİİİİ ANNEEE

Butterfly Deniz siz 40 yasindasiniz ve cogu 20 li yaslarda olan annelerin heyecaniyla dalga gececek olgunsunuz bizimde bir cogumuzun ikinci hamileligi ama kimse burda birbirinin nesesini sondurmedi hepimiz kayiplar yasadigimiz icin birbirimize dualar ettik ve evet bizler cok iyi anneler olacagiz cok sukur cunku annemiz bizi nasil buyuttu die dusunmuyoruz yavrularimiza en iyisini yapmaya calisiyoruz sebamed anneleri die kucumsediginiz grupta bende varim cunku bebegime sebamed sampuan aldim bende bununla gurur duyuyorum arastirdim ve bence en iyisi olani aldim yoksa burdaki kimse hacisakir sabunla yikanan cocuk olur diye bise savunmuyo hepimiz okumus insanlariz cok sukur burda cahil sohbetler etmedik kac aydir sampuan annesi lafiniza cecap bile vermiyorum

Eşimde artık bıkmaya başladı benden yok sırtıma masaj yok ayağıma mesaj

yapıcaklar valla başka şansları yok :)

gayeet mantıklıymış aslında arkadaşım vermiştide yastık ama iş yerinde biraz büyük olur sanki yinede bi denerim sağol canım

ne kadar çok küstah ve aciz bi insansınız ki size bazı şeyler koymuş ki buraya geri dönme gereksinimi duymuşsunuz bu yazdıklarınızla karakterinizi ele veriyorsunuz. aciz bir insan olduğunuz belli boşuna kendinizi övmeyin. size cevap vermek bile istemezdim ama MarV-el arkadaşımıza gereksiz yüklenmelerde bulunuyorsunuz. yaşınızın insanı olun da buralarda takılmayın. sizi kimse buraya zorla davet etmiyor.forumda gayet güzel şeyler konuşulurken burdaki butun anne adayı arkadaşlarımız gereksiz övünmelerinizle germişsiniz. sizin gibi insanlar hayatımda iyi ki yok.

ben o kadını şikayet etmek istedim ama nasıl edileceğini bilmiyorum.germiş resmen topiğimizi.emel arkadaşımızda geri döner inşallah. merak ettim neden oyle oldu acaba.

Hepimizi hicbirseyden anlamayan bilgisiz gibi lanse etti arkadas benimde asabım bozuldu dün tecbubeyse bircogumuzun cocugu var ve sartlarimiz ne el veriyorsa en iyisi icin uğraşıyoruz benimde ikinci cocugum ama ukalalik yapicak bir durum yok her cocuk kendine ozel buyuyor bence oglumda yasadiklarimi kızımda da yasiyacagim diye bir durum yok. Tecrube dedigimiz sey sadece yasayarak degil bilgi edinelerek olur insanları ezerek asagilarak degil...

cnm benim de bulanıyor. ve sürekli aç hissediyorum yiyorum doymuyorum bulantım da geçmiyor , ilk zamanki bulantılar gibi değil daha değişik

bende aynı durumdayım canım yaa. doymak bilmiyorum sürekli bişi yemek istiyorum, sofradan kalkıyorum daha masayı toplarken açlık hissediyorum. ama yemiyorum bekliyorum biraz geçicekmi diye, geçmezse kuruyemiş falan atıştırıyorum. bulantıda genelde açlıktan oluyo bende onu farkettim

Kizlar sag kalcamda agri var iki gundur sizdede oluyo mu ? Yururken zorlanıyorum

bendede genelde sağda oluyo ani kramp gibi dün soldada oldu. kalça kemiklerimizin kendilerini doğum için esnetmelerinden olabiliyomuş drun verdiği kitapçıkta öyle yazıyodu ama sen yinede doktoruna sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…